Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=133)
-   -   Genclik kongresinden manzaralar.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25606)

BaDe_EsNa 04-16-2008 19:43

Genclik kongresinden manzaralar..

kuzen bizim çektigimiz resimler nerdeee :o seneye eklermisin acabaaa :D dayanamıcam ben eklicem artık hııı :-X

Meftun 04-16-2008 20:39

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar çok sağolun resimler ve videolar için inşallah ben de bizim çektiklerimizi alayım bir de kongreyi ÇANKAYA gözüyle izleyin ;)
şuan bile o günü hatırlayınca gülümsüyorum ve BU SEVDA BİTMEYECEK diyorum :)

kimleri görüyoruz burada..hos geldiniz efendim, yoklugun araniyor, zeynep burada arkandan aglayip duruyordu 8)

teşekkür ederim ahmet abicim forum bizi unutmuş biz de birbirimiz ardından ağlıyoruz ::)
kongrenin konuşulduğunu anlatınca dayanamadım geldim. keşke görme inkanınız olsaydı muhteşemdi kongre.gerçi ben ışık şovu yetersiz buldum hatta yoktu.biz il kongresini de aynı salonda yaptık süperdi ışık şov hatta istanbulunkinden güzel olduğu söyleniyormuş kulislerde :-X
ayrıca bizim hatamız görüşemedik yavuz abinin telini falan almamışız ama kadın kolları kongresinde inşallah gelecek arkadaşlarla görüşelim olar mı ak gençlik 8)

Ak_Zeynep 04-16-2008 20:48

Alıntı:

akpartikayseri Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
ben açamadım ama eminim çok güzeldir elinize sağlık :)

Zeynep Rapidshare dosyalarını indirmek için

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=1121.0

Buradaki adımları takip edebilirsin :)
Divshare için:
İndirmek için linkin üstüne bastığında açılan sayfada

Download This File yazan yere bastıkdan sonra 15 sn beklemen gerekiyor.
15 Saniye sonra yukarıda çıkan sarı şekilde Güvenlik uyarısı çıkıyor. Sarı çubuğun üstüne sağ tıklayıp " Dosuayı Karşıdan Yükle" butonun bastıkdan sonra dosyayı indirmen için kaydet yeri çıkıyor :)

teşekkür ederim :)
ama o kadar da cahil değilim yavv :D :D :D indirdim de açılmıyor destekelnmiyor diyor

akpartikayseri 04-16-2008 22:00

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Divshare için:

15 Saniye sonra yukarıda çıkan sarı şekilde Güvenlik uyarısı çıkıyor. Sarı çubuğun üstüne sağ tıklayıp " Dosuayı Karşıdan Yükle" butonun bastıkdan sonra dosyayı indirmen için kaydet yeri çıkıyor :)

ama o kadar da cahil değilim yavv :D :D :D indirdim de açılmıyor destekelnmiyor diyor

pardon özür dilerim ben indiremediniz diye anladım :)
Videoları Winamp Media Player açmayabilir. Bazen hata veriyor.
VLC Playeri veriyorum Bu programla bütün videoları açabilirsiniz :)

http://www.divshare.com/download/4271610-6ee

ENGİNEER 04-16-2008 22:04

Nedense Ankara'ya karşı bi hasedim var..Her İstanbulluda varmı acaba bilmiyorum.. (:

Orada kongre yapılınca ''bizimki daha büyük olur nasılsa'' yada ''şunlara bak azıcıklar'' gibisinden düşünmeden edemiyorum...(:

Neyse güzel olmuş ama takdire şayan...(Bizim ki daha güzel olcak)

Ak_Zeynep 04-16-2008 22:37

bu bizim değil di zaten tüm türkiyenin kongresiydi :-*

ENGİNEER 04-16-2008 22:38

Olsun Ankara'da yapıldı (:

Ak_Zeynep 04-16-2008 22:40

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Divshare için:

pardon özür dilerim ben indiremediniz diye anladım :)
Videoları Winamp Media Player açmayabilir. Bazen hata veriyor.
VLC Playeri veriyorum Bu programla bütün videoları açabilirsiniz :)

http://www.divshare.com/download/4271610-6ee

tamamdır şimdi oldu :) çok teşekkür edeim yordum sizi de..+1 imi vermezsem olmaz şimdi :-*

akpartikayseri 04-17-2008 01:24

Alıntı:

bu bizim değil di zaten tüm türkiyenin kongresiydi :-*

Aynen katılıyorum :) Tüm Türkiye'nin kongresiydi ve de çok süperdi :)
17 Mayıs da Kayseri'ye Racep Tayyip Erdoğan Kadın Kolları kongresine geldiğinde de çok güzel bir kongre olacak eminim. Biraz yorulacağız Kayseri Gençlik olarak ama değer tüm yorgunluğa :)

Ne de olsa Kayseri Ak Parti'nin Kalesi. Ak Parti için Kayseri bir başka :)

Meftun 04-17-2008 10:10

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Nedense Ankara'ya karşı bi hasedim var..Her İstanbulluda varmı acaba bilmiyorum.. (:

Orada kongre yapılınca ''bizimki daha büyük olur nasılsa'' yada ''şunlara bak azıcıklar'' gibisinden düşünmeden edemiyorum...(:

bu çok normal çünkü hayırda yarıştırılıyoruz ;)
biz de mesela ankara ili yaparken çankayayı hemen keçiörenle sincanla falan karşılaştırırız bakarız birbirimize kim ne yapmış diye kıskanç gözlerle :P :D
il kongremiz de istanbuldan bir hafta sonraydı ve hemen sayı kıyasına geçilmişti her ne kadar nufus bazında yarışı saçma bulsam da 10bin kişilik stadı coşkulu bir kalabalıkla doldurduk ;)
ama ne kongresi olursa olsun genel merkez kongresi kadar süper olamazdı bence.81 ilden gelen akparti sevdalıları tüm Türkiyeye ve ellerini avuşturup bekleyen leş kargalarına ASLA AYRILMAYACAĞINI,YÜRÜYECEK DAHA ÇOOOK YOLU OLDUĞUNU gösterdi :)

Ak_Zeynep 04-17-2008 10:28

Alıntı:

Alıntı:

bu çok normal çünkü hayırda yarıştırılıyoruz ;)
biz de mesela ankara ili yaparken çankayayı hemen keçiörenle sincanla falan karşılaştırırız bakarız birbirimize kim ne yapmış diye kıskanç gözlerle :P :D
il kongremiz de istanbuldan bir hafta sonraydı ve hemen sayı kıyasına geçilmişti her ne kadar nufus bazında yarışı saçma bulsam da 10bin kişilik stadı coşkulu bir kalabalıkla doldurduk ;)
ama ne kongresi olursa olsun genel merkez kongresi kadar süper olamazdı bence.81 ilden gelen akparti sevdalıları tüm Türkiyeye ve ellerini avuşturup bekleyen leş kargalarına ASLA AYRILMAYACAĞINI,YÜRÜYECEK DAHA ÇOOOK YOLU OLDUĞUNU gösterdi :)

heyyt be süper yorum :D :D :D :D

ENGİNEER 04-17-2008 15:12

Zeynep ve Saliha bana nispet yaptınız İstanbul kongresine en az 1 milyon parolasıyla çıkıyorum bütün İst'i kapı kapı dolaşcam (:

Kayserili arkadaş sen neresindensin Kayseri'nin?
Bende aslen Kayseriliyim her ne kadar pek görmesemde...Erciyes dağını özledim ):

Meftun 04-17-2008 16:14

Alıntı:

Zeynep ve Saliha bana nispet yaptınız İstanbul kongresine en az 1 milyon parolasıyla çıkıyorum bütün İst'i kapı kapı dolaşcam (:

Bende aslen Kayseriliyim her ne kadar pek görmesemde...Erciyes dağını özledim ):

oo gurur duyarız hatta biz sebep olduk diye hava bilem atarız :D
ya bağışla ama istanbulda ne kongresi var yapılmadı mı bütün kongreleri :-[

lal85 04-17-2008 16:42

ilk defa katılcam kongreye oldukca olaylı bi kongre olcak sanırım :-\ :-[ :-X

mavera 04-17-2008 16:44

Alıntı:

lal85 Nickli Üyeden Alıntı

niye ki, sen katiliyorsun diye mi?

ENGİNEER 04-17-2008 21:40

Alıntı:

Alıntı:

Bi dahaki seneye inş (:

Meftun 04-18-2008 21:02

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bi dahaki seneye inş (:

hımmm anladım önümüzde yerel seçimler var zaten siz kazlı çeşmeyi doldurursunuz yine biz de sıhhıye meydanını...

kaneko60 04-18-2008 21:41

bendede bayağı resimler var nasıl ekleyebilirim

lal85 04-19-2008 10:56

Alıntı:

Alıntı:

lal85 Nickli Üyeden Alıntı

niye ki, sen katiliyorsun diye mi?

tartısma cıkartıcı sorular sormayın?

acizane44 04-19-2008 11:52

yarında ben eklerim inşallah istenbul dan resimleri...

lal85 04-19-2008 11:55

hayır ben ekliycem :P :D ;D

eddie 04-19-2008 14:09

ya ben bir haftadır bendeki fotoları eklicem diye uğraşıyorum.. link vermiyo bana imageshack.. başka bi yöntemi varsa söyleyin arkadaşlar fıtık etti beni bu site

acizane44 04-19-2008 14:11

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
ya ben bir haftadır bendeki fotoları eklicem diye uğraşıyorum.. link vermiyo bana imageshack.. başka bi yöntemi varsa söyleyin arkadaşlar fıtık etti beni bu site

http://www.hizliresim.com/ birde bu adresten yüklemeye çalış bakalım:)

eddie 04-19-2008 14:25

bade esnamın emeklerine yazık oldu.. birtek bu fotoğrafa link verdi uyuz imageshack

http://img230.imageshack.us/img230/620/29498612go7.jpg

eddie 04-19-2008 14:26

Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

burdan da denedim olmadı acizane kardeşim.. nasip değilmiş o fotoğrafları eklemek napalım

acizane44 04-19-2008 14:28

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

burdan da denedim olmadı acizane kardeşim.. nasip değilmiş o fotoğrafları eklemek napalım

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

BU LİNKTEN OLMASI GEREKİRDİ İSTERSEN SEN BANA RESİMLERİ YOLLA İZNİNLE BEN KOYAYIM

BaDe_EsNa 04-19-2008 15:01

neyse kuzen buna da şükür :D :D

mehmetal 04-19-2008 19:39

Alıntı:

Alıntı:

Yavuz_ErTürk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar heyecan dolu geçen genel merkez gençlik kolları kongremizde Mehmet Ay (ismini yanlış hatırlamıyorum İnşallah) isimli bir arkadaş, atkısına www.akpartiforum.com yazarak salonda dolaştı ve bir çok gence forumumuzun reklamını yaptı. Onu bu büyük cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.

Yavuz abi arkadasimizin ismi Mehmet Al dir bende kendisine bu cesaretinden dolayi tesekkür ediyorum, dünden beri bir cok ak kardesimiz siteye üye oldu..

Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Kocaeliden 10 otobüs geldik ankaraya ve salonun en kalabalığı bizdik galiba :) üstümüzde Siirt vardı yanımızda Zonguldak, Zonguldağın yanında Hendek ( Hendekli arkadaşları burdan tebrik ediyorum hepsi arkadaşım ve anlatmak istediklerini çok iyi bir şekilde anlattılar. Kendileriyle iki yıl beraber oldum Hendekte okuduğum yıllarda, oradada görünce hepsiyle hasret giderdim. ) büyük bir çoşku vardı salonda. AŞKIM TAYYİP Yazısıyla medyada bayaa bir yer alan arkadaş darıca ilçe gençlikkollarımızda mahalle teşkilatında görev yapan arakdaşımız. Kendisi çok sıradışı bir insandır. :) ama benim gözlerim hep o pankartı aradı. Ama bir türlü göremedim. forumumuz adminleri çok güzel bir organizasyonla bu kongrede iyi bir reklam yapabıırlerdı kesın yapılmıştır diye düşündüm ama hiç göremedim. Bende kendi imkanlarımla atkının üzerine forumun ismini yazıp ( www.akpartiforum.com gençlik burada ) bütün pistte tur attım herkes tuhaf tuhaf bakıyordu. ama şansa bir tane resmim bile yok. :) amacım akgençliğin nerede olduğunu göstermekti amacımada ulaştım. Ayrıca forumdan bir iki arkadaş yanıma gelip forumda nickimide sordular tebrik ettiler onlarada çok teşekkür ediyorum.

mavera 04-19-2008 19:42

Helal olsun mehmet kardesim, bir kez daha tebrik ederim..bir sakaryali olarak sizlerle ayrica gurur duydum ;)

isimsiz 04-19-2008 19:48

bu fotoğrafları görünce aklıma 3 yıl önceki bursadaki akp gençlik kollarının konseri geldi. 3 arkadaş sırf konser için gitmiştik. güneşin alnında akşama kadar Tayyip Erdoğan'ın gelmesini beklmeştik ve o gelmeden hiçbir sanatçı sahne almamıştı yaklaşık 4,5 saat bekledik susuzlıktan öldük etrafata su satan kimsede yoktu. sonra arkamızdaki akp afyon gençlik kollarındaki abiler bize su vermişlerdi. akşama doğru geldi Tayyip Erdoğan bize karanfil atmıştı. sonra geç olduğu için eve dönmek zorlaşacak diye sanatçıları dinleyemeden dönmüştük eve. ne günleri :D birde ben o zamanlar akpartiliydim (yani babamın ısrarları üzerine) :D

mehmetal 04-19-2008 19:53

Alıntı:

