![]() |
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tabi duyacaksınız...Kambersiz düğün olur mu yoldaş; ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yenge bir hafta kadar yokken evde, Ahmet abi bana evi gösterdi.Tabi o,orasının ev olduğunu söyleyene kadar ben Ahmet Abi,Avusturya şehir çöplüğünün videosunu izletiyor bana sanıyordum... şimdi kararı siz verin,bekar bir adam olan benim evimin mi,yoksa evli barklı bir insanın evinin mi dağınık olması daha makul? |
:D :D
|
Takdir yüce milletimizin...
Haydi Ak Gençlik,koyun elinizi vicdanınıza... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Popülizm yapma abi (:
İnce düşünceymiş...Yengeye sormak lazım bir de bu ince düşünceyi, o da senin gibi düşünüyordur umarım (: |
Alıntı:
|
çok güldüm yine ya Allah da sizi güldürsün :D
|
Alıntı:
|
isin o tarafini ne karistiriyorsunuz..ben ince düsüneyim de gerisi önemli degil hadi bir ince düsünce daha yapip simdilik kacayim 8)
|
Alıntı:
|
Haydi bakalım...Anladın tabi benimle baş edemeyeceğini...
Dönüp dolaşıp gelirsin yine kürkçü dükkanına;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyse abi,sen havanı al...Ben buralardayım... |
Alıntı:
İtiraflara bak ::) |
Feyza hepsi uydurma bunların...Takılma sakın;)
|
Öncelikle tunahan ve zeynep dostlarınız arasında yer almak beni onure etti,teşekkür ederim.
Foruma ilk geldiğim zamanı düşünüyorum da ne zordu yapamamış kabul görmediğimi düşünmüştüm kulakları çınlasın serkan yücel kalmamı sağladı,iyikide gitmemişim. Öyle güzel yürekler tanıdımki,kimden başlasam diye düşünürken bir dolu isim geçiyor aklımdan.. Öncelikle serkan;şimdi yok ama cok destek oldu bana.En başta burada kalmamı sağlayarak sonra da teknoloji konusundaki özürlülüğüme yardımcı olarak. ;) Selahattin; en zor zamanlarımda yanımda oldun.En karanlık ve zor gecelerde dost sohbetini samimiyetini ve yardımını esirgemedin.Şuan bir şeyleri aşmış olmamda katkın çok büyük ;) Aktunahan; Yazılarını en yakından takip ettiğim kişisin.Zaman zaman güldürsende bende ağlatan yanın var hala.Adını okudugumda,yazdığın o yazı cümle cümle beynimden geçiyor içim doluyor,canım acıyor.Üzülüyorum ama en iyi yanıda elimdekilerin kıymetini daha iyi anlıyorum o zaman daha sıkı sarılıyorum sahip olduklarıma.Birebir muhabbetimiz olmadı ama çok şey kattın bana bunu açıklamak bugüneymiş.iyiki tanıdım seni kardeşim,iyiki varsın.. Ak mavish; Konuşmadan en samimi hissettiğim insanlardan biriydin.İçimden hep keşke konusma fırsatımız olsa diye geçirdim ve oldu.Sırlarımıza,gözyaşlarımıza çok şahit olmadık belki ama inan yüreğimden sevdiklerimdensin... Ak saliha; başta nedense sempati duyamadığım bir kaç kişiden biriydin ama sonra inanılmaz derecede sempati duydum hayran oldum sana.Zeyneple beraber kimi zaman bir felsefeci gibi konusmanıza,olgunlugunuza,bazende inadına çocukluğunuza..Adına şiirler yazdım..İnan ağzımdan cıkan her cümle yüreğimden kelimelere döküldü.. Dildade; Ablam benim manevi olarak en zor anlarımda ablalığını gösterdin,desteğini ve özellikle bilgini paylaşmaktan hiç kaçınmadın.. Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım. ;) ;) Ve aksavaşcı , Ahmet abi (Kızım olursa oğlunu isteyeceğiz unutma ;) :D ) Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;) Ağa, Ak zeinebu, Sidre,nazende,gülseven,nusret,epivates,only,jonath an,kelebek,ismihan,fütüvvet,feyza...iyiki hepiniz varsınız.. |
Alıntı:
inanmadım zaten ::) demek iyi bir yere atanman lazım |
Alıntı:
Daha çook şey paylaşacağımıza ne şüphe... |
Ah Ah çok şey kattı bu forum bana, ben sinirli bir anımda buldum bu forumu bir dahada çıkamadım ;) :)
Hadi Allaha emanet olun |
Alıntı:
|
ayşe; saliha adına da konuşabilirim biliyorsun o ben;ben o yum.biz gerçekten seni çok seviyoruz ve değer veriyoruz.yazdığın herşey için çok teşekkür ederiz.bizi gerçek anlamda anlayan ender insanlardansın ;) iyi ki varsın.bu arada her şiiri beğenmem ama senin ve tunanın şiirleri çok farklı.inşallah meşhur birer şair olduğunuz da da yoldaş oluruz ;)
|
Alıntı:
Şiire gelince,kendi payıma; Ben henüz şiir diyemiyorum benimkilere,"gece bazen görmüyor insanın gözleri karanlıkta,karalıyor bir şeyler, yalpalayarak..." diyorum daha çok... İnşallah şiir de yazarız bir gün... |
Alıntı:
|
[/quote] Alıntı:
|
Dünden bu güne..
