![]() |
***Haziran Ayı İçin En'ler Başlamıştır.***
En İyi Aktif Üye: Hüdaverdi,Berika,bir başka,tayyipleyiz,politikacı,demokrat,dilek,acizan e44..
En İyi Yardımsever Üye:Nusret.. En İyi Ciddi Üye:Lügat,Necip Fazıl,Tayyipleyiz.. En İyi Şair Üye:Ayşe Berra.. En İyi Çok Rastladığınız Üye:Bir başka,Politikacı,Kamusalmış,Hüdaverdi,Dilek,acizan e44,efser,ak_saliha.. En İyi Sevdiğiniz Üye:SÜMEYRA,YALÇIN :) Ayşe Berra,Dolunay Kadim,Ak Kelebek,Yavuz Ertürk,Reddiye,Ümitli Bekleyiş,Anatolia,Nusret,Lügat,Yavuz Sultan Selim,Necip Fazıl,Aksa_34,Oğuzdesouza,gölge,Engineer.. En İyi Fanatik Üye:Hüdaverdi,akkparti,oğuzdesouza.. En İyi Tatlı Başbelası üye:Anatoliamm ... ::) :) En İyi Geveze Üye:Nusret..O kadar çok konuşuyor ki anlatamam..Çenesinden kafam şişiyor bi derece yani.. :P :) En İyi Karizmatik Üye:Dolunay kadim,Nusret,Feyza.. En İyi Kibar Üye:Tayyipleyiz,Yalçın,Ümitli Bekleyiş,Feyza.. En İyi Komik Üye:ümmü_seleme.. En İyi Daimi Üye:Dolunay kadim,Abdullah Kaç,Yalçın,Demokrat,Ayşe berra.. En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Nusret,Bir başka,Fındık guseli,semm,hüdaverdi,acizane44.. En İyi Sevilen Üye:Yalçın,Tayyipleyiz,Nazende,bir başka,berika,Lügat,Dolunay kadim.. En İyi Sevimli Üye:efser,sadeceali,Yavuz sultan selim.. En İyi Sinirli Üye:Dolunay Kadim,Alemdar.. En İyi Kültürlü Üye:Lügat,tayyipleyiz,Yalçın,Necip Fazıl,Demokrat,Katil,hıfz-ı lisan,karaeşref,Yeniden.. En İyi Sabırlı Üye:Ayşe berra,Dolunay Kadim.. En İyi Sakin Üye:Semm,Ümitli bekleyiş,hıfz-ı lisan.. En İyi Bayan Üye:Semm,Berika,Ak_saliha,Politikacı,efser,nazende ,dildade,Yeniden,eddie,Reddiye, ümmü_seleme,sümeyra,bir başka,Ravza_rüveyda,çilik,halee,kardelen,suskun prenses,dilek,acizane44,kamusalmışş,Enfal,ak kelebekim.. :) En İyi Erkek Üye:Dolunay Kadim,Nusret,yaren,oğuzdesouza,Yalçın,Lügat,Özgün genc,Düş sokağı sakini,Gölge,engineer,Rdönmezs,By_Çakır.. En İyi İmza:Bu aralar hiç dikkat etmedim.. Ettiğim olursa eklerim.. :-* En İyi Nick:Aşk-ı İlahi.. En İyi Efendi Üye:Yalçın,Lügat,Yaren,Necip Fazıl.. En Muhalefet üye:___ En Bilimsel üye:Lügat,kırık çocuk,Tayyipleyiz.. En Tekrarcı üye:Akmehmet.. En iyi en küçük üye:oğuzdesouza..(oğuzum geldiğimden beri küçük yazıyorum seni..Daha büyümedin gözümde.. :D En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi ikili: Nazende ve Dildade, Eddie ve Oturanboğa,Tayyipleyiz ve Yalçın.. :) En iyi dj: dj mau.. :-* |
duyguseli sana teşekkür etmiyorum direkt artı veriyorum..
öğrenmiş miyim raconu :D |
En İyi Sevdiğiniz Üye:Ayşe Berra,Dolunay Kadim,Ak Kelebek,Ümitli Bekleyiş,Anatolia,Nusret,Lügat,Yavuz Sultan Selim,Necip Fazıl,Sümeyra,Aksa_34,Oğuzdesouza,gölge,Engineer,y alçın..
