![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
olur snle izlerim, nede olsa huyumu biliyorsun (:
|
taam :D huyun kurusun emi :D (babannem olsaydı öle derdi sanırım :D )
|
kurusun be, ama dikkat et hepsinden vazgeçebilirim ama inadımdan vazgeçmem (:
|
aman vazgeçme yesinler inadını :D
|
aman deneme sakın boğazında kalır. demedi deme hehe
|
bırak bğzmda kalmayı mideme oturur bee :D
|
----|--->|<----|-----
sustunuz ::) ::)
neyse ben gidiyorum bjk bölümüne iyi bakın yorumlarınızı eksik etmeyin.. :) :) hafta fb-gs maçının gölgesinde geçmesin rica ediyorum :D ben artık seyrek uğrayacağım foruma.. bi terslik olmayacağına eminim size güveniyorum hadi allah emanet olun haftaya görüşürüz.. :-* |
tmm kuzu mrk etme sen
|
aksam maci izledim..güzel bir macti, golde güzeldi ama ben baska bir konuya deginecegim..
mactan sonra bursa kaptani egemenin genc futbolcu serdara atmis oldugu tokada..sahada yenilmenin vermis oldugu ezikligi, sahanin en iyi oynayindan cikarmaya calisan egemen bey gibi futbolcu diye gecinenler futbolda siddeti körükleyen kisilerdir.. mac oynanmis bitmis..kazanmaya sevindigin gibi kaybetmeyede hazmedeceksin..genc bir futbolcudan hirsini cikarmakta ne oluyor.. akli sira kabadayilik yapiyor ama bilmedigi birsey var gün gelir o tokat kendine öyle bir dönerki hemde osmanli tokadi olarak.. ben bjk li degilim aksamda yenmelerini istemedim ama hakettiler kazandilar en azindan saygi duyma erdeminde bulunalim..bi gibi hareketleri siddetle kiniyorum egemenin yaptigi terbiyesizligi özellikle teshir etmek istedim.. |
Maçı bende izledim ve Bursanın futbolcu kalitesi olarak çok da iyi bir takım olmadığı bir kez daha görüldü, Beşiktaş ismini kullanarak reklam yapma peşindeler sanki.Egemeni bende kınıyorum bi de fatih terimi egemeni milli takıma çağırmıyor diye eleştiriyorlardı böyle futbolcuların milli takımda işi yok
|
maci dinledim izleyemedim spikerin de anlattigina gore gol atan kazanir tarzi bir mac olmus
yok yani egemen denen ... 5 gol kacirsa hadi olur sinirlenir diyecegim ama yaptigi terbiyesizlikten baska bir sey degil tek amaclari reklam iste baska bir sey degil ne de guzel kapak oldu ama :D :D :D :D :D :D :D :D timsahmis pehhh :D :D :D alti ustu bir pencelik canin var ne artistlik yapiyon |
öncelikle çok mutlu oldum ya bursasporu yendik diye..çok iyi oldu bu moral bize...çok iyi oynadık diyemeyiz ama olsun önemli olan yenmekti ve oldu nihayet...zaten maç bizim hakkımızdı bursadn iyi oynamıştık en azından..
ama varya o tokata sinir oldum ya bu ne igrençlik nasıl atabiliosun o tokatı ya..o kadar ktü oldum ki..kendi bilmez,igrenç insan..sana öyle bi tokat gerekki.... bide şu var bursasporlu ahmak tarftarlar siz kndinizi ne sanıyosunuz BEŞİKTAŞ'A,ÇARŞI'YA kafa tutabilirmisiniz siz ya...komik insanlar neyle ugraştıgınızı biliyomusunuz... |
orkadaşlar sizi bizim mekana desteