![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
Selamünaleyküm arkadaşlar!
benim forumdan haberdar olmam uzun hikaye ama benim burada olmama vesile olan kişi Mürsel Yavuz'dur. Yani murselyavuz@hotmail.com dan haberdar oldum. Allah ondan razı olsun. |
Önce Akparti 'nin resmi internet sitesinden.sonrada akgenclik.org.tr'den formu öğrendim.herkese selam!burada olmaktan mutluyum.emeğinize sağlık...!
|
Alıntı:
artık google ile rakip oldu bizim mürsel... aramak istediğiniz birşey oldu mu önce mürsel e danışın o bulamazsa google dan da aratabilirsiniz... |
walla ne zamandır olmak istiyodum ama bitürlü olamamıştım.saolsun canım arkadaşım esranın yardımıyla ve tavsiyesiyle az önce bu ilki gerçekleştrdim.Böyle bi fırsatı bize verdiğiniz için teşekkür ederim :) ;)
|
arkadaşım sayesinde ;D
|
ben topik sahibi sayesinde buradan haberdar oldum ve buraya üye oldum, olmasaydım "hacııı" diye bağırabilirdi belki de ^^ şaka bi yana böyle güzel bir ortamı görünce üye olmamak düşünülemez bile ...
|
ben bu forumdan akparti internet sitesine bakarak biraz tesadüfen haberdar oldum.
|
http://img471.imageshack.us/img471/6765/dogan3fj6.png
öncelikle merhaba bu form işini pek bilmem ama ben ak partiliyim arayan bulur. yoksa ben bulamazdim siteyi çok beğendim burda gönülden çalışan arkadaşlar var onlarada tşk sunuyorum. saygılar. |
zaman gazetesinde ak parti icraatlerinde gençler işadamı oluyor projesini gördüm ve araştırayım dedim ve akparti.org.tr ye ve ordan da geçlik kollarının sitesine girdim daha sonra forumun adresini gördüm. ;D
|
ben bu siteden daha önce başka bir sitede aynı ortamı ve aynı davaları paylaştığım yalçın isimli kardeşimin saysesinde haberdar oldum.....kendisinin tavsiyesiyle ve zaten kendi düşünceme birebir uyduğu için siteye hemen üye oldum....
|
Bizim sitedeki link ve Hasan SARI sayesined
|
bende google sayesinde buldum
|
Muhalif olan bir Forumdan.
|
idealist genci abim mürselden ögrenmiştim.sonra ak parti form oldu eşimden öğrendim.umarım bir daha değişmez.
|
ilk defa seçimleri dikkate aldım ak parti benim görüşlerime uyyordu internet sayfasına girdim orda gördüm üye oldum
|
Birbaktım sanki illaki bugün nete girecen ve oradan akgençlik sitesine girecen ve foruma katılacan dedi sonrad bende girdim.
Nerden olacak tabiki AKPARTİ GENÇLİK KOLLARI resmi web sitesini ziyaret ederken gökten elma düşer gibi forumu gördüm ve foruma bağlandım.. |
başka bişe arıyodum dün google girdim tesadüfen buldun yani ama evimdeymişim gibyim şu anda
bizimde arnavutkoy olarak bi sitemiz var aslında ama yapım aşamasında henüz |
AR-GE den hasan baskanım site adresini gönderdi böylelikle üye oldum
|
ben siteye üye olan arkadaşlardan duydum ve üye oldum
|
Hepinize en yürekten selamlarımı gönderiyorum. İşin açıkçası ben bilgisayarımın masaüstüne yerleştirmek için AK Parti logosu arıyordum. Google a AK Parti resimleri yazdım. Karşıma bu site çıktı. Girdim siteye, bir tur attım ve üye oldum.Şimdi arkadaşlarıma tavsiye edecem. Hepinizin yolu açık olsun...
