Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Yahudi Malları !! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=32015)

Beylerbeyi 11-01-2008 20:27

Alıntı:

MILLI DAVA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 451118)
Türkiyeyi ziyaret edip agirladigimiz Israil Basbakani hangi katagoriye giriyor söylemisin ,

Görünen o ki sizde Dünyayi Fazlasi ile Pembe görmeye endekslenmissiniz

ayriza merak ettigim 10 Yila askin Dinler arasi Diyaloga endekslenere iyi niyetli gayrimüslimlerle bir yere varamadiginiz ortada

Irak,Filistin simdi suriye yarin iran yakinda Türkiye

Görünen köy kilavuz istemez

Domuz dan Post Gavurdan Dost olmaz diye bosuna söylememis atalarimiz

Sen onlardan olmadiksa onlar seni asla dost görmezler diye ayet inmemis bosuna

Söyle arkadaslarini söyleyeyim senin kim oldugunu

Yüzde 3 demissin bunlarin hepsi imtihan

hangi adım atılırsa atılsın, sizin cevaplar hep aynı olacak. bilmem ne üniversitesinde israilli birine çiçek vermişmişiz. yok efendim elin yahudisinden ödül almışmışız. gitti artık. sizin için hükümet ağzıyla kuş tutsa, gidip filistin devletini fiilen kurdurtsa yine boş, yaranamaz size. bir kılıf bulursunuz ona da.

Beylerbeyi 11-08-2008 15:00

zalim israil

Yaptığın zulüm İsrail,
Döktüğün kan yeter artık.
Zalimden zalim israil,
Aldığın can yeter artık.

Aşağıdan aşağısın,
Kin ve nefret başağısın,
Amerikan uşağısın,
Çaldığın çan yeter artık.

Yedin yuttun Filistini,
Hedef tuttun filistini,
Harap ettin Filistini,
Duydu cihan yeter artık.

Çağlar geçti yılan, durdun,
Sinsi, sinsi plan kurdun,
Küçük yavruları vurdun,
Yandı Lübnan yeter artık.

Özhani söyler sözünü,
Gör zalimin iç yüzünü,
Ehli iman aç gözünü,
Uyan,uyan yeter artık.

....................................
yeter artık yeter bir gün,
mazlum ah ı tutar bir gün,
viran olur memleketin,
kör baykuşlar öter bir gün.......

Ya Rabbel alemin sen her şeye kadirsin
bu zalimleri sana havale ediyoruz
sen en iyisini bilirsin,
mazlumlara yardım et,amin

Zekeriya OZHAN

Beylerbeyi 11-08-2008 18:06

konuyu yaklaşık yarım yıl önce açmıştım. ilk açtığımda gerçekten çok güzel tartışma olmuş. az önce tekrar tüm yazılanları okudum. size de tavsiye ederim :güzel:

Beylerbeyi 12-31-2008 22:27

özellikle bugünlerde israil mallarını protesto etmek daha da önem kazandı. elimize silah alıp bölgeye giderek savaşamıyoruz bari siyonizme hizmet eden ürünleri almaktan vazgeçelim.

semraxxx 01-01-2009 08:25

ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BUNU KOPYALADIM BENDE KULLANCAM
TEKRAR TŞKR EDİORUM...

Beylerbeyi 01-02-2009 19:27

Alıntı:

semraxxx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 487577)
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BUNU KOPYALADIM BENDE KULLANCAM
TEKRAR TŞKR EDİORUM...

Allah cümlemizden razı olsun.

ÜMİT-AK 01-02-2009 19:30

http://img291.imageshack.us/img291/8499/q2so9.jpg

PRETOSTA EDELİM......

Beylerbeyi 01-02-2009 19:36

ÜMİT-AK kardeşim eline sağlık ama yukarıda amblemleri geçen ürünlerin birçoğunu tanımıyoruz ve bu tablo biraz karışık görünüyor. isimler arasında Arsenal bile var :şaşkın:

bu yüzden ülkemizde satışı yapılan genel olarak bilinen ürünleri baz alıp bunlara yönelik bir boykot uygulansa zannımca daha faydalı olur.

mesela Coca cola, McDonalds, Carrefour, Nestle gibi.

Beylerbeyi 01-03-2009 22:03

Allah peygamber için almayın bu şerefsizlerin mallarını. en çok müslümanlardan kazanıp müslümanları vuruyorlar. elimize silah alıp gazzede çatışamıyoruz bari elimizden geldiğince protesto edelim.

Beylerbeyi 01-11-2009 15:27

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 491500)
Tabi niye boykot edeceksiniz ki bugün yahudilerin en büyük destekçisi (köpeği) sizin zihniyetinizde olanlar (akp) değil mi? Sizin zihniyetiniz sayenizde abd Irak'ı vurmadı mı? Şimdi de Filistin'i vuruyor. Hiç şaşırmıyorum. Çok sayın! genel başkanda ülke ülke koşturuyor. Bırakın bu boş işleri icraat var mı icraat? Yok niye çünkü sizde onlardansınız. Çek kardeşim büyük elçini iptal et israille anlaşmalarını yiyiyo mu? Yok niye çünkü cesaret ister sağlam iman ister. Yeniden bir Milli Görüş İktidarı ister.

Alllah aşkına bu ne şimdi? konuyu açan benim. herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum ve ben AK Partiliyim. şimdi parti meselesini bırakalım boykot edelim. kalkıp o parti bu parti demeye ne gerek var şimdi?

yahudilerin en büyük destekçisi nasıl biz oluyoruz? kanıt göster. neler yaptık israil için? ABD nasıl bizim sayemizde Irak'ı vurdu? Türkiye ABD ye üs bile vermedi ki? ABD bir Arap ülkesi olan Irak'ı başka bir Arap ülkesi olan S.Arabistan'dan kaldırdığı uçaklarıyla vurdu. Arabistan'da 3 tane üssü varken türkiye üs vermedi. nasıl bizim sayemizde vurmuş oluyor Irak'ı ? koşullandığınız için böyle saçma sapan konuşuyorsunuz. gelin adam gibi boykot edelim, partileri neden atıyorsunuz bu işin içine? Siz de onlardansınız diyorsunuz. bu kadarına da pes. Son cümleniz yazınızı yazma amacınızı çok iyi gösteriyor. boykotun bile içine ediyorsunuz!!

ALPEREN4425 01-12-2009 01:34

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 491656)
akp'li birinin damarına bastık. Şunu herkes bilir sizde çok iyi biliyorsunuz. Ama işinize gelmiyor. Türkiye'de abd ve israilin dediklerini yapmayan iktidarı gönderirler. Bakınız Refah-Yol hükümeti. Yaklaşık bir yıl hükümette kaldı ama bu süre zarfında ne abdnin ne de israilin dediklerini yaptı sadece yaptığı şey Türk Milletinin Menfaatini gözetmekti. Ecevit abdnin Irak'ı vurmasına izin vermediği için iktidardan indirildi. Uçaklar bir arap ülkesinden kalkmış. Türkiye'den kalkanlar kuş muydu? israil için neler yapmışlar askeri anlaşmaları ben yapmadım herhalde. Askeri ve Elektronik alanında dışa bağımlılığı bitirmek için Erbakanın kurulumunda öncülük ettiği Aselsan'daki mühendisler bu iktidar zamanında öldürüldü. İsrail’in talebiyle ve onun güvenliği için, kamuoyuna rağmen Lübnan’a asker gönderdiniz. Şimdide göndereceksiniz. İsrailin işini tamamen bitirip tamam gelebilirsiniz demesini bekliyorsunuz. Başbakan Erdoğan bir Amerikan gazetesine yazdığı makalede Irak’a savaşmaya giden ABD’li askerlere dua etti:
“Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
Dışişleri Bakanı Gül “Dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir.”dedi. (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html)
Aslında yazmaya gerek yok zaten siz bunların hepsini biliyorsunuz.

SİZ VARYA BOYKOT MOYKOT YAPAMAZSINIZ.

SAADET PARTİSİNİZ DÜZENLEDİĞİ israilE LANET MİTİNGİNE KAÇ akpLİ GELDİ? HİÇ Dİ Mİ YAAA GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHAKİ SEFERE

Biz bu boykot teranelerini çok duyduk. Sıkıysa İsrail mallarını ülkeye sokmada tam olsun boykot. Yıllardır içimize işlemiş yahudi malları. Neye elimizi uzatsak İsrail malı yada ortaklığı.
Devlet olarak İsrail mallarının ithalatını durdurursak kimse yahudi malı almaz. Vatandaş hangi birini ayırt etsin yahudi malı diye. İyisimi sen ithalatı durdur o zaman boykot olur bunun adı.

Bu arada bugünlerde manevyatımız arttı biraz .Dua diyince aklıma geldi. Acaba Erdoğan ve Gül İsraile gönderecekleri askerimiz içinde dua edecekmi.
Hani ABD askerleri için dua etmişler . Bizim askerimizde yabancı değil , bir dua da bizimkilere ederler artık.

Beylerbeyi 01-12-2009 02:09

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 491656)
Dışişleri Bakanı Gül “Dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir.”dedi. (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html)

gerçekten yakışmamış Abdullah Gül'e. ilk defa görüyorum haberi. en çok abd liler ölmüş olabilir ama 'barış' kelimesinin kullanımı yanlış olmuş. zaten kendisine parti içinden de tepki gelmiş. ben konuyu açarken, ak parti şöyle x parti şöyle gibi şeylerden söz etmedim. partilerin bu tür konularda işe girmemesi lazım, tartışma babında söylüyorum. gül'ün bu konuşması hoş olmayabilir ama konumuz olan siyonist mallarınının protestosuyla da bir alakası yok.

tsira35 01-12-2009 04:19

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 491725)
gerçekten yakışmamış Abdullah Gül'e. ilk defa görüyorum haberi. en çok abd liler ölmüş olabilir ama 'barış' kelimesinin kullanımı yanlış olmuş. zaten kendisine parti içinden de tepki gelmiş. ben konuyu açarken, ak parti şöyle x parti şöyle gibi şeylerden söz etmedim. partilerin bu tür konularda işe girmemesi lazım, tartışma babında söylüyorum. gül'ün bu konuşması hoş olmayabilir ama konumuz olan siyonist mallarınının protestosuyla da bir alakası yok.

yakışmamış:hihi2::saygılar:

ALPEREN4425 01-13-2009 13:01

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 491744)
Herşey devlet eliyle olmaz güzel kardeşim. Bazı şeyleri devlet bazılarını da halk gerçekleştirir. Mühim olan halkı bilinçlendirmek. Sen onlarınkini sokma onlarda seninkini Akıl mı bu söylediğin yani. Timurtaş Hoca 80'li yıllarda medyanın dünyanın en büyük silahı olduğundan ve Müslümanların bu güce en kısa zamanda sahip olmalarından bahsederdi. Her geçen gün daha iyi anlıyorum bu sözü. Halkımızı medya yönlendiriyor. Bizim önce medya gücüne sahip olmamız lazım. Çok şükür kanallarımız var ama yeterli değil. Halkımıza açık açık herşeyi anlat(a)mıyorlar. Bugün görsel ve yazılı nedyada açıkça İslam'a saldırı var. Ama halkımız yeterince bilinçlendirilmediği için ne yazıkki İslam'a küfreden medyayı halen izlenmeye ve okunmaya devam ediyor.
Şu sözü hayatımda düstur edinmişimdir: ''İnandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanırsın.'' Hz. ALİ(r.a.) Kısaca halimiz bu

Herşeyin devlet eliyle gerçekleştirilemeyeceğini bende biliyorum ama madem boykot ediyoruz devlette bze katılsın. Bizimle birlikte boykot etsin.

Medyanın gücü konusuna gelince Televizyonun icadından hemen sonra bu gücü ilk keşfedenler yahudiler olmuştur. 1950 li yıllarda yahudilerin gizli bir toplantısında alınan ve teşkilatlarındaki bütün herkesin uyması ve uygulaması gereken kuralları içeren gizli bir bildiri var. Bu bildiri daha sonra birileri tarafından deşifre edildi.

Bu bildiriye göre televizyon içinde bulunduğumuz yüzyılın ve gelecek yüzyılın en büyük gücü olacaktır deniliyor. İşte bu yüzden bu güce Yahudiler sahip olmak zorundadır.

Televizyonu kitleleri yönlendirme ve fikir empoze etmekte kullanmak için projeler hazırlanması gerektiği söyleniyordu.

Bu bildirideki en ilginç madde ise FUTBOL ile ilgili olanıydı. Futbolu insanlar için vazgeçilmez bir zevk olarak aşılamamız gerekmektedir. Tv lerde her akşam futbol maçı yayınlayarak insanların sadece futbolla ilgilenmesini sağlamalıyız deniliyordu.

Televizyonu sadece İslam alemi için değil Hristiyan alemi içinde kullanmak "gerektiği söyleniyordu.

Zaten kültür emperyalizminin Televizyonlarda yapıldığını söylemeye gerek bile yok. Televizyonlarda akşama kadar cadılı büyülü dizilerle çocuklar Türk ve İslam kültüründen uzaklaştırılıyor. Globalleşmeye karşı direnen Türkiye farkında olmadan zaten kültürel bir globalleşme içerisine girmiştir. Bugün Türk ve İslam kültrüne uymayan ne varsa tvlerde boy gösteriyor.Yeni nesil gençliğin bir ingiliz veya bir fransız gencinden pek te farkı kalmamış durumdadır. Daha kötüsü artık yeni nesil kültüründen bihaber yetişiyor. Dilimiz sömürülüyor.

Bütün bunlarda medyanın etkisi gözardı edilemez. İşte bu yüzden medyanın artık daha özenli kontrölü sağlanmalı, Kültür emperyalizmi göz önünde bulundurularak Rtük tarafında sıkı denetime tabi tutulmalıdır.

Beylerbeyi 01-13-2009 16:43

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492274)
Herşeyin devlet eliyle gerçekleştirilemeyeceğini bende biliyorum ama madem boykot ediyoruz devlette bze katılsın. Bizimle birlikte boykot etsin.

Medyanın gücü konusuna gelince Televizyonun icadından hemen sonra bu gücü ilk keşfedenler yahudiler olmuştur. 1950 li yıllarda yahudilerin gizli bir toplantısında alınan ve teşkilatlarındaki bütün herkesin uyması ve uygulaması gereken kuralları içeren gizli bir bildiri var. Bu bildiri daha sonra birileri tarafından deşifre edildi.

Bu bildiriye göre televizyon içinde bulunduğumuz yüzyılın ve gelecek yüzyılın en büyük gücü olacaktır deniliyor. İşte bu yüzden bu güce Yahudiler sahip olmak zorundadır.

Televizyonu kitleleri yönlendirme ve fikir empoze etmekte kullanmak için projeler hazırlanması gerektiği söyleniyordu.

Bu bildirideki en ilginç madde ise FUTBOL ile ilgili olanıydı. Futbolu insanlar için vazgeçilmez bir zevk olarak aşılamamız gerekmektedir. Tv lerde her akşam futbol maçı yayınlayarak insanların sadece futbolla ilgilenmesini sağlamalıyız deniliyordu.

Televizyonu sadece İslam alemi için değil Hristiyan alemi içinde kullanmak "gerektiği söyleniyordu.

Zaten kültür emperyalizminin Televizyonlarda yapıldığını söylemeye gerek bile yok. Televizyonlarda akşama kadar cadılı büyülü dizilerle çocuklar Türk ve İslam kültüründen uzaklaştırılıyor. Globalleşmeye karşı direnen Türkiye farkında olmadan zaten kültürel bir globalleşme içerisine girmiştir. Bugün Türk ve İslam kültrüne uymayan ne varsa tvlerde boy gösteriyor.Yeni nesil gençliğin bir ingiliz veya bir fransız gencinden pek te farkı kalmamış durumdadır. Daha kötüsü artık yeni nesil kültüründen bihaber yetişiyor. Dilimiz sömürülüyor.

Bütün bunlarda medyanın etkisi gözardı edilemez. İşte bu yüzden medyanın artık daha özenli kontrölü sağlanmalı, Kültür emperyalizmi göz önünde bulundurularak Rtük tarafında sıkı denetime tabi tutulmalıdır.

ilginç bilgiler. emeğinize sağlık.

nur_akp_63 01-14-2009 15:58

tsira35
SAADET PARTİSİNİZ DÜZENLEDİĞİ israilE LANET MİTİNGİNE KAÇ akpLİ GELDİ? HİÇ Dİ Mİ YAAA GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHAKİ SEFERE

tarih 31 aralık 2008 kocaeli'nin her yerinde afişler var Kur'an ziyafeti Dünyaca ünlü hatipler gelecek vs vs...biz de yılbaşını saçma sapan tv başında geçirmektense oraya gidelim dedik gitmez olsaydık keşke!İçeriye girdik bir de ne görelim mücahit erbakan diye slogan atan bir topluluk her yerde saadet partisi bayrakları var ha şimdi okunur Kur'an ha şimdi başlar dedik ama yok ortada hoca falan da yok zaten sonra saadet partisiyle ilgili konuşmalar başladı Kur'an ziyafeti adı altında dini istismar yani ya sabır çekerek çıkıp eve geldik...meğer afişin altındaki anadolu gençlik derneği yazısını görmemişiz...ertesi gün kocaelide filistin için yürüyüş var çıktım gittim her şey çok güzeldi arada bir atılan 'hükümet uyuma filistine sahip çık' sloganlarının dışında...ben yine de devam ettim yürüyüşüme sonra bir yerde toplanıldı ve mikrofana 'günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı şimdi saadet partisi kocaeli gençlik kolları başkanı yapacak' denildi ben de tamam dedim bu kadar yürüyüş yeter iş yine siyasete dökülecek...meğer o afişin altında da okumamışım anadolu gençlik derneğini...şimdi tsira arkadaşım hangi akp li gitmiş oraya demişsin yapılan din süistimaline bi bak istersen iyi ki çoğu ak genç gitmemiş selam olsun onlara...eğer bu yürüyüşü akp yapsaydı o zaman görürüdünüz gerçekten ve sadece filistin için yürüyüş ne demek altında hiçbir başka niyet olmadan!!!
bu arada israil mallarını ben de almıyorum ve aldırtmıyorum en azından ben vicdanımı rahatlatıyorum biliyorum ki benim param kardeşlerimi öldürmek için kullanılmıyor,bazılarının vicdanı rahat ediyosa diyecek söz yok tabii ki... konuyu açan ve bizi bilgilendiren bütün arkadaşlara çok teşekkürler

tsira35 01-21-2009 01:25

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492274)

Devletler boykot edemez güzel kardeşim lütfen anla. Ben izlemiyorum sende izleme. Herkes çok sevdiği gayri müslim hayatını özendiren dizilerinden vazgeçsin. Artık Müslüman gibi yaşayalım VAR MISINIZ. Boş lafları bırakıp önce kendimizden başlayalım VAR MISINIZ.

Bu da benim imzam.

'' NE ZAMAN Kİ BOŞ LAFLARI BIRAKIRIZ. BU ÜLKE O ZAMAN DÜZELİR. ''

Üç mevsim 01-21-2009 10:26

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496172)
Öncelikle karşı fikirlere bu kadar tahammülkâr! ( bir hafta uzaklaştırma cezası ) davrandığınız için teşekkür ederim. Bu yazdığınız eğer doğruysa sadece bir istisna. akpde sayısız örnekleri var. Siz daha iyi bilirsiniz din sömürüsünü. Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz. İkinci olarak akpnin böyle bir miting düzenlemesi kendini inkar olur. akpnin ilk kuruluş zamanını bir hatırlayın. akpnin ilk kuruluş tüzüğüyle şimdikini bir kıyaslayın. Eğer o kadar bilgi birikiminiz varsa Yaşınızı bilmiyorum. Verilen hangi sözü yerine getirdi. Esenler ilçe teşkilatı ilk üyelerindendim. Maalesef istifa ettim. Biz erdoğana inanmıştık. Milli görüş gömleğini sadece birilerini kandırmak için söylediği boş laf olduğunu zannediyordum. Birçok insan gibi. Ama hiç de öyle olmadığını gördüm ve istifa ettim. akp verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Yaptığı güzel şeyler var inkar edilemez. Ama tavizler yaptığı iyi şeyleri devede kıl yapmıştır. Recep bey siyasi yasaklıydı ta ki abdye gidene kadar. Geçmişe bir bakın. Abdye gittikten sonra ne oldu. Siirt seçimleri yenilendi. Acaba abdye ne sözler verdi. Abdullah Gül'ün Başbakanlığının öncesini ve sonrasını bir inceleyin. Ama tarafsız bir gözle

"Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz."

Yazıklar olsun Yazıklar Olsun...

Akpartiforum Yönetiminin adaletinden kuşkunuz olmasın.. Hakkınızdaki rapor oldukça ikna edici bulunduğu için forumdan uzaklaştırıldınız.

Siz her fırsatta art niyetini ortaya koyan bir insansınız. Şu cümlenizi şiddetle kınıyorum.. Başörtüsü yasağı sorununu çözmek için elinden geleni yapan partimize ve cefakarca çalışan bunca insana bu haakreti edebiliyor olmanız, meselelere ne kadar gözü ve kalbi kapalı olarak baktığınızı gösteriyor.

AK Parti'nin başörtüsü için kapatılmayı göze alarak neler yaptığını herkes gördü. TBMM'den çıkan 400 küsur oyu Anayasa mahkemesinin nasıl iptal ettiğini de herkes gördü pardon herkes değil kalp gözü açık olanlar gördü..

Aynı fütursuz ve hakaretçi üslubu sürdürürseniz, bir daha buraya gelip neden yasaklandığınızı da soramayabilirsiniz.

nur_akp_63 01-21-2009 13:43

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496172)
Öncelikle karşı fikirlere bu kadar tahammülkâr! ( bir hafta uzaklaştırma cezası ) davrandığınız için teşekkür ederim. Bu yazdığınız eğer doğruysa sadece bir istisna. akpde sayısız örnekleri var. Siz daha iyi bilirsiniz din sömürüsünü. Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz. İkinci olarak akpnin böyle bir miting düzenlemesi kendini inkar olur. akpnin ilk kuruluş zamanını bir hatırlayın. akpnin ilk kuruluş tüzüğüyle şimdikini bir kıyaslayın. Eğer o kadar bilgi birikiminiz varsa Yaşınızı bilmiyorum. Verilen hangi sözü yerine getirdi. Esenler ilçe teşkilatı ilk üyelerindendim. Maalesef istifa ettim. Biz erdoğana inanmıştık. Milli görüş gömleğini sadece birilerini kandırmak için söylediği boş laf olduğunu zannediyordum. Birçok insan gibi. Ama hiç de öyle olmadığını gördüm ve istifa ettim. akp verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Yaptığı güzel şeyler var inkar edilemez. Ama tavizler yaptığı iyi şeyleri devede kıl yapmıştır. Recep bey siyasi yasaklıydı ta ki abdye gidene kadar. Geçmişe bir bakın. Abdye gittikten sonra ne oldu. Siirt seçimleri yenilendi. Acaba abdye ne sözler verdi. Abdullah Gül'ün Başbakanlığının öncesini ve sonrasını bir inceleyin. Ama tarafsız bir gözle

sadece bir istisna mı?aynı olay üst üste iki gün yaşandı arkadaşım bunun nesi istisna?ben bahsettiğim iki yere de gayet tarafsız bir gözle gittim ama tarafsız olunacak bu kadar ciddi meselelerde insanların nasıl fazlasıyla taraf olduklarını ve din adı altında nasıl propaganda yapıldığını gördüm!Ak parti hiçbir zaman dini sömürmemiştir çözüm yola üretmek dini sömürmek değilse tabi!hiçbir zaman ak parti gençliği dini simgeler altında halkı bir yere toplayıp ondan sonra siyaset yapmamıştır!ak parti başörtüsü davası için kapatılmanın eşiğinden dönmüş bir partidir verdiği sözleri yerine getirebilmek için bunu bile göze almıştır!eğer verdiğimiz bazı sözleri yerine getiremiyorsak bunun nedenlerini çoğu insanın gördüğü gibi sizin de görmeniz lazım tabi gözleriniz kör kulaklarınız sağır kalbiniz mühürlü değilse...başbakanımızın abd ye gitmesiyle siyasi yasağının kalkmasının uzaktan yakından alakası yoktur eğer abd ye bi takım sözler vermiş olsaydık bugün bunun sonuçlarını hepimiz görürdük ama ortada bunu doğrulayan hiçbir şey yok kendini akıllı sanan zihniyetin komplo teorilerinden ibarettir bu yazdıklarınız!

ImHoTeP1907 01-21-2009 18:50

madem konuşmalar saadet partisi ve filistin üzerine yapılan çalışamlarda yaptıkları propagandalara gelmiş alın size 2 örnek.

