![]() |
Ben isim vermeksizin kritik yapmak istiyorum aday seçimlerinde gerçekten vasfı taşımayanlar aday gösterildi birkaç yerden umarım sonuç iyi olur.
Seçilen yani aday seçilen kişide lider duruşu olmalı ve bulunduğu yerde sevilmeli halkla birlik olan aday olarak gösterilmeli diye düşünüyorum. |
% 50 ve üzeri inş...
|
Alıntı:
|
Beyler Ankarada oyu orantısız şekilde düşecek.
Mansur YAVAŞ oyları çok böldü....(MHP ADAYI) Ve de CHP soldan tek aday.... |
ben AK partili deilim ancak bence akp yüzde 50 nin üzerine çıkacak bu seçimde..arkadaşlarla iddiaya bile girdik...ak partili olmadığım halde akp nin bu seçimlerde yüzde 50 üzerine çıkacağını düşünüyorum çünkü akp her görüşten insanı kendi içine çeken bir parti..özellikle milliyetçi gençler mhp yi deil akp yi tercih ediyor..özellikle trabzon için konuşmak isterim...trabzon un akp li gençliği milliyetçidir...benim gözlemim böyle..zaten forumumuzda da açıkça belli oluyor..:)(özgün genç hariç:w::D)xD |
genç Türk'e katılıyorum.
Trabzonluyum Milliyetçiyim AKP liyim. Ben yinede temkinli oluyorum %40 ve civarı diyorum. Benim asıl büyük endişem yukarda bir arkadaşın belirttiği durumdur. Melih Gökcek muhtemel oy kaybının yanında, (Mensur Yavaş'ın %15-20 minimum oy alacağını düşünüyorum) Karayalçının kendisinin ve Chp nin toplam oyu %35'in üstünde. Çok yakın geçecek gibi duruyor. |
Alıntı:
Ülkenin her alanda ilerleme anlamının dışına çıktı. |
Alıntı:
Alıntı:
siz derken kimi kastediyosun!...o ulan ı alırım senin müsait yerine.......anladın sen onu...akıllı ol kafamı bozma!..adam gibi konuş..ne faşizminden bahsediyosun sen!..faşist değil TÜRK milliyetçisiyim!..ayrıca bu sözleri bana akp li olmadığım için sölediysen sana bir not:BEN BBP LİYİM,ANCAK YERELDE BBP ARTVİNDE ADAY ÇIKARMADIĞI İÇİN OYUM AK PARTİYE...bunu da böle bil...!faşist değil TÜRK milliyetçisiyim ve bununla da gurur duyuyorum..!aptal aptal konuşmadan önce iki kere düşün!..ak parti trabzon u milliyetçi gençliğin desteğiyle alır.. ne yapmışım ki sen bana faşist diyon hem..akıllı ol,bi daha sözlerini yazmadan önce İKİ kere düşün!!!!!yoksa alırım anahtarını!!! |
Arkadaşlar Düşük düşünmeyin %70 alır.
|
ddddd
|
sen de heryere %70 diyon valla kardeş..:)
|
Bence %50 civarı
|
insaAllah 22 temmuz secimlerinde aldigimiz oyun daha fazlasini aliriz... Onemli olan o secimden bu yana daha cok vatandasin Ak Partiye guveninin artmis olmasi...
|
bence %50 yi geçer
|
bence de kardeş geçer..:)
|
Alıntı:
Ay insaAllah ya Rabbim artırsın... |
BENCE %30-%40 ARASI EHHEHEEHHEHEHE :D
|
All times are GMT +3. The time now is 10:54. |