![]() |
SP kapatmaya karşıyız !!!
Alıntı:
niyee ak parti chp,mhp,dsp,dp ile sert tartışabilir de sp ile tartışamaz mı? siyasette duygular konuşmaz ;) |
Alıntı:
|
ya noluyor arkadaşlar çok gerilmiş 2 tarafta bence artık bu konuları tartışıpta birbirimizi yormasak....(hayır yani gittikçe 2 tarafta birbirine hakaret edici sözler ediyor fakat yalnızca 1 taraf uyarı puanı alıyor) çok adaletsizce...
|
şuna bak ne hale geldik yani...gören de bir sol ile bir sağ parti tartışıyor zanneder....üzüldüm doğrusu...
|
bütün konuyu okudun mu :o
|
birileri buranin ak parti forum oldugunu sp liler dahil kimsenin ayricalikli olmadigini bilmelidir.. ancak bazilari nedense ak partinin basarisini hazmedemiyor, gecmisteki defterleri karistirip partimize laf atmaya calisiyorlar..
kimse kusura bakmasin sp liler gelecek burada partimize, basbakanimiza, bizlere yalan, iftira ve camur atacak ya biz ayni yoldayiz, eskiden beraberdik diyerek onlara göz yummayiz.. bir kez daha altini ciziyorum benim icin muhalefetin chp si, sp, si, mhp si yoktur benim icin muhalefetin erdemlisi vardir bakiniz iki isim vereyim siteden kemalist59 ve hun_yabgu arkadaslarimiz farkli görüslerden ama onlar hic bir zaman bu sahsiyetlerin yaptigi gibi iftira, camur ve yalanla siyaset yapmadilar o yüzden farkli görüste olmalarina ragmen sitede seviliyor,yorumlarina deger veriliyor ve tartisilmaya deger bulunuyorlar.. ama yukaridaki sahsiyetin tartismalarina Allah rizasi icin bakin, sanki 6 yasinda bir cocukla tartisiyoruz bilgiden yoksun, saygi dersen hic yok, iftira girla gidiyor, tartismaktan cok karsidakine laf koymanin pesinde böyle birinin ne kendisine faydasi olur ne davasina faydasi olur sonra laflari yiyince bana laf söyleyin davama degil diyor.. buyrun devam edin bakalim! |
Mümkün olduğunca, elimizden geldiğince sabır ve adalet tarafında olmaya çalışıyoruz. Adalet sorgulatacak konumu geldiğimde konumumu terk etmeye hazırım. ;)
|
Alıntı:
bakiniz forumun ismi nedir ak parti forum o halde burada ak partililerin önceligi vardir bunuda sanirim farkli görüslerde olanlar bunu dikkate alarak buraya üye olmustur!.. ayrica madem yüreklisin, madem yigide hakkini veriyorsun ablanin yapamadigini yap ve o sahsiyetin bir bayana "kiviriyorsun" demeseni kinada bizde samimiyetine inanalim ;) |
Alıntı:
|
Bişey söyleyip gidiyorlar ya sinir oluyorum >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
amaclarida bu kardes.. icimize nifak tohumu ekmek ;) adam cikiyor yalan, iftira, camur atiyor sonra biz iki cift laf deyince bir anda dindar kesilip bize ahireti hatirlatiyor..
Rabbim kimseye hazim sorunu vermesin bu sorun insanlari o kadar gülünc duruma düsürüyor ki, o kadar cirkeflestiriyor ki bir zaman sonra önüde alinmiyor..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama benim mesajimi es gecmissin bir kez daha tekrarliyorum.. burada bayanlara "kiviriyorsun" diyen hakan sükür edebsizine tepki verecek misin, madem konuyu okudun o zaman o yaziyida okumusdursun ablan arkadasin söylediklerinde yanlis birsey bulmadigini söylemis daha sonra hakan sükürün yazisini alinti yapan berikaya ahlak dersi vermisti, bakalim sen yüreklice davranip tepki verecek misin ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu yüzden sizleri samimi bulmuyorum, bu yüzden sizlerin söylediklerine inanmiyorum cünkü isinize geldigi zaman edepten, terbiyeden dem vurursunuz isinize gelmedigi zaman görmezden gelirsiniz.. ben yazmasam o yaziyi kinamayacaktiniz bile hadi yine siz insaflisiniz ablaniz o yaziyi yazan sahsiyeti desteklemisti bu dahada vahimdi!.. herkes haddini bilecek, haddini asana edepsizde denir, sahsiyetsizde denir, kisiliksizde denir! bilmem anlatabildim mi ;) buyrun siz ahlak dersi vermeye devam edin, ben külahimi cikardim masanin üstüne koydum ben dinlemesemde o dinliyor 8) |
Alıntı:
|
size ak partili degilsiniz diyen mi oldu :) ak partili olup, olmamaniz beni ilgilendirmiyor ki benim icin o edepsizi savunan ister ak partili olsun, ister sp li olsun aynidir!...
benim tepkim ikili oynayanlara, benim tepkim kendi dünyalik cikarlarina dinimizi alet edenlere, benim tepki iftira yalan ve camurla siyaset yapanlara.. bunlari yapan ister sp li, ister ak partili olsun tepkimi koyarim ayni sekilde bende yapiyorsam tepkinizi koyun.. siyasette tek liman ahlaktir diyen basbakanimizin o sözünü size hatirlatiyor ve bundan sonrada böyle edepsizlere biz söylemeden tepki koyacaginizi umut ediyorum ;) |
Alıntı:
|
biz basbakanimizida, sözlerinide cok iyi idrak ediyoruz darisi onu cekemeyen, onu hazmedemeyen, sözlerinde degisik anlam arayanlarin basina 8)...
|
˙·٠٠•● Katılıyorum Demokrata 8)˙·٠٠•●••٠·˙
|
Erbakan hocaya kansız diyen şahıs
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=57370.15 |
Alıntı:
|
bu arada 30 gün tam ban cezası almış.
BU çok büyük haksızlık.Nasıl adalet yaw.Adamlar dine imana sövüyor böyle ceza aldıkları yok... Bazı kişilerde ispatla demişler adam banlı nasıl ispatlasın.Ancak ben dolaşırken şans geldi. Demekk hakan kardeşim doğru söylemiş. Bu söyleyen kişiyi kınıyorum. |
Alıntı:
Neyse adam banlanmış banı kaldırın kendisini savunsun ... |
Alıntı:
dolasirken denk gelmiste, su olmusta.. edepsizi ancak senin gibi edepsizlik yüzünden banlanan birisi savunur yani bizacinin sahidi, siraci :) |
Alıntı:
"Dine imana sövüp" de süresiz banlanmayan birini bana gösterebilirmisin sevgili kardeşim. Adalet sorgulancaksa önce bua rakdaşın kaç kez uyarıldığına bakılacak. Özelden sorduğum sorulara alamadığım yanıtlara bakılacak. Sonra da birilerine ettiği hakaretlere bakılacak. Şikayetiniz var ise; üst düzey yöneticiye başvurabilirsiniz. Hani sizi cezalı kılana ... Adil olmadığım kanaatine vardığımda gitmesini bilirim. Sen daha yenisin bu forum beni iyi tanır. Sevgi ve saygı benden olsun. |
Alıntı:
Konuyu baştan beri okudum.Hiçbir hakaret göremedim.Ancak neden ban verilmiş anlamış değilim.Neyse akp forumun adaleti |
Alıntı:
Kaç zamandır bardağı dolduruyordu..Dün ağzına kadar getirdi bugün de taşırdı... Hayırlı olsun...Umarım 30 gün sonunda nasıl konmuşması gerektiğini öğrenir de gelir! ama gördüğüm kadarıyla ban cezası bazen işe yaramıyor! 1 doğru onlarca yanlışı götürmez... Erbakan kansız diyen yanlış yapmıştır! Tıpkı "hakan şükür" gibi... Onun yanlışı diğerinin yanlışını örtmez... ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İstediğin gibi yorumla ... :) |
Bir bayana kıvırma demiş diye kıyamet komuş.
Adam sözünün arkasında ol kdemek istemiş. Yoksa göbek at kıvır manasında değil bunu idrak edemeyenler var bu forumda yazık... |
İstersen sınırını zorlama sevgili kardeşim. Beğenmiyorsan terket kendine iyilik yap. ;)
|
Alıntı:
Ölme emi susuzluk sen de beynine oksijen gitmesini de engelliyor galiba... biz 'üslup' denen menem şeye değer veririz..Kahretmesin siz de kodlanmamış... |
Alıntı:
he uslup sadece kıvırma sözünden kaynaklanıyor.Millet sanacakki küfür falan etmiş. Demokratın ettiği laflar hakansükürün ettiği laflardan kat ve kat fazladır... |
Alıntı:
Kod çözümlemede hata. Format atsanız da düzelmez en iyisi kapatın ve yeniden açmayın ;) :D |
:D :D :D ;D ;D ;D ;D
|
koyu bir AK Partili olarak gözlemim; forum içinde sanki SP lilere biraz sert davranıyormuşuz gibi geldi bana :-\
çok çabuk banlıyoruz. haddime değil belki böyle söylemek ama sadece görüşümü belirtmek istedim. hakarete varan tartışmaların hiç kimseye faydası yok. biraz daha sağduyu en büyük temennim. |
All times are GMT +3. The time now is 13:47. |