![]() |
Lisede aldığınız en düşük not??
Alıntı:
ben intihar edyim o zaman...benim de 68den yukarı notum olmadı hiç ;D coğrafyadan 05 almıştım ama hiç de 1 olmadı coğrfayam...çenenin o zamanlar biraz maşallahı olduğu için...bi de 9.sınıfta fizik yazılısından 15 bekliyodum hoca 30 deyince havalara uçmuştum...ama lisede bu notlara rağmen hiç zayıf getirmedim |
en düşük notumu geçen aldım sinrlendim boş kağıt verdim hoca 05 yapmış ama haketmedim onuda :'(
|
Allahım bir polianna daha yaratmışsın sen.. prenses kulunu cennetine al Ya Rabbim
|
hehe :D
|
Alıntı:
|
Lisede aldığım en düşük not mu :'(
Sene 2001 ben ilkbaharımı yaşarken matematik hocamdan tirigonometriyle ilgili müthiş bir soru geldi bilemedim. :-[ Bana :"aa sen lazsın dime dedi aa bak saat 12 yi geçmiş" demesine izin vermeden evet hocam 12 den sonra sizin gibi normale dönüyoruz öncesinde çift beyin çalışıyor dedim.Sonrasımı?? :-X sözlüme kocaman bir "0" vermiş hıııh sanki geçemicektim pehh :D :D pişmanmıyım..hayııııııır :-* |
Alıntı:
bi gün bana da aynı şeyi dedi hoca... ingilizcecydi.... evet hocam dedim... bizim aklımız 12 ye kadar sizinkinin iki katı daha iyi oluyo... biz 12 den ssonra duruyoz ki bize yetişin diye demiştim... hoca benimle iki hafta konuşmadı... :D |
evet ben senden büyüğüm :( çokta değil yaw sadece 5 yıl kadar (!) cık ;)
Bravo kardeşim sözünü beğendim. ;D Heytt söleyen olursa yine derim. :P Bırak konuşmasınlar neymiş o öyle ıyy ne berbat bir tez.. >:( çürümüş ama hala hocaların ağzında. |
BEN DAHA LİSEYE GİTMİYORUM MAALESEF AMA BNEDE BU SENE 8.SINIFIMDAKİ EN DÜŞÜK NOTUM 35 MATEMATİK :D
|
ayy hatırladıkça gülüyorum :D :D
en düşük notumu sağlık dersinden almıştım :D 40tı sanırım :D |
beden eğitimi ''0'' 2 dönemde bu not düştü karneme. hemde ''0'' dan sıfır. 10 falanda değildi.
|
15 aldım Geometri... nefret ediyorum
|
45 di galiba hiç bir almadım :-*
|
Çok defa 100 aldım çok defada ''0''
Snavlara girmediğimde çok olmuştur... Hocalarım bana hep ''zekisin ama böyle giderse bişey olamazsın'' derdi (: Neyse ki bişeyler olma yolunda hızla ilerliyoruz...(Şükürler olsun) |
Dönem arası babamın tayini nedeniyle okul değiştirdim. Yeni okulumun 2. gününde Matematik sınavına girdim. Aldığım not yüz üzerinden 7'ydi. Sonuçlar açıklanınca beni sınava girmeye zorlayan matematik hocamla sözlü kavga ettim. Diğer iki sınavına girmemiştim. Yani onlarda tamamen 0'dı. Allah'tan ikinci dönem hocamız değişti de ayıptır söylemesi 100-90-90'la toparladım.
|
fizik - 3
|
Matemetik-25
|
valla ben en düşük 10 aldm.... o da geometri..... ama ikinci sınavdan kopya çektim 100 aldım... hoca inanmadı... iptal etti... öbüründen yine kopya çektim.. bu sefer 70 aldım... pişmanmıyım? tabiki hayır.... ;D :D
|
Benim en dusuk ingilizceden :(
|
Lisedeyken bilgisayar yazılımı ile ilgili tüm derslerden (pascal,visul basic vs..) düşük alırdım..
Üniversitede ise tam aksi oldu. Temel elektronik; 25 Çan eğrisi sağolsun , |
Biyoloji 0,5 :D
|
ya ben buraya en düşük notumu bi kaç ay önce 10 diye yazmıştım....
ama dün girdiğimiz almanca sınavınnda çok samimiyim sadece ama sadece adımı yazdım.... kağıt bomboştu. kağıdın altına hocaya not düştüm... :: hocam ben hayatmda ilk defa boş kağıt veriyorum diye:: ama gerçekten moralim çok bozuldu sınavdan sonra..... |
Alıntı:
Benim en düşük nota gelince 15 :-[ :-[ :-[ geometri :-[ |
fizik 40 almıştım
|
kimya=20 :-[ >:( >:(:-[
cadalozz kopya cektirmioduu |
Alıntı:
|
müzik 20 >:(
|
inşallah lisede düşük not almıcam
ilkokul söylersem matematik 35 :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gerek yoktu zahmet ettin :-[ :-[
|
74(kimya)
|
Alıntı:
|
bende fizikten 0 dan 0 almıştım hoca bana senin notunu okumasak daha iyi olur dedi bütün sınıf gülmekten öldüler bende olsun gurur meselesi dedim ben 15-20 arası bekliyordum ben okumayayım tahtaya yazayım dedi koskocaman 0 yazınca ne yapayım bende güldüm :D
|
sevdiğim iki meslekten birisini seçiceğim.. hangisi hayırlıysa o olcak..Allah 3 den aşağı not aldırmasın lisede
|
analitikten 18 almıştım hemde kurtarma yazılısından :D :D :D
|
Alıntı:
|
Allah(cc)'nin izniynen 0 aldım :'(
|
03
fizik dersi anadolu lisesinde sonra yapamayacağımı anlayıp geçiş yapmıştım |
Ben okul hayatım boyunca hiç kalmadım ama; Çok zayıf notlar aldım. Sözelim çok iyiydi Tm yi bitirdim. 0 resmen sadece 0,1 aldığım iyi bilirim. Matematikten sayısız kere aldım okul hayatım boyunca ama sonunda onları kurtardım 80-90 aldım kopya sağolsun öğretmende madem yapıyordun .İlk yazılıda niye yapmadın derdi. Aman okulu bir türlü sevemedim.
|
All times are GMT +3. The time now is 22:58. |