Gaziosmanpaşa'da Ak parti gençlik kolları olarak Filistin'de ki dramı halkımıza gösterebilmek amacıyla bir resim sergisi açtık ve basın açıklamasında bulunduk. gençlik kolları başkanımızn açıklamısından sonra da sergini açılışını yaptık, binlerce kişi gezdi sergiyi. ama bizim sergi girişinde ufak bir poanakrtımızdan başka herhangi bir ak partiyi işaret eden ne bir bayrak ne bir afiş nede bir broşür hiç birşey yoktu.

http://www.gophaber.com/newsdetail.asp?NewsID=4258

yorumlarda saadetli arkadaşların yazdıklarını bir okuyun bu kadarda art niyet olmaz.

2. örnek ise saadetli arkadaşların Filistin konusunda yine gop meydanında bir kermes düzenlediler, aşure dağıtıp imza kampanyası yaptılar. ama inanın tüm gün hoparlörlerden SAADET ŞİMDİ şarkıları çaldı, heryer saadet afişleri ve bayraklarıyla donanmıştı.

http://www.gophaber.com/newsdetail.asp?NewsID=4256

şimdi bunlardan sonra siz cevap verin bakalım kim daha samimi filistin konusunda. haberlerin altındaki yorumları da okumayı unutmayın lütfen..

tsira35 01-21-2009 20:18

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496234)
"Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz."

Yazıklar olsun Yazıklar Olsun...

Akpartiforum Yönetiminin adaletinden kuşkunuz olmasın.. Hakkınızdaki rapor oldukça ikna edici bulunduğu için forumdan uzaklaştırıldınız.

Siz her fırsatta art niyetini ortaya koyan bir insansınız. Şu cümlenizi şiddetle kınıyorum.. Başörtüsü yasağı sorununu çözmek için elinden geleni yapan partimize ve cefakarca çalışan bunca insana bu haakreti edebiliyor olmanız, meselelere ne kadar gözü ve kalbi kapalı olarak baktığınızı gösteriyor.

AK Parti'nin başörtüsü için kapatılmayı göze alarak neler yaptığını herkes gördü. TBMM'den çıkan 400 küsur oyu Anayasa mahkemesinin nasıl iptal ettiğini de herkes gördü pardon herkes değil kalp gözü açık olanlar gördü..

Aynı fütursuz ve hakaretçi üslubu sürdürürseniz, bir daha buraya gelip neden yasaklandığınızı da soramayabilirsiniz.

Hakareti nereden çıkardın anlamadım. Kalp gözün kapalı , fütursuz ve hakaretçi diyerek asıl siz iftira ediyorsunuz. Asıl sana yazıklar olsun. Bu da bir akp taktiği mi? akp ilk kurulduğunda farklı fikirlere saygıdan bahsederdi unutmayın! Ben art niyetli değil iyi niyetliyim.
Bak sana bir örnek daha vereyim belki ufkun açılır. akp 5 yıldır sabrediyoruz dedi. Tamam inandık. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül oldu. Çok şükür sevindik. Ben ve akpye inanmış birçok insan halen beklemeye devam ediyordum. Çünkü bekliyordum ki Cumhurbaşkanımız görev süresi sırasıyla dolan rektörlerin yerine yenilerini halkın değerlerine yakın olanları atasın. Halkın değerleriyle barışık onlara saygılı Anayasa Mahkemesi Üyeleri atasın. Çünkü böyle yaparak mesele kökünden hallolacaktı. Birilerinin o çok güvendiği Anayasa Mahkemesi Halkın olacaktı. Ama Ne oldu? akp 367 den ders almadı. O çok zeki ve akıllı kadro Anayasa üyelerini değiştirmeden anayasayı değiştireceğini zannetti. Üstelik kendi Vekilinin başını açtırıp Fazilet Partisine destek olmayan Başörtüsüne ne kadar mesafeli olduğunu fiilen ortaya koymuş bir mhp ile (şimdiki yönetiminden bahsediyorum. mhpnin aslı tabiki öyle değil.) Bana göre iki şık var:
1- akp çok zeki ve akıllı işini bilen kadrolarına rağmen oyuna gelmiştir.
2- akp bunu bilerek ve isteyerek yapmıştır.

themither! 01-21-2009 21:53

coca cola dan kesinlikle vazgeçmem...

kahrolsun İsrail , FİLİSTİN e özgürlük!..

Üç mevsim 01-22-2009 12:15

Alıntı:

tsira35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496520)
KUSURA BAKMA ZEKANA VE BİLGİNE AĞIR GELECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİM. BUDA SANA KAPAK OLSUN. HADİ KAL SİTENLE BAŞBAŞA.

:-)

Ya çok ağır geldi kaldıramadım, ancak öyle cevap verebildim.

"Aslında İran, Amerika ile düşman değil gizli dost" cümlesini üretebilen aşırı ileri düzey aklı evvel komplo senaristlerine benzetiyorum seni.. Daha nice uçsuz bucaksız senaryolar dilerim...

mesude afşar 01-23-2009 02:21

peki akp niçin yapmadı

[quote=nur_akp_63;493168]tsira35
svgili nur kardeşim bu mitingi düzenleyenler tabiki kendi tanıtımlarını yapacaklardır asıl sorun böyle elzem bir konuda ak partinin sessiz kalışıdır.keşke biz akplilerde böyle miting ve yürüyüşler düzenleseydikte o meydanlara 1.5milyon değil 5milyon insan toplasaydık yapamazmıydık tabiki yapardık işte sorun burada unutma ahmet yasir ümmetin suskunluğunu yaradana şikayet etti suskunluk bize yakışmadı.

Üç mevsim 01-23-2009 03:29

Defalarca yazdım bir kere daha yazma gereği duyuyorum. AK Parti İktidar partisi olduğu için böyle konularda miting düzenlemesi abes olur. Çünkü icra makamındayız. İş yapmak durumundayız. Mitingi herkes yapar, iktidar partisi iş yapacaktır. Miting yapıp kendi kendimize mi bağıracağız. İsrail'le ilişkileri kesin diye bağıracağız, bunu kime bağırmış olacağız kendimize.... Ak Parti neden miting yapmıyor diyenler böyle bir komiklik içerisindeler.

Türkiye, İsrail'e karşı çıkıp, Hamas'ın yanında yer alabilmiş üç İslam ülkesi (İran, Suriye) biridir, bunların arasında da en fazla ses çıkaranı ve çözüm için en fazla uğraşanıdır. Türkiye'nin, İsrail'e tokat olan sözleri Arap Dünyasına, islam Halklarına ve Gazze'ye moral olmuştur, hatta Hamas'a.. Hamas komutanları ayrıca İsmail Haniyye, Halid Meşal süreç boyunca defalarca Başbakan'a ve ülkemizin her yerini eylem alanına çeviren Türkiye halkına teşekkür etmişlerdir. İsrail'den sonra, Hamas'ı ateşkese ikna eden en önemli etkenlerin başında Ahmet Davudoğlu'nun öncülüğündeki Türk Heyeti geliyor. Ateşkesten sonra Hamas sözcüsü Türkiye'nin çabasını özellikle vurgulamıştır.

İsrail'le ilşkilerin kesilmesini biz de istedik, anlaşmaların iptal edilmesini biz de istedik, ama unutulmasın ki bu anlaşmaları bugüne kadar hiçbir Hükümet iptal edebilmiş değildir. Türkiye Cumhuriyeti gibi bir devlet yapısına sahip olan ülkenin, İsrail'in karşısında durup, Hamas'ın yanında yer almasının ne demek olduğunu çok iyi düşünmek lazım. Ne olup, bittiğini, dinamikleri, stratejileri, dengeleri hiçbir şeyi bilmeyenler (Başbakan'ın ifadesiyle) "bakar körler" için bunun hiçbir kıymeti olmadı. Ama görebilenler bunun hakkını verdi... Vermeleri de gerekiyordu.

Başbakan'ın bu söylemlerinden dolayı siyonizm destekçisi bir kısım Türk medyasından "milli görüş gömleğini hiç çıkarmamış" "dinci haması savunmak sana mı düştü" vb vb aldığı tepkileri okuduk ne kadar rahatsız olduıkalrını gördük. İsrail Dış İşleir Bakan Yardımcısının "Güneydoğu köylerinde güvenlik sorunu çıktığı zaman bakalım o ne yapacak" türünden imalı ve küstah sözlerini, İsrail basınının ve Komple İsrail ülkesinin daha doğrusu siyonistlerin nasıl kızdığını biz biliyoruz, görmek isteyen de görüyor.

nur_akp_63 01-23-2009 11:35

mesude kardeşim kendi tanıtımı yapmak tabii ki olacaktır ama yazımı dikkatli okuduysan bu tanıtım değil dini siyasete alet etmekti...ben de isterdim biz de yapalım miting ama neden bilmiyorum ak gençlik bu konuda hakkaten suskundu

nur_akp_63 01-23-2009 13:59

teşekkürler özgüngenç sorumun cevabı sendeymiş:)

tsira35 01-24-2009 00:18

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497116)
Defalarca yazdım bir kere daha yazma gereği duyuyorum. AK Parti İktidar partisi olduğu için böyle konularda miting düzenlemesi abes olur. Çünkü icra makamındayız. İş yapmak durumundayız. Mitingi herkes yapar, iktidar partisi iş yapacaktır. Miting yapıp kendi kendimize mi bağıracağız. İsrail'le ilişkileri kesin diye bağıracağız, bunu kime bağırmış olacağız kendimize.... Ak Parti neden miting yapmıyor diyenler böyle bir komiklik içerisindeler.

Türkiye, İsrail'e karşı çıkıp, Hamas'ın yanında yer alabilmiş üç İslam ülkesi (İran, Suriye) biridir, bunların arasında da en fazla ses çıkaranı ve çözüm için en fazla uğraşanıdır. Türkiye'nin, İsrail'e tokat olan sözleri Arap Dünyasına, islam Halklarına ve Gazze'ye moral olmuştur, hatta Hamas'a.. Hamas komutanları ayrıca İsmail Haniyye, Halid Meşal süreç boyunca defalarca Başbakan'a ve ülkemizin her yerini eylem alanına çeviren Türkiye halkına teşekkür etmişlerdir. İsrail'den sonra, Hamas'ı ateşkese ikna eden en önemli etkenlerin başında Ahmet Davudoğlu'nun öncülüğündeki Türk Heyeti geliyor. Ateşkesten sonra Hamas sözcüsü Türkiye'nin çabasını özellikle vurgulamıştır.