İlk selam verip tanıştığım pek çok arkadaşım yok burada, çekingen biriyim kolay yakınlık kuramam kimseyle,ama geçmişe yani ilk foruma geldiğim zamana birde şimdiki zamana baktığımda gerçekten büyük farklar var. Buda arkadaşlarımın sıcakkanlılığıyla benim çekingenliğimi yenmelerinden kaynaklanıyor. Tanıştığım ve henüz tanışmadğım arkadaşlarım iyi ki varsınız... |
Alıntı:
Daha öncede söyledim yazdıklarımın adı ne bilmiyorum ama tek hayalim gerçekten şiir yazabilmek ve bir şiir kitabı çıkarmak..Rabbim gönüllerimizi ayırmasın inşallah.. ;) |
Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım.
Sağol Ayşeciğim seni de tanımak çok güzeldi.O bahsettiğin konuda ben seni çok iyi anlamıştım.Çünkü az da olsa tanımıştım.O yüzden hiç öyle birşey geçmesin aklından benim de geçmedi , geçmezde.Sen hep tanıdığım , değer verdiğim , sevgi ve neşe dolu nişanlısını özlemle bekleyen Ayşe olarak kalacaksın :) Allah güzel düşüncelerinin karşılığını kat kat versin sana ;) İnşaAllah |
Seni hep kırmamak için uğraştım,ama sanırım bugün kırdım :( :(
Gece gündüz demeden kahrımı çektin,çok şey konustuk,paylaştık,hatta ağladık..Sevgime,çaresizliğime,mutluluğuma şahit oldun..iyiki varsın sırdaşım,kardeşim.Sen benim için evin küçük çocugu olur ya işte öyleydin,haylaz,afacan ama duygusal..Hakkını helal et..iyiki varsın Nurullah(loneliness) |
Alıntı:
Ama bir şeyi belirteyim ben hep nişanlısını özlemle bekleyen ayşe olarak kalmak istemiyorum :-\ :-\ |
Bana çok değerli,güzel şeyler kattı bu forum,tüm arkadaşlarımı seviyorum tabi ama;
Ayşegül'üm canım benim tanıştığımızdan beri iyi ve kötü günlerimde hep yanımdaydı,hep destek çıktı bana onun yeri apayrıdır,dua kardeşim canımın içi :) Selahattin:benim için çok başkadır...Hayatımda verdiğim önemli kararlarımda etkisi büyük.Pozitif enerjisiyle,yardımseverliğiyle,dost sohbetiyle her zaman yanımda oldu... Kayısıkentli44:Hiç bitmeyecek gerçek dostlardan,hakkını gerçekten ödeyemem...Hemşom benim :) Samet:Muhteşem,sevecen esprili,kültürlü,yardımsever bir dost ;) ...Onunla fikir alışverişinde bulunmak ayrı bir güzel... Bennur:Tanıştığımızdan beri birbirimizden hiç kopmadık,inşaAllah hep böyle devam edecek... Ümitli bekleyiş,Akmavish,Aksaliha,Ayşe42,Feyza...İyiki tanıdım hepinizi arkadaşlar Allah Razı Olsun hepinizden... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İsmimizi telafuz etme nezakatinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bizden de size " Vuslatınız tez ve hayırlı olsun " diye duada bulunmak düşüyor ancak. VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 02:41. |