![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte sorun yalnıza 'sen' olmadğın için siz dedim ben.. Bu davanın 'gençleri' de değil miydiniz. Direği değil miydiniz?.. Direk çökmüş.. Yoksa merak etme davanın kutsallığını iyi biliyorum. Babamdan biliyorum yakınımdan akrabalarımdan biliyorum.. SİZ ile değil. Sizden kardeşte olmaz dostta. O davayı ayrı yere koymuşumdur ben her zaman. O davaya saygımdan ötürü burada AK Partili arkadaşlarla tartıştığımda olmuştur. Ama SİZin için değil. Virgül idi bu. Konuya (açılım) devam... |
Alıntı:
Ama Bir değim Vardır; İğneği Başkasına Çuvaldızı Kendine .... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir kez verildi yalnızca.. İstediğim ban gelmemişti. Yani? İğnelerin asıl sahibi bizzat sensin. Buna şahsen çok kez şahit oldum. Ya Çuvaldız?.. Evet kendimize... |
Alıntı:
|
islam aldigin uyarilari dikkate almani tavsiye ederim..
yoksa eskisi gibi sadece milli gorus forumda yazacaksin... |
bu açılım kelimesi midemi bulandırdı akp de binlerce başı açık var sesiniz soluğunuz çıkmıyorda saadetli 2 başı açık olunca mı diliniz açılıyor kendinize gelin bence
|
saadet şişlide 0.10 cankayadada binde .0.10 alır
|
Alıntı:
|
akp deki açılımları neden görmezden geliyorsunuz akp bunun on misli açılım var tabi işinize geleni açılım kabul edersiniz işinize gelmeyeni etmezsiniz sizin mantığınız bu
|
Alıntı:
Banlanacak isek banlanırız... Ama dik Bir şekilde Gideriz... Ama çözüm ban değil, Çözümü banda aramak sadece sizin nACİZane görüşünüz.... |
şimdi burada oynanan oyunlar var bazı yerlerde ceha pe ve AKPARTİ başa bunun önüne nasıl geçeriz uğur dündar alır mikrofonu eline bir AK PARTİLİ birde saadet partili bulur bu akşam daha çıkar meydna sorar ikisinede bu ararad saadet partiliyide alkışlattırır onların maksadı saadet pertisini ön plana çıkarmak değildir gayeleri AKPARTİSİ nden yürüttüreceğimiz her oy ce ha pe ye yarar zihniyetidir işte saadetli kardeşlerimizi uyarmamız bu oyuna gelmemelerini söylememiz bu yüzden dir biz onları ALLAH cc için cok seviyoruz bazıları gerçekten at gözlüklerini çıkarsın gelsinler burada tartışalım bir ve birlikte olalım HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
akp nin beşiktaş açılımından bahsetsenizde yav aynada kendinize bakında konuşun
|
Biz unutmadık Kanal Doğanda süren o saatlerce yapılan açık oturumları..
sayın SiTEm... Bizi Bölenler belli Tefrikaya alkış tutanlar.. Biz o eli kırarız Ama Kardeşe Kalleşlik Edeni ne eyleyek... |
İlk sayfadaki yorumları okumam yetti...
Gerçekten halimize yazık bu kadar çekememezlik ( iki taraf içinde ) olmaz... Müslümanlar böylemi olmalı Allah aşkına bu alayvari yazılar neyin nesi hangi insana yazdınız bunları düşmanınızamı,yahudiyemi,ermeniyemi,kafiremi kime ? Nedir bu alaya almak yakışıyormu müslümanın müslümanı alaya alması... veyl olsun bizi bu hale düşürenlere.. Allahım kalplerimizden kini,nefreti,düşmanlığı sök at Kalplerimize kardeşliği,barışı,huzuru ver... amin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok yok yetti kardeşim zaten geldiğimden beri bazı kişiler tarafında alaya alındık ve sürekli nakavt edilmeye çalışıldık ama bizim buraya gelişimiz ne nakavt etmekti ne alaya almak kardeşce bişeyler paylaşmaktı ama bu tür yazılarım bile ( kardeşlik mesajları içeren ) umursanmadı ve sürekli saadetin aldığı % bilmem kaçlık oy oranı karşımıza çıkartıldı... anladıkki müslümanlar olarak sözün bittiği yere gelmişiz... |
Alıntı:
Cihad naralarıyla gelerek bizleri mürted vb ilan edenlere Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanı arasındaki farkı ayıramayanlara ithafen açılmıştır bu konu. O portalın yöneticisini buraya getirisiniz, bu adice saldırı için bu forumdan özür dilerler. Ondan sonra bizim buradaki Saadetli kardeşlerimize bakışımzıa daha farklı olur. |
Alıntı:
bahsettiğiniz site sanırım mgf.portal ama Allah şahittir benim orayla hiçbir ilgim yok bu birinci mesele.. Şimdi siz o bahsettiğini kişiler yüzünden iyi niyetli milligörüşçülerede kötü yaklaşıyosunuz ve iyi niyetli milligörüşlü kardeşlerimin hakkına giriyorsunuz.. Kul hakkını siz benden daha iyi bilirsiniz lütfen bu kadar önyargılı olmayalım...zaten merak etmeyin bugün herşeyi net bir şekilde gördüm artık buraya gelerek sizlerin huzurunu kaçırmicam... Kalp kırmamaya özen gösterdim eğer kırdığım kardeşler varsa Haklarını helal etsinler... Dua ile... ( Çok ettiğim bir duadır... Yarabbi bizleri birleştir islam için çalışan savaşan mücadele eden mücahidlerden eyle...müslümanları birbirine düşürme.... amin ... ) |
Alıntı:
Siz o taassup içerisindeki, bağnaz ufuksuz, siyasetin gözlerini kör ettiği, Dünyadan bihaber, holigan kişiler gibi değilseniz bu kısa zamanda belli olur ve size olan saygıyı artırır. |
Alıntı:
acıtasyon gibi derdim yok muhterem işte o kadar önyargılısınızki normal bi mesajımı bile nasıl değerlendiriyosunuz ben aşırıya kacmıyorum diye acıtasyonmu yapmış oluyorum yani hey ALlahım :) |
Alıntı:
:merhaba: |
ben hiç beğenmedim saadet'in çankaya adayını. kadının konuşması hiç etkileyici değil. tamam konuşurken herkes takılır onu kabul ederim ama takılma arasında konuşan bir siyasetçiyi kabul etmem.
|
Milli Görüşçü, Saadetci Arkadaşlar:
Bu konu başlığına lütfen yorum yapmayalım, yapmayınız. İsteyen Saadet düşmanı gelsin, burda içini döksün, yazsın, çizsin, kendi kendine konuşsun, rahatlasın. Siz yazmayın. Acizane bu şekilde tavsiye ediyorum. Çünkü yazdıkça gereksiz ve lüzumsuz tartışmalar çıkıyor, hatta kırıcı olunuyor. İki camianın birbirini bu şekilde kırması çok gereksiz. Bırakın konuşmak isteyen konuşsun... içindekileri döksün.... |
Alıntı:
|
saadetin çankaya açılımı konusu atan arkadaş
bak saadet partisinin kapısı herkese açık bu konuyu açman bir kere saçma gel bu konuyu kapat , ak parti kadın adaylarının hepsi başı açık bir kere |
Alıntı:
bu iğnelemekmi? bence başka açık arayın;) |
nerdeyse bütün yorumları tek tek okudum...
ne günlere kalmışız... sizin bu anlattığıklarınıza inanarak okusam.... saadetlilerin başı açık diye kadın doktora....kadın öğretmene...kadın avukata vs.gitmediğini düşünecek... sorarım size bir ak partili bayan bakana böyle laflar denmişmi? eğer denmişse bana göre oda aynı katagoridedir:) hiç bişey değişmez... ama arkadaş doğru diyo bu başlığa saadetliler yazmasın herkes bu konuda kendini rahatlatsın... bu arada keşke o aday burda olsa idi benim oyumda ona gitsse idi....çok şeker bi bayan:) |
ummu seleme demediginizi birakmadiniz bundan 5 sene evvel..simdi ayni durumda birakti Allah c.c sizi..burnunuz sürttü ama hala akliniz basiniza gelmedi.
Biz Islanmiz onlar bizanslidir dediniz.. Bu Kadinlar Islamiligin neresinde duruyor ? Hadi buyrun temizleyin. |
Alıntı:
HADİSTE DEDİĞİ GİBİ FASIKLARIN GETİRDİĞİ HABERİ ARAŞTIRMADAN İNANMAYINIZ EEEEEEEEEE BUNUN İSLAMİ YANI NE... |
Alıntı:
yaa kardeş biz herkeze açığız... ama siz şeriatçı bir partisiniz... merak ediyorum bunlarla zor olmaz mı bu şeriat işi... ;D :hihi2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
peki kardeş sana bir soru... şeriat baskıcı bir rejimdir dimi zorlamayla oluyor ve dayatmadır dimi... eee buna bakarsak dinde zorlama da yoktur nasıl olacak bu iş hangisini yapacağız... sence herkesi kendi hür iradesine ve vicdan özgürlüğüne bırakmak daha doğru değil mi... ;) ;;) |
Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/akp-den-icki-acilimi-kadin-adaya-karsi-cikan-arkadaslara-buyrun-t55820.html?p=510459&posted=1 Ebu ubeyde efendi.. Bu konudaki alıntın, yani 'siyonist medya aşkını (yada dayanağını) sana kapak diye veriyorum. Al şimdi sakla o 'emanetimi'. |
Alıntı:
:w: ;D :karizmatik: :saygılar: |
Konu dışına çıkılmasın.
Varsa ayrı muhabbet özelden halledelim! |
Alıntı:
Bakin ubeyde Efendi..isinize geldigi gibi konusuyorsunuz..siz "Tayyib" Amerikan Askerine Dua etti diye ortalikta ayakli gazetecilik yaparken..Kaynak olarak hangi Medyayi kullanmistiniz ? AMERIKAN Gazetesini ! Ve bunu ümmetin ve Türk halkinin gözüne baka baka siyaset malzemesi yaptiniz..! Simdi inkarlik para etmez..siz ektiginizi biceceksiniz.,bilesiniz. |
herkes işine geldigi konuşur yazmayım yazmayım dedim ama kendimi zor tuttum ben bir saadet partili olarak siyaset yaparken veya benimsedigin bir düşünceyi savunurken kalp kırarak argo kelimeler kullanılarak yapamacagımı bugüne kadar azda olsa yaptıgımız hatalarla anladım akp ye söve söve birşeyler kazanılmayacagınıda anladım milli görüşçülerin içinde azımsanmayacak kadar bir kısım sövüyorda onlar neden yapıyorlar tartışlır ya siz neden yapıyorsunuz onlar bize demediklerini bırakmadı bizde altta kalmayız diyorsunuz ortalık iyice kızışıyor çankaya aday gösteriyoruz hemen başlıyorlar lafa açılımda güzel açılım daha öncesinde başka bir haberde diyorlar akp dize yaşama şansı verdi ya daha ne istiyorsunuz diyor kusura bakmayın biraz uzun ve karmaşık oldu:)
|
çankayada olsam saadet in adayına verirdim kesinn..:) geçen gün star haberde uğur dündar ın sorularını yanıtladı..gerçekten oyu hakediyor konuşmalarıyla...
|
All times are GMT +3. The time now is 15:58. |