![]() |
hangı tarz muzık sevıorsunuz?
genellikle slow müzik tecihimdir öncelere rock dinliyordum ama şimdi rocktan soğudum. artık ilahi ve ezgi dinliyorum :-*
|
Türkü,İlahi,Ezgi ve Türk sanat musikisi .Aslında bağırıp çağırılmayan slow mu denir bilmem ama insanın ruhunu okşayan parçalar dikkatimi celb ediyor :)
|
Enstrümantel eserler başta olmak üzere Türk halk ve sanat musikisi dinlemekten büyük keyf alırım. Beğenerek dinlediğim sanatçılar;
Göksel BAKTAGİR Ömer Faruk TEKBİLEK Farid FARJAD YurdalTOKCAN Münip UTANDI Cengiz ÖZKAN .... |
TSM ve Bütün UĞUR IŞILAK eserleri....
Münir Nurettin SELÇUK Zeki MÜREN Münip UTANDI(güzel bir göz beni attı :-*) Orhan HAKALMAZ ... ve aşık tarzı türküler...AŞIK MAHSUNİ... |
türk halk müziği... :)
|
Türkü ve slow şarkılar sevsemde, genelde RAP değilde :D SAGOPA KAJMER VE KOLERA DİNLİYORUM.!!
|
Rap müziğiyle uğraşırım ama genelde Sibel Can, Yavuz Bingöl, İbrahim Erkal gibi isimleri dinlerim ..;1
|
Her telden var bende.Ruh halime göre.Ama genelde Rap dinlerim.
|
Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama yine yazayım :)
Türk Sanat Müziği ve Ezgi her daim tercihimdir. TSM: Ayşe Tunalı ve Zeki Müren Ezgi: Grup Yeniçağ, Grup Genç, Ömer Karaoğlu, M.Emin Ay ve Mustafa Cihat. Kadim Sevgiler... |
her tarzda beğendiğim şarkılar olabiliyor belirli bi tarzım yok sanırım :hmm
şu sıralar hiç dinlemiyorum desem yeridir :) |
Rap dicem ama öyle agubik kubidik ne söylediği anlaşılan rap'ten değil.
Sagopa ve Kolera,rap'i de aştılar. Sagopa şu sözüyle özetliyor herşeyi: ''Rap’in krallarından geçtim,gönül sultanlarına bağlandım'' İlahi tarzı ;) |
Kulağıma hoş gelen her melodiyi dinlerim :karizmatik: |
Öncelikle Özgün/Protest..
Sonrada kulağıma hoş gelen her türlü şarkıyı dinlerim.. |
genelde slow ...
|
Rap :)
|
Şimdilerde rock, rap ve çeşitli etnik müzikler takılsamda kültürümü unutmam. Favorim türküdür. Özellikle Uğur Işılak
|
Beraber yürüdük biz bu yollarda,gül pembe,deryalar vb türkçe müzikler
We are the champions,umbrella,my heartwill go on gibi yabancı müzikleri seviyorum. |
olmasaydı derdimiz söylermiydi FERDİ abimiz... :karizmatik: |
RAPPP
|
O anki duruma göre değişir benim..
Bu aralar ezgi dinliyorum devamlı ama slov-rak-sagopa ve damarr dinlerim :) |
Alıntı:
|
türküler
|
kulağıma hoş gelen her parçayı dinlerim ha birde isyan olmayacak
|
kulağa hoş gelen her müziği dinlerim ...ama genelde arabesk dinlerim...
|
Seçenekler arasına ARABESK'i de eklerseniz sevinirim...
|
bende genelde Hard Rock&Metal Dinlerim
Dinlediğim gruplar; -Amon Amarth -Apocalyptica -Metallica -Iron Maiden -Pentagram -AC&DC -Kurban -Malt -Yüksek Sadakat -Çilekeş -Duman daha devam ederdim ama liste çok uzun ;D;D;D |
Alıntı:
arkadaşlar 7. olimpiyattaki şarkıkları şiirleri indirmek istiyorum bilgisayarıma birisi bana yardımcı olabilirse çok sevinirim özel mesajla bildirirseniz sevinirim saygılar |
kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim...
|
Bende Kulağa Hoş Gelen ne varsa dinlerim ama Birinciliği Türkü ve Arabesk Paylaşır..
|
ben ayrım yapmam yüreğimde kıpırtı oluşturan her müziği dinlerim
|
şöyle bir tablo yapabilirim sze:)
15-20yaş arası popüler müzik ve rock 20-25 yaş arası anadolu rock 25- 30yaş arası türküler |
Adem Bey tabloda kendime yer bulamadım :)tabloda bende yer istiyorum.
DJ asi benim için sık sık Bedirhan Gökçe ve Nurettin Rençbere yer verir inş :) |
hayatım ne demek Dj_Asi'nin yayınları serbest olcak zaten herkes isteğini söyleyecek dj calacak bizde böylee...beni bilen bilirr :)))Asuman verdiğin destekle beni onore ediyorsun saol kardesim
|
Göksel Baktagir ve Enstrümental dinlerim
|
canım benim. sen işine sadık fazlasıyla emek veren ,dinlemeğe değer kaliteli dj sin.
iyiki bizlesin. başım gözüm üstüne + yürürüm yürürüm :) :) |
EFENDİM GÜZEL DÜŞÜNCELER İÇİN ALLAH RAZI OLSUN güzellik bakışdadır.....şükürler olsun böyle dostalrlayım:)
|
Alıntı:
30-35 arasıda türk sanat müziği olabilir:) |
:) :) :) :)
güzel şimdi tesbitiniz yerini buldu, sağolun ama şiir hangi yaşa hitap ediyor ?? :) |
Benim dinlediğim müzik tarzı ne bu listelerde vardır nede başka biryerdeki listelerde :) Ben milyarda bir insanın dinlediği bir müzik tarzı dinliyorum. Ben 70lerden 80lerden günümüze kadar Televizyon programlarında çalan jeneriklerinde çalan müzikleri birde o yıllardan günümüze en güzel film - reklam müziklerini dinliyorum. Yani kısaca TV den duyduğumuz en harika müzikleri, şarkıları değil. Eğer varsa böyle programlarda reklamlarda duyupta çok hoşuna giden ve onu bulamayan arkadaşlara belki yardımcı olabilirim. İsteyen varsa sorsun bana
|
ilginçç ama değişik tebrikler gerekirse arşivi paylaşırsınız değilmi benimle:))
|
All times are GMT +3. The time now is 15:22. |