Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20593)

mavera 04-19-2008 13:29

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?

Alıntı:

cihan24rte Nickli Üyeden Alıntı
1-recep tayyip erdoğan
2-adnan menderes
3-necmettin erbakan
başka isimler yazanları merak ediyorum gercekten..mesut yılmazı bile sölemiş biri.alparslan türkeşi koymaları bile yanlış.

Sana göre yanlis olan, birilerine göre dogru olabilir..belki alparslan türkes senin icin hic birsye ifade etmeyebilir ama birileri icin cok sey ifade edebilir ;)..
Sonucta ak parti degisik görüslerden gelen insanlardan olusuyor o yüzden kendi dogrularimizi lütfen genele empoze etmeye calismayalim!..

cihan24rte 04-19-2008 13:42

[quote=Enfal ]
Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SuperGaZi Nickli Üyeden Alıntı
Cok sacma olmus, enazindan Ataturk'u ankete koymamaliydiniz! Burdaki herkes Recep Tayyip Erdogan'i sever, Ataturk'ude sever, yanlis bir konu. Sonra AKP Ataturk ile Recep Tayyip Erdogan kiyaslamasi yapiyorlar diye ortaliklarda yazilar dolasiyor..

kimse kimseyi atatürkü, recep tayyip erdogandan daha fazla seveceksin diye bir zorlama yapabilirmi kardesim ?

bu atatürkün hayal ettigi türkiye olmasa gerek.

İyi de arkadaşım gerçeklerden uzak konuşuyorsun. Şimdi sen bir televizyon kanalında ben Recep Tayyip Erdoğan' ı Atatürk' ten fazla seviyorum diyebilir misin? Bu ülke de Atatürk' ü koruma yasası var...

Arkadaşlar! Ankette en çok sevdiğiniz lider sorulmuyor. En iyi siyasetçi kim diye soruluyor. Beğenilir beğenilmez. Atatürk bir devrim yapmıştır, rejim değiştirmiştir. Dönemin kaynaklarını incelerseniz Atatürk'ün nasıl bir siyasi dehaya sahip olduğunu görebilirsiniz.

Devrimleri siyasi dehalar yapar..
varsa yoksa recep tayyip ERDOĞAN..tüm zamanların en iyi siyasetsici.zaten en anlamıyorum burdakileri.utanmasalar che guevera diycekler.devrimcilik iyi şeyler üzerinden olmadıktan sonra neye yarar.

cihan24rte 04-19-2008 13:44

Alıntı:

berat_2107 Nickli Üyeden Alıntı
bu ülkede kim ne derse desin sayın başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'IN yapmiş olduğu siyaseti inkar edemezler.bir numara adam recep tayip erdoğan

katılıyorum kardeşim..

cihan24rte 04-19-2008 13:47

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

1-recep tayyip erdoğan
2-adnan menderes
3-necmettin erbakan
başka isimler yazanları merak ediyorum gercekten..mesut yılmazı bile sölemiş biri.alparslan türkeşi koymaları bile yanlış.

Sana göre yanlis olan, birilerine göre dogru olabilir..belki alparslan türkes senin icin hic birsye ifade etmeyebilir ama birileri icin cok sey ifade edebilir ;)..
Sonucta ak parti degisik görüslerden gelen insanlardan olusuyor o yüzden kendi dogrularimizi lütfen genele empoze etmeye calismayalim!..

ben buranın akparti forum olduğunu sanıyodum kusura bakmayın.

cihan24rte 04-19-2008 13:50

seceneklerde neden yok anlamadım yoksa benim kararım değişik olcaktı yani...
1-ÜSTAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN
2-ABDULLAH GÜL
3-BÜLENT ARINÇ
bence bu üçlü osmanlıdan sonra gelen en iyi üçlü..bidahada gelmez zaten kolay kolay..

