Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56631)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:51

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562277)
Kesinlikle hayır, chpden vs. daha ağır konuşmuyoruz ama size öyle geliyor.

Hani ne demişler:

Düşmanın taşından çok, dostun gülü yaralar.

Siz şimdi o pozisyondasınız.

Size karşı saadetten gelen her şeyi adeta bir kurşun olarak görüyorsunuz.

halbuki bunları bir eleştiri olarak görseniz, yanlışları düzeltmek için bir fırsat olarak, bir uyarı olarak görseniz, bunu yapabilseniz, tahammüllü olmayı, hazmetmeyi öğrenebilseniz göreceksiniz ki bizim söylediklerimizin chp ile veya bir başkasıyla hiç zerre kadar alakası yoktur.

Bir baba bir anne oğlunu eleştirirken, azarlarken ne oluyorsa bizimki odur.

Daha geçen erbakan ONLAR BENİM KARDEŞİMDİR demedi mi?

El insaf yahu... eleştiriyi hemen görüyorsunuz ama bunu hiç görmüyorsunuz.

yapma kardeşim ak parti dinden soğutuyor demek eleştiri mi? bizansın evladı demek eleştirimi? cehennemlik demek eleştirimi eleştiriye hep açığız biz ama sizinkiler eleştiri yapmıyorki
inan bizide chpden dspden daha din düşmanı yahudi ve amerikan yanlısı olarak göryorlar yanlışmı ?

redyellow 03-29-2009 03:06

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562282)
yapma kardeşim ak parti dinden soğutuyor demek eleştiri mi? bizansın evladı demek eleştirimi? cehennemlik demek eleştirimi eleştiriye hep açığız biz ama sizinkiler eleştiri yapmıyorki
inan bizide chpden dspden daha din düşmanı yahudi ve amerikan yanlısı olarak göryorlar yanlışmı ?

akp dinden soğutuyor tam cümle değil, bu basında verilen şekil, bu şekilde akp ile saadetin arasına soğukluk sokmaya çalışıyorlar.

Bantını bulun tam izleyin.

Bir konuşmadan sadece 3 kelimeyi çıkarırsanız yanlış olur.

Cehennem konusunu tasvip ettiğimi söylemedim, tamtersi gereksiz buldum.

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562280)
davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim demokratik bir adam değer vermiş etmişler
daha normal ne varki siz ne yapıyosunuz şimdiki seçimlerde? onlar kişisel olarak çağırmışlar ama siz kitleler halinde bölmeye çalışıyorsunuz

Davet etmeseydi mesela nasıl bir laf bulabilirdik:)

Ya bizim genel başkanı, başkan adayını niye davet etmiyor diye kızarmıydık:)

kitleler halinde bölmeye mi çalışıyoruz? iyi de tüm partiler kitleler halinde oy almak için uğraşırlar.

Ve şu an en büyük kitle kimde:) bu suçsa en büyük suç kimde olmuş oluyor:)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 03:12

o zaman genel başkanınız değildiki davet edildiğinde hem sizi bilmem ama bulan bulurdu

redyellow 03-29-2009 03:16

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562297)
o zaman genel başkanınız değildiki davet edildiğinde hem sizi bilmem ama bulan bulurdu

"Başkan adayı" da dedim:)

Siz "davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim" dediniz ya....saadette bulunan birisini akpye davet etmediler diye saadetciler size nasıl kızardı, ben bunu anlamadım:)

Bizim partidekileri akpye davet etmiyorlar diye kızılır mı?

k.dangir 03-29-2009 16:54

ARKADAŞLAR SUNU SÖYLEMELİYİMKİ BAŞKA Bİ KONUDA CVP YAZARKENDE YAZDIN DEMİNDEN.... BİZ KAZLIÇEŞMEDEYDİK SAADETLİLER ÇAĞLAYANDA ERBAKANIN SÖYLEDİĞİ SÖZ ::: KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANSIN TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU::: BU BÖLÜCÜLÜK DEĞİLDE NEDİR.... BİZ DÜŞMANMIYIZDA FATİHİN TORUNLARI VE BİZANSIN TORUNLARI OLARAK AYRIŞIYORUZ....BU OLAY 22 TEMMUZ 2007 SEÇİMLERİ ÖNCESİ KAZLIÇEŞME MİTİNGİ GÜNÜNDE OLDU.. AYRICA TARİH ERBAKANIN YAPTIKLARINI HİÇBİR ZAMAN SİLMEYECEK...... erbakan kaddafinin yanındayken kaddafinin osmanlının torunlarını ayanıza getirdim demesi üzerine erbakanın sesi çıkmamıştır.... israilin ili oluyoruz diyen erbakan israille döneminde 20 kez masaya oturmuştur....yine erbakan konya hava üstünü israile açan anlaşmayı imzalamış trajikomiktirki pilotların konya havaüstünde eğitim yapmasıyla ilgili akp yi suçlamışlardır... yine erbakan trilyon davasından aklanamamış ve hapis cezası almış fakat abdullah gül tarafından cezası ev hapsine çevirttirilmiştir.... yani bunlar gerçektir yalan değil kendilerinin yaptığı gibi iftira değildir .... SAYGILARIMLA

Yektâ-Ak 03-29-2009 17:12

Ya birde ahmet mahmut unlu hocanın videosunu izledim birşeyler diyor ama şaşırdım Ak partiye inanmayın tiyatro oynuyor...Kesin buda saadetli...

Manga_Sym 03-29-2009 17:34

O Çarşamba cemaati eğer şimdi rahat bir şekilde orada kendi kurslarında eğitim verebiliyor veya alabiliyorlarsa bunlar Ak Parti sayesindedir...
Ama maalesef talebeler bunu görebildikleri halde bazı büyük hocalar kalıplaşmışçasına bunu göremiyorlar...
Bunu en yakın gören ve bilenlerdenim...
Saygılar...

Yektâ-Ak 03-29-2009 17:49

Çok doğru liderimize şükretsinler Başbakanımın dediği gibi teşekür edeceklerine laf söylüyorlar ne yüzle kullanıcaksın vs..Çok doğru ama onlar yüzsüzler...Yani Hepsi değil laf atanlar...

düşünceli 03-30-2009 21:02

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562680)
ARKADAŞLAR SUNU SÖYLEMELİYİMKİ BAŞKA Bİ KONUDA CVP YAZARKENDE YAZDIN DEMİNDEN.... BİZ KAZLIÇEŞMEDEYDİK SAADETLİLER ÇAĞLAYANDA ERBAKANIN SÖYLEDİĞİ SÖZ ::: KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANSIN TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU::: BU BÖLÜCÜLÜK DEĞİLDE NEDİR.... BİZ DÜŞMANMIYIZDA FATİHİN TORUNLARI VE BİZANSIN TORUNLARI OLARAK AYRIŞIYORUZ....BU OLAY 22 TEMMUZ 2007 SEÇİMLERİ ÖNCESİ KAZLIÇEŞME MİTİNGİ GÜNÜNDE OLDU.. AYRICA TARİH ERBAKANIN YAPTIKLARINI HİÇBİR ZAMAN SİLMEYECEK...... erbakan kaddafinin yanındayken kaddafinin osmanlının torunlarını ayanıza getirdim demesi üzerine erbakanın sesi çıkmamıştır.... israilin ili oluyoruz diyen erbakan israille döneminde 20 kez masaya oturmuştur....yine erbakan konya hava üstünü israile açan anlaşmayı imzalamış trajikomiktirki pilotların konya havaüstünde eğitim yapmasıyla ilgili akp yi suçlamışlardır... yine erbakan trilyon davasından aklanamamış ve hapis cezası almış fakat abdullah gül tarafından cezası ev hapsine çevirttirilmiştir.... yani bunlar gerçektir yalan değil kendilerinin yaptığı gibi iftira değildir .... SAYGILARIMLA

ADMANINDA BİR ASALETİ VAR BU ŞOK BİLGİLER İNSANA ERBAKAN SİLDİRİR
BU DEDİKODULARA KAFA YORDA DÜNYADA HİC BİR ŞEYİN SPONDONE OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN GİZLİ DÜNYA DEVLETİNİ VE SİYON PROTOKOLLERİNİDE OKU BİR ZAHMET.???

Milli Gençlik 03-30-2009 22:32

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532447)
allah ıslah etsin seni,dinler arası diyaloğu kötü gösterenlere yazıklar olsun..bunu fırsat bilipte fethullah hocaya,recep tayyiop erdoğana dil uzatanlarada yazıklar olsun.
kafanızı kum torbasından sp,milligazete vs den çıkarıp tarafsız olarak bi araştır..ne olduğunu öğren ve yanlış varsa uyar..

Asıl dinler arası diyalog diye siyonizmin eline maşa olanları Allah ıslah etsin...

Whitecloud 03-30-2009 23:35

Valla kim kimi bölüyor çok bir yorum yapamam ama ben Balıkesir Sındırgı ilçesindenim,Sındırgıyı chp aldı...Ve benim annemin kuzeni Sındırgı da Saadet teşkilatında çalışıyor,söylediği söz aynen şu ''Ak parti olmadı ya önemli değil...''
:(:şaşkın::(

besonderes 03-31-2009 00:40

http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon14.gif yay gibi eğri olup el üstünde tutulacağına,ok gibi doğru olup uzağa atılmaya razı ol
1-adana,gümüşhane,karabük,ısparta ve hemen hemen neredeyse uşakta
sp akp lehine adayını çekseydi bu illerde belediye başkanını akp alacaktı.
Akp ile sp arasında çekişme yaşanan herhangi bir ilde başkanlığı sp ye bırakıp;
Sp nin akp ye rakip olmadığı bu illerde diğer partilere yağ ve bal olmaması gerekirdi.
neden herkes akp yi kuşatma altına almak istiyor.
bir saniyesine bile hükmedemediğiniz bu hayatta neden bu kadar hırs yapıyorsunuz.
muhsin yazıcıoğlu(ALLAH(c.c)rahmet eylesin.(amin)

tyranid 03-31-2009 01:01

güya bizi beğenmiyorlar direniyorlar bunu yaparkende her yolu mubah sayıyolar

redyellow 03-31-2009 10:23

Alıntı:

besonderes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564904)
http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon14.gif yay gibi eğri olup el üstünde tutulacağına,ok gibi doğru olup uzağa atılmaya razı ol
1-adana,gümüşhane,karabük,ısparta ve hemen hemen neredeyse uşakta
sp akp lehine adayını çekseydi bu illerde belediye başkanını akp alacaktı.
Akp ile sp arasında çekişme yaşanan herhangi bir ilde başkanlığı sp ye bırakıp;
Sp nin akp ye rakip olmadığı bu illerde diğer partilere yağ ve bal olmaması gerekirdi.
neden herkes akp yi kuşatma altına almak istiyor.
bir saniyesine bile hükmedemediğiniz bu hayatta neden bu kadar hırs yapıyorsunuz.
muhsin yazıcıoğlu(ALLAH(c.c)rahmet eylesin.(amin)

Fikir olarak katılıyorum.

Ancak: Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle yazın:

İyi güzel sp bazı yerlerde akp lehine çekilsin de siz hiç bir yerde sp lehine çekilmeyi düşünürmüydünüz?

yoksa biz büyük partiyiz böbürlenmesine mi kapılırdınız?

CHPnin genel seçimlerde dspye yaptığını mesela akp hiç düşündü mü?

Hayır...

Peki bu durumda siz hangi akılla spnin akp lehine çekilmesini bekliyorsunuz? bu konuda sizin de adım atmanız gerektiğini düşünüyor musunuz?

Adam gibi Adam 03-31-2009 11:58

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565175)
Fikir olarak katılıyorum.

Ancak: Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle yazın:

İyi güzel sp bazı yerlerde akp lehine çekilsin de siz hiç bir yerde sp lehine çekilmeyi düşünürmüydünüz?

yoksa biz büyük partiyiz böbürlenmesine mi kapılırdınız?

CHPnin genel seçimlerde dspye yaptığını mesela akp hiç düşündü mü?

Hayır...

Peki bu durumda siz hangi akılla spnin akp lehine çekilmesini bekliyorsunuz? bu konuda sizin de adım atmanız gerektiğini düşünüyor musunuz?

Kardeşim CHP ile MHP birbirine ilke olarak ne kadar uzak ama seçimlerde ittifak yapabiliyorlar.

Siz ise din kardeşlerinizi desteklemiyor, hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz.

Bu arada SP hangi ilde belediye seçimlerinde kazanacaktı da AK Parti engel oldu? Söylermisin bana?

redyellow 03-31-2009 12:12

Alıntı:

Adam gibi Adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565201)
Kardeşim CHP ile MHP birbirine ilke olarak ne kadar uzak ama seçimlerde ittifak yapabiliyorlar.

Siz ise din kardeşlerinizi desteklemiyor, hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz.

Bu arada SP hangi ilde belediye seçimlerinde kazanacaktı da AK Parti engel oldu? Söylermisin bana?

1- Biz sizinle din kardeşiyiz de siz bizimle din kardeşi değil misiniz? siz niye bize hiç bir yerde destek vermediniz?

2- Genel seçimlerde chpnin dspyi meclise soktuğu gibi niye saadeti meclise sokmayı düşünmediniz?

3-
Alıntı:

hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz.
Demişsiniz belki mhp için bi şey demem, belki bazı yerlerde şahsi olarak mhpye olabilir ama chp ve dtp konusunda asla kabul etmiyorum... ben saadetcilerin blok halinde hiç bir yerde chp ve dtpye destek olacaklarını kabul etmiyorum. Bunu bir iftira olarak kabul ediyorum.

Sırf akp gelmesin lafını da aynı şekilde kabul etmiyorum. Belki yerel olarak adaya olan kızgınlık olabilir veya şahsi şeyler olabilir ama asla blok olarak saadetciler AKP GELMESİN DE.... diye bir mantıkla gidip chp ve dtpye destek olmazlar.

Bakın çok açık yazıyorum:

Bırakın babamı, babam başkan adayı olsa, kardeşim meclis üyesi adayı olsa, oğlum büyükşehir belediye başkanı adayı olsa chpye oy vermem.

okey?

Adam gibi Adam 03-31-2009 12:24

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565206)
1- Biz sizinle din kardeşiyiz de siz bizimle din kardeşi değil misiniz? siz niye bize hiç bir yerde destek vermediniz?

2- Genel seçimlerde chpnin dspyi meclise soktuğu gibi niye saadeti meclise sokmayı düşünmediniz?

3- Demişsiniz belki mhp için bi şey demem, belki bazı yerlerde şahsi olarak mhpye olabilir ama chp ve dtp konusunda asla kabul etmiyorum... ben saadetcilerin blok halinde hiç bir yerde chp ve dtpye destek olacaklarını kabul etmiyorum. Bunu bir iftira olarak kabul ediyorum.

Sırf akp gelmesin lafını da aynı şekilde kabul etmiyorum. Belki yerel olarak adaya olan kızgınlık olabilir veya şahsi şeyler olabilir ama asla blok olarak saadetciler AKP GELMESİN DE.... diye bir mantıkla gidip chp ve dtpye destek olmazlar.

Bakın çok açık yazıyorum:

Bırakın babamı, babam başkan adayı olsa, kardeşim meclis üyesi adayı olsa, oğlum büyükşehir belediye başkanı adayı olsa chpye oy vermem.

okey?

Kardeşim burada şahsınla alakalı konuşabilirsin. Ama tüm Saadet camiası adına konuşamazsın. Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum.

Peki bunu neye dayanarak söylüyorum.

İşte ispatı:

CHP'nin, MHP'nin ya da DTP'nin kazandığı belediyelere bak. Saadet'in İl genel meclisinde aldığı oyla, belediyede aldığı oy arasında fark var.
Mesela bir ilde, il genel meclisinde saadet yüzde 4-5 alırken, belediyede yüzde 1 alıyor. Peki bu yüzde 4-5 nereye gidiyor. Tabiki MHP'li, CHP'li ya da DTP'li belediye başkan adayına. Tüm illerde Saadet Partisi'nin il genel meclisi ve belediye oy oranlarına bakarsan, aradaki farkı görürsün.

Mesela Adana belediye seçimlerinde bizi destekleseydi, fena mı olurdu? 2 bin oy farkıyla kaybettik.

redyellow 03-31-2009 13:06

Alıntı:

Adam gibi Adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565218)
[B][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue]Kardeşim burada şahsınla alakalı konuşabilirsin. Ama tüm Saadet camiası adına konuşamazsın.

Yani bu tartışma şeklinize bayılıyorum:)

Ben bir saadetci olarak saadet camiasına adına konuşamam...

Güzel...

peki sen saadet karşıtı olarak hangi hakla saadet camiası adına konuşuyorsun?

Saadetciyim saadet adına konuşamam ama sen konuşursun!!

:)

Alıntı:

Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum.
Bu durumda ben de sana aynı şeyi söyleyebilirim.
Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum? akpliler de dtpye, chpye oy verdi...

Hadi ispatla:)

Peki bunu neye dayanarak söylüyorum.

Alıntı:

İşte ispatı:

CHP'nin, MHP'nin ya da DTP'nin kazandığı belediyelere bak. Saadet'in İl genel meclisinde aldığı oyla, belediyede aldığı oy arasında fark var.

Mesela bir ilde, il genel meclisinde saadet yüzde 4-5 alırken, belediyede yüzde 1 alıyor. Peki bu yüzde 4-5 nereye gidiyor. Tabiki MHP'li, CHP'li ya da DTP'li belediye başkan adayına. Tüm illerde Saadet Partisi'nin il genel meclisi ve belediye oy oranlarına bakarsan, aradaki farkı görürsün.

ya yazmayım diyorum ama zorla yazdırıyorsun.

yahu arkadaş sen müneccimmisin?

İl genel meclisinde saadete oy verenlerin belediyede mhp, chp, dtp oy verdiğini nerden biliyorsun?

Bunu yazarken hakikaten hiç utanmıyor musun?

O kişilerin AKP oy vermedikleri ne malum?

Bu kadar mı karardı gözlerin, bu kadar mı saadet düşmanlı var sende?

Tekrar soruyorum:

1- O kişilerin dtp, chp, mhp oy verdiğini nerden biliyorsun?

Bunu ispatlaman gerekmez mi? İspatlayamazsan müfteri durumuna düşeceğini biliyor musun?

2- Bu kişilerin akpye oy vermediklerini nerden biliyorsun?

Alıntı:

Mesela Adana belediye seçimlerinde bizi destekleseydi, fena mı olurdu? 2 bin oy farkıyla kaybettik.
İyi olurdu gayet iyi olurdu.

Ama bunu söyleyebilmeniz için saadeti biz şurda destekledik diyebilmeniz gerekirdi.

Genel seçimlerde meclise soktuk, ittifak yaptık vs. diyebilmeniz gerekirdi.

Bunları diyebilir misiniz?

hayır.

o zaman susun lütfen.

Her şeyi karşı taraftan beklemeyin.

Hep bana hep bana mantığı yanlıştır.

Siz kendinizi dev aynasında gördünüz. Bu dev aynasında görme huyundan vazgeçerseniz o zaman daha makul fikirler ortaya çıkarabilirsiniz.

Genel seçimlerde saadeti koltuğunuzun altına alsaydınız, bugün mecliste 20 kadar saadetli olsaydı daha iyi olmazmıydı?

başörtüsü gibi, katsayı gibi, ihl gibi vs. konularda mecliste desteğe ihtiyacınız olduğunda bu güzel olmazmıydı?

Chpnin dspye yaptığını yapamadınız şimdi de konuşuyorsunuz.

İlk adımı atması gereken sizsiniz... Siz iktidarsınız.

Son olarak ilk bölüme dönüyorum ve evet saadet adına ve çok net olarak konuşuyorum:

SAADETCİLER BLOK HALİNDE CHP, DTP'YE OY VERMEZ.

Verir, verdiler diyenler bunu ispatlamalılar, ispatlayamadan yazanları Allaha havale ediyorum.

Adam gibi Adam 03-31-2009 13:19

Ben saadet camiası adına konuşurken elimdeki verilerle konuşuyorum.

Türkiye'nin en büyük partisi olan AK Parti bütün oylarını AK Parti'ye verir. Bunun aksi mantık dışıdır. Ama yüzde 2'lik 3'lük partiler pek ala il genel meclislerinde kendi adaylarına, belediye de kendine yakın gördükleri adaya oy verebilirler.

Nevşehir'li bir arkadaş, Nevşehir'de AK Parti'ye karşı CHP-MHP-Saadet kutsal ittifakı yapıldığını ama buna rağmen seçimleri AK Parti'nin kazandığını yazmıştı. Saadet Partisi kritik illerde belediyede AK Parti'ye verseydi bugün bu belediyeler AK Parti'nin olurdu. Bunun en büyük ispatı budur.

Genel Seçimlerde ittifak tabiki yapılabilir ama ben bunu her iki tarafından kabul etmeyeceğini biliyorum. Mesela en son genel seçimlerde Saadet zaten seçimlere tek başına katılacağını deklare etmişti.

Bu arada ittifak yapılacak da ne olacak? Seçildikten sonra grup kuracaklar ve mecliste belki CHP'den, MHP'den daha ağır muhalefet yapacaklar. Ergenekon'u destekleyen bir partiden ne beklenir ki?