Helal olsun mehmet kardesim, bir kez daha tebrik ederim..bir sakaryali olarak sizlerle ayrica gurur duydum ;)

teşekkur ederim keşke orada forum olarak hep beraber olabılseydık. sakarya bir kez daha büğüklüğünü gösterdi ;)

akgenclik56 04-20-2008 02:27

BEN İLK OLARAK KOCAELİ GRUBUNU TEBRİK EDİYORUM HEPSİ ATEŞLİ VE GELECEĞİ PARLAK GENÇLERDİ.(HATTA SÜREKLİ SAHA İÇİNDEN BİR ARKDAŞ KONGRE BOYUNCA HİÇ DURMADI HEP ARKADAŞLARINI ÇOŞTURMAYA ÇALIŞTI )DOĞRU YOLDA HEP BÖYLE ATEŞLİ OLMA ÜMİDİYLE.SONRADAN GELEN AYDINGEÇLİK TE SLOGANLARI VE SESLENİŞLERİYLE BAŞARILIYDILAR.HENDEK GRUBUNU DEMEYE GEREK YOK HERŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ ÇOK TEBRİK EDİYORUM.BENDEDE ÇOK ŞAHANE RESİMLER VARDI NE YAZIKKİ HEPSİ YANDI:( ÇOK YAYINLAMAK İSTERDİM)AKGENCLİK NERDEYSE SİİRT AKGENCLİK SONUNA KADAR SİZLERLE.BERABER BAŞLADIK BERABER DEVAM EDECEZ.DURMAK YOK YOLA DEVAM.

acizane44 04-20-2008 10:42

orada bulunan herkezi tebrik ediyorum....

aksavaşçı 04-20-2008 10:47

ben o sırada ankaradaydım ama tek başıma gitmemiştim.tek başıma gitseydim kesin gidecektim ama kısmet olmadı.

mehmetal 04-20-2008 19:03

Alıntı:

akgenclik56 Nickli Üyeden Alıntı
BEN İLK OLARAK KOCAELİ GRUBUNU TEBRİK EDİYORUM HEPSİ ATEŞLİ VE GELECEĞİ PARLAK GENÇLERDİ.(HATTA SÜREKLİ SAHA İÇİNDEN BİR ARKDAŞ KONGRE BOYUNCA HİÇ DURMADI HEP ARKADAŞLARINI ÇOŞTURMAYA ÇALIŞTI )DOĞRU YOLDA HEP BÖYLE ATEŞLİ OLMA ÜMİDİYLE.SONRADAN GELEN AYDINGEÇLİK TE SLOGANLARI VE SESLENİŞLERİYLE BAŞARILIYDILAR.HENDEK GRUBUNU DEMEYE GEREK YOK HERŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ ÇOK TEBRİK EDİYORUM.BENDEDE ÇOK ŞAHANE RESİMLER VARDI NE YAZIKKİ HEPSİ YANDI:( ÇOK YAYINLAMAK İSTERDİM)AKGENCLİK NERDEYSE SİİRT AKGENCLİK SONUNA KADAR SİZLERLE.BERABER BAŞLADIK BERABER DEVAM EDECEZ.DURMAK YOK YOLA DEVAM.

kocaeli gençlerini ayaklandıranda bendim siz heralde siirttendiniz üst tarafımızda sizlerde bir harıkaydınız sizleride tebrk edıyorum

akgenclik56 04-21-2008 11:16

Alıntı:

kocaeli gençlerini ayaklandıranda bendim siz heralde siirttendiniz üst tarafımızda sizlerde bir harıkaydınız sizleride tebrk edıyorum
EVET BENDE BİZİM GRUBU ATEŞLENDİRENDİM.TEŞEKKÜR EDERİM

busra 04-22-2008 15:26

mrb arkadşlar.. bolu gençlik kolları olarak bizde büyük kongredeydik. bi kaç resimde bende war sizlerle paylaşmak istedm.
http://img181.imageshack.us/img181/3940/pic0002ok4.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/5023/pic0005fu2.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/4058/pic0015aa0.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/6298/pic0028an0.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/2931/pic0020ca2.jpg

Meftun 04-23-2008 00:32

bugün de ilçedeki arkadaşlarla muhabbet ediyorduk insanda bağımlılık yapıyor bu kongre yahuu ;) önümüzde chpnin kurultayı var ona mı gitsem ne :-X

ethemkara1 04-23-2008 14:14

aman sakın gec kalma erkenden sakın gec kalma erken git sonra yer bulamassın neme lazım yanındada kalkan bulundur oralar akp kurultayına benzemez adamlar birbirini yiyor kafana sandalye falan gelir mazallah

Kırık_Çocuk 04-23-2008 14:17

chp binasının onunde baykal maskeleri satmaya baslar simdi hahaha

-Maske,Maske var cocuğa maske..
-dettt...
-Tanrım benim maskelerim neden satmıyorr... :'(
:D :D ;D ;D

All times are GMT +3. The time now is 04:29.