mavera 04-19-2008 13:53

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

1-recep tayyip erdoğan
2-adnan menderes
3-necmettin erbakan

soruya bakar misiniz en iyi siyasetci kimdir? en iyi ak partili siyaseti kimdir diye sorulmuyor ;)

cihan24rte 04-19-2008 14:01

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

1-recep tayyip erdoğan
2-adnan menderes
3-necmettin erbakan

soruya bakar misiniz en iyi siyasetci kimdir? en iyi ak partili siyaseti kimdir diye sorulmuyor ;)

bende onu yazdım zaten..ama senin için daha ayrıntılı yazmam gerekiyo sanırım..bu ülkeye osmanlıdan sonra gelen en iyi 3 siyasetçi 1-RECEP TAYYİP ERDOĞAN
2-ABDULLAH GÜL
3-BÜLENT ARINÇ
umarım busfer anlamışsındır..sen hengi partilisin merak ediyorum iyi olduğuna inanmadığın kişilerin kurduğu partinin forum sitesinde ne işin var ya..

mavera 04-19-2008 14:07

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

1-recep tayyip erdoğan
2-adnan menderes
3-necmettin erbakan

bende onu yazdım zaten..ama senin için daha ayrıntılı yazmam gerekiyo sanırım..bu ülkeye osmanlıdan sonra gelen en iyi 3 siyasetçi 1-RECEP TAYYİP ERDOĞAN
2-ABDULLAH GÜL
3-BÜLENT ARINÇ
umarım busfer anlamışsındır..sen hengi partilisin merak ediyorum iyi olduğuna inanmadığın kişilerin kurduğu partinin forum sitesinde ne işin var ya..

Hayalperestiz anlasilan 8)..benim hangi partili oldugumu kime sorsan söylerler sana ;) benim ak partiye ve liderlerine inanmadigimi hangi mesajimdan cikardin bir aydinlatsan beni..
Burasi ak parti forum olabilir ama burada körü körüne siyaset yapilmiyor kardes ;)

cihan24rte 04-19-2008 14:10

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

1-recep tayyip erdoğan
2-adnan menderes
3-necmettin erbakan

2-ABDULLAH GÜL
3-BÜLENT ARINÇ

Hayalperestiz anlasilan 8)..benim hangi partili oldugumu kime sorsan söylerler sana ;) benim ak partiye ve liderlerine inanmadigimi hangi mesajimdan cikardin bir aydinlatsan beni..
Burasi ak parti forum olabilir ama burada körü körüne siyaset yapilmiyor kardes ;)

neyse ben sabredecem senle muhatap olmıyacam artık başbakanımız hep diyo zaten provakasyonlara gelmeyin diye.sen zorla fesatlık çıkarmaya calısıon ama uğraşma benle.dahada cevap yazma

mavera 04-19-2008 14:12

Demek basbakanimiz öyle diyor, o zaman ona uy sende 8)..bu arada emrivaki konusma istersen cevap yazmak yada yazmamak benim bilecegim istir burada birilerinin hosuna gidecek cevaplar degil, kendi dogru buldugumuz cevaplari yaziyoruz..
Eger körü körüne bir ak partili olmasaydin benim mesajlarimi cok iyi sekilde anlayabilirdin ama malesef benim ak partililigimi sorgulamak gibi haddini asan bir ise kalkarak populizm yaptin ;)

cihan24rte 04-19-2008 14:16

Alıntı:

Demek basbakanimiz öyle diyor, o zaman ona uy sende 8)..bu arada emrivaki konusma istersen cevap yazmak yada yazmamak benim bilecegim istir burada birilerinin hosuna gidecek cevaplar degil, kendi dogru buldugumuz cevaplari yaziyoruz..
Eger körü körüne bir ak partili olmasaydin benim mesajlarimi cok iyi sekilde anlayabilirdin ama malesef benim ak partililigimi sorgulamak gibi haddini asan bir ise kalkarak populizm yaptin ;)

ben ak partiliyim.bunun körü körüne olanı olmayanı varsa bilmem.tek bildiğim ben akpartliyim ve ak parti için uğraşıyorum.sen bu zamana kadar ak parti için ne yaptın bilinmez ama ben çok şey yaptım.erzincan gençlik kolları ssosyal işler sorumlusuyum.yaptığım icraatlere bi bak istersen.

Eşref 04-19-2008 14:19

Turgut Özal

mavera 04-19-2008 14:20

Vay demek o ünlü erzincan genclik kollarsi sosyal isler sorumlusu sensin..namini cok duyduk, senle tanismak ayrica mutlu etti bizi..
kardes sen sosyal islerle ilgileniyorsun, az bucuk sosyalijeden anliyorsundur herhalde sen neden bir insan hakkinda hemen kanaata variyorsun ki, neden bir iki mesajdan yola cikarak insanlar hakkinda genel bir tanimlama yapiyorsun ki ;)..
ben asosyal oldugum icin anlamam sosyalden filan tek bildigim sosyalle alakali sey sosyalizm dir 8)

cihan24rte 04-19-2008 14:24

Alıntı:

Vay demek o ünlü erzincan genclik kollarsi sosyal isler sorumlusu sensin..namini cok duyduk, senle tanismak ayrica mutlu etti bizi..
kardes sen sosyal islerle ilgileniyorsun, az bucuk sosyalijeden anliyorsundur herhalde sen neden bir insan hakkinda hemen kanaata variyorsun ki, neden bir iki mesajdan yola cikarak insanlar hakkinda genel bir tanimlama yapiyorsun ki ;)..
ben asosyal oldugum icin anlamam sosyalden filan tek bildigim sosyalle alakali sey sosyalizm dir 8)

çok şey bildiğini sanıosun hatta beni şuan alt ettiğinide düşünüosundur sen şimdi..ama emin ol benim öle bi çabam yok..eger bu senin için bi yarışsa sen kazandın tamammı.umarım bu susman için yeterli olur..ha eger bu siteden sen sorumluysan yada görevliysen.bidaha girmemi istemezseniz söletin girmem onada eyvallah.hadi ALLAHa emanet ol daha fazla uzatma artık.

mavera 04-19-2008 14:28

Amacimiz ukalalik degil, amacimiz seni kacirmakta degil amacimiz bizim mesajlarimiza önyargili yaklasimini ortaya koymaktir..
yoksa seninle bir derdimiz yok varsa o derdimiz ortak olan ülkeye olan sevdamizdir...seni iyi anliyorum, partimizi seviyorsun, basbakanimizi seviyorsun ama bu diger insanlari görmezden gelecegin anlamina gelmez...
ben iyi bir ak partiliyim, basbakanimi en az senin kadar seviyorum ama bu demek degilki burada degisik görüslere pranga vuralim, onlari görmezden görelim..
biraz hosgörü, biraz bakis acisinin genisletilmesi yeterlidir kardes ;)

Ak-Cengâver 04-19-2008 17:32

turgut özal zamanını bilmiyorum ama yinede turgut özal ve tayyip erdoğanı işaretledim. çünkü annemden turgut özalın ne kadar iyi bir insan olduğunu defalarca işittim ;)

Benide_Kapatın 04-20-2008 02:15

Alıntı:

alparslan türkeşi koymaları bile yanlış.

Mavera kardeşimizin dediği gibi, Ak Parti çok geniş tabanlı bir partidir, her görüşten sağ sol barındıran bir partidir,bu nedenle bu insanların bulunması seni çok rahatsız etmesin kardeşim. Ayrıca burada ki küçücük anketle birileri vezir birileri rezil de olmuyor!
Rahmetli Alparslan Türkeş in veya onun izinde giden eski ülkücü abilerimizin Kominizm ile mücadelesi yadsınamaz bir gerçektir.
Ama Alparslan Türkeş'in ihtilal zamanlarında yaptıkları da bu millettin hafızasında derin yer etmiştir.
Denildiği gibi olaya çok boyutlu bakabilmek gerekiyor.

Emirte 04-20-2008 19:15

1. Turgut ÖZAL
2. Recep Tayyip ERDOĞAN

turkiyeyim 04-27-2008 19:16

DENİZ BAYKAL İNADINA SOL İNDINA BAYKAL

ENGİNEER 04-27-2008 21:40

Alıntı:

turkiyeyim Nickli Üyeden Alıntı

Allah'tan inadına Baykal'ı seçiyosunuzda oylarımız artıyor...Baykal olmasa napardık...Allah razı olsun ondan (:

Üç mevsim 04-28-2008 02:12

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Allah'tan inadına Baykal'ı seçiyosunuzda oylarımız artıyor...Baykal olmasa napardık...Allah razı olsun ondan (:

Allah sağlık verdikçe beraberiz :D

murat kurt 04-28-2008 02:19

Kenan Evren

bilselerdi 04-28-2008 02:22

Bu anketi CHP sitesinde açmak ne kadar mantıklı ise

Bu tarz (=görüşü alenen belli olan) bir sitede açmak o kadar mantıklı olur..

murat kurt 04-28-2008 02:29

Sen yer göster de oraya açsınlar!bu forumdakiler her gördüğü foruma üye olanlardan değillerdir!

bilselerdi 04-28-2008 02:40

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Sen yer göster de oraya açsınlar!bu forumdakiler her gördüğü foruma üye olanlardan değillerdir!

Sinirlenmeye gerek yok!

Bu konudaki amaç objektif ve gerçek-gerçeğe en yakın bir sonuç ise sitenin tepesinde Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu, ismi dahi AKPARTİFORUM olan ve siyasi görüşü, önderi, çizgisi belli olan, çoğu bölümü ziyaretçilere kapalı olan bir sitede açılmazdı.

Takdir edersinizki her bireyin görüşü farklıdır. Ancak bu farklılıklar "BU TARZ" sitelerde minimuma iner. Hatta çoğu zaman o farklar yerini koca bir SIFIR a bırakır.

Eğerki gerçeğe yakın sonuç hedefleniyorsa her türlü siyasi görüşü olan kişilerin bulunduğu bir yerde açılması gerekir. AKP sitesinde açılırsa RECEP TAYYİP ERDOĞAN, Milli Görüş sitesinde açılırsa NECMETTİN ERBAKAN, Dyp lilerin sitesinde açılırsa PENBE TANSU ÇİLLER in birinci olarak çıkacağı aşikardır.

Bu tıpkı AKPFORUM sitesinde ziyaretçilere kapalı bir bölümde seçim anketi yapılmasına benzer. Kendin çal kendin oyna havası yani..

Veya ego tatmini gibi bişey.

Selametle...

Sukut-u Hayal 04-28-2008 02:45

O bir efsane

Recep Tayyip Erdogan

murat kurt 04-28-2008 02:48

Bizim forumumuzda Deniz Gezmiş Anarşistini sevenler bile mevcut.Ak Parti sitesinde her görüşten insan var.Tabi ki Ak Partililer daha çok.Ama bu en "objektif" sitelerin bile taraf tuttuğu gerçeğini hatırlarsak,buraya açılmasında da bir "mantıksızlık" yoktur.

Ayrıca ben bunun için sinirlenmem.Edebsizlik yapılan konularda sinirlenirim.

mehmettarih 04-28-2008 16:54

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

siz kendinizi biseymi zandiyorsunuz din devleti yapma çabasındak bıktık turkıye laık bı ulke sonuna kadar baykal inadına sol bız korkmuoyruz kendı kendınızı kandırsanızda kendını basbakna zanneden yuce dıvanda yolsuzlukların hesabını vercek sız korkmayızn yolsuzluk yapanlar atv damadına peşkeş cekenler korkun solcuyuz turk solu

Sukut-u Hayal 04-28-2008 16:57

Alıntı:

mehmettarih Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

siz kendinizi biseymi zandiyorsunuz din devleti yapma çabasındak bıktık turkıye laık bı ulke sonuna kadar baykal inadına sol bız korkmuoyruz kendı kendınızı kandırsanızda kendını basbakna zanneden yuce dıvanda yolsuzlukların hesabını vercek sız korkmayızn yolsuzluk yapanlar atv damadına peşkeş cekenler korkun solcuyuz turk solu

Bak cok korktuk simdi :D

Necip Fazil 04-28-2008 17:00

mehmettarih nickli üye banlanmıştır, yorumlarını ona göre yapar ve bu kişiyi kaale almazsanız sevinirim ;)

VesseLam

murat kurt 04-28-2008 17:02

Arkadaşlar yakında atv gibi kanal d,star,show tv yi de alma kararı aldım.Para bol da.:)Hatta kanal türkü de alıp hayrına bağış yapacağım...Hepsinde de Ak Partinin reklamını yapacağım...