|
evet sözde müslümanlar sitesi orası bize oy verenler kafirmiş ya kendileride cennet kuşları heralde kendilerini öle sanıyolar
|
kardeşim o dediğin siteye ben girdim ve okudum mesaj attım iki defa yayınlamadılar üçüncüyüde yayınlamazsanız hakkımı helal etmem dedim gene yayınlamadılar biliyorum ben akp çalışanıyım saadet çalışanlarının burdaki çalışmalarındada aynı şeleri yapıyolar. hatta hanım kollarından bir saadetliye ben dedimki yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı anlatın iftira atmayın temiz siyaset yapın. benim teyzemde saadet çalışanıydı ama söledikleriyle yaptıkları birbiriyle örtüşmüyo oda ayrıldı . o siteye iyice bak ve araştır hele başbakanımızın bir konuşma kadseti var orda senden ricam dudak hareketlerini dikkatli takip etmen
|
tv 5 te sizin uşağınız ondanmı doğru asıl sen o gözlükleri çıkar akp li ol demiyorum önce tarafsız ol düşün ondan sora istediğini ol
sen şimdi saadetin bize müslüman değilsiniz dediğini nasıl inkar ediyosun kabul etmiyosun sizemi inanim gördüklerime ve duyduklarımamı? |
AK parti Resmi internet sitesinde gezinirken gençlik kolları başkanlığı bölümüne girdim ordan foruma ulaşabildim Fısatı kaçırmadım hemen üye oldum....Türkiye Sevdalılarına Eskişehir'den Sonsuz sevgi ve Saygılarımla..Muhabbetle Kalın
|
Merhaba,
Google'da Arama Sonucu Buldum.Kocaeli'nin Gölcük İlçesindenim.Az Çok Web Tasarım Bilgim Vardır.Sizlere Sitede Yardımcı Olabilir Forumu Daha Kullanışlı Hale Getirelbilirim TÜM Ak Dostlara Selamlar.. |
birhaber deki fotoda yazıyordu o haber de ak parti ile ilgili olduğu için okuduktan sonra öğrendim
|
s.a Herkeze merhaba....Bende kuzenim sayesinde üye oldum.Öncelikle kuzenim Proof' a daha sonra da bu forum a emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler...HERŞEY TÜRKİYE İÇİN..... :)
|
forumdan bugun haberder oldum...ben istanbul arnavutköy gençlık kollarındanın.yine teşkılattan olan bır arkadaşım bu sıteyi tavsıye etti.gerçekten çok hoşşş..gençlığın siyasetle ilgilenmesi ve geleceği hakkınnda yorumlar yapabılmesı kadar guzel bırşey olamaz...
|
[quote=Abdullah KAÇ ]
Arkadaşlar forumdan nasıl neşekilde kim sayesinde haberdar olduğumuzu paylaşalım. GEZİNİYORDUM BULDUM YANİ ÜYE OLMAK İSTİYORDUM GENÇLİK KOLLARINA AMA VAKİT BULUP GİDEMEDİM İSTANBULDAYKEN... |
Naci Kardeşim Hoşgeldin
|
google dan ak partiyi aratırken buldum..iyiki de bulmuşum 8)
|
ne zaman kurulduğunuzu bilmiyorum ama son aylarda yaşananlardan dolayı böyle bir ortamı çok aradım ama seçime bir hafta kala bulabildim ama iyide oldu
nerden bulmuştum galiba istanbul mitingi ile ilgili araştırma yaparken akparti sitelerinden birinde rastladım. ama iyi de oldu |
TESADÜFEN KARSILASTIM
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben foruma bi haber sayesinde üye oldum o haber de iyi bi haber degildi neyse canım bosver sarıya alerjim var gıcık olurum
|
forum AKP bir zat biz milli görüşçüleri pkk ya benzetmiş ...bende merak ettim geleyim göreyim dedim .... ama saat erken henüz uykudan uyanmamış... yemek zamanı gelirim...hooo haaaa ...hoooossttt ...yok uyanmıyor anlaşılan terlii.... her neyse ...sorun degil....şu yazıyıda niye yazarlarki....kabuklu yiyecek atmayın.....
|
selam yüregi ak diyerek atan ak kardeşlerim acizane kardeşiniz ak parti osmaniye bahçe gençlik kolları başkanı bizlerde böyle bir forum olsun istiyorduk bir gezindik baktık var hemen daldık.tüm kardeşlerimize selamlar :
|
valla saolsunlar burda arkadaşalrın arasında da varmış onalra onlarınüsluplarıyla cevap vermek hasan sarının milli görüşcüleri hakkında yazdıklarını haber sitelrinde görüdüm öyle haberdar oldum .pek hoşuma gitmedi ben akp liyim ama bunu ne kendime ne bu teşkilata yakıştıramadım kardeşim kendşn içinden ne dülşünürsen düşün yada iki arkadaşınlan konuşurken anlat istediğini ama çıkıp milyonların önünde bir huzursuz havas estirme sen kim olursan ol.bak sayın genel başkanımız a atılan iftiralar yapılan yakıştırmalar karşısında kendisi onlara o üslupta mı cevap veriyor hayır kesinlikle .o da kendinden yaşca büyük hakaret vari konuşan ama sayın erdoğan kesinlikle onlarla o polemiğe girmiyor doğru olan o ..sende birşeyler öğren ....
|
Ben Haber7.com adresinden buldum burayı böyle bir forumdan nasıl haberdar edilmedim
neyse geç kalmış degilim en azından :) herkese merhabalar |
| All times are GMT +3. The time now is 15:17. |