![]() |
Ak Parti Forum yilin en leri baslamistir!...
Alıntı:
|
Alıntı:
Amin amin amin.. ;D Alıntı:
|
Bir Başka,
Abrek, Ayhan42, Kadir Han, Murat Kurt, Oğuz, Karaeşref, Aşk-ı ilahi, Enlerinizide banada yer verdiğiniz için teşekkür ederim.. |
En İyi Aktif Üye:alameti farika
En İyi Yardımsever Üye:dolunay_kadim(fiks değişmez) En İyi Ciddi Üye:Abdullah KAÇ En İyi Şair Üye:Ağa En İyi Çok Rastladığınız Üye:Hüdaverdi En İyi Sevdiğiniz Üye:Gülseven En İyi Fanatik Üye:Ümmü_seleme En İyi Tatlı Başbelası üye:duyguseli ;D En İyi Geveze Üye:politikacı :D En İyi Karizmatik Üye:aksa_34 En İyi Kibar Üye:Lonelines En İyi Komik Üye:aksa_34 En İyi Daimi Üye:Hüdaverdi En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Meftun En İyi Yavaş Paylaşım Üye:Lonelines :D En İyi Paylaşımcı Üye:nusret En İyi Sevilen Üye:yalçın En İyi Sevimli Üye:nur-efsan En İyi Sinirli Üye:alemdar En İyi Kültürlü Üye:yalçın :-* En İyi Sabırlı Üye:nazende En İyi Sakin Üye:dildade En İyi Bayan Üye:acizane44 En İyi Erkek Üye:aksa_34 En İyi İmza:ayşe84 En İyi Nick:kayısıkentli44 En İyi Efendi Üye:onlybullet En Muhalefet üye:haritacı ;D En Bilimsel üye:ayhan42 En Tekrarcı üye:abrek :D En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye:mechul ;D En iyi siyasi yorum yapan üye:Rdönmez En iyi edebi yorum yapan üye:feyza En iyi dini yorum yapan üye :ravza_rüveyda En iyi spor yorumu yapan üye :ha_lee En Demokrati :hıf-ı lisan En Milliyetcisi :kapil En Özgürlükcüsü :neşe En iyi Hazir cevap vereni :necip_fazıl En aykirisi :özgürtutsak En lafi gedigine koyani :necip_fazıl |
Ablacım çok çok kocaman öperim..Sağol..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/-).gif Seni seviyorum 8) :D ;D
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
bende bu listeyi hazırlamak istiyorum ama o kadar zor ki, kara kara düşünmeye başladım yani tek isim olarak yazacağımız için tüm arkadaşlarım listede olamayacak ne yapacağım bilmiyorum.. :'( |
Enlerinde yer verdiğin için teşekkürler kelebekim ama ben Nuri-efsan değilim ;D ;D ;D |
:D :D :D :D :D
|
Teşekkürler Kara eşref enlerinde yer verdiğin için
en yavaş paylaşım olsada listende olmak güzel... |
enlerinde yer veren arkadaşlar teşekkür ederim
|
kadir han , aşkı ilahi, karaeşref enlerinizde bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim ....
|
Teşekkürler Kadir Han :)
|
Alıntı:
|
Ak_kelebek ,canım enlerinde bana da yer verdiğin için teşekkürler...
|
sümeyra sağol canım
imzamın çok güzel olduğunun farkındayım 8) :D :D |
Bana enlerinde yer veren değerli üyelerimize saygılarımı sunuyorum. Gözden kaçırdığım varsa hatırlatabilir.
