![]() |
Ben halk kahramını olduğumdan bakan yapmıyolar :ayutandım:
|
urfalı kardeş, teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı: Gönülden
Başbakan: özgün genç Başbakan Yardımcısı: ecifci Dış İşleri Bakanı : FarukArslan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Opjektif İç İşleri Bakanı: Mpektaş Kültür ve Turizm Bakanı: Ak kelebek Diyanet Bakanı: Elif Zeynep Milli Eğitim Bakanı: Dirili F Maliye Bakanı: Karaeşref Tarım Bakanı: hakan11 Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: duyguseli Ulaştırma Bakanı: olcay atay genel kordinatör bakanı : Adem etyemez |
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı : Yalçın Karaca
Başbakan : Elif Zeynep Başbakan Yardımcısı : Ferm@n (ben oluyorum kendileri :karizmatik: ) Devlat bakanı: Adem Etyemez Milli Eğitim Bakanı : Abdullah Enes Kültür bakanı : Objektif Milli savunma bakanı : Faruk Arslan Dışişleri bakanı : AK KELEBEK Kültür bakanı : Tarihsever Diyanetten sorumlu bakan : Redyellow Sağlık Bakanı : Düş Hekimi Spordan sorumlu bakan : Gölge Medya İletişim Bakanı : Erhan KARACA Dipnot : Forumdaki diğer kardeşlerimi de bakan yapmadım fakat meclis üyelerim arasındalar ... :güzel: |
Alıntı:
Allah razı olsun abicim :) |
Cumhurbaşkanı: Ukba
Başbakan: Ay Yıldız Başbakan Yardımcısı: _Fırat Dış İşleri Bakanı : Paradise Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Furkanca Bakış İç İşleri Bakanı: gönülden Kültür ve Turizm Bakanı: Ak kelebek Diyanet Bakanı: adem etyemez Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: siyah_gül Tarım Bakanı: Noktaların Efendisi Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Hatice Ulaştırma Bakanı: akıncı 34 |
Alıntı:
|
Başbakan yardımcısı :)
Teşekkürler Murat :) |
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı:Fırat
Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı:Erhan Karaca Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı:Noktaların Efendisi İç İşleri Bakanı: NuN Kültür ve Turizm Bakanı:Adem Etyemez Diyanet Bakanı:Ömer Bekir Milli Eğitim Bakanı:Minikkelebek Maliye Bakanı:(Nusret) Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:Hatice Devlet Bakanı:Furkanca Bakış Devlet Bakanı: Özgün Genç Ulaştırma Bakanı:SSS Tarım Bakanı:redyellow |
Ne devletli adamım yahu devlet bakanı oluyorum hep :)
|
Alıntı:
|
Sağolasın Yavuz' um :)
|
Alıntı:
|
Eyvallah Akıncı ne verirsen kabulum :)
|
Alıntı:
Eyvallah ukbâ abi.. Olay budur yani ;1 E Çiftçi ile müthiş bir Hükümet yürütürdük, 24 saatte PKK sorunu finiş!.. Faruk da Dış İşlere bakıversin fazla içişlere dalınca uymsuzluk olabilir. Mpektaş İçişleri güzel. Diriliş F danışmanımız olsun abi.. Abi beni ya 2. adam yapın ya da siz bilirsiniz yani... Akıncı o Devlet Bakanlığı'nı al oraya kendin çık :@ 2 . adam dediysek Başbakan yardımcısı da olur |
Alıntı:
|
Sağolasınız, Yavuz ve Murat ;1
|
Alıntı:
Alıntı:
benim liste eskimiş (: ben yeniden yapam (: |
Cumhurbaşkanı: Yalçın karaca Başbakan: Ukba Başbakan Yardımcısı: Adem Etyemez Dış İşleri Bakanı : FarukArslan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Özgün genç İç İşleri Bakanı: akıncı34 Kültür ve Turizm Bakanı: Ak kelebek Diyanet Bakanı: Hatice Milli Eğitim Bakanı: minikkelebek Maliye Bakanı: ezel Tarım Bakanı: ömer bekir Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: :::Nun::: Ulaştırma Bakanı: _kübra_ genel kordinatör bakanı : unnamed Spordan Sorumlu devlet bakanı : Erhan KARACA Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı :paradise_ Türkiye Veleybol Federasyonu Başkanı: Mahmut Özgener Milli hakem komitesi başkanı: Redyellow Körler federasyonu başkanı: Oğuz Sarvan |
Alıntı:
:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi düşünmüşsün, teşekkürler. Alıntı:
Bi seneye kalmaz feneri perişan ederiz küme düşürürüz:) |
(: e adil olunca fener küme düşer tabi (:
|
Alıntı:
Kurda Kuzuyu teslimmi edilir yaw neyse kırışırız :w: Ben şimdilik meclisten bunları seçtim :)) >>> Cumhurbaşkanı: Yalçın karaca Başbakan: Akkelebek Başbakan Yardımcısı: Adem Etyemez Dış İşleri Bakanı : FarukArslan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Özgün genç İç İşleri Bakanı: Furkanca Bakış (Kocaeliye kıyak geçsin diye :w: ) Kültür ve Turizm Bakanı: Redyellow o fotografları boşunamı çekti :w: Diyanet Bakanı: Hatice Milli Eğitim Bakanı: Adem etyemez üsttadımız kıyak geçtim 2 bakanlığı yürütsün :)) Maliye Bakanı: ErhanKaraca (kırışıcaz ya ) Tarım Bakanı: Novek Komünizm adına için çoştursun diye tarımı ;D Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Minkkelebek aile üzerine bizi boşunamı bayıltıyor forumu emeğe saygı ;D Ulaştırma Bakanı: _kübra_ genel kordinatör bakanı : Abdullah Kaç Spordan Sorumlu devlet bakanı : Ottaman Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı : (*NuSReT*) |
Alıntı:
|
Ah başbakanlıkta Akkelebek ile Ayyıldız arasında kaldım zor seçimdi :))
|
Alıntı:
|
Ulaştırma Bakanı: _kübra_ sanırım bu benim :) tesekkur ederım ;1 |
:) :)
Sağolun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgilim turbanlı.. ama imam hatip lisesi mezunu degilim.. 367 sorunu yoksa adayım cumhurbaşkanlıgına
|
malum, ay yıldız güvenoyu alamadığı için hükümet düştü, hükümeti yeniden kuruyoruz.
Cumhurbaşkanı: Ukba Başbakan: hüdaverdi Başbakan Yardımcısı: _Fırat Dış İşleri Bakanı : Paradise Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: ay yıldız İç İşleri Bakanı: gönülden Kültür ve Turizm Bakanı: galevera Diyanet Bakanı: akıncı 34 Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: ak kelebek Tarım Bakanı: Noktaların Efendisi Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Hatice Ulaştırma Bakanı: redyellow |
| All times are GMT +3. The time now is 23:39. |