Saadet Partisi, her şeyi AK Parti'nin kaybetmesi üzerine kurgulamış. Hizmetten çok, o gitsin onun makamına ben geçeyim mantığı hakim.

redyellow 03-31-2009 13:26

Sayın arkadaşım:

Yukardaki yazımda ne dedim:

Alıntı:

Verir, verdiler diyenler bunu ispatlamalılar, ispatlayamadan yazanları Allaha havale ediyorum.
Ve bir şey daha söyledim:

Alıntı:

Bu kişilerin akpye oy vermediklerini nerden biliyorsun?
Kamera mı koydun oralara? insanların kalbini mi yardın baktın?

İspatlayamayacağın şeyleri yazma.

Kesin bir şekilde, belgeli, görüntülü, sesli bi şekilde ispatlaman lazım.

İspatlayamadığın zaman seni cenabı hakka havale ediyorum.

İspatlamadığn sürece de bu konu benim için bitmiştir.

Nokta....

redyellow 03-31-2009 13:27

Alıntı:

Ergenekon'u destekleyen bir partiden ne beklenir ki?

Numan Kurtulmuşun bizzat "bu konuda sonuna kadar akpnin arkasındayız, her türlü desteğe hazırız" demesini bile görmeden kör gibi bunları yazabiliyorsunuz.

Yazıklar olsun... bunu yazabilen bir kişiyle tartışmak boşunadır.

Güle güle.

Alıntı:

Kurtulmuş`tan gözaltılara destek

SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ergenekon operasyonunun Türkiye Cumhuriyeti`nin son yıllardaki en önemli davası olduğunu söyledi, davanın selameti açısından bütün siyasilerin ağızlarına fermuar çekmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi`nin (SP) Bursa`nın ilçe ve belde belediye başkan adayları, Genel Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından İnegöl`de kamuoyuna açıklandı. Kapalıspor Salonu`nda yaptığı konuşmada Ergenekon hakkında yorum yapan siyasileri eleştiren Kurtulmuş, `Biz ne hikmetse meseleleri tartışırken hemen takım tutar gibi davranıyoruz. Ergenekon, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin belki de son yıllardaki en önemli davasıdır. Bu davada Ergenekon`dan yana olanlar ve karşı olanlar gibi bir tartışmayı asla tasvip etmeyiz. Bu meselenin iki kısmı vardır, birincisi soruşturma kısmı, ikincisi mahkeme kısmı. Bu meselenin bir siyasi kısmı yoktur ve olmamalıdır. Başta ben olmak üzere tüm siyasilerin bu konuda ağzına fermuar çekerek davanın salim bir şekilde devam etmesini sağlamaktan başka görevleri olamaz. Hem sorgulama hem de yargılama şeffaf ve demokratik bir şekilde yapılmalıdır. Bir siyasi olarak ümit ederiz ki, Ergenekon davası, bir zamanlar İtalya`daki `Temiz Eller` operasyonunda olduğu gibi, devletin içerisindeki birtakım kendisine görev verilmeden kendi kendine görev çıkarmış olan çevre ve çetelerin ayıklanmasına vesile olsun.` dedi.
http://www.tumgazeteler.com/?a=4575808

Alıntı:

KURTULMUŞ DA ÖYLE DÜŞÜNÜYOR

Efendim, önceki akşam Sinan Burhan Bey'in Başkent televizyonunda hazırlayıp sunduğu ve 18 yerel televizyon kanalında aynı anda yayınlanan “Siyaset Özel”in konuğu Saadet Partisi Lideri Numan Kurtulmuş'tu... Biz de, bazı meslektaşlarımızla birlikte soru yönelttik kendisine...

Konu Ergenekon'a da geldi..
.
Ve ne güzel ki; Sayın Kurtulmuş “Ergenekon operasyonlarına dair” net mesajlar verdi... Bu operasyonların (siyasallaştırmadan) sonuna kadar götürülmesini talep etti, Kurtulmuş...

“Darbelerden, muhtıralardan, ara dönemlerden en çok Milli Görüş muzdarip oldu. Bizim, Ergenekon zihniyetini sahiplenmemiz söz konusu olabilir mi?” diyen Saadet Lideri, İstanbul adayları Mehmet Bekaroğlu ile Ankara Adayları Veysel Candan'a da haksızlık edildiğini vurgulayarak ekledi: “Her iki arkadaşım da sonuna kadar darbe karşıtıdır. Darbelere ve darbecilere karşı mücadeleleri milletimiz tarafından çok iyi bilinmektedir!.. Biz de, açık söylüyorum, bu hükümetin 'sivil anayasa' çalışmalarına sonuna kadar destek oluruz!.. Yeter ki, bu milleti 'kayıkçı' kavgalarıyla oyalamasınlar!.
http://www.vakithaber.com/artikel.php?artikel_id=613

"GÖRMEK İSTEMEYEN GÖZ KADAR KÖR BİR GÖZ YOKTUR"

Adam gibi Adam 03-31-2009 13:30

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565245)
Sayın arkadaşım:

Yukardaki yazımda ne dedim:

Ve bir şey daha söyledim:

Kamera mı koydun oralara? insanların kalbini mi yardın baktın?

İspatlayamayacağın şeyleri yazma.

Kesin bir şekilde, belgeli, görüntülü, sesli bi şekilde ispatlaman lazım.

İspatlayamadığın zaman seni cenabı hakka havale ediyorum.

İspatlamadığn sürece de bu konu benim için bitmiştir.

Nokta....

Böyle bir şeyin görüntülü ispatı mı olur? Bu kadar komik olmayın.

En büyük ispat oylardaki çelişkidir ve il teşkilatlarında konuşulanlardır.

Bugün Nevşehir teşkilatının kulağına bazı şeyler geliyorsa ve sandıktan çıkan sonuçla bu tescilleniyorsa başka söze gerek kalmaz.

redyellow 03-31-2009 13:43

Alıntı:

Adam gibi Adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565250)
Böyle bir şeyin görüntülü ispatı mı olur? Bu kadar komik olmayın.

En büyük ispat oylardaki çelişkidir ve il teşkilatlarında konuşulanlardır.

Bugün Nevşehir teşkilatının kulağına bazı şeyler geliyorsa ve sandıktan çıkan sonuçla bu tescilleniyorsa başka söze gerek kalmaz.

Olmazsa sus o zaman kardeşim.

Utanman varsa sus.

Ya ispatla ya sus.

Felan yerin kulağına gelmiş böyle saçma şey olur mu?

AKP hakkında da kulaklara gelenler var... her gelene inanalım mı?

Saçmalamayın..