İsrail'le ilşkilerin kesilmesini biz de istedik, anlaşmaların iptal edilmesini biz de istedik, ama unutulmasın ki bu anlaşmaları bugüne kadar hiçbir Hükümet iptal edebilmiş değildir. Türkiye Cumhuriyeti gibi bir devlet yapısına sahip olan ülkenin, İsrail'in karşısında durup, Hamas'ın yanında yer almasının ne demek olduğunu çok iyi düşünmek lazım. Ne olup, bittiğini, dinamikleri, stratejileri, dengeleri hiçbir şeyi bilmeyenler (Başbakan'ın ifadesiyle) "bakar körler" için bunun hiçbir kıymeti olmadı. Ama görebilenler bunun hakkını verdi... Vermeleri de gerekiyordu.

Başbakan'ın bu söylemlerinden dolayı siyonizm destekçisi bir kısım Türk medyasından "milli görüş gömleğini hiç çıkarmamış" "dinci haması savunmak sana mı düştü" vb vb aldığı tepkileri okuduk ne kadar rahatsız olduıkalrını gördük. İsrail Dış İşleir Bakan Yardımcısının "Güneydoğu köylerinde güvenlik sorunu çıktığı zaman bakalım o ne yapacak" türünden imalı ve küstah sözlerini, İsrail basınının ve Komple İsrail ülkesinin daha doğrusu siyonistlerin nasıl kızdığını biz biliyoruz, görmek isteyen de görüyor.

Bir partiye bu kadar da körü körüne bağlanılmaz ki kardeşim. Adamlar at gözlüğü takmışcasına adeta taparcasına tek yönlü bakıyorlar. Yav kardeşim ( Müslüman olduğunuzu farzederek kardeşim diyorum.) siz değilmisiniz Irak'taki Müslüman kardeşlerimizin öldürülmesine anamızın kızkardeşlerimizin tecavüz edilmesine vesile olan. Allah taksiratını affetsin solcu dediğimiz Ecevit'ten bile bu izni alamadılar. Ama her nedense akpden bu izni aldılar. Efendim biz izin vermedik ki bizim hava sahamızı kullanmadılar. Evet siz değil Müslüman vekiller izin vermedi. akpden ihrac edilen Millet vekilleri ta Trabzon Limanına kadar istemedik bir yer bırakmayan Irak tezkeresi yüzünden ihraç edilmediler mi? Kimi kandırıyorsunuz. Sizin bakanlarınız değil mi abd uçaklarının Irak'a yaptığı sortilerden övgüyle bahseden. Sizin başbakanınız değil mi abdnin askerleri için dua eden. Daha sayayım mı? Ne dersin?

Bizim haklı davamız öncelikle Dünya'da hiçbir Müslüman'ın haksızlığa zulme maruz kalmaması için çalışmaktır. Bu uğurda kellelerimiz koltuktadır. Sizin başbakanınız gibi bedel ödemeye hazır değiliz diyenlerden değiliz. Allah'a şükür imanımız tam.

Evrem 12-13-2009 03:01

ben denedim en fazla bir hafta sürdü boykotum :s

Beylerbeyi 03-31-2010 22:17

bir ara ne tartışmıştık bu konuyu (:

malesef sadece savaş zamanlarında boykot ediliyor yahudi malları.

aslında problem yahudi mallarında değil, siyonizme hizmet eden markaları protesto etmek önemli.

Feride 03-31-2010 22:23

Allah'a şükür iğneden ipliğe kadar yahudi mallarını boykota devam ediyorum. Birşey alırken, arka kısmını zaten okuyorum: D Herhangi bir mal karışmasın diye araya..

Velhasıl sadece savaş zamanı değil, her zaman dikkat edilmesi lazım.

unnamed 04-01-2010 01:07

tamam herşey iyi güzelde bunların müdahilleri yokki yoksa varda bizmi bilmiyoruz, elbet ki müdahili olan malzemelerde seçici oluyoruz ama %99 bu adamların. Allah affetsin bizi...

Feride 04-01-2010 06:23

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725955)
tamam herşey iyi güzelde bunların müdahilleri yokki yoksa varda bizmi bilmiyoruz, elbet ki müdahili olan malzemelerde seçici oluyoruz ama %99 bu adamların. Allah affetsin bizi...

Öyle ama.. Gene de dikkat edilirse, muadillerini bulmak mümkündür..:güzel:

unnamed 04-01-2010 22:29

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725969)
Öyle ama.. Gene de dikkat edilirse, muadillerini bulmak mümkündür..:güzel:

Elbet ki fikrinize katılıyorum, kardeşlerimiz ve islam alemi için elimizden geleni yapmallıyız, şöyle bir örnek vereyim size benim arabam peugeot bu yazıyı okuduktan sonra aynası kırıldı, servise giderken aklıma geldi dedim müdahilini alayım, ama inanın ayna kırık kalsa daha iyiydi....
Sağlıcakla....

dejavu 04-05-2010 17:00

869 bar kodla başlamayan hiçbirşeyi almmaya özen gösteriyorum... bence bu şimdilik yeterli...

sizce?

All times are GMT +3. The time now is 22:12.