Bostancı 04-29-2008 00:42

Necmettin Erbakan,Turgut Özal ;)
Babam yanımda kızıyor,niye Tayyib erdoğanı yazmıyon diyor.. :D Ak partili kendisi
Onun baskı ve dayatmalarıyla 3. Tayyib Erdoğan :D

Ak-Cengâver 04-30-2008 19:57

Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Babam yanımda kızıyor,niye Tayyib erdoğanı yazmıyon diyor.. :D Ak partili kendisi

eee kardeşim sen AKPartili değilmisin? :-\

politikaci 04-30-2008 20:01

gözümde en iyi siyasetçi tartışmasız baykal çünkü partimizin oylarını kat kat arttırıyor :D :D :D

isimsiz 04-30-2008 20:19

Alıntı:

Cengaver Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı

eee kardeşim sen AKPartili değilmisin? :-\

arkadaşta benim gibi babası akp li kendi milligörüşcü olanlardan galiba :-*

kemalalibey 04-30-2008 20:40

SEN BAŞARILI SİYASETCİ DENİZ BAYKAL DIR NOLDU PARTİ İCİ SESLER YUKSELDİ DEMEKKİ AKP COKUYOR DOGRULUGUNUZ BU AKP KAPANCAK TURKİYE RAHAT EDECEK GORECEZ KAPANACAK COK KORKUYORSUNUZ BAŞBAKAN ZANEDEN MUHTAR SON ÇIRPINIŞLARI

politikaci 04-30-2008 20:43

Alıntı:

kemalalibey Nickli Üyeden Alıntı
SEN BAŞARILI SİYASETCİ DENİZ BAYKAL DIR NOLDU PARTİ İCİ SESLER YUKSELDİ DEMEKKİ AKP COKUYOR DOGRULUGUNUZ BU AKP KAPANCAK TURKİYE RAHAT EDECEK GORECEZ KAPANACAK COK KORKUYORSUNUZ BAŞBAKAN ZANEDEN MUHTAR SON ÇIRPINIŞLARI

sevin sen sevin...akparti kapanıcakda chp %35 barajını geçebilcek sanki :D :D :D baykalmışşş yaş 70 iş bitmiş

kemalalibey 04-30-2008 20:47

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sevin sen sevin...akparti kapanıcakda chp %35 barajını geçebilcek sanki :D :D :D baykalmışşş yaş 70 iş bitmiş

BİZ GERCEKLERİ SOYLUYORUZ AKP KAPANACAK COK YANLIS YAPTIGINIZ YOLSUZLUKLARIN HESABINI NASIL VERECKSİNZİ SİZE SADECE GULUYORUM

politikaci 04-30-2008 20:49

Alıntı:

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BİZ GERCEKLERİ SOYLUYORUZ AKP KAPANACAK COK YANLIS YAPTIGINIZ YOLSUZLUKLARIN HESABINI NASIL VERECKSİNZİ SİZE SADECE GULUYORUM

bizde size seçimlerde gülüyoruz...sen geçen günki alibeysin yazılarının yanlışlıklarından anladım ...

kemalalibey 04-30-2008 20:51

O KİM BİLMİYORUM AMA SECİMDE HALKI YARDIMLARLA CEKLERLE ALTINLARLA 1 KERE KANDIRDINIZ Bİ DAHA KAZANAMYAKSINIZ AYKLAR SİZE CEVAP VERCEKTİR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR YUCE DİVANDA HESAP VERİRKEN NASIL BOYLE KONUSACAKSINIZ

All times are GMT +3. The time now is 21:35.