5yıldız 03-31-2009 14:13

İyide Ak Parti İle Saadet Partisi Çok farklı parti, zaten aynı olsak AKP ayrılmazdı.. Saadet ve AKP nin İç ve Dış Politikalarına göz atarsan çok farklı partiler... Görüşleri ve Vizyonları çok farklı.. Ben o sebeple Saadeti destekliyorum... Tek ortak noktaları liderlerin inançlı olması.. Ancak İş Liderlerin şahsında bitmiyo..

k.dangir 03-31-2009 16:40

Alıntı:

düşünceli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564586)
ADMANINDA BİR ASALETİ VAR BU ŞOK BİLGİLER İNSANA ERBAKAN SİLDİRİR
BU DEDİKODULARA KAFA YORDA DÜNYADA HİC BİR ŞEYİN SPONDONE OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN GİZLİ DÜNYA DEVLETİNİ VE SİYON PROTOKOLLERİNİDE OKU BİR ZAHMET.???

zaten silinmemesi bir muamma... siz bana söylermisiniz:
Pilotların Konya’daki eğitimi, 1996 yılında imzalanan anlaşma kapsamında devam ediyor.
İsrail’in günlerdir Gazze'ye yönelik düzenlediği hava saldırılarında yüzlerce Filistinli öldü, bin 500’ün üzerinde kişi yaralandı. Hava saldırısında 100 ton bomba kullanan İsrailli pilotların ilk defa uçaklarla alçaktan uçuş yaparak hedefleri vurmaları dikkatleri çekti. Ancak bu insanlık suçunda, en az İsrail kadar bu suçu işleyen bir diğer ülke ise Türkiye oldu. Çünkü Gazze'de bu büyük katliama imza atan pilotlar Türkiye'de eğitildi. İsrailli pilotların Türkiye’de eğitilmesine için veren anlaşman, 1996 tarihine dayanıyor. bu 1 ocak 2009 da çıkan gazete küprüdür.. tarih hiç bir şeyi saklamaz... her zaman açığa çıkarır..israil ile türkiye arasındaki deniz tatbikatı ilk olarak ne zaman yapılmıştır... erbakan neden kayıp trilyon davasından aklanamamıştır........son olarak kaddafi meselesinide araştırırsanız... hiç birşey yapamıyosanız o tarihteki gazete küpürlerini bulun... sonrada bana siyonist araştırmalarını yapın demeyin..... ben emin olunki araştırıyorum ... size birkaç örnek verebilirim isterseniz.... su erbakanı yüceleştirmemenizi ve objektif bakmanızı öneririm

düşünceli 03-31-2009 20:58

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565430)
Pilotların Konya’daki eğitimi, 1996 yılında imzalanan anlaşma kapsamında devam ediyor.
İsrail’in günlerdir Gazze'ye yönelik düzenlediği hava saldırılarında yüzlerce Filistinli öldü, bin 500’ün üzerinde kişi yaralandı. Hava saldırısında 100 ton bomba kullanan İsrailli pilotların ilk defa uçaklarla alçaktan uçuş yaparak hedefleri vurmaları dikkatleri çekti. Ancak bu insanlık suçunda, en az İsrail kadar bu suçu işleyen bir diğer ülke ise Türkiye oldu. Çünkü Gazze'de bu büyük katliama imza atan pilotlar Türkiye'de eğitildi. İsrailli pilotların Türkiye’de eğitilmesine için veren anlaşman, 1996 tarihine dayanıyor. bu 1 ocak 2009 da çıkan gazete küprüdür.. tarih hiç bir şeyi saklamaz... her zaman açığa çıkarır..israil ile türkiye arasındaki deniz tatbikatı ilk olarak ne zaman yapılmıştır... erbakan neden kayıp trilyon davasından aklanamamıştır........son olarak kaddafi meselesinide araştırırsanız... hiç birşey yapamıyosanız o tarihteki gazete küpürlerini bulun... sonrada bana siyonist araştırmalarını yapın demeyin..... ben emin olunki araştırıyorum ... size birkaç örnek verebilirim isterseniz.... su erbakanı yüceleştirmemenizi ve objektif bakmanızı öneririm

bu gibi dedikoduları zorlama iftiraları hiçbir akp li yabmaz en azılı islam düşmanı siyonistler yabmaz dolayısıyla hebsinin kallavi cevabı olduğu halde
sana cevab vermeyeceğin özür dillerim???

k.dangir 03-31-2009 21:39

Alıntı:

düşünceli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565929)
bu gibi dedikoduları zorlama iftiraları hiçbir akp li yabmaz en azılı islam düşmanı siyonistler yabmaz dolayısıyla hebsinin kallavi cevabı olduğu halde
sana cevab vermeyeceğin özür dillerim???

kusura bakmayınız ama bu dedikodu değil gerçeklerin ta kendisidir. artık gerçeklerle yüzeleşme vaktidir derim...ayrıca bana bulunduğunuz itam lar çok ağır olup... erbakanınıza toz kondurmuyosunuz...cevabı olduğu halde cvp vermeyenlere denilecek bir söz yoktur...çünkü cevabı olan her varlık cevap verir... demekki verecek cevabınız yok..... saygılarımla

usame 03-31-2009 22:47

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565430)

KARDEŞ
1- İSRAİL KONYADA O ZAMAN EĞİTİM GÖRDÜ DOĞRUDUR AMA ŞUNU UNUTMA BİZ İKİ AŞAMALI BİR PLAN UYGULADIK BU 6+6=12 AYDI İLK PLAN AŞAMASI ÇEKİÇ GÜCÜN ÇIKAROLMASI İDİ BİZ BUNU YAPTIK AMA NE YAZIKKİ İKİTDAR SÜREMİZ BUNA YETMEDİ...........İFTİRDAN HEPİMİZ ALLAHA SIĞINALIM SİYASİ TARTIŞMALARDA ALLAH İÇİN ÖLÇÜYÜ KAÇIRMAYALIM BURADA DEDİKLERİMİZİN SAHİPLERİ BİZDEN BUNU SORAR

2-KAYIP TİRLYONDA ERBAKAN HOCA NEDEN AKLANMAMIŞTIR ÇÜNKİ O PARALAR BAZI ÖZEL BÖLGELERE GÖNDERİLMİŞTİR MÜSLÜMANLAR İÇİN SİLAH PARASI OLARAK................BU KONUDA FAZLA BİR BİLGİNİZ YOK O YÜZDEN ÇOK NET KONUŞMAYIN

3-KADDAFİ OLAYINDA SİZE TARİHTEN BİR ÖRNEK VEREYİM BİR TARİHÇİ OLARAK.........(KISMEN).............FATİH UZUN HASANI KARŞISINDA ALDIĞI ZAMAN KONUŞMA SIRASINDA UZUN HASAN FATİHE KÜFÜR ETMEYE BAŞLAR FATİH KISAR GÖZLERİNİ SADECE DİNLER SONRA ÇIKAR VE GİDER TABİ FATİH BUNUN SONUNDA MUHTEŞEM BİR SİYASİ HAMLE İLE UZUN HASANI KISTIRIR VE SAVAŞ MEYDANINDADA MAHFEDER..................LÜTFEN ALLAHTAN KORKARAK YORUM YAPALIM

k.dangir 03-31-2009 23:15

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566113)
KARDEŞ
1- İSRAİL KONYADA O ZAMAN EĞİTİM GÖRDÜ DOĞRUDUR AMA ŞUNU UNUTMA BİZ İKİ AŞAMALI BİR PLAN UYGULADIK BU 6+6=12 AYDI İLK PLAN AŞAMASI ÇEKİÇ GÜCÜN ÇIKAROLMASI İDİ BİZ BUNU YAPTIK AMA NE YAZIKKİ İKİTDAR SÜREMİZ BUNA YETMEDİ...........İFTİRDAN HEPİMİZ ALLAHA SIĞINALIM SİYASİ TARTIŞMALARDA ALLAH İÇİN ÖLÇÜYÜ KAÇIRMAYALIM BURADA DEDİKLERİMİZİN SAHİPLERİ BİZDEN BUNU SORAR

