![]() |
*** Mart Ayı İçin Enler Başlamıştır ***
Alıntı:
|
Rica ederim Nusret. Başarılarının ve paylaşımlarının devamını can-ı gönülden diliyorum.
|
En İyi Aktif Üye:Nusret,antif..,Ümitli_bekleyiş,Lügat,Dolunay_K adim..
En İyi Yardımsever Üye:Dolunay_Kadim,Nusret,Ümitli_bekleyiş.. En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl,Abdullah Kaç.. En İyi Şair Üye:Ayşe_berra,Parabol,Nazende..(yeni yetenekler keşfettim,topluma kazandırmak lazım).. :D ;D ;D En İyi Çok Rastladığınız Üye:Ümitli_bekleyiş,Dildade,Feyza,Nusret.. En İyi Sevdiğiniz Üye:Sümeyra_Tonkal,Ravza_Rüveyda,Anatolia,Ümitli_b ekleyiş,Ayşe_berra,İsmihan,Ak_kelebek, Nusret,Yavuz_niksar,Dolunay_kadim,Saklı_kent,Feyza .. En İyi Fanatik Üye:Ümmü_seleme,Oğuzdesouza.. En İyi Tatlı Başbelası üye: Anatolia ve İsmihan ;D ;D En İyi Geveze Üye:Hıfz-Lisan,Yavuz Sultan Selim,.. ;D ;D En İyi Karizmatik Üye:Nusret,Aksa_34,Aktunahan,Yavuz_niksar.. ;D En İyi Kibar Üye:Ümitli_bekleyişi,eddie.. En İyi Komik Üye:Aksa_34.. En İyi Daimi Üye:Dolunay_Kadim,Türk evladı,Yavuz_niksar,Jonathan749.. En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Herkes yerine göre hızlı.. En İyi Yavaş Paylaşım Üye: Ömer_faruk.. ;D ;D En İyi Paylaşımcı Üye:Lügat,Gölge, En İyi Sevilen Üye:Ak_kelebek,mavera,Yavuz_niksar.. En İyi Sevimli Üye:Anatolia,efser,İsmihan.. En İyi Sinirli Üye:Epivates ;D En İyi Kültürlü Üye:Lügat,Türk evladı,Yalçın.. En İyi Sabırlı Üye:Dolunay_kadim..Çok sabırlı,kafasını şişir ses etmiyo.. ;D ;D En İyi Sakin Üye:Türkkızı :) En İyi Bayan Üye:Eddie,Ayşe_berra,Kardelen_007,Ak_kelebek,Ümitl i_bekleyiş,Sümeyra_Tonkal,Feyza Dildade,Anatolia,İsmihan,Ravza_Rüveyda,Feride,Susk un,Prenses,Bayonet,Saklı_kent(teyzosum ;D ),Tuğba_007,Türkkızı.. En İyi Erkek Üye:Rdönmezs,Ak_savaşçı,Epivates,antiflamatuvar,Nu sret,Aksa_34,Yasinarslan,Berat_2107 Sesli34,Yavuz_niksar,Hipermuhafazakarsağlıkçı,Yunu s_emre,Jonathan749,Ömer_Faruk,Yavuz Sultan Selim,Alikece,Mavera,Oğuzdesouza..Aklıma gelenler bu kadar.. ;D En İyi İmza:Dolnay_kadim,Ümmü_seleme.. En İyi Nick:Aslan_Mashadow ;) En İyi Efendi Üye:Necip_fazıl,Lügat,Dolunay_Kadim,Nusret.. En Muhalefet üye: :-\ :-X En Bilimsel üye:Yalçın.. ;D En Tekrarcı üye:artı artı artı artı artı... ;D En iyi en küçük üye:sadeceali,Oğuzdesouza,ahmike,çilik.. En Çok istekte Bulunan Üye: ??? Ben değilim.. >:( En gereksiz üye:Nusret.. ;D ;D ;D işte intikam bu kadar olar.. ;D ;D ;D |
Ayşegül ve duygu çok teşekkür ediyorum .Teveccühünüz efendim :) ::)
|
Alıntı:
Bu son yaptıkların için çok kötü intikam alacağım zaten haberin olsun... Hatta bu intikam da Eda' dan lojistik destek de isteyeceğim... |
Alıntı:
|
Sen kafa tutmaya devam et bakalım...
