![]() |
Erbakan: Ak Parti’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir
Alıntı:
sanırım konudaki muhalif eksikliğini tamamlama yolunda ilerliyorum :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
onu kastetmemiştim ayrı düşünceler olmasın manasında demiştim ama neyse :D
|
Ne olmus burada ya konu resmen tavan yapmis :).. Hocayi ne kadar seviyormusuzda, haberimiz yokmus 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hoca hocalığını yapmıyor kii herkez sevsin adamın işi bizimle uğraşmak >:( |
bence çokyanlis bir sozu hiç katilmiyorum ve mecaz anlami bile çok kotu yani destek vermiyorum ve anlamk istemiyorum
|
Bu sözü Erbakan hoca söylüyorsa bunun bir nedeni vardır elbette. Ben Erbakan Hoca'nın yine kendisinin, kapatma davası vuku bulunca " bize gelen engeleler kendilerinede gelmesin diye çok eleştirdik, ama yine olmadı." dediğini okudum. Erbakan Hoca, kendi yetiştirdiği talebelerine asla kırgın değil ve onları üzecek söz söylememiştir. Zaten bu sözlere Başbakanımız bile asla yanıt vermemiş, hep Erbakan hocamıza karşı susmuştur. Bu suskunlukta, aralarında ki hürmetin bir işareti olsa gerek. Ayrıca kapatma davası için Recai Kutan partisi adına bunun millete bir hukuk darbesi olduğunu ifade etmesi de dikkate değer olsa gerek.
selam ve dua ile |
Ben her daim şunu düşünürüm.
Erbakan Hoca'nın eleştirilerini her zaman ince düşünmek gerek.''bize böyle yaptılar bundan dolayı sakın haa bari size yapmasınlar'' dediğini tahmin etmek zor değildir. Erbakan Hoca milleti için gereken cesaret ve fedakarlıktan da kaçınmamıştır.Millietin selameti için talebelerinin başarısı için gerekli mütevaziliği göstermiştir. Dikkat ederseniz Erbakan Hoca'nın eleştirilerine başta Sn.Başbakanımız olmak üzere Ak Partiden herhangi bir cevap gelmiyor.Bu da Hoca'ya gösterilen en güzel bir davranıştır.Aralarındaki samimiyetten dolayıdır. Aşağıdaki eklediğim resim her ne olursa olsun Hoca-Talebe arasındaki en güzel örnektir. http://img253.imageshack.us/img253/8...8274cj9ab4.jpg |
İşte bu resim her şeyi gösterir, başka söze gerek var mıdır? :-*
|
bu konuyu 1 sene önce 22 temmuzda seçimler yapılmadan cok tartıstık burdaa..halada tartısılıyor garip... :o :o
|
bu sözünden sonra erbakana sinir olmuştum
|
Alıntı:
|
Erbakan: , cehenneme bilet almak gibidir
yalan yanlış bilgilerle tartışıyoruz.
Hoca Ak Parti’ye oy vermek cehenneme bilet almışgibidir diyor. Türkçeyi iyi bilenler bilirler gibi bu cümlede benzetme amacı ile kullanılmıştır. Hoca cehnnemden kasıtı ortadoğuda olan savaşlardan bahsediyor.Ben bunu bizzat araştırdım. Yoksa cennet ve cehennemi yanlız Allah (cc) belirler. Hocada bunu bilmeyecek kadar hiç kimse kusura bakmazın cahil değil ... |
Mecaz falan değil,bal gibide öyle dedi.Gözü döndü birkez siyasette iktidar hırsı böyle birşey işte,Yüz yıllık din düşmanı Tuncay özkanın kanalına çıkıp da AK Partiye ikisi birden saldırdı. Bunu hala göremediniz mi?
