![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
Beni de ekleyin..Benim dua kardeşim yok :'(
|
DUA KARDEŞLİĞİ
tabi canım . hemen ismini paylaşırsen listeyi yeniden düzenleyeyim. :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
zeynep :D :D
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum
TUĞBA kardeşim seni EDA kardeşimle yazdım . TUTU kardeşim senide AK_MAVİSH ile yazdım. yalnız Tutu kardeşim isminide inşaallah hemen yazarsan sevinirim canım ;)Hayırlı olsun canım kardeşlerim. Dualarımızda unutmayalım birbirimizi inşaallah Yüce Rabbimize ellerimizi açıp dua ettiğimizde Dua kardeşlerimiz heran dilimizde inşaallah . Günden Güne büyüyoruz .Allah c.c. hepinizden razı olsun . DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- Akp4ever - Feyza 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Nuh(NUH) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- tutu (TÜLİN ) - ak_mavish ( ZEYNEP ) Suskunprenses ( Hepimizin dualarında inş) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
aa benimde artık bir dua kardeşim var :) çok mutlu oldum
|
DUA KARDEŞLİĞİ
evet Eda'cım rabbim daim etsin. birbiriniz için yaptığınız dualar inşaallah kabul olur ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Amin inşaallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
benımde ismim tülin arkadaşlar :)
zeynep arkadaşımla dua kardeşimmiş buna sefindim :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
memnun oldum tülin artık dua kardeşiyiz :D
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
ruveyda kardeşim şu sanala alemde o kadar hayırlı bi iş yapıyorsun ki ne kadar takdir etsem azdır..
sırf bu hizmetinden dolayı dahi bi kardeşin ve dava arkadaşın olarak ismen seni dualarıma dahil ediyorum.. bu hizmete + kaç verilse az.. ama site kuralları dahilince bi seferde en cok +1 verildiği için bendende sana +1.. bu arada sana ve tüm kardeşlerime ve hasseten dua kardeşim selahattin'e hayırlı bayramlar diliyorum.. Allah çabalarınızı zayii etmesin ve yardımcınız olsun.. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Sahil kardeşim...
Allah razı olsun. Çok mutlu oldum . Aslında ben bir şey yapmıyorum . Ben sadece öneride bulunuyorum bunun devamını getirmek buradaki siz değerli kardeşlerim sayesinde oluyor . Sizler olmasanız ne yazarsam ne kadar çabalasam boşuna değil mi ? Her konuda katılımlarınızı hepinizden bekliyorum arkadaşlar. Birbimizden öğrenmemiz gereken o kadar çok şey var ki ? Allah için hepinizi çok seviyorum kardeşlerim . Dualarında yer verdiğin içinde teşekkür ederim sahil kardeşim .Çok mutlu ettin beni . saol kardeşim. selam ve dua ile. |
DUA KARDEŞLİĞİ
benim dua kardeşim yok :'( adım Nur Kübra.çok geç kalmışım :'(
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Bennur inşaallah sanada hemen bir dua kardeşi buluruz ;) geç kalmadın . liste isteyen oldukça uzuyor :) yeni listeyi düzenlerim inşaallah . |
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum .
NUR KÜBRA canım listeye senide ekledim. bundan sonra gelen arkadaşım ile Dua Kardeşi olacaksın İnşaallah :) DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- Akp4ever - Feyza 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Nuh(NUH) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- tutu ( TÜLİN ) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - ?? Suskunprenses ( Hepimizin dualarında inş) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah razı olsun :) Beni de eklediğiniz için ayrıca teşekkür ederim ;)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ben de varım,listeye beni de eklerseniz sevinirim...
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum .
NUR KÜBRA canım işte dua Kardeşin İBRAHİM -44 . Hayırlı olsun arkadaşlar. Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşaallah . :) DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- Akp4ever - Feyza 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Nuh(NUH) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- tutu ( TÜLİN ) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) Suskunprenses ( Hepimizin dualarında inş) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah razı olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin (Amin)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Çok güzel bir çalışma.
Ben de varım ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah razı olsun..Rabbim hayırlı duaları kabul olunanlardan eylesin inşaAllah hepimizi
|
DUA KARDEŞLİĞİ
arkadaşlar kusuruma bakmayın malum okullar açıldı fırsatım olmuyor fazla...adım mehmed onur...ayrıca siteye erişimde de sorunlar oluyor. yani her zaman bağlanamıyorum :'( Allah'a emanet olun..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum .
HURREM canım adını listeye ekledim. İnşaallah Dua kardeşinde yakında gelir ;) Yalnız isminide yazarsan sevinirim. DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- Akp4ever( MEHMET ONUR ) - Feyza ( FEYZA ) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Nuh(NUH) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- tutu ( TÜLİN ) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- Hurrem ( ? ) - ?? Suskunprenses ( Hepimizin dualarında inş) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
SİDRE ZEYNEP NEDEN GELMİYOR HASTAYDI AMA SİTE YÖNETİCİLERİ SİTEYE UĞRUYORMU BİLMİYORUM BENİ HABERDAR EDERSENİZ MUTLU OLURUM SAYGILARLA.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Zeynep'cim Allah şifa versin ... canım dua ederken burada ismi yazılı dua kardeşliğine katılan tüm kardeşlerime dua ediyorum .. Rafet Kardeşim ne güzel davranış . Allah c.c razı olsun . İşte gerçek bir Dua kardeşliği örneği. Dualarımızda hep beraberiz Allah'ın izni ile. Arada siteye uğradıkça buraya bakarak Dua kardeşlerimize güzel bir kaç not bırakalım veya hatır soralım ;) Başta ben olmak üzere :)) Bu vesile ile Samet kardeşime dualrımda olduğunu hatırlatmak isterim :) İnşaallah herşey yolundadır hayatında .. selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah razı olsun Ravzacım Rafet kardesıme bende cok tesekkuredıyorum gelsede keske konusabılsem :-[
|
DUA KARDEŞLİĞİ
gelince mutlaka burayı okur zeynep'cim . cevap yazıldı mı diye :) Artık oda cevap yazar. ama takdir ettim kardeşimi maşallah ne kadar güzel bir davranış değil mi ?
peki şimdi iyisin dimi canım ?? |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Zeynep'cim rabbim inşaallah şifa versin. Sabredersen inşaallah mükafatın büyük olur . biliyorsundur ki bize gelen musibetler bizim küçük günahlarımızın affına veslile Allah'ın cc. izni ile. Hep dualarımızda olucan inşaalllah . Dediğin gibi canım kim bilir ne dertler ile uğraşanlar var. Rabbim herkesin yardımcısı olsun İnşaallah . Güçlü birisin sanırım zeynep maşallah sana canım. Allah c.c. yardımcın olsun
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ravza_Ruveyda kardeşim bende dua kardeşliğine katılmak istiyorum inşAllah..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ravza_Ruveyda benim ismimi hocam Feyza taktı, anlamı güzel olduğu için gerçek ismim Mine.
Feyza mine diye tanıtıyorum genelde kendimi, Feyza ismini anlamının güzelliğinden dolayı kullanıyorum fark etmez sanırım. ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
s.a.arkadaşlar öncelikle böyle güzel bir konu actıgın için Allah razı olsun RAvza..bende katılmak isterim inşallah..Duayla..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum .
HURREM ve RUKAL adlarınızı listeye ekledim. Birbirinizin Dua Kardeşi oldunuz :) Yalnız gerçek İsimlerinizi ikinizde yazmamışsınız Lütfen en kısa zamanda bildirin ki ekleyeyim . Ayşe42 canım listeye eklendin bundan sonra gelen arkadaşımızla eşleştirmeni yapıcaz. Sende İsmini bize yazarsan sevinirim. Allah c.c. razı olsun hepinizden . selametle. DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - Vuslat_19(EDA) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- Akp4ever( MEHMET ONUR ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Nuh(NUH) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- tutu ( TÜLİN ) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem ( ? ) 20- Ayşe42( AYŞE) Suskunprenses ( Hepimizin dualarında inş) (Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.) |
DUA KARDEŞLİĞİ
İsmim Betül..
Allah razı olsun kardeşim.. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
OKUDUM ARKADAŞIM SEN BENİM DUA KARDEŞİMSİN UNUTULURMUSUN HİÇ. KENDİNE ÇOK DİKKAT ET.ŞUNU UNUTMA MUTLULUĞUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ AMA RAHATSIZLIĞIN BİZLERİ ÇOK ÜZECEKTİR. KARDEŞİM TEDAVİSİ NE İSE YAPTIR YAPABİLECEK BİRŞEYİMİZ DUADAN BAŞKA OLURSA SÖYLE BUNDAN BÖYLE HER ZAMAN YANINDAYIM . SELAMETLE KAL MEVLAM ŞAFİ SIFATINI ÜZERİNDEN EKSİK ETMESİN KARDEŞİM.
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:51. |