![]() |
CHELSEA-FENERBAHÇE
yazıklar olsun senin gibilere... >:(
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Sevin bakalım sen. Ben gurur duydum. Beşiktaş gibi olur diyenlere küpe olsun. Grant'ın yüzünü gördük 90 dakika.
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Kim derdi ki fenerbahçe şampiyonlar ligine kaldığın da, gruptan çıkıcak çeyrek final de chelsea ile eşelecek ilk maç da yenecek ve ikinci maçta çok talihsiz bir şekilde yenilerek elenecek ....Buraya kadar gelebilmek bile büyük başarıdır.....
Bir futbol sever olarak herşey için sağol fenerbahçe, helal olsun ......... |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
Türkiyeyi temsil ettik şerefli bir şekilde yurda dönüyoruz.. |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Beşiktaşlıyım ama inşallah bu sene çatır çatır FENERBAHÇE ŞAMPİYON olur. Hakettiniz. Gelecek yıl Aziz Başkanla bu Fener Şampiyonlar ligi şampiyonu. Helal olsun size. Helal olsun!
(Ya şu Kezman'ı satıp adam akıllı bir forvet alsın Aziz Başkan) |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Yapmayın yine laf yarışına girmeyecek akdar sevinçliyim ;)
2 takım vardı biri galip gelecekti elbet,sonuç beklendiği gibi oldu,onları kutlamam gayet doğal :-* ---- Türkiye'yi temsil etmek ? Ben ordaki fenerbahçeli taraftarların giydiği sarı renkteki montta avrupa birliği arması ve brezilya bayrağı gördüm.Neyse :-* Vesselam... (kap-kaç yapmayın ki yorum yazmayım) |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Çelsili arkadaşlara tavsiyem yarın bir İngiliz gazetesi alıp Türkleri bozguna uğrattık haberlerini kasıla kasıla okumalıları >:(
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
ARKADAŞLAR KELİMELERİNE HERKES DİKKAT ETSİN YOKSA KONULAR KİLİTLENECEKTİR..LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ VE YORUMLARINIZI SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE İFADE EDİN..BİRBİRİNİZİ TAHRİK EDİCİ KABA CÜMLELER KULLANMAKTAN KAÇININ..AKSİ TAKDİRDE CEZA ALACAKSINIZ..
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
AYNI UYARI BİRDAHA TEKRAR EDİLMEDEN İŞLEM YAPILACAKTIR..LÜTFEN KURALLARA UYALIM..
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
İstanbul'daki oyunumuzdan daha iyi oynadık ama ne yazık ki gol atamadık :(
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
dakika. 90 maç bitti fb 0 chelsea 2 . :-X
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Fenerbahçelilere samimi dileklerimle geçmiş olsun diyorum. Fenerbahçe kendini iyi temsil etti, ismini markalaştırma yolunda başarılı. Yarı finalin eşiğinden dönmek üzücü ama idare etmek lazım işte...
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
alt tarafı bir oyun.. milli maç kadar değerli olsa bile oyun.. ortam germenin hiç lüzumu yok.. zevkli bir futbol seyrettik.. keşke istediğimiz taraf kazansaydı ama oyun sonuçta..
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Evet Sayın 6s li arkadaşlarım.. İadeyi ziyarette bulanacağız, ama bunu asla uluslar arası maçta yapmayacağız.
Holigan taraftar rolünü üstlenen arkadaşlara atfolur |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Fenerbahçe aslanlar gibi oynadı elinden geleni yaptı chelseanın gol pozisyonu yok...
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Bu deividi kim kahraman yapıyor boyleeee :(
bi geri koş bi adam geç sene başından beri boyle.... |
CHELSEA-FENERBAHÇE
o kadar serbest vurus kullandık ulen birini atamadık :(
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
seneye riqelmeyi alexin yerine maldonado yerine mehmet topuz kezo nun yerine vagner llowe
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Şu Zico doğru yapıyormuş. Keşke semihi ikinci 45'de oyuna alsaydı. Ah bir de R. Carlos sakat olmasaydı. :(
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Muhalif arkadaşlar bu yaptığınız oluyo mu ama? Sıcağı sıcağına konuşulmaz böyle şeyler. Neden Chalse lik yapıldığını, bir uluslararası maçta neden Fenerbahçe'nin değil karşı takımın tutulduğunu, Fenerbahçelilerin neden özeleştiri yapması gerektiğini daha farklı bir atmosferde daha sıhhatli bir ortamda konuşuruz. Şimdi burda konuşulursa hoş olmaz, zamanı değil...
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
vederson hakkını verdi maçın iki maçın da... emmee deivid kazması 2 maçtır söylüyorum bütün topları kaptırdı bekledi geçemedi...
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Ya Alex'e kızdım sol kenardan üç serbest atış kullandı üçünü de adamların kafasına attı
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
üzülmeyelim 1-0 iken bile taraftarları tırnaklarını yiyordu... üzülecek birşey yok yenildik ama EZİLMEDİK tebrikler çocuklar tebrikler çünkü bunu hakkettiniz...Alınlarınızdan öpmek gerek ayaklarınıza sağlık... :-*
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Bizim elimizin ulaştığı yere Galatasarayın hayali bile ulaşamaz.
Kedi ulaşamadığı ciğere.. Fenerbahçe öyle bir takımdır ki dünyanın saygı duyduğu,takdir ettiği yıldızların göğsüne ay yıldızı işler,kendine köle eder. |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Bizim elimizin ulaştığı yerlere terimizi akıttık,dikkat kayıp düşmeyin :D
ulaştığınız vakit karşılaşırız :-* |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Benim babam senin babanı döver durumuna dönmüş bu :D
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
bugün düşen fenerbahçe,bugün fener ayakta duruyorsa hakemler sayesindedir,şikeyle şampiyonluk kolay :-* |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Müftü müftü! iftira helal midir?
|
All times are GMT +3. The time now is 20:19. |