2-KAYIP TİRLYONDA ERBAKAN HOCA NEDEN AKLANMAMIŞTIR ÇÜNKİ O PARALAR BAZI ÖZEL BÖLGELERE GÖNDERİLMİŞTİR MÜSLÜMANLAR İÇİN SİLAH PARASI OLARAK................BU KONUDA FAZLA BİR BİLGİNİZ YOK O YÜZDEN ÇOK NET KONUŞMAYIN

3-KADDAFİ OLAYINDA SİZE TARİHTEN BİR ÖRNEK VEREYİM BİR TARİHÇİ OLARAK.........(KISMEN).............FATİH UZUN HASANI KARŞISINDA ALDIĞI ZAMAN KONUŞMA SIRASINDA UZUN HASAN FATİHE KÜFÜR ETMEYE BAŞLAR FATİH KISAR GÖZLERİNİ SADECE DİNLER SONRA ÇIKAR VE GİDER TABİ FATİH BUNUN SONUNDA MUHTEŞEM BİR SİYASİ HAMLE İLE UZUN HASANI KISTIRIR VE SAVAŞ MEYDANINDADA MAHFEDER..................LÜTFEN ALLAHTAN KORKARAK YORUM YAPALIM

kardeşim bak..... 6+6=12 çekiç gücün çıkarılması diye bi bahane olamaz.... eğer israil islam aleminin düşmanıysa onunla hiç bir sebeble anlaşma yapamazsın... bugün filistinde ve diğer islam ülkelerinde erbakanın değil erdoğanın resimleri asılıyor mitinglerde... eğer akp ye bu konu yüzünden isyan ediliyosa ben bakarım geçmişe bu anlaşmayı kim imzalamış ve kim isayan ediyo bakarımki önüme erbakan çıkıyo bunun bi açıklaması olamaz.....

2- kayıp trilyonu silah aldı diye el altından birilerine verilmiş diyosun...peki sana soruyorum silah modernizasyonunun 1996 lardan bu yana israile yaptırılması 1990 ların başından beri pkk ile savaşılması ve o trilyonları bazı yerlere pkk ile çatışma halinde olduğumuz halde göndermesi doğrumu sence ... hoş oralara gönderdiğide kesin değil kaç kg altını olduğunu bilende yok :D

3- uzun hasan olayı ile bu olay çok farklı ... uzun hasan olayında kişiye itamlarda bulunulmuş.... tıpkı yıldırım beyazit ile timur arasında olduğu gibi.... ama erbakan olayında millete edilen hakaret var ortada...biz erdoğanın davosta yaptığını takdir ettiğimiz kadar erbakanın kaddafi önünde bu beceriksizliğinide kınıyoruz......... saygılarımla

usame 03-31-2009 23:23

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566146)
kardeşim bak..... 6+6=12 çekiç gücün çıkarılması diye bi bahane olamaz.... eğer israil islam aleminin düşmanıysa onunla hiç bir sebeble anlaşma yapamazsın... bugün filistinde ve diğer islam ülkelerinde erbakanın değil erdoğanın resimleri asılıyor mitinglerde... eğer akp ye bu konu yüzünden isyan ediliyosa ben bakarım geçmişe bu anlaşmayı kim imzalamış ve kim isayan ediyo bakarımki önüme erbakan çıkıyo bunun bi açıklaması olamaz.....

2- kayıp trilyonu silah aldı diye el altından birilerine verilmiş diyosun...peki sana soruyorum silah modernizasyonunun 1996 lardan bu yana israile yaptırılması 1990 ların başından beri pkk ile savaşılması ve o trilyonları bazı yerlere pkk ile çatışma halinde olduğumuz halde göndermesi doğrumu sence ... hoş oralara gönderdiğide kesin değil kaç kg altını olduğunu bilende yok :D

3- uzun hasan olayı ile bu olay çok farklı ... uzun hasan olayında kişiye itamlarda bulunulmuş.... tıpkı yıldırım beyazit ile timur arasında olduğu gibi.... ama erbakan olayında millete edilen hakaret var ortada...biz erdoğanın davosta yaptığını takdir ettiğimiz kadar erbakanın kaddafi önünde bu beceriksizliğinide kınıyoruz......... saygılarımla

KARDEŞ BİLMEDİĞİN KONULAR HAKKINDA O KADAR RAHAT AHKAM KESİYORSUNKİ DEDİĞİM LAFLAR ACABA NEREYE GİDİYOR DİYE HİÇ DÜŞÜNMEDEN BEN BU OLAYLARI SANA AÇIKLYAMAM KUSURA BAKMA ÇÜNKİ O DÖNEM ÇOK ŞEY GEREKTİRYORDU SEN SICAK YATAĞINDA MIŞIL MIŞIL BÜYÜRKEM BENİM ABİLERİM ÇEÇENYADA ŞEHİT OLDULAR KONUŞTURMA ALLAH AŞKINA BENİ
1-İSRAİLLE YAPILAN ANLAŞMA BZİ İKTİDARA GELMEDEN 3 AY ÖNCE YAPILMIŞTIR Kİ BİZ BUNU İPTAL EDECEKTİK AMA SÜREMİZ YETMEDİ
2-SİLAH MODERİZASYON ANT. NI DEMİREL İMZALAMIŞTIR CUMHURBAŞKANLARI ARASINDA YAPILMIŞ BİR ANLAŞMADIR........BU PARA DEVLETİN PARASI DEĞİLDİ BUNU UNUTMA BU BİZE DEVLETTEN VERİLEN SEÇİM PARASIDIR..............PKK YA DEVLET SAVAŞ İÇİN PARA GÖNDERİYORDU ERAK ETME..........EMİN OL O PARALAR %100 GÖNDERİLDİ BAK DEDİKLERİMİ DİKKATE AL O PARALAR GİTTİ
3-ERBAKAN DEDĞİN İSİM 82 YAŞINDADIR ÖNCELİKLE SAYGI...........O OLAY METNİNİ TAMAMEN OKU UZUN HASAN ORADA OSMANLI DEVLETİNE VE HANEDANLIĞINADA KÜFÜR EDİYOR............KARDEŞ ÇOK SIĞ DÜŞÜNME ALLAH İÇİN İFTİRAYA KAÇMA KULAKTAN DOLMA BİLGİ İLE SADECE YANLIŞA VARIRSIN

