![]() |
TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?
Alıntı:
Sonucta ak parti degisik görüslerden gelen insanlardan olusuyor o yüzden kendi dogrularimizi lütfen genele empoze etmeye calismayalim!.. |
[quote=Enfal ]
Alıntı:
Devrimleri siyasi dehalar yapar.. varsa yoksa recep tayyip ERDOĞAN..tüm zamanların en iyi siyasetsici.zaten en anlamıyorum burdakileri.utanmasalar che guevera diycekler.devrimcilik iyi şeyler üzerinden olmadıktan sonra neye yarar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seceneklerde neden yok anlamadım yoksa benim kararım değişik olcaktı yani...
1-ÜSTAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN 2-ABDULLAH GÜL 3-BÜLENT ARINÇ bence bu üçlü osmanlıdan sonra gelen en iyi üçlü..bidahada gelmez zaten kolay kolay.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
2-ABDULLAH GÜL 3-BÜLENT ARINÇ umarım busfer anlamışsındır..sen hengi partilisin merak ediyorum iyi olduğuna inanmadığın kişilerin kurduğu partinin forum sitesinde ne işin var ya.. |
Alıntı:
Burasi ak parti forum olabilir ama burada körü körüne siyaset yapilmiyor kardes ;) |
Alıntı:
|
Demek basbakanimiz öyle diyor, o zaman ona uy sende 8)..bu arada emrivaki konusma istersen cevap yazmak yada yazmamak benim bilecegim istir burada birilerinin hosuna gidecek cevaplar degil, kendi dogru buldugumuz cevaplari yaziyoruz..
Eger körü körüne bir ak partili olmasaydin benim mesajlarimi cok iyi sekilde anlayabilirdin ama malesef benim ak partililigimi sorgulamak gibi haddini asan bir ise kalkarak populizm yaptin ;) |
Alıntı:
|
Turgut Özal
|
Vay demek o ünlü erzincan genclik kollarsi sosyal isler sorumlusu sensin..namini cok duyduk, senle tanismak ayrica mutlu etti bizi..
kardes sen sosyal islerle ilgileniyorsun, az bucuk sosyalijeden anliyorsundur herhalde sen neden bir insan hakkinda hemen kanaata variyorsun ki, neden bir iki mesajdan yola cikarak insanlar hakkinda genel bir tanimlama yapiyorsun ki ;).. ben asosyal oldugum icin anlamam sosyalden filan tek bildigim sosyalle alakali sey sosyalizm dir 8) |
Alıntı:
|
Amacimiz ukalalik degil, amacimiz seni kacirmakta degil amacimiz bizim mesajlarimiza önyargili yaklasimini ortaya koymaktir..
yoksa seninle bir derdimiz yok varsa o derdimiz ortak olan ülkeye olan sevdamizdir...seni iyi anliyorum, partimizi seviyorsun, basbakanimizi seviyorsun ama bu diger insanlari görmezden gelecegin anlamina gelmez... ben iyi bir ak partiliyim, basbakanimi en az senin kadar seviyorum ama bu demek degilki burada degisik görüslere pranga vuralim, onlari görmezden görelim.. biraz hosgörü, biraz bakis acisinin genisletilmesi yeterlidir kardes ;) |
turgut özal zamanını bilmiyorum ama yinede turgut özal ve tayyip erdoğanı işaretledim. çünkü annemden turgut özalın ne kadar iyi bir insan olduğunu defalarca işittim ;)
|
Alıntı:
Mavera kardeşimizin dediği gibi, Ak Parti çok geniş tabanlı bir partidir, her görüşten sağ sol barındıran bir partidir,bu nedenle bu insanların bulunması seni çok rahatsız etmesin kardeşim. Ayrıca burada ki küçücük anketle birileri vezir birileri rezil de olmuyor! Rahmetli Alparslan Türkeş in veya onun izinde giden eski ülkücü abilerimizin Kominizm ile mücadelesi yadsınamaz bir gerçektir. Ama Alparslan Türkeş'in ihtilal zamanlarında yaptıkları da bu millettin hafızasında derin yer etmiştir. Denildiği gibi olaya çok boyutlu bakabilmek gerekiyor. |
1. Turgut ÖZAL
2. Recep Tayyip ERDOĞAN |
DENİZ BAYKAL İNADINA SOL İNDINA BAYKAL
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kenan Evren
|
Bu anketi CHP sitesinde açmak ne kadar mantıklı ise
Bu tarz (=görüşü alenen belli olan) bir sitede açmak o kadar mantıklı olur.. |
Sen yer göster de oraya açsınlar!bu forumdakiler her gördüğü foruma üye olanlardan değillerdir!
|
Alıntı:
Bu konudaki amaç objektif ve gerçek-gerçeğe en yakın bir sonuç ise sitenin tepesinde Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu, ismi dahi AKPARTİFORUM olan ve siyasi görüşü, önderi, çizgisi belli olan, çoğu bölümü ziyaretçilere kapalı olan bir sitede açılmazdı. Takdir edersinizki her bireyin görüşü farklıdır. Ancak bu farklılıklar "BU TARZ" sitelerde minimuma iner. Hatta çoğu zaman o farklar yerini koca bir SIFIR a bırakır. Eğerki gerçeğe yakın sonuç hedefleniyorsa her türlü siyasi görüşü olan kişilerin bulunduğu bir yerde açılması gerekir. AKP sitesinde açılırsa RECEP TAYYİP ERDOĞAN, Milli Görüş sitesinde açılırsa NECMETTİN ERBAKAN, Dyp lilerin sitesinde açılırsa PENBE TANSU ÇİLLER in birinci olarak çıkacağı aşikardır. Bu tıpkı AKPFORUM sitesinde ziyaretçilere kapalı bir bölümde seçim anketi yapılmasına benzer. Kendin çal kendin oyna havası yani.. Veya ego tatmini gibi bişey. Selametle... |
O bir efsane
Recep Tayyip Erdogan |
Bizim forumumuzda Deniz Gezmiş Anarşistini sevenler bile mevcut.Ak Parti sitesinde her görüşten insan var.Tabi ki Ak Partililer daha çok.Ama bu en "objektif" sitelerin bile taraf tuttuğu gerçeğini hatırlarsak,buraya açılmasında da bir "mantıksızlık" yoktur.
Ayrıca ben bunun için sinirlenmem.Edebsizlik yapılan konularda sinirlenirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mehmettarih nickli üye banlanmıştır, yorumlarını ona göre yapar ve bu kişiyi kaale almazsanız sevinirim ;)
VesseLam |
Arkadaşlar yakında atv gibi kanal d,star,show tv yi de alma kararı aldım.Para bol da.:)Hatta kanal türkü de alıp hayrına bağış yapacağım...Hepsinde de Ak Partinin reklamını yapacağım...
|
Necmettin Erbakan,Turgut Özal ;)
Babam yanımda kızıyor,niye Tayyib erdoğanı yazmıyon diyor.. :D Ak partili kendisi Onun baskı ve dayatmalarıyla 3. Tayyib Erdoğan :D |
Alıntı:
|
gözümde en iyi siyasetçi tartışmasız baykal çünkü partimizin oylarını kat kat arttırıyor :D :D :D
|
Alıntı:
|
SEN BAŞARILI SİYASETCİ DENİZ BAYKAL DIR NOLDU PARTİ İCİ SESLER YUKSELDİ DEMEKKİ AKP COKUYOR DOGRULUGUNUZ BU AKP KAPANCAK TURKİYE RAHAT EDECEK GORECEZ KAPANACAK COK KORKUYORSUNUZ BAŞBAKAN ZANEDEN MUHTAR SON ÇIRPINIŞLARI
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O KİM BİLMİYORUM AMA SECİMDE HALKI YARDIMLARLA CEKLERLE ALTINLARLA 1 KERE KANDIRDINIZ Bİ DAHA KAZANAMYAKSINIZ AYKLAR SİZE CEVAP VERCEKTİR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR YUCE DİVANDA HESAP VERİRKEN NASIL BOYLE KONUSACAKSINIZ
|
| All times are GMT +3. The time now is 21:35. |