![]() |
Alıntı:
( Akp olmasa hiç birine vermem oyumu Selam ve Dua ile ):gül::saygılar: |
Bundan bir kaç ay öncesine kadar sp idi fakat... şimdi yaa BBP ne veririm yada kullanmam... ;) :güzel:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Parazitliğin lüzmu yok.. |
Alıntı:
|
Saadet Partisi'ne değil ama Numan Kurtulmuş'a verebilirdim.. Ancak bu partideki müthiş zihniyet problemi ve anlayış kıtılığı sebebiyle böyle bir partiye oy vermek de istemiyorum. Onun dışında böylesine şirret ve çirkef insanlarla aynı partiye oy vermiş olmayı zul addeceğim için Saadet Partisi'ne vermem. Saadet Partisi'ne oy verebilmenin düşünülebilmesi için öncelikle Numan Kurtulmuş'un, etrafındaki bu atıl zihniyeti tasfiye etmesi gerekiyor, bu olmazsa olmaz. Bunun dışında Saadet Partisi'nin metodunun -faydası- hususunda büyük soru işaretleri var, en önemlisi de bu metod konusu.. Şimdi bazıları diyebilir ki; bi zaferle değil seferle emrolunduk.. Siz sefere devam edin o zaman, bize zafer lazım..
Kısacası bu ülkede "büyük" dengelerin sağlanabilmesi ve dengelerin değiştirilebilmesi için AK Parti metodu müthiş derecede isabetli metottur. AK Parti olmazsa PAK Parti'yi kurar oyumuzu ona veririz. |
aslında saadete versekte boşa vermiş oluruz en iisi oy vermemek veya yeni bir parti kurmak
|
acaba sadetçilere bu soruyu sorsaydık ne cevap alırdık hiç düşündünüzmü..?
sadet olmasa idi hangi partiye oy verirdiniz diye sp lilere sorsaydık, acaba hangi parti olurdu diye kendimize sormamızı rica ediyorum.. acaba geride kalan yuzde ıkılık yada üçlük sp liler kime oy verirdi hiç düşündünüzmü? ak partili ak üyelere sesleniyorum,bize bizden başkası zarar vermiyor veremezde bırakın sp lileri ve ak patimizi ilelebet ayakta tutalım ve gelecek yuzyılların partisi haline sokalım.bır anavatan partisine vs çevirmeyelim böyle şeylerle uğraşmak yerine bu ülkebu halk,bu partimiz için ve başbakanımız için ne kadar katkıda bulunuruzun peşine düşelim.. ben ak partiye veririm,ve ak partisi olmasa idi diye olmayan bişeyle abesle iştigal etmezdim . saygı ve sevgilerimle RABBİM AK tan ve HAK tan ayırmasın.. |
Alıntı:
benda alışkanlık olmuş..akp diyene ak parti diyorum.. hatta pendikte taramaya çıktık saadet için..biri ak partiye vereceğini dedi ama akp dedi.. bende akp değil ak aparti ablacım dedim...kadında şaşırdı... yani şimdi senin yaptığın parazit oluyo:) şu önyargınızda ve milletin hep art niyetli olduğu düşüncesinden kurtulun.. |
saadet partisine verirdim:karizmatik::karizmatik:
|
büyük birliğe yada genç partiye verirrdim :D
|
Ben yemin etmiştim Recep Tayyip erdogan dan başka siyasetciyi desteklemem.ondan başka kimseyede oy vermem..
|
Numan Kurtulmuş umut vaadeden bir siyasetçi bence artık AK Parti olsada olmasada Saadet Partisi'ne oy vereceğim. Yerel Seçimde tabiki Ak Parti :D
|
dalga geçiyorsunuz değil mi AK gençlik...
|
şu dtp ye veren iki kişiyi çok merak ediyorum .ak parti olmasaydı gerçekten dtp ye mi vereceklerdi
|
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
|
Alıntı:
http://www.fileden.com/files/2008/1/...3401/resim.jpg |
Saadete verirdim...
ayrıca detepe ye oy veren o 2 kişiye söyleyecek kelime bulamıyorum... Allah hidayet versin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAADET YAZMIŞTIM AMA KESİNLİKLE HAYIR AK PARTİ OLMASA SAADET HARİÇ BÜTÜN PARTİLERE VEREBİLRİM
|
Saadetin bu tutumlarindan dolayi..BBP ye verirdim Oyumu.
Kesinlikle yikici saadet e oy yok.. |
zaten zamanında refaha verdik de ne oldu kesinlikle saadete vermezdim...
|
bbp ye
|
akparti kurulana kadar tüm oylarımı milliyetçi hareket partisine atıyordum
|
(Ben ilk oyumu kullanıcam bu sene : ))
Eğer Akparti olmasaydı Saadete atardım... |
AK PARTİNİN OLMADIĞI BİR SEÇİM DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM :(
|
Kesinlikle Saadet Partisine oy atmam. RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a Düşman olan bir partiye.
Oysaki Başbakanımız ve Genel Başkanımız Saadet partisi alehine hiç bir şey söylememiştir miting alanlarında. |
Evet onların sert eleştirileri var lakin bu siyeset böyle bişey işte.
Zmanında Hz. ali ve Hz. aişe validemiz'de karşı karşıya kalmamışlar mıydı? Bu şekilde düşünmek gerek... |
Alıntı:
Ben de saadet partiliyim. Erdoğana da düşman değilim, niye düşman olayım ki? Belki saadetcilerin içinde olabilri dediğiniz gibi ama aynı şekilde akplilerin içinde de erbakan düşmanı, saadet düşmanı da olabilir değil mi? Yani genelleme yapmak yanlış olur. Müslümanlar kardeştir düsturunu unutmadan yazmak her zaman iyidir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben saadet partiliyim ve oyum her zaman saadete saadet partiside olmasaydı büyük birlik partisine verirdim çünkü bize en yakın parti..
|
Ya arkadaşlar ankete bakarsak herkesin özü Milli görüş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Küller de sönük ateşin enkazıdır. Burada alev alev yanan ateşin (olmayan) OLMAMA İHTİMALİ üerine anket açtık...;1 |
burda çelişki var o zaman akp olmasa neden herkez saadete veririm diyor..ben mesela saadet olmasa bbp ye veririm hatta meclis üyelerine şu an bile bbp ye vermeyi düşünüyorum..neden çünkü onlarla duruşumuz amaçlarımız safımız değerlerimiz aynı o yüzden Ayrı partide olsa yeri geldiği zaman desteklerim bu değerlere sahip bu iki parti dışında başka parti yok bana göre
|
Alıntı:
|
saadet partisi ni bu saatten sonra destekleyenleri kınıyorum..
|
Büyük Birlik partisi.Hatta akparti olmasaydı değil,eğer oy kullanacak olsaydım yarın bütün adaylarda oyumu bbpye verirdim.
|
All times are GMT +3. The time now is 20:48. |