|
Alıntı:
Siz cehennem olayını bilmeden iftira atıyorsunuz iftira atanların son iyi gelmez.Yapmayın Allah aşkına bunun cevabını nasıl verirsiniz... Cehennem olayını ne kadar araştırdınızki öyle konuşuyorsunuz.Medyada yalan yanlış cımbızlanarak alınan haberlerle burada yorum yapmayın.Bende Sn erdoğan Apoya sayın dediği habere inanayım hiç doğru olur mu? ben biliyorumki medya yalan haber yapmakla ünlü bende erdoğanın sn ifadesine inanmadım.Ve araştırdım yalan çıktı. Birde sizin Türkçeniz kaç ? lütfen doğru türkçe öğrenini. Özellikle benzetmeyi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cehennem orada ortadoğuda yaşananlara deniyor.Benzetme yaptı erbakan. Hani deriz ya bir yer yandığında "cehenneme dönmüş" İyi dinle sonra yorum yap bir parçasını dinleyerek karşıma gelme. İftira atmayı bırak iftira atanların şerinden Allah (cc) sığınırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Birkere Ş.yılmaz erbakanın hiçbir zaman sağ kolu olmadı.Ş.yılmaz refah partisinde sıradan bir milletvekiliydi. Tekrarlıyorum iftira atanların şerinden Allah (cc) sığınırım |
Alıntı:
|
İftira atanlar lütfen okusun
Iftira eden kimse, bununla amacına ulaşamaz ve sonunda dünyevî ve uhrevî bakımdan kendisi zararlı çıkar. Nebî (s.a.s) "Iftira eden kimse zarara uğramıştır" (Ahmed b. Hanbel, I, 91) buyurur. Günümüzde fertlerin birbirine iftirası yanında basın ve yayın yoluyla da iftiralar yapılmaktadır. Namus, iffet, haysiyet ve zimmet üzerindeki bir iftira ne kadar çok yayılırsa, iftiracının sorumluluğunun da o nisbette artması tabiidir. Ayette şöyle buyurulur: "Mümin erkek ve o kadınlara işlemedikleri bir günahla eziyet edenler (onlara iftira atanlar), doğrusu açık bir günah yüklenmişlerdir" (el-Ahzab, 33/38). O asılsız sözü duyduğunuz zaman: "Bunu konuşmak bize yakışmaz. Haşa! Bu büyük bir iftiradır" demeniz gerekmez miydi?" (en-Nûr, 24/1116). |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kanaltürk'e çıkarsa oy vermem demişsin tamam verme ancak kimseye kanaltürke çıkıyor diye kansız deme hakkın yok |
HALK, MİLLET,DİN DÜŞMANLARINA ÇANAK TUTANLARLA İŞİM OLMAZ:AHİRETTE ELBETTE HESABINI VERİRİM.98 de 28 şubat sürecinde ben imam-hatipteydim.Erbakanı bilmem ama ben böyle zulmün bin kat daha fazlasını gördüm.O Ozaman Başbakandı.o hissetmedi tabi ki bizim ne yaşadığımızı.Çünkü başbakandı.Şimdi oda halk oldu.zulüm görmemiş tekrar başbakan olursa yine zulüm görmez..!
|
Alıntı:
Erbakan imamhatip hakkında verilen maddeyi imzalamadı ancak erbakandan sonra mesut yılmaz İmzaladı |
Alıntı:
ERBAKAN TUNCAY ÖZKANA DİYOR Kİ,BİZ BU HÜKÜMET KADAR ZULÜM EDEN HÜKÜMET GÖRMEDİK DİYOR. BENDE ERBAKAN GÖERMEDİ AMA BEN GÖRDÜM DİYORUM...!SORUMLU KİMSE O ALINSIN ÜSTÜNE SONUÇTA AK PARTİ DEĞİLDİ OZAMAN Kİ HÜKÜMET. |
Alıntı:
Vesselam |
KENDİ ADINA SÖYLEMİYOR...éBU MİLLET BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ"DİYOR..! HAA ODA JARGONUNU BAKİR COŞKUNLAR GİBİ YAPIP BİZİ AVAM YERİNE KOYUYORSA.BİZ CAHİL YIĞINLARSAK DOĞRU.
|
Alıntı:
bende imam hatipliyim acaba bu okullarin bu kadar hedefte olmasinin nedenleri arasinda birilerinin arka bahcesi olmasinin da etkisi yok muydu! |
ay yine gördüm konuyu ve yine sinir oldum >:( hiç hiç sevmiyorum şu adamı ya .
|
Başbakanımızın, Erbakan hocanın bu sözlerine susması en güzel cevaptır... Erbakan Hoca'm talebelerine kızgın değil, hele "koltuk sevdasındadır" imaları da ne kadar insafsızcadır siz değerlendirin. Erbakan talebelerinin arkasındadır, onun her söylemini iyi düşünmek, ince düşünmek gerekir... Erbakan hocamı insafsızca eleştirenler ve böyle düşünenler için;
Başbakanımızın, Erbakan hocanın bu sözlerine susması en güzel cevaptır... |
Erbakan hoca hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmamıştır.Buna koltuk sevdalısı diyen zavallılar birgün hocaya muhtaç olacaksınız
|
Alıntı:
Erbakan hoca bir siyasidir ve elestirilmeside cok dogaldir elestiri hosunuza gitmeyebilir ama buna hakeretle cevap vermek haddinize degildir!... Kimin, kime muhtac olacagini Allah bilir... hoca dan hic bir zaman medet ummayan benim gibi milyonlar ona muhtac olmaz o yönden müsterih ol! |
Susuz ve mantıksız. Muhtaç olduğumuz şeye karar verme yetkisini kimse ona vermediği halde eline almış, kendi çapında ahkam kesiyor. Hayırlısı bakalım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı: