Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   chpgencligini kınıyorum. Konya ' daki facia ile ilgili yorumlardan dolayi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38417)

Ngereklinsan 08-01-2008 21:19

chpgencligini kınıyorum. Konya ' daki facia ile ilgili yorumlardan dolayi

ben hala ban yemedim
Bide chpli olup burada yazan arkadaslar gelip forumumuzu karistiriyorsunuz diyorsun
ilgili konuya bak konu baslatan hariçi orada duran mesajlar yani silinip yok edilmeyenlerin çogu bizlerin mesajları siz kendi kendinize açıklar verip kendi açıklarınızı zor kapatiyorsunuz. Biz geldikmi adabımızla gelir adabımızla gideriz. merak etmeyin. Üyeligim hala devam ediyor uzun sürede eder.

AK_Türk 08-01-2008 21:20

Burayada chpnin gencligi konusu acilmistir ;)
http://kemalistler.net/viewtopic.php?p=137548#137548

Ngereklinsan 08-01-2008 21:22

dedim ne oluyor benim yazının aynısı sonradan gördüm bende onlar kendileri açtı sandiydim

AK_Türk 08-01-2008 21:22

Alıntı:

Ngereklinsan Nickli Üyeden Alıntı
dedim ne oluyor benim yazının aynısı sonradan gördüm bende onlar kendileri açtı sandiydim

:D :D

FıRaT_34 08-01-2008 21:24

işin kötüsü bu zihniyetin halen devam ediyor olması.kes başını dök kanını >:(

Demokrat 08-01-2008 21:25

Alıntı:

FıRaT_34 Nickli Üyeden Alıntı

kardes bu söylem bize yakismaz.. biz kanda, canda almayiz onlarin seviyesine düsmeyelim biz ak parti gencligiyiz o halde onlardan farkliyiz.. ;)

YavuzSultanSelim 08-01-2008 21:25

Alıntı:

FıRaT_34 Nickli Üyeden Alıntı

Faşist misin kardeşim

AK_Türk 08-01-2008 21:27

mavi_ofke kimki, butun chp forumlarina uye olmus :D

Ngereklinsan 08-01-2008 21:28

bay kal kal açıklama yapmış facianın takipçiciyiz diye ne diyoruz aman baykal sen yerinde kal çocuklar ölecek diye sen şimdi yaz kurslarının kapatılması yönündede dava açma gündemi yapan Senin yerin muhalefet ölenede muhalefetsiniz gördügümüz gibi

Demokrat 08-01-2008 21:29

arkadaslar su anda konuyu takip eden "*umut*" adli üyeye dikkatinizi cekmek istiyorum hic mesaji olmayan bu arkadasimiz hep böyle konularda pasif konumda ;)
hele bir arastiralim bakalim ne cikacak altindan 8)

Hüdaverdi 08-01-2008 21:31

Bu pisliklerin yorumlarını okurken aklıma dershane önünde pkknın gerçekleştirdiği patlama aklıma geldi.Patlamayı gerçekleştiren pkklı kafir yakalandığında polise verdiği ifade de ''amacıma ulaştım,gerekirse bir daha yaparım'' demişti.
Bu pkklı kafirin söyledikleri ile chpli kanı bozukların söyledikleri arasında hiç bir fark yok.
Namaza kalkmış olan-Kur'an öğrenmeye çalışanlara 'yobaz gerici' diceksin ardından 'insanlık bizde kalsın Allah rahmet eylesin' diyip kenara çekilceksin,Rabbim bu kanı bozukları kahr ismiyle kahreylesin,acıların en büyüğünü yaşatsın.

Supraliminal 08-01-2008 21:31

bu sitedeki bilgileride chp sitelerinde konu olarak açın lütfenn

http://www.dinsizliginkabusu.com

:-* :-*

maviinsan 08-01-2008 21:34

Alıntı:

wantedturk Nickli Üyeden Alıntı

ilk yorumu ben yazdım

AK_Türk 08-01-2008 21:39

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ilk yorumu ben yazdım

he senmisin o, iyi iyi, diger konulardada onlar gibi gorunmussun :D

Supraliminal 08-01-2008 21:40

http://www.dinsizliginkabusu.com
bu sitedeki bilgileri elinizden geldiği kadar chp sitelerinde paylaşın :-* :-*

maviinsan 08-01-2008 21:42

rüveydapak hala çevrim içi ve konuyu izliyor :-X

AK_Türk 08-01-2008 21:45

Alıntı:

rüveydapak hala çevrim içi ve konuyu izliyor :-X

Biri bizi gozetliyor :D :D

Artik gordu biz yasa disi bisey yapmiyoz korkusundan sadece izliyor :D
ve ozgurluk gorsun, hala yasaklanmadi ;)

Hüdaverdi 08-01-2008 21:46

habervaktim.comdaki Konyadaki olayla ilgili olan konuya yorum yazıp bu konunun ilk sayfasının linkini konuyun ve iletişimden mail atın,haber yapsınlar,şimdide samanyoluna atcam ;)

AK_Türk 08-01-2008 21:47

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
habervaktim.comdaki Konyadaki olayla ilgili olan konuya yorum yazıp bu konunun ilk sayfasının linkini konuyun ve iletişimden mail atın,haber yapsınlar,şimdide samanyoluna atcam ;)

samanyoluna attim ama sen yine at :D

maviinsan 08-01-2008 22:22

Alıntı:

nsyb Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Altay Daglari Nickli Üyeden Alıntı
Ne orumcek ne yosun,
Ne mucize ne fusun,
Kabe Arabin olsun
Cankaya bize yeter.

işte bu dörtük genel olarak istediklerimizi anlatıyor....
kabe müslümanların olsun.. hepsi defolup gitsinler bizim çankayamızdan....

http://www.kemalistler.net/viewtopic.php?t=4273

Dinsiz dediğimiz zaman kızarlar >:(

Demokrat 08-01-2008 22:24

arakdaslar chp liler sitelerinde uyari yapmislar ama asil bomba yakinda patlayacak :)

Sevgili Arkadaşlar;

Son zamanlarda zafer sarhoşu olan AKAPEliler sitemizle uğraşarak faşist ruhlarını rahatlatmak peşindeler.. Sitemize sanki 'kemalist' miş gibi üye oluyorlar.. sonra bazı hassas konularda yazılar yazarak ve birbirlerini cevaplayarak, başka yerlerde bu düşüncelerin bize ait olduğunu yazıyorlar.. bu yazılar genelde din,terör gibi mevzular oluyor..tabiki biz bu hainleri fark ettiğimiz zaman hemen sitemizden uzaklaştırıyoruz.. ama kene gibi sinsi olan bu molla grubun beyinleri yıkandığı için üşenmiyorlar ve bilgisayar başından kalkmadan bizle uğraşmaya devam ediyorlar..

Bu konuyla ilgili üyelerimize açıklama yapma zorunluluğu hissettim.. devir akapelilerin devri.. ama bu devir biter ve bütün mollalar kaçacak delik ararlar.. Sitemizde yazılan ve provokasyon olan mesajlar derhal silinip, bunu yapan üyeler de uzaklaştırılacaktır..

BaDe_EsNa 08-01-2008 22:32

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
arakdaslar chp liler sitelerinde uyari yapmislar ama asil bomba yakinda patlayacak :)

Sevgili Arkadaşlar;

Son zamanlarda zafer sarhoşu olan AKAPEliler sitemizle uğraşarak faşist ruhlarını rahatlatmak peşindeler.. Sitemize sanki 'kemalist' miş gibi üye oluyorlar.. sonra bazı hassas konularda yazılar yazarak ve birbirlerini cevaplayarak, başka yerlerde bu düşüncelerin bize ait olduğunu yazıyorlar.. bu yazılar genelde din,terör gibi mevzular oluyor..tabiki biz bu hainleri fark ettiğimiz zaman hemen sitemizden uzaklaştırıyoruz.. ama kene gibi sinsi olan bu molla grubun beyinleri yıkandığı için üşenmiyorlar ve bilgisayar başından kalkmadan bizle uğraşmaya devam ediyorlar..

Bu konuyla ilgili üyelerimize açıklama yapma zorunluluğu hissettim.. devir akapelilerin devri.. ama bu devir biter ve bütün mollalar kaçacak delik ararlar.. Sitemizde yazılan ve provokasyon olan mesajlar derhal silinip, bunu yapan üyeler de uzaklaştırılacaktır..

:D :D :D vayy molla kafalılar vayy ne yapıyosunuz adamların sitesinde siz öyle :D

heyy Allah'ım ne diyeceklerini ne isim takacaklarını şaşırdılar
ben onları kınamıyorum neticede kınamakta bir değerdir onlar buna değmezler hı ayırmak lazım tabi bu sözüm her chpliye değil chpli olup adam gibi adam olanlar da vardır mutlaka içlerinden 1 kişi dahi olsa o kişiyi ayırmak lazım ;)

Hüdaverdi 08-02-2008 00:27

Alıntı:

Alıntı:

nsyb Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Altay Daglari Nickli Üyeden Alıntı
Ne orumcek ne yosun,
Ne mucize ne fusun,
Kabe Arabin olsun
Cankaya bize yeter.

işte bu dörtük genel olarak istediklerimizi anlatıyor....
kabe müslümanların olsun.. hepsi defolup gitsinler bizim çankayamızdan....

http://www.kemalistler.net/viewtopic.php?t=4273

Dinsiz dediğimiz zaman kızarlar >:(

Eeee dinsiz dediğinde tabi kızacaklar.
Ne çabuk unuttun onların tapınağı var,kitaplar var.

Engin Ardıç ne güzel dile getirmiş:
Alıntı:

Eh, Nutuk’u kutsal kitap,
Çankaya’yı Kâbe,
Atatürk portrelerini ikona,
ilkokul öğretmenlerini rahip,
tayyör-etek giyen iri kalçalı memur hanımlarını da rahibe gibi algılarsan, Anıtkabir’i de elbette peygamber türbesi kabul edeceksin!

Olinkteki görüntülerin ne olduğu Radikal gazetesinde açıklandı.
Kaldı ki İran'da verilen idam veya cezalar büyük titizlikle yapılıyor,gömlek giymiş,elinde mikrofon olan ne olduğu belirsiz bir adamın tek başına ceza kesmesi mümkün değil.
Para için oğlunun elini arabanın altına soktuğu açıklandı.
Yanlış hatırlamıyorsam orası İran değil Hindistan,neresi olduğu fark etmez gerçi,ufak yaştaki çocuğa o cezayı ne yahudi şeriatı izin verir ne hristiyan ne de İslam buna müsade eder.
Kalpleri mühürlenmiş fasıkalrdan ne beklenir ?

Eşref 08-02-2008 00:54

Bugün çalıştığım iş yerinde bu haberi dinliyordum. İş yerinde çalışan chp'li üstelik bir çocuk annesi bir bayan bana merakla "ne olmuş?" diye sordu. Bende Kuran kursu binası çökmüş. 17 kız çocuğu hayatını kaybetmiş dediğimde bana "Demek ki Allah bile istemiyor" dedi. Böyle bir zihniyete ne denir ki

AK_Türk 08-02-2008 02:11

Alıntı:

Sevgili Arkadaşlar;

su kendini bilmezlere bakin, orada o yazilari yazan koklu uyelerinden biriydi, ne kadar yalanci bu chpliler ama gorcekler >:(

AK_Türk 08-02-2008 10:04

Alıntı:

silmisler konuyu >:(

demir akar 08-02-2008 10:31

onlar akp nin tuzu bile olamazlar

angelep 08-02-2008 12:33

Birilerinin ölümü bunları sevindiryorsa bunlara insan sıfatı giydirmek bana yakışmaz.İnsan değil canavar bunlar.Dinsizler Allah bu kez korumamış.Ya Rab helak et bu beyinsizleri>:(

Ngereklinsan 08-02-2008 14:21

Ban yemişim bende forumlarında oysa bi kere bire kurallara aykırı bil kelime kullanmadım

AK_Türk 08-02-2008 14:22

Alıntı:

Ngereklinsan Nickli Üyeden Alıntı
Ban yemişim bende forumlarında oysa bi kere bire kurallara aykırı bil kelime kullanmadım

Nede olsa Laikler :D :D

Ngereklinsan 08-02-2008 14:37

yok mesaj atacagim şimdi ne cevap verecekler mesaj metni

Degerli Atatürkcü gencligin forum baskani.
Gururla söylüyorum ki bir ADALET ve KALKINMA PARTİSİ genci olarak sizin forumunuza üye olmustum. Seviyeli ve düzgün bir dilde yorumlar yapmama ragmen tehlikenin farkına vardınız ve hesabımı kapattiniz. Neden mi korktunuz ? Tabiki forumunuzdaki cogu kişinin ( Zaten toplasaniz kaç kişisiniz belli ortada herşey ) Gerçek yolu görüp bize gececeklerini sizlerin oyununuza gelmiyecegini anladiginiz için hesabimi hemen kitlediniz. Açıklama yapmısınız bizler için foruma saldiriyorar. Göster bitane seviyesiz mesajımızı. Dikkatini çekerim ki dünkü Konya olayında uygun olmayan mesajları sildiklerin hepsi kendi köklü üyeleriniz. Başlıkta asılı kalanlarda bizim mesajlarımız idi. Sonradan sizden olmadigimizi farkettin ve konuyu komple sildin. Sizden olmayanlar diyorum çünkü sizin mantıgınıza göre yazıyorum. Çünkü bizde siz biz yok tek var oda oda insanoglu Türk ' ü Çerkez ' i Kürdü Laz ' ı Alevisi farketmez. Tabi siz bunları anlayacak kapasitede degilsiniz. Mantıgınızı sorgulayamam. Neyse Zaten kaybeden siz oldunuz. Bizim gibi asil üyelerin hesaplarını kapatarak sanal ortamdada seviyenizi düşürüm yenilgiye ugradınız. Ama siz bunada alışkınsınız. Mesela 22 Temmuz dimi ama . Bu arada geçmiş rodos yılınız kutlu olsun. Allah yolunuzu açık etsin diyorum. umarım duamı kabul edersin.( pek umudum yok ama neyse ) Lafın kısası Size kendi kendinize başarılar diliyorum. 5.000 üye ye merhaba diyede bi başlıgınızı gördüm. Umarım ömrüm yeter o başlıgın kutlamasını görebilirim. Saygılar Sevgiler diliyorum.

EpiVaTeS 08-02-2008 14:40

˙·٠٠•Bunlar Kansız be ˙·٠٠•●••٠·˙

Ngereklinsan 08-02-2008 14:41

degerli kelimesini kullandık ya bak sen şimdi kendilerini yüceltecekler. Neyse sanalda olsa adamların hoşuna giden birşey olsun. Bi kerede mutlu olsunlar onlarinda hakki hehehe

forumcu 08-05-2008 02:42

öncelikle kaybettiğimiz yavrucaklar için Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

"Yasada 'Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun'da yer alan suçların bir kısmının internet ortamındaki yayın yoluyla da işlenebileceğinin gözönünde bulundurulması' hükmü de bulunuyor. Böylece İnternet ortamında Atatürk'e hakaret edilemeyecek."

sen burdan cok açık verirsin demokrat, senin sitenin 4/3 ü Atatürk'ü sevmiyor 10/9 uda tanımıyor, işin zor valla :)
birde, ben bahsedilen mesaja rastlayamadım (konya'daki üzücü olayla ilgili) ama mesaj yazdığını soylediğiniz kişinin (kral) yasaklandığını gordum... bir kişi yuzunden, üzülerek goruyorumki tüm CHP camiası beddualara hedef olmakta, tohumuna para mı saydık zihniyetiyle ağızdan çıkan beddualar elbet sahibine donecektir...
bu forumda dikkatimi cekti CHP ile ilgili, asılsız haber sayısı artıyor, kafasına göre yazı yazan bunu CHP lilerden aldım diye yapıştırıyor buraya, oda yetmiyor başka yerlerde karalama amaçlı kullanıyor... ve en onemlisi forumdaki yazıların değiştirilmesi olayı, bir uyemizin yazıları alehinizde iken lehinize değiştirmişsiniz ve kendisine ve savundugu değerlere hakaret içeren mesajlar yazmışsınız, gerçekten yakıştıramadım ve çok sinirlendim. chpgencligi forumu yoneticisine akpden gelen kişilerin adına mesaj yazmayı ve değiştirmeyi yani aynı şeyi yapmayı teklif ettim... kendisi bana çok heyecanlı ve sinirli olduğumdan dogru karar veremediğimi bunun bize yakışmayacağını soyledi ve elinde yetkisi bulunan bir kişinin yaptığı ayıbı bir başkasına mal etmenin dogru olmadığını dile getirdi. bu diyaloğu sadece bilginiz olsun diye yazıyorum... üstüne alınması gerekenler zaten kendini biliyor ve cevap yazacaktır...