En İyi Sevimli Üye:efser,sadeceali,Yavuz sultan selim.. Teşekkürler duygu... :) |
aynen :D
+ duyguseli |
ç ok sağol duyguseli :)
|
duyguseli :) çok teşekkürler :)
+ :D |
:) teşekkür eden ve enlerinde yer veren herkese ben teşekkür ederim..Artılar içinde ayrıca tabi.. ::) ::) ::) :-[ :-[
|
Duygu Hanım, enlerinizde olmak onur verici teşekkür ederim. :)
Emre, değer verdiğin biri olmak, enlerinde yer vermen beni çok memnun etti; teşekkür ederim. :) |
BAna nelerinden yer veren herkese can-ı gönülden teşekkür ederim... :-*
Duygu sana ayrıca teşekkür ederim. Unutulduğumu düşünmeye başlamıştım... :-X |
Alıntı:
Bbeni yazanlarda sağolsunlar...Allah hepinizden razı olsun... |
Emre banada enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim... http://img237.imageshack.us/img237/1...lsmileysa6.gif :P
|
Alıntı:
Bu arada sonuncusu hariç olmak üzere enlerinde yer verdiğin için teşekkürler :) |
Duygu'cum Enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim... ;)
|
Alıntı:
|
Duygu hanım enlerinizde banada yer verdiğiniz için teşekkürler.. :).
|
Vayş en iyi organizatör olmuşum emre teşekkürler beni buna layık görmüşün ;)
|
Duyguseli En lerinde yer verdiğin için teşekkürler..
|
Alıntı:
|
Bu ay enlerinde objektif olan arkadaşlara teşekkürler :)
Gerçek anlamda objektif olanlara (!) da teşekkürler ;) |
En ciddi,en sevdiğin, en karizmatik,en paylaşımcı,en sabırlı ve en iyi..
Ümmü'cüm senin gönlünde bukadar sevilmek çok güzel...teşekkürler.. |
En sevdiğin, en kültürlü,en iyi bayan...
Teşekkürler Semm....fazla muhabbetimiz olmamasına rağmen enlerinde olmak gerçekten sevindirdi beni... :) |
Ümmü_seleme ve duygu seli en'lerinize layık gördüğünüz için teşekkür ederim + ;D
|
TEŞEKKÜR EDERİM ÜMMÜ SELEMECİĞİM
|
Arkadaslar ben listeme her ogeye en fazla 3 kisi yazma yasagi getirdim (sevdiginiz uye disinda). Lutfen kimse alinmasin, hepiniz bu listede yer alacak kapasiteye sahipsiniz
En İyi Aktif Üye: Demokrat, Hudaverdi, akkparti (Parantez) En İyi Yardımsever Üye: Politikaci, Kamusalmiss, Amenna__ En İyi Ciddi Üye: tayyipleyiz, Semm, ENGINEER En İyi Şair Üye: Nazende, caglar, selinay En İyi Çok Rastladığınız Üye: Politikaci, Berika Demokrat En İyi Sevdiğiniz Üye: Politikaci, Turkiye Icin Akparti, Kamusalmiss, eddie, oturanboga, Bade_Esna, tugba_007,efser, Nazende, dildade, akkparti (Parantez), ummu_seleme, duyguseli, ha_lee, Ak_kelebek, Berika, caglar, dilek, Nese En İyi Fanatik Üye: akkparti(Parantez), Abrek, kartaliCe En İyi Tatlı üye: ummu_seleme , kayisikentli44 , tugba_007 En İyi Geveze Üye: yalcin , haritaci70, ozgun_genc En İyi Karizmatik Üye: Demokrat, duyguseli, Kirik_Cocuk En İyi Kibar Üye: Politikaci, KaraEsref, Amenna__ En İyi Komik Üye: dilek Demokrat, Kamusalmiss En İyi Daimi Üye: ha_lee, Nazende, , dildade En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Politikaci, Hudaverdi, tayyipleyiz En İyi Yavaş Paylaşım Üye: Bir Baska, romakudus , Berika En İyi Paylaşımcı Üye: duyguseli, ummu_seleme, Enfal En İyi Sevilen Üye: Politikaci, Demokrat, ummu_seleme En İyi Sevimli Üye: Politikaci, Turkiye Icin Akparti, Kamusalmiss En İyi Sabırlı Üye: Semm, ummu_seleme, duyguseli En İyi Sakin Üye: YavuzSultanSelim, Hifz-i LIsan, _Yeniden_ En İyi Bayan Üye: Politikaci, Turkiye Icin Akparti, Kamusalmiss En İyi Erkek Üye: Demokrat, Amenna__, ENGINEER En İyi İmza: Politikaci, Nese AKKPARTI En İyi Nick: oturanboga, eddie, Bade_Esna En İyi Efendi Üye: efser, YavuzSultanSelim, Enfal En Muhalefet üye: Kemalist, AVATAR ;) En Bilimsel üye: Politikaci, akgenclik56, ha_lee, En Tekrarcı üye: ak memo En iyi en küçük üye: ak memo En Çok istekte Bulunan Üye: ak memo |
harika olmuş canım çok sağol en çok sende sevindim +50 ;D :)
|
Alıntı:
|
emeğine sağlık bir_başkacım enlerine layık gördüğün için teşekkür ederim... :-[
|
Bir_Başka canım enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim... :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Ikinizde tum enlerdeki bolgeleri kapsayacak nitelikte insanlarsiniz maksat kagida dokmek olunca bu kadar oluyor :-* |
Bir kırgınlık sonucu 2 ayın enlerinide hazırlamadım,değerli dostlarım unutulmuş asla değilsiniz zaten bendeki yerleriniz inanın çok ayrı, bana listelerinde yer ayıran veya ayırmayan herkese teşekkür ediyorum...
