![]() |
Genclik kongresinden manzaralar..
kuzen bizim çektigimiz resimler nerdeee :o seneye eklermisin acabaaa :D dayanamıcam ben eklicem artık hııı :-X
|
Alıntı:
kongrenin konuşulduğunu anlatınca dayanamadım geldim. keşke görme inkanınız olsaydı muhteşemdi kongre.gerçi ben ışık şovu yetersiz buldum hatta yoktu.biz il kongresini de aynı salonda yaptık süperdi ışık şov hatta istanbulunkinden güzel olduğu söyleniyormuş kulislerde :-X ayrıca bizim hatamız görüşemedik yavuz abinin telini falan almamışız ama kadın kolları kongresinde inşallah gelecek arkadaşlarla görüşelim olar mı ak gençlik 8) |
Alıntı:
ama o kadar da cahil değilim yavv :D :D :D indirdim de açılmıyor destekelnmiyor diyor |
Alıntı:
Videoları Winamp Media Player açmayabilir. Bazen hata veriyor. VLC Playeri veriyorum Bu programla bütün videoları açabilirsiniz :) http://www.divshare.com/download/4271610-6ee |
Nedense Ankara'ya karşı bi hasedim var..Her İstanbulluda varmı acaba bilmiyorum.. (:
Orada kongre yapılınca ''bizimki daha büyük olur nasılsa'' yada ''şunlara bak azıcıklar'' gibisinden düşünmeden edemiyorum...(: Neyse güzel olmuş ama takdire şayan...(Bizim ki daha güzel olcak) |
bu bizim değil di zaten tüm türkiyenin kongresiydi :-*
|
Olsun Ankara'da yapıldı (:
|
Alıntı:
tamamdır şimdi oldu :) çok teşekkür edeim yordum sizi de..+1 imi vermezsem olmaz şimdi :-* |
Alıntı:
17 Mayıs da Kayseri'ye Racep Tayyip Erdoğan Kadın Kolları kongresine geldiğinde de çok güzel bir kongre olacak eminim. Biraz yorulacağız Kayseri Gençlik olarak ama değer tüm yorgunluğa :) Ne de olsa Kayseri Ak Parti'nin Kalesi. Ak Parti için Kayseri bir başka :) |
Alıntı:
biz de mesela ankara ili yaparken çankayayı hemen keçiörenle sincanla falan karşılaştırırız bakarız birbirimize kim ne yapmış diye kıskanç gözlerle :P :D il kongremiz de istanbuldan bir hafta sonraydı ve hemen sayı kıyasına geçilmişti her ne kadar nufus bazında yarışı saçma bulsam da 10bin kişilik stadı coşkulu bir kalabalıkla doldurduk ;) ama ne kongresi olursa olsun genel merkez kongresi kadar süper olamazdı bence.81 ilden gelen akparti sevdalıları tüm Türkiyeye ve ellerini avuşturup bekleyen leş kargalarına ASLA AYRILMAYACAĞINI,YÜRÜYECEK DAHA ÇOOOK YOLU OLDUĞUNU gösterdi :) |
Alıntı:
|
Zeynep ve Saliha bana nispet yaptınız İstanbul kongresine en az 1 milyon parolasıyla çıkıyorum bütün İst'i kapı kapı dolaşcam (:
Kayserili arkadaş sen neresindensin Kayseri'nin? Bende aslen Kayseriliyim her ne kadar pek görmesemde...Erciyes dağını özledim ): |
Alıntı:
ya bağışla ama istanbulda ne kongresi var yapılmadı mı bütün kongreleri :-[ |
ilk defa katılcam kongreye oldukca olaylı bi kongre olcak sanırım :-\ :-[ :-X
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bendede bayağı resimler var nasıl ekleyebilirim
|
Alıntı:
|
yarında ben eklerim inşallah istenbul dan resimleri...