Demokrat: Özgürlükçüye almış Nusret: Bilimsele almış Aşk-ı İlahi: Siyasi Yoruma almış Ya kardeşim şunu yapmayın, ben fanatik filan değilim!.. Ben Trabzonspor Bölümünün yanını boş gördüm GS BJK FB bölümlerinin yönetici yeri dolu, bizimki boştu, bunu kaldıramadım ve görev aldım, şimdi de sorumluluğumu yerine getirmek için çalışıyorum. Hatta öyleki foruma geldikten çook sonra gördüm Spor Bölümlerini; siyaset için burdayım ben.. |
aşk-ı ilahi ablamla karaeşref abime çok teşekkür ediyorum :)
|
Beni enlerine koyan bütün arkadaslarıma teşekkurlerimi sunarım
|
[b]En İyi Aktif Üye:Dolunay-Kadim
En İyi Yardımsever Üye:Dilek :) En İyi Ciddi Üye:Ayhan42 En İyi Şair Üye:Sümeyra En İyi Çok Rastladığınız Üye:Kara eşref En İyi Sevdiğiniz Üye: Efser ve bu liste uzar gider ama .. :-X En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye (hoşsohbet) :Yavuz sultan selim En İyi Karizmatik Üye: AccesS En İyi Kibar Üye:Halee En İyi Komik Üye (Espritüel) :Aksa34 En İyi Daimi Üye:Ak kelebek En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Rdönmezs En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Nur efşan En İyi Sevilen Üye:Bir başka En İyi Sevimli Üye:Politikacı En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye:Yalçın En İyi Sabırlı Üye:Ayşe berra En İyi Sakin Üye:Gönülden En İyi Bayan Üye:Anatolia En İyi Erkek Üye:Haritacı En İyi İmza:Acizane44 En İyi Nick:Lûgat En İyi Efendi Üye:Lenolinessb] En Muhalefet üye:Kemalist 59 (gerçekten çok saygılı)[/ En Bilimsel üye:Dildade En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye:Duyguseli (+) En iyi siyasi yorum yapan üye:Engineer En iyi edebi yorum yapan üye:Alamet-i Farika En iyi dini yorum yapan üye : En iyi spor yorumu yapan üye :Ümmü seleme En Demokrati : En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü :Erenon En iyi Hazir cevap vereni :Kayısıkentli 44 En aykirisi :Kırık çocuk En lafi gedigine koyani :Alemdar Kullanıcı isimleri değişen arkadaşları malesef hatırlayamadığım yada kim olduklarını anlayamadığım için listeme alamadım ,çok değer verdiğim pek çok isimde malesef açıkta kaldı dostlarım unutulmadınız affınıza sığınarak bu listeyi hazırlamış bulunuyorum.. :-[ |
Enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim nazen. :-*
|
parabol, kuzucum,öztürks çok teşekkürler...
ayşe berra sağol..çok sevimliyimdir ;D :D bu arada kelebek sağol canım biraz görev torpili olmuş ama :P mutlu oldum ::) |
Nazende teşekkür ediyorum canım..
|
nazende çok sağol mutlu oldum :)
|
Hazırlamış olduğun enlerde yer almış olmak, beni çok mutlu etti Nazende. Teşekkür ederim..
|
Nazencim enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim :-[
|
Beni unutmayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun.
Nazende bana ayırdığın kısım beni çok duygulandırdı :) sağol canım. Ben bu enler listesini doldurmayı hiç beceremiyorum :-[ |
Rica ediyorum dostlarım ,malesef ki bir bölüme tek isim gerekiyordu gerçekten zorlandım birde yazamadığım dostlarım olmasaydı içim rahat olacaktı.. :'(
|
Nazende enlerinde bana da yer verdiğin için teşekkürler ..