|
Alıntı:
|
Bana En'lerinde yer veren vermeyen herkeslerden ALLAH razı olsun Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin sağolun varolun ... ;) |
Duygu unutmamış beni saolsun:)
|
[quote=neşe ]
arkadaşlar bana yer yokmu enlerinizde...? [/quote 5.sayfaya bak sanada yer var unuttuğum arkadaslar kusura bakmasın isminizi gördükce yazıyorum |
Alıntı:
|
Ohooo ben sana teşekkür ettim ama sen görmemişsin ablam:)
Sen beni unutmazsında ben unuturmuyum seni:) |
Alıntı:
|
Bunlarda benim enlerim unuttuklarim olduysa özür dilerim, onlari insallah ay sonuna kadar listeye eklemeye calisacagim..
En İyi Aktif Üye:TÜRK EVLADI, duyguseli,yalcin,ümitli_bekleyis En İyi Yardımsever Üye:feyza En İyi Ciddi Üye:Necip Fazil, yalcin, tayyipleyiz, karabey_06,lügat,ceyhanli,ismihan,jonathan,gölge En İyi Şair Üye:ayse_berra En İyi Çok Rastladığınız Üye:Ümitli_bekleyis, Türk evladi, nusret,jonathan,yalcin, feyza, ak zeynep,duyguseli,parabol,ümmü_seleme En İyi Sevdiğiniz Üye:AKtunahan, Türk evladi, Necip Fazil, internettin hoca, lügat,ali kece, En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza,mavera,anti En İyi Tatlı Başbelası üye:AKtunahan 8) En İyi Geveze Üye:duyguseli,mavera,nusret 8) En İyi Karizmatik Üye:internettin hoca, nusret,jonathan, dolunay kadim, türk evladi, En İyi Kibar Üye:yalcin,feyza,ümitli_bekleyis,ismihan, sümeyra En İyi Komik Üye:aksa34,internettin hoca, En İyi Daimi Üye:anti,Türkkizi, duyguseli, rsdönmez,ismihan,Hıfz-Lisan, En İyi Hızlı Paylaşım Üye:ak_zeynep,ümitli bekleyis En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Ümmü Seleme, Ümitli bekleyis, internettin hoca,nusret,ayse berra En İyi Sevilen Üye:Nusret,Ak_kelebek,dolunay_kadim,ismihan,dildad e, nazende, feyza,ayse berra,sümeyra En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye:Mavera, Türk evladi, aktunahan, gölge, En İyi Kültürlü Üye:Ali Kece, aktunaha, Necip Fazil,yalcin,karabey_06,Lügat, nusret, jonathan,parabol En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim, feyza En İyi Sakin Üye:Feyza En İyi Bayan Üye:Sümeyra,Feyza,Ayse Berra, Ak zeynep,parabol,ümitli_bekleyis,duyguseli,ümmü_sele me,dildade,nazende,anotolia, En İyi Erkek Üye:Nusret,Karabey_06,Türk evladi, anti, jonathan, epivates,aksa34,yavuz sultan selim, En İyi İmza: En İyi Nick:anti(adamin nicki bile yazamiyorum 8) ) En İyi Efendi Üye:Ak zeynep, ümitli bekleyis, türkkizi, lügat, türk evladi, feyza En Muhalefet üye:ceyhanli, mavera, türk evladi, duyguseli,aktunahan, necip fazil,rsdönmez,nusret En Bilimsel üye:Lügat,türkkizi, jonathan,epivates,necip fazil En Tekrarcı üye:duyguseli En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye tartismasiz duyguseli 8) En iyi göze carpan Üye eddie,gölge,öztürks, tayyipleyiz,hipersaglikci_muhafazakar,sesli34,rsdö nmez,tuba007,tuba89,enfal,_hasretim_,anti,türkkizi , En cok özlediklerim loneliness, onlybullet34 En vefali üye: Bütün AK Parti forum(güzel dilekleriyle hepiniz yanimda oldunuz, tesekkürler...) |
OğuzdeSouza, AyşeBerra, Nusret, Duyguseli, Mavera abi teşekkür ederim. Allah layık kılsın.