|
Emre demokrat teşekkür ederim duygulandım :'(
|
Bir başka canım enlerinde bana da yer verdiğin için sağol ....
|
Alıntı:
|
En İyi Aktif Üye:Demokrat,Rdönmezs,Engineer
En İyi Yardımsever Üye:Acizane44,abrek,feyza En İyi Ciddi Üye:Yalçın,tayyipleyiz En İyi Şair Üye:Ayşeberra En İyi Çok Rastladığınız Üye:Demokrat,rdönmezs,engineer En İyi Sevdiğiniz Üye:insan olan herkesi... En İyi Fanatik Üye:takım tutanlar... En İyi Tatlı Başbelası üye:belalım tatlı değil acı o biliyor kendini En İyi Geveze Üye:Ak kelebek En İyi Karizmatik Üye:Alemdar,Demokrat,Engineer,Abrek,Rdönmezs En İyi Kibar Üye:yalçın En İyi Komik Üye:AK kelebek öldürüyor beni gülmekten... En İyi Daimi Üye:Alemdar,Ak Kelebek, Rdönmezs, yeniler alınmasın.... En İyi Hızlı Paylaşım Üye:? En İyi Yavaş Paylaşım Üye:? En İyi Paylaşımcı Üye:Nazende ve Dildade En İyi Sevilen Üye:ne bilim kimin kimi sevdiğini En İyi Sevimli Üye:salla En İyi Sinirli Üye:kim olabilir acaba En İyi Kültürlü Üye:yarışma ekibi tek tek yazmadım kusura bakmayın En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim En İyi Sakin Üye:ha_le baya sakin... En İyi Bayan Üye:bayanlar En İyi Erkek Üye:Erkekler bi kişi hariç... En İyi İmza:Bende kusura bakmayın En İyi Nick:Bende kusura bakmayın En İyi Efendi Üye:tayyipleyiz lügat Ravza Rüveyda hıfzı-lisan En Muhalefet üye:KaraEşref bana karşı muhalif ama ölçülü En Bilimsel üye:Demokrat bir şeyide bilme be kardeşim... En Tekrarcı üye:salla En iyi en küçük üye:sitenin veletleri... En Çok istekte Bulunan Üye:duyguseli geldiğinden beri artı artı...paraya felan çeviriliyorda bizim mi haberimiz yok... Kimse Alınmasın Aklıma bunlar geldi... |
En İyi Sakin Üye:ha_le baya sakin... :o
Sakin olup da dikkat çektiğimi bilmiyordum :) enlerin de yer verdiğin için teşekkürler... :-* |
Alıntı:
valla daha hızlı olamam ;D teşekkürler muhabbetimiz karşılıklı ;) |
Alıntı:
|
Alemdar...İbrahim abim enlerinde bana yer verdiğin için teşekkürler
|
Alıntı:
bu arada beni yazan yazmayan herkese teşekkürler ;D |
Alıntı:
Herkese ayrı ayrı teşekkür etmekte olmuyor,uzun uzun..Şimdiden yazan ve yazacak olan herkese teşekkür ettim.. ;) |
All times are GMT +3. The time now is 17:19. |