Demokrat 08-05-2008 02:49

bizim Atatürkle sorunumuz yok ki burada eger Atatürke hakaret görüyorsan gerekeni yap, mesela ben bu sahsiyet hakkinda bilgi ve belgeleri basbakanin avukatina ulastirdim eger gerekli görülürsen suc duyurusunda bulunacaktir :)

Demokrat 08-05-2008 02:52

burada demokrasi ve insanlik dersi verme.. o forumdaki agir hakaret ve yorumlar ortadadir.. sen du et ki biz o kadar fazla demoktaz ki sen konusabiliyorsun ben orada bir tane hic bir hakaret, elestiri, yalan icermeyen mesajimdan dolayi banlandim ayni sekilde cogu arkadasimiz daha yazi yazmadan banlandi öyle sizler gibi gelip ortamida bulandirmamistik..
gelmissin burada yok böyle dedi, yok söyle dedi diyorsun tabiki yersek!

forumcu 08-05-2008 02:58

Alıntı:

bizim Atatürkle sorunumuz yok ki burada eger Atatürke hakaret görüyorsan gerekeni yap, mesela ben bu sahsiyet hakkinda bilgi ve belgeleri basbakanin avukatina ulastirdim eger gerekli görülürsen suc duyurusunda bulunacaktir :)

Atatürk'e okları ceviren resimler yapmak bu resimleride cok guzel diye yorumlamak, sonra bunu CHP ye maletmeye calısmak cok yerinde size gore değil mi? Kemalizm'e hakaret dolu bir çok söz var bu forumda... insanı dışlarken bile Atatürk'ün askeri diye dışlıyorsunuz...
gereken yapılacaktır hiç şüphen olmasın, sabır acıdır meyvesi tatlıdır, ben o tatlıyı yerken acısınıda aradan çıkartırım kafanı yorma sen...
bu arada gerekli görmezse vaz mı gececeksin? sen karar veremiyor musun neyin ne olduğuna?

forumcu 08-05-2008 03:00

Alıntı:

burada demokrasi ve insanlik dersi verme.. o forumdaki agir hakaret ve yorumlar ortadadir.. sen du et ki biz o kadar fazla demoktaz ki sen konusabiliyorsun ben orada bir tane hic bir hakaret, elestiri, yalan icermeyen mesajimdan dolayi banlandim ayni sekilde cogu arkadasimiz daha yazi yazmadan banlandi öyle sizler gibi gelip ortamida bulandirmamistik..

çok üzüldüysen senin içinde konuşabilirim, uslu duracağına söz ver beni referans göstermene izin vereyim :D

Demokrat 08-05-2008 03:02

Alıntı:

forumcu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Atatürk'e okları ceviren resimler yapmak bu resimleride cok guzel diye yorumlamak, sonra bunu CHP ye maletmeye calısmak cok yerinde size gore değil mi? Kemalizm'e hakaret dolu bir çok söz var bu forumda... insanı dışlarken bile Atatürk'ün askeri diye dışlıyorsunuz...
gereken yapılacaktır hiç şüphen olmasın, sabır acıdır meyvesi tatlıdır, ben o tatlıyı yerken acısınıda aradan çıkartırım kafanı yorma sen...
bu arada gerekli görmezse vaz mı gececeksin? sen karar veremiyor musun neyin ne olduğuna?

avukatin bilecegi is :) buyur gerekeni yap burada demogoji yapma.. eger bir suc unsuruna rastladiysan bos durma! chp yi elestirmekle, Atatürkü elestirmek esdegerdir ayrica elestirmeye kimse birsey demiyor ama sizler hazimsizlik icerisinde hakaret ediyorsunuz..
sizleride anliyorum kuyruk acisi sizlere bunu yaptiriyor ama sizde böyle bos bos konusacaginiza calisin, cabalayin en azindan partinizi alternatif yapin, koskoca Atatürkün partisinin düstügü hale bak, durumunuz icler acisi, baykal denilen sahsiyet partiyi dikensiz bahceye cevirdi, parti ici demokrasi yok, askerden, darbeden, yargidan medet uman devletci bir parti oldunuz :)

Demokrat 08-05-2008 03:03

Alıntı:

forumcu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

çok üzüldüysen senin içinde konuşabilirim, uslu duracağına söz ver beni referans göstermene izin vereyim :D

yok zaten in, cin top oynuyor forumda.. bir konuya en fazla 5 cevap geliyor :).. o degilde o mitinglerdeki bindirilmis kitalardami ugramiyor foruma ;D ;D

All times are GMT +3. The time now is 14:20.