![]() |
Alıntı:
Evet aslında insan laik de olamaz. İnsan Devlet mi ki ? Ancak devletler laik olabilir kişi ateist olur, şaman olur, hristiyan olur (kulbu laik olur o ayrı) ... |
Alıntı:
gece gece ii güldüm yaa :D |
DENİZ BAYKAL;SECAT ARZ EDERKEN HEP SİRKATİN SÖYLERMİŞ.Başkalarına atıp tutan bay baykal aslında kendini anlatmaktadır.
|
HAkkarili belediye başkanına soruyor
" Bizim gönderdiğimiz paraları napıosunuz?" |
Siyasette gençlere yer vermek ustalığın siarındandır
|
“Her zaman söylediğim gibi, eğer Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız. Hepimiz aynı gökkubbe altında yaşıyoruz , bizim gökkubbemiz Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bizden evvel bu makamlarda başkaları vardı yarın da başkaları olacaktır. İktidarlar gelir gider, bu dünya Sultan Süleyman'a kaldı mı? Kalmadı. Evet dünya bir sultana çok, ikisine azdır. Aslolan devlet-millettir, Aslolan baki kalan bu kubbede hoş bir sadadır”
Gaziantep Kadın Kolları kongresinde söylediği söz 22.03.2008 (23.03.2008 olabilir) |
"Biz Bu Ülkeyi Böldürtmeyiz"
|
Alıntı:
bu forumdaki ilk mesajım; başbakanın sözlerine virgülüne kadar katılıyorum, çok doğrı söylemiş |
"Zulümle âbad olunmaz!"
|
"siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır." recep tayyip erdoğan.
|
NE DEDİK TEK MİLLET DEDİK,NEDEDİK TEK BAYRAK DEDİK,NE DEDİK TEK VATAN DEDİK...
SENİ ÇEKEMİYENLER ANTEN TAKSINLAR ERDOĞAN:D
|
YA Sev Ya TErket
Yetkili Notu: Bu söz Başbakanımıza ait değildir. AK Parti Camiası olarak bu sözü reddediyoruz. |
''bizim hizmet götürdüğümüz yerlere sizin hayalleriniz bile gidemiyordu...''bugün soylemişti metro yolu açılışında aynısı değil ama buna benzer bi sözdü...
|
yeter soz milletindir!
durmak yok yola devam! |
ANA MUALEFET İLE YAVRU MUALEFET DEYİŞİNE BİTİYORUM
DÜNYA LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN |
Yumuşak Başlıyım ama Uysal koyun değilim
|
Üzerine basarak defaatle uyarmamıza rağmen forumu sabote etme çabasının sürdüğü tespit edilmiştir.
Güzel kardeşlerim hiç ağlamayın. Ve güle güle Dileyenler AKPartiForum Duyurusu nu okuyup, konu hakkında bilgi alıp, bu densizliğin neden ortadan kaldırılacağını daha iyi anlayabilirler. Bu pervasızlığın ve küstahlığın cezası olarak bu arkadaşlarımzın tüm mesajlarının silinmesini yönetime arz edeceğim. Şu bilinsin ki bu tavrımız kesinlikle Saadet Partili üyelere yönelik değil zira biz cezai işlem yaparken parti gözetmiyoruz. Nush ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir Konumuz bir müddet sonra yeniden açılacaktır.. |
Sesin yüksek çıkıyo,suçluluk psikolojisiyle yapıyosun.One minute,one minute ;-)))
|
Benim için davos bitmiştir....
|
Alıntı:
|
Öldürmeyeceksin!
|
Cumhura gitmekten korkanlar Cumhuriyetçi olabilir mi? Halka gitmekten korkanlar halkçı olabilir mi? Millete gitmekten korkanlar milliyetçi olabilir mi? ...
olay budur. lider budur... ! |
Benden büyüksün!! Sesin yüksek çıkıyor!! :paat:;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim için davos bitirmi$ daha davos'a gelmem
|
Alıntı:
:w: ;D |
TARİHİNE SAHİP ÇIKMAYAN MİLLET, GELECEĞİNİ TASARLAYMAZ.
(8.6 milyon TL harcanarak yok olmaktan kurtarılan Hünkar Kasrı'nın açılışında...) |
Cumhura gitmekten korkanlar cumhuriyetçi olabilir mi ?(hayır)
Halka gitmekten korkanlar halkçı olabilir mi ? (Hayır) Millete gitmekten korkanlar milliyetçi olabilir mi ?(hayır) |
"One Minit" olmaz ! OneMinit !
|
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.....
|
chp ye;
DİKİLİ AĞACINIZ VARSA ZİYARET EDEYİM :güzel: |
'Lo teer tsakh'
|
En son sözü hoşuma gitti.
--"Medyaya da malzeme çıktı." Çok güldüm o sözüne. Çünkü doğru. Diğer yapıcı söyledikleri ile değil , gerçekten de dilinin sürçmesi ile ilgilendiler. |
Bu lafı çok iyi
bekara karı boşamak kolaydır |
YETER SÖZ MİLLETİNDİR
|
kus kafasından kavurma olmaz....
tuttum bu sözü...:güzel: ........... |
:utandım:
ne dedik tek bayrak dedik ne dedik tek vatan dedik ..... |
seni çekemeyenler anten taksınlar. başbakanım gençlik arkanda rahat ol:D:D
|
|
All times are GMT +3. The time now is 07:12. |