|
enleride yer veren arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler
|
En İyi Aktif Üye:Alamet-i Farika
En İyi Yardımsever Üye:Neşee En İyi Ciddi Üye:Lügat En İyi Şair Üye:Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye:Berika En İyi Sevdiğiniz Üye:Efser En İyi Fanatik Üye:Özgün genç(trabzon) En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye:bilgi müdavimi :D En İyi Karizmatik Üye:Demokrat En İyi Kibar Üye:Halee En İyi Komik Üye:Politikaci En İyi Daimi Üye:Dildade En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Kadir han En İyi Sevilen Üye:Birbaşka En İyi Sevimli Üye:Efser En İyi Sinirli Üye:Abrek En İyi Kültürlü Üye:Karaeşref En İyi Sabırlı Üye:Neşee En İyi Sakin Üye:Dilek En İyi Bayan Üye:Nazen En İyi Erkek Üye:Loneliness En İyi İmza:Ümmü_seleme En İyi Nick:Milli mücahide En İyi Efendi Üye:Enginerr En Muhalefet üye:Hıfz-ı lisan En Bilimsel üye:Bilgi müdavimi En Tekrarcı üye:Ak kelebek En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye:Acizane44 En iyi siyasi yorum yapan üye:Alamet-i Farika En iyi edebi yorum yapan üye:Karaeşref En iyi dini yorum yapan üye :Sümeyra En iyi spor yorumu yapan üye :Kartaliçe En Demokrati :Demokrat En Milliyetcisi :Meçhul En Özgürlükcüsü :Meftun En iyi Hazir cevap vereni :Nur efsan En aykirisi : En lafi gedigine koyani : Arkadaşlar henüz tam olarak hazırlamadım.. Diğerlerini de yazacam inşalllah.. Unuttuğum dostlar olmuşsa kusura bakmasınlar... |
En Özgürlükcüsü :Meftun
demokratik platformda herkesin kendini ifade edebilmesi konusundaki fikirlerimin anlaşılmasına sevindim... teşekkür ederim ::) |
Enlerinde beni unutmayan herkese teşekkür ediyorum en yakın zamanda bende hazırlayacağım inşaallah.
|
Alıntı:
Enlerinde bana da yer verdiğin için teşekkür ederim .... |
Enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim Haritaci.. :)
|
sağol haritacı
|
Alıntı:
|
En İyi Sevdiğiniz Üye:islam
teşekkürler.. |
teşekkür ederim haritacıı :)
|
En İyi Aktif Üye:ak kelebek..
En İyi Yardımsever Üye:hıfz_ı lisan En İyi Ciddi Üye:foruma girdiğimden beri...Abdullah kaç En İyi Şair Üye:ağa En İyi Çok Rastladığınız Üye:ha_lee En İyi Sevdiğiniz Üye:dolunay kadim En İyi Fanatik Üye:yavuz sultan selim En İyi Tatlı Başbelası üye:meçhül En İyi Geveze Üye:berika.. En İyi Karizmatik Üye:dolunay kadim En İyi Kibar Üye:Alamet-i Farika En İyi Komik Üye:sedeceali En İyi Daimi Üye:milli mücahide En İyi Hızlı Paylaşım Üye:politikacı En İyi Yavaş Paylaşım Üye:rdönmez :D En İyi Paylaşımcı Üye:gönülden En İyi Sevilen Üye:kara eşref En İyi Sevimli Üye:nagihan En İyi Sinirli Üye:Alamet-i Farika(bazen sizirlisiniz) En İyi Kültürlü Üye:özgün genç En İyi Sabırlı Üye:loneliss..inşAllah doğru yazmışımdır En İyi Sakin Üye:rdönmez.. En İyi Bayan Üye:feyza.. En İyi Erkek Üye:kara eşref En İyi İmza:neşe En İyi Nick:aşkı ilahi En İyi Efendi Üye:sümeyra En Muhalefet üye:akşavaşçı En Bilimsel üye:Alamet-i Farika En Tekrarcı üye:meftun En iyi en küçük üye:mami24 En Çok istekte Bulunan Üye:mami24 abim diye tutturuyor ;D En iyi siyasi yorum yapan üye:özgün genç.. En iyi edebi yorum yapan üye:yalçın En iyi dini yorum yapan üye :aşkı ilahi En iyi spor yorumu yapan üye :oğuz En Demokrati :dolunay kadi...gerçekten adaletine hayranım.. En Milliyetcisi :duyguseli En Özgürlükcüsü :kırık çocuk.. En iyi Hazir cevap vereni :islam En aykirisi :özgüntutsak.. En lafi gedigine koyani :aksa34 aslında yazmıyıcaktım...sonradan vazgeçtim..yazmadıklarımın affına sığınıyorum |
teşekkürler ümmü :-[
|
All times are GMT +3. The time now is 09:12. |