![]() |
Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
bi muhalif dahamı geldi ?
|
cemaatler neden bu kadar büyük problem bu memlekette?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Üstad kurtuluş savaşında ruslara esir düşmüştür. bir rus komutan onun yanına girmiştir ve O ayağı kalmamıştır sonra şunu söylemiştir: "BİR MÜMİN BİR KAFİR KARŞISINDA AYĞI KALMAZ" ve sırf bu davranışı yüzünden idam edilmek istenmiştir ve Üstad Hazretleri (bu sıfat sadce onun gibilere yakışır) tereddüt bile etmemiştir. her zaman müslümanların eğilip bükülmeyeceğinin savunucusu olmuştur. |
Eger hurriyet, milliyet, cumhuriyet, kanal d, showtv vs. ve bunun gibi medya gruplari bir insani kotuluyorsa bundan adin gibi emin olabilirsinki o vatana hizmet eden biri.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aklınızdaki bir çok meselenin çözümü için gerekli bilgileri sizin önünüze sermemize rağmen hala kısa yolları kullanarak büsbütün hizmeti hedef almanın geleçek olan bütün bilgilere kapalı olduğunuzun imasıdır. |
Alıntı:
|
Tebrik ve takdir bizden, sağolasınız...
|
Alıntı:
"su zamanda dine karsı bir saldırı var (rusyanın komunistlik rejiminin en büyük hedefi din terimini kaldırmaktı,evrim teorisi gibi fikirlerle...) müslümanların bunlara karsı hristiyan ruhanilerle işbirliği yapması uygundur tarzında hatırladıgım kadarıyla... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ziyaret ettigi papayla simdiki papa (peygamber efendimize hakaret eden) bir degil bunu biliyorsun degilmi ;) |
Alıntı:
|
Simdi bir karar verelim önce..sayin gülen Türkiye ye seriat mi getirmek istiyor yoksa vatkinanin türkiyeyi hristiyanlastirma projesinin bir temsilcisi mi...
Yok iki tarafta kendince gercekci kanitlar sunuyor, tavsiyem odur ki önce bu iki fikri ortaya sunanlar söyle bir fikir tartismasi yapsinlar sonra bilahare bizde görüslerimizi belirtiz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardes hangi kanittan bahsediyoruz...ben cemaatlar arasi bu cekismelere bir anlam vermeiyorum, avrupada yasiyorum ve burada cemaatler birbirlerine sanki düsman gibi bakarlar.. son yillarda kutlu dogum merasiminde bir araya gelmeleri olumlu bir hareket..evet bende önceligim müslümanlar arasi diyaloga verilmesi taraftariyim ama bu diyalog konusunu asla gözardi etmemeliyiz.. Basta Sayin Gülen olmak üzere bu konuda yogun ugras verenlerin bu isten ne gibi bir karlari olabilir, bunu Allah Rizasi icin yaptiklari, islam dini icin yaptiklari asikardir eger aksini idda eden varsa suizanda bulunmus olur.. Tabiki bazi konularin uygulamalarinda sizlere göre hatalar olmus olabilir ama sizlerin laikci yobazlarla ayni agzi kullanmasi ve onlardan daha fütursuzca elestirmesi beni cok üzüyor... |
Alıntı:
PEKİ NEDİR İŞİN ASLI bu iddaaları nasıl savunacaksınız diyecek olursanız burda tefsire girmek zorunda kalırız bu konuda kendini hazır ve tamam hisseden arkadaşım varsa buyursun gelsin Allah icin tartışalım cedelleşelim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
haydar basi tanitmama gerek yok, sahte prof, bir cok kisiyi dolandirmis, ayak oyunlariyla seyhlik almis sözde bir siyasi partinin lideri!..o kisinin sirf hasetlikle yapmis oldugu bu görüntüler ne kadar inandirici olabilir.. |
Alıntı:
|
BİLMEDİĞİNİZ KONULAR HAKKINDA KONUŞMAYIN KARDEŞİM
Ey iman edenler! Eğer fasıkın biri size bir haber getirirsen onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınızdan pişman olursunuz. HUCURAT-6 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayin basin, gülene mektup yollamasindan, insanlarin umutlariyla oynamasina kadar.. Ayrica bu sahis partimize, basbakanimiza her hafta kanalinda söylemedik iftira birakmiyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardes bu tarz ve daha agir bicimde cd ve görüntüleri hazirlayanlar haydar bas ahalisidir hatta bu konuda bir site bile actilar(diyalog masali).. haydar bas ve cemaatinin, gülenle bir alip veremedigi vardir hatta bu konuda mahkemelik bile oldular bu arada selefiyyeciler kim? |
Alıntı:
fikir sahibi olmadan söz sahibi olunmaz |
peki sayin gülen o sahisla ne zaman, nerede ve hangi sifatla ne görüsmüs buraya kanidiyla beraber koyabilir misin güzel kardesim ;)
|
ÖNCE Bİ FİKİR SAHİBİ OLALIM SONRA KONUAŞALIM
MAVERA kardeşim selefiyeciler vahhabilerin etimolojik bir diğer başka adı :) |
Alıntı:
|
sen forumu terketsen beni daha mutlu edersin biliyonmu. bence çok iyi bi fikir, bi düşün derim
|
Mavera kardeşim yangına körükle gelme BÖYLE OLMAZ AMA ben burada fethullah hocaya atılan iftiraları art niyetli bakış acılarını ortaya cıkarmaya calışıyorum
|
Alıntı:
kardes benim kastettigim haydar bas ve ahalisinin sitesi http://www.diyalogmasali.com/ budur..söyle bir incelersen bu video gibi bir cok bulursun, sayin güleni biraktim üstad saidi nursiye bile laf atma cürretinde bulunuyor, onu bile misyoner ilan ediyorlar.. vahhabilik demisken bu siralar vahhabilerleden cok cekiyroum 3 tane bosnali vahhabi arkadasim var islami öyle bir anlatiyorlar ki acaba biz nerede yanlis yapiyoruz diyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardes ben ne yaptim ki..bende acilimlar yapmaya calisiyorum yok varsa bir yanlis düzeltirsen bizde ona göre dogrusunu ögreniriz ;) |
Alıntı:
Bu nasıl bir bakış acısı bu nasıl bir anlayış bicimi bence bunun altında hızla uyanan bir islam gencliginin önünü kesmek fitne ve nifak tohumları ekerek yönünü islama dönen kardeşlerimizin beynini sulandırmak |
Alıntı:
Cok güzel deginmissin kardes ;)..icimize öyle bir nifak tohumu ekildiki birbirimizle ugrasmaktan düsmanla ugrasamiyoruz ki.. Müsrikten korkmam Münafik kadar..müsrik bellidir, ona tedbirini alrisin ama münafik icin ayni seyi söyleyemiyiz ki.. |
Tarihte cemaatleri hızla büyüyen bütün islam alimleri aynı yakıştırmalara maruz kalmıştır.
Yani fathullah hocaya isnad edilen yakıştırmalar yeni birşey olmadığı tarihle sabittir. Ben fethullah hocanın her muhammet dediğinde ağladığını bilirim Siz inanıyormusunuz ki fethullah haca efendi muhammed allahın resulüdür demeye gerek yok diyebileceğine |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:58. |