|
En İyi Ciddi Üye:Necip Fazil, yalcin, tayyipleyiz,
en iyi göze carpan Üye eddie,gölge,öztürks, tayyipleyiz,hipersaglikci_muhafazakar,sesli34,rsdö nmez,tuba007,tuba89 Tevecühünüze teşekkür ederim... Mavera kerdeşim :) |
En İyi Aktif Üye:kamusalmışşş....türkkızı...yalçın abi..antienflamatuvar
En İyi Yardımsever Üye:dolunay kadim En İyi Ciddi Üye:mavera ;) En İyi Şair Üye:hudai...ah ah abi gelse bi En İyi Çok Rastladığınız Üye:antienflamatuvar...nusret...türk evladı...feyza...kamusalmış hepsini yazmıyim valla sıkıyo ;) En İyi Sevdiğiniz Üye:ooooo isim vermiyim hepsi En İyi Fanatik Üye:oguz... akşavaşçı En İyi Tatlı Başbelası üye: :-\ En İyi Geveze Üye:Rdönmez :D En İyi Karizmatik Üye:süleyman binti muhammet En İyi Kibar Üye:ben :D En İyi Komik Üye:aksa abi...kelebek En İyi Daimi Üye:beeeen ::) En İyi Hızlı Paylaşım Üye:özgün genç...mavera...aktunahan En İyi Yavaş Paylaşım Üye: ;D En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye:herkes herkes kırmiyim şimdi En İyi Sevimli Üye:mavera....duyguseli...neşe...ve tüm galatasaraylılar ::) En İyi Sinirli Üye:herkesde bir sakinlik var nedir ya bu işin sırrı :P En İyi Kültürlü Üye:ceyhanli ;D :D En İyi Sabırlı Üye:ben :) En İyi Sakin Üye:ümitli bekleyiş En İyi Bayan Üye:ümitli bekleyiş....hale...hıfzılisan...duyguseli...ismiha n ...sümeyra..ak kelebek sayamadıklarımda kusu bakmasın En İyi Erkek Üye:özgün genç...mavera....türk evladı..antienflamatuvar..akşavaşçı ..yalçın...oguz...evipates...nusret..fatih44..ibra him44 En İyi İmza:En İyi Nick:ben 8) En İyi Efendi Üye:maaaşallah herkes :D En Muhalefet üye:varmı ya :-X En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:oguuuz...rdönmez En Çok istekte Bulunan Üye..bilmem |
Ümmü_seleme çok teşekkür ederim en'lerinde banada yer verdiğin için politik bi liste olmuş ;D :D ;D :D ;D
|
Alıntı:
|
aaaaa inanamıyorum birinin beni yazacağı hiç aklıma gelmezdi :)
çok teşekkür ederim çok sağol Ümmü seleme mutlu oldum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
;) |
saol ablam yine yazmışsın beni :):):)
ama en küçük üye ne o öyle benden küçük kaç kişi var bu forumda >:( >:( ;D ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bilemiyorum artıkkkkın :D :D ;D ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sevindirik oldum +1 :) Alıntı:
|
Ayşe_Berra Kardeşim Teşekkür Ederim . saol.
|
Alıntı:
|
en iyi göze carpan Üye eddie,gölge,öztürks, tayyipleyiz,hipersaglikci_muhafazakar,sesli34,rsdö nmez,tuba007,tuba89
teşekkürler mavera |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
enlerin arasında bana da yer verdiğin için teşekkür ederim canım.... |
duyguseli sanada cok tesekkür ediyorum sagolasın canımm
|
Alıntı:
|
enlerinde bana yer veren herkese teşekkürler
|
tesekkür ederim enlerde görmek mutlu eetti beni
|
Ahmet abi teşekkür ederim güzel düşüncelerin için .. :)
Ümmü _ seleme sana da teşekkürlerimi sunarım ;) |
All times are GMT +3. The time now is 23:53. |