|
hayır ben ekliycem :P :D ;D
|
ya ben bir haftadır bendeki fotoları eklicem diye uğraşıyorum.. link vermiyo bana imageshack.. başka bi yöntemi varsa söyleyin arkadaşlar fıtık etti beni bu site
|
Alıntı:
|
bade esnamın emeklerine yazık oldu.. birtek bu fotoğrafa link verdi uyuz imageshack
http://img230.imageshack.us/img230/620/29498612go7.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
neyse kuzen buna da şükür :D :D
|
Alıntı:
|
Helal olsun mehmet kardesim, bir kez daha tebrik ederim..bir sakaryali olarak sizlerle ayrica gurur duydum ;)
|
bu fotoğrafları görünce aklıma 3 yıl önceki bursadaki akp gençlik kollarının konseri geldi. 3 arkadaş sırf konser için gitmiştik. güneşin alnında akşama kadar Tayyip Erdoğan'ın gelmesini beklmeştik ve o gelmeden hiçbir sanatçı sahne almamıştı yaklaşık 4,5 saat bekledik susuzlıktan öldük etrafata su satan kimsede yoktu. sonra arkamızdaki akp afyon gençlik kollarındaki abiler bize su vermişlerdi. akşama doğru geldi Tayyip Erdoğan bize karanfil atmıştı. sonra geç olduğu için eve dönmek zorlaşacak diye sanatçıları dinleyemeden dönmüştük eve. ne günleri :D birde ben o zamanlar akpartiliydim (yani babamın ısrarları üzerine) :D
|
Alıntı:
|
BEN İLK OLARAK KOCAELİ GRUBUNU TEBRİK EDİYORUM HEPSİ ATEŞLİ VE GELECEĞİ PARLAK GENÇLERDİ.(HATTA SÜREKLİ SAHA İÇİNDEN BİR ARKDAŞ KONGRE BOYUNCA HİÇ DURMADI HEP ARKADAŞLARINI ÇOŞTURMAYA ÇALIŞTI )DOĞRU YOLDA HEP BÖYLE ATEŞLİ OLMA ÜMİDİYLE.SONRADAN GELEN AYDINGEÇLİK TE SLOGANLARI VE SESLENİŞLERİYLE BAŞARILIYDILAR.HENDEK GRUBUNU DEMEYE GEREK YOK HERŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ ÇOK TEBRİK EDİYORUM.BENDEDE ÇOK ŞAHANE RESİMLER VARDI NE YAZIKKİ HEPSİ YANDI:( ÇOK YAYINLAMAK İSTERDİM)AKGENCLİK NERDEYSE SİİRT AKGENCLİK SONUNA KADAR SİZLERLE.BERABER BAŞLADIK BERABER DEVAM EDECEZ.DURMAK YOK YOLA DEVAM.
|
orada bulunan herkezi tebrik ediyorum....
|
ben o sırada ankaradaydım ama tek başıma gitmemiştim.tek başıma gitseydim kesin gidecektim ama kısmet olmadı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mrb arkadşlar.. bolu gençlik kolları olarak bizde büyük kongredeydik. bi kaç resimde bende war sizlerle paylaşmak istedm.
http://img181.imageshack.us/img181/3940/pic0002ok4.jpg http://img181.imageshack.us/img181/5023/pic0005fu2.jpg http://img59.imageshack.us/img59/4058/pic0015aa0.jpg http://img229.imageshack.us/img229/6298/pic0028an0.jpg http://img229.imageshack.us/img229/2931/pic0020ca2.jpg |
bugün de ilçedeki arkadaşlarla muhabbet ediyorduk insanda bağımlılık yapıyor bu kongre yahuu ;) önümüzde chpnin kurultayı var ona mı gitsem ne :-X
|
aman sakın gec kalma erkenden sakın gec kalma erken git sonra yer bulamassın neme lazım yanındada kalkan bulundur oralar akp kurultayına benzemez adamlar birbirini yiyor kafana sandalye falan gelir mazallah
|
chp binasının onunde baykal maskeleri satmaya baslar simdi hahaha
-Maske,Maske var cocuğa maske.. -dettt... -Tanrım benim maskelerim neden satmıyorr... :'( :D :D ;D ;D |
All times are GMT +3. The time now is 04:29. |