k.dangir 04-01-2009 00:19

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566153)
KARDEŞ BİLMEDİĞİN KONULAR HAKKINDA O KADAR RAHAT AHKAM KESİYORSUNKİ DEDİĞİM LAFLAR ACABA NEREYE GİDİYOR DİYE HİÇ DÜŞÜNMEDEN BEN BU OLAYLARI SANA AÇIKLYAMAM KUSURA BAKMA ÇÜNKİ O DÖNEM ÇOK ŞEY GEREKTİRYORDU SEN SICAK YATAĞINDA MIŞIL MIŞIL BÜYÜRKEM BENİM ABİLERİM ÇEÇENYADA ŞEHİT OLDULAR KONUŞTURMA ALLAH AŞKINA BENİ
1-İSRAİLLE YAPILAN ANLAŞMA BZİ İKTİDARA GELMEDEN 3 AY ÖNCE YAPILMIŞTIR Kİ BİZ BUNU İPTAL EDECEKTİK AMA SÜREMİZ YETMEDİ
2-SİLAH MODERİZASYON ANT. NI DEMİREL İMZALAMIŞTIR CUMHURBAŞKANLARI ARASINDA YAPILMIŞ BİR ANLAŞMADIR........BU PARA DEVLETİN PARASI DEĞİLDİ BUNU UNUTMA BU BİZE DEVLETTEN VERİLEN SEÇİM PARASIDIR..............PKK YA DEVLET SAVAŞ İÇİN PARA GÖNDERİYORDU ERAK ETME..........EMİN OL O PARALAR %100 GÖNDERİLDİ BAK DEDİKLERİMİ DİKKATE AL O PARALAR GİTTİ
3-ERBAKAN DEDĞİN İSİM 82 YAŞINDADIR ÖNCELİKLE SAYGI...........O OLAY METNİNİ TAMAMEN OKU UZUN HASAN ORADA OSMANLI DEVLETİNE VE HANEDANLIĞINADA KÜFÜR EDİYOR............KARDEŞ ÇOK SIĞ DÜŞÜNME ALLAH İÇİN İFTİRAYA KAÇMA KULAKTAN DOLMA BİLGİ İLE SADECE YANLIŞA VARIRSIN

1- süremiz yetmedi diye bahane olmaz millet seni oraya yat diye göndermedi
2-devletin partilere verdiği para devletin değilmidir.paralar nereye gitmiştir.çeçenistan ve filistinemi
son olarak kendi bilgilerinin kesin doğruluğuna benim söylediklerimin kulaktan dolma bilgi olduğuna işaret etmişsin nasıl vardıyosun bu kanıya söylediklerimin hepsi doğru .. doğru olan çok şey var ama sen görmüyosun

usame 04-01-2009 00:28

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566212)
1- süremiz yetmedi diye bahane olmaz millet seni oraya yat diye göndermedi
2-devletin partilere verdiği para devletin değilmidir.paralar nereye gitmiştir.çeçenistan ve filistinemi
son olarak kendi bilgilerinin kesin doğruluğuna benim söylediklerimin kulaktan dolma bilgi olduğuna işaret etmişsin nasıl vardıyosun bu kanıya söylediklerimin hepsi doğru .. doğru olan çok şey var ama sen görmüyosun

KARDEŞ BELLİKİ SENDE CEHL-İ İNADİ VAR İSLAM ALİMLERİ BU TÜR İNSANLARI İKNA EDEMİYORSANIZ SAKIN VE SAKIN TARTIŞMAYIN DİYOR....BELLİKİ SEN BURADA CANLI ÖRNEKLEREDE İNANMIYORSUN NE YAPABİLİRİM .........BU ARADA DEVLETİN PARTİYE VERDİĞ PARA PARTİNİNDİR İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR BİZ BUNALARA FATURA GÖSTEREMEDİMİZ İÇİN CEZA ALDIK.........SÖYLEDİKLERİMİN DOĞRULUĞUNA O DÖNEMDE BİR ÇOK AKRABAMIN VE AİLEMİNDE BU OLAYLARDAN ETKİLENMESİNDEN BİLİYRUM EMİN OL O PARA MÜSLÜMANLARA GİTTİ SANA SADECE BU KADAR SÖYLÜYORUM........

k.dangir 04-01-2009 00:40

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566218)
KARDEŞ BELLİKİ SENDE CEHL-İ İNADİ VAR İSLAM ALİMLERİ BU TÜR İNSANLARI İKNA EDEMİYORSANIZ SAKIN VE SAKIN TARTIŞMAYIN DİYOR....BELLİKİ SEN BURADA CANLI ÖRNEKLEREDE İNANMIYORSUN NE YAPABİLİRİM .........BU ARADA DEVLETİN PARTİYE VERDİĞ PARA PARTİNİNDİR İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR BİZ BUNALARA FATURA GÖSTEREMEDİMİZ İÇİN CEZA ALDIK.........SÖYLEDİKLERİMİN DOĞRULUĞUNA O DÖNEMDE BİR ÇOK AKRABAMIN VE AİLEMİNDE BU OLAYLARDAN ETKİLENMESİNDEN BİLİYRUM EMİN OL O PARA MÜSLÜMANLARA GİTTİ SANA SADECE BU KADAR SÖYLÜYORUM........

belliki sizin alimler dini yanlış yerden öğrenmiş. peygamber efendimiz ebu cehilin yanına kaç kere gitmiş biliyormusunda diyosun böle kişilerle muhattap olma diye bu karşındaki insanı küçük görmektir.... bide derlerki konuşma çünkü onu günaha sokuyosun .. bak kardeşim devlet benim sensin ayşe ahmet mehmet.. benim param partiye oraya buraya el altından verilsinm diye verilmiyor.... ben bir markete gitsem alışveriş yapsam ve 1 dk sonra gidip kasiyere bunu değiştirecem desem bana fiş sorar beni hatırladığı halde... böle durumalrda kanıt gerekir.... pekala hükümetimizin yaptığı gibi para ve bağış toplayabilirdi.. böle karanlık işler bize ters geliyor.

bana bunun doğruluğunu kanıtlayamazsın elinde delil ve belge yok.... ünlü yahudi istihbarat ve ajanlarının bilgisi dışında filistine yine ünlü rus ajan ve istihbaratlarının bilgisi dışında çeçenistana para ve silah gönderilemez ... bence burada bir çıkmaza girer senin bu savunduğun olay... bugün iranın yolladğı silahlara israil askeri tarafından el konulmuştur....canlı örnekte verdiğin yok... kendinin doğru benim yanlış olduğumu savunuyosun ... objektif değilsin...

Duygu'Seli~ 04-01-2009 00:46

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566218)

Siz ne hakla forumda yorumlarını belirten üyelerimize ''cehl-i'' deme gafletine düşüyorsunuz..? Herkes sizin fikirlerinizle hareket etmek zorunda mı..? Birde bir başka konuda ''dünya işleri yüzünden kırıcı olmayın'' gibi bir cümle kullanmışsınız.. Çelişkiye bakın..!!

Her konuda dini ortaya koyup örneklerinizi ona göre verip dindar görünmeye çalışıyorsunuz..Ama niyetinize(!) göre amel etmiyorsunuz..Tabi gerçi unuttuğum bir şey var.. Din saadet partisini destekleyenlerin tekelinde(!)
milpardon efendim..!!

Canlı örnek diye bahsettikleriniz sadece sizin kendi sözlerinizdir...Ve üstüne birde uydurma iddialar..Hani nerde kanıtınız..? Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez.. Müslüman zanna kapılmaz..Her şeyi biliyorsunuz din husunda madem..Bunuda bilin..!! Emin olmamızı istiyorsanız kanıt koyacaksınız.. Biz aptal değiliz..!!

usame 04-01-2009 00:47

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566227)
belliki sizin alimler dini yanlış yerden öğrenmiş. peygamber efendimiz ebu cehilin yanına kaç kere gitmiş biliyormusunda diyosun böle kişilerle muhattap olma diye bu karşındaki insanı küçük görmektir.... bide derlerki konuşma çünkü onu günaha sokuyosun .. bak kardeşim devlet benim sensin ayşe ahmet mehmet.. benim param partiye oraya buraya el altından verilsinm diye verilmiyor.... ben bir markete gitsem alışveriş yapsam ve 1 dk sonra gidip kasiyere bunu değiştirecem desem bana fiş sorar beni hatırladığı halde... böle durumalrda kanıt gerekir.... pekala hükümetimizin yaptığı gibi para ve bağış toplayabilirdi.. böle karanlık işler bize ters geliyor.

bana bunun doğruluğunu kanıtlayamazsın elinde delil ve belge yok.... ünlü yahudi istihbarat ve ajanlarının bilgisi dışında filistine yine ünlü rus ajan ve istihbaratlarının bilgisi dışında çeçenistana para ve silah gönderilemez ... bence burada bir çıkmaza girer senin bu savunduğun olay... bugün iranın yolladğı silahlara israil askeri tarafından el konulmuştur....canlı örnekte verdiğin yok... kendinin doğru benim yanlış olduğumu savunuyosun ... objektif değilsin...

SEN İZLEDİĞİN FİLİMLERİN ETKİSİNDE KALMIŞSIN......O ÇOK BÜYÜTTÜĞN MOSSADIN İÇİNDE BUGÜN HİZBULLAHIN AJANLARI VAR ARKADAŞIM ...........RUS İSTİHBARAT SERVİSİ GEÇEN SENE ÇOK İYİ KAMUFULE OLAN ONLARCA ADAMINI KAYBETTİ MERAK ETME SEN ALLAHI, BİZİMLE VE CİHATEDEN ERLERİ İLE ONLAR İŞLERİNİ BİLİRLER SEN KAFAYA TAKMA.......................BEN SANA İMAM TEYMİYYENİN FIKHINI OKUMANI TAVSİYE EDERİM ÖZELLİKLE PEYGAMBERİMİZİN NEDEN EBU CEHİLİN AYAĞINA BU KADAR GİTMEİSNİ............SEN BUNA İSTE İNAN İSTER İNANMA MİSAL BOSNA SAVAŞINDA SİLAHLAR ŞEKER TORBALARINDA SOKULDU BENDEN BU KADAR................BUNUN İÇİN BELGE ARIYORSAN 90 LI YILLRDAKİ CİHADİ VİDEO LARI İZLEMEN LAZIM ..........TAMAMMI KARDEŞİM İSTERSEN BUKADAR UÇMA BİLMEDİN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ HİÇ BİR ŞEY TV DEN İZLEDİĞİN GİBİ DEĞİL...............MİSAL GEÇEN SENEKİ DİMANO İŞTİŞHAD EYLEMİ MOSSAD EYLEMCİYİ TELAVİVDE ARDI EYLEM DİMANODA YAPILDI .............

usame 04-01-2009 00:50

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566234)
Siz ne hakla forumda yorumlarını belirten üyelerimize ''cehl-i'' deme gafletine düşüyorsunuz..? Herkes sizin fikirlerinizle hareket etmek zorunda mı..? Birde bir başka konuda ''dünya işleri yüzünden kırıcı olmayın'' gibi bir cümle kullanmışsınız.. Çelişkiye bakın..!!

Her konuda dini ortaya koyup örneklerinizi ona göre verip dindar görünmeye çalışıyorsunuz..Ama niyetinize(!) göre amel etmiyorsunuz..Tabi gerçi unuttuğum bir şey var.. Din saadet partisini destekleyenlerin tekelinde(!) milpardon efendim..!!

Canlı örnek diye bahsettikleriniz sadece sizin kendi sözlerinizdir...Ve üstüne birde uydurma iddialar..Hani nerde kanıtınız..? Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez.. Müslüman zanna kapılmaz..Her şeyi biliyorsunuz din husunda madem..Bunuda bilin..!! Emin olmamızı istiyorsanız kanıt koyacaksınız.. Biz aptal değiliz..!!

BAKIN KANIT DİYİP DURMAYIN SİZMİ GÖNDERDİNİZ O SİLAHLARI HAYR............ O NEDENLE KONUŞMAYIN ÇEÇEN CEPHESİNİDE İYİ BİLİRİM..........IRAK CEPHESİNİDE.............FİLİSTİN CEPHESİNİDE BİLDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN İSTİHBARATİ ŞEYLERİN SİZE KANITINI NASIL GETİREYİM EĞER ÇEÇENİSTANA CİHADA GİDEN TANIDIĞINZ VARSA SORUN ALLAH ALLAH

usame 04-01-2009 00:59

NEYSE ARKADAŞLAR HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR .........BEN ÇIKIYORUM BU KONUYA ARTIK CEVAP VEREREK KENDİNİZİ YORMAZSANIZ SEVİNİRİM....................

k.dangir 04-01-2009 01:00

bosnaya nasıl silah sokulduğunu biliyorum...o olay mükemmel derecede organize bir olaydı... bilge kral ve bizim birkaç başarılı görevli askerimiz sayesinde çok olaylar oldu.... tabi bütün gizli örgütler kusursuz değildir ama velakin onları aklamanın yolu yine güçlü bir istihbarat örgütüdür... arkaddaşım bugün çeçenistanda kan durduysa putinin akıl dolu siyaseti sayesindedir... benim diyeceğim o paralarla silah alınmadığı ortada o dönemdede sapanla taş atılıyodu şimdide.... el aksa tugayı ve hizbullahın silahlarının rusya üzerinden geldiği açık ve net biçimde ortadadır .. erbakanın bu trilyonu kapatılacağını anlayınca alavera dalaverayla ortadan yok etmesi her ne olursa olsun yanlıştır.. tüyü bitmemeiş yetimin hakkı var o parada

Duygu'Seli~ 04-01-2009 13:55

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566236)
BAKIN KANIT DİYİP DURMAYIN SİZMİ GÖNDERDİNİZ O SİLAHLARI HAYR............ O NEDENLE KONUŞMAYIN ÇEÇEN CEPHESİNİDE İYİ BİLİRİM..........IRAK CEPHESİNİDE.............FİLİSTİN CEPHESİNİDE BİLDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN İSTİHBARATİ ŞEYLERİN SİZE KANITINI NASIL GETİREYİM EĞER ÇEÇENİSTANA CİHADA GİDEN TANIDIĞINZ VARSA SORUN ALLAH ALLAH

Peki siz mi götürdünüz yada götürenleri gördünüz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz.. Kanıt diyip duruyorum çünkü biz sisizn gibi ''zan''larla hareket etmiyoruz..Hani dini çok iyi biliyorsunuz ya.. Bunuda ben öğretiyim size.. Müslüman zanna kapılmaz..;;) Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..
Varsa kanıtın adam gibi koyar konuşursun.. Kimsenin sizin sözlerinize itibar etmek gibi bir mecburiyeti yok..!!
Hele size itibar etmiyorlar diye üyelere ''cehil'' sıfatını kullanmaya hiç hakkınız yok.. Haddinizi bilerek konuşun..!! Bilmiyorsanızda yorum yapmayın..!!

Duygu'Seli~ 04-01-2009 13:57

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566244)
NEYSE ARKADAŞLAR HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR .........BEN ÇIKIYORUM BU KONUYA ARTIK CEVAP VEREREK KENDİNİZİ YORMAZSANIZ SEVİNİRİM....................

Cevap veririm yada vermem bu sizleri ilgilendirmez.. Verecek cevabı olamayanlar işte böyle kaçarlar zaten..;;)

All times are GMT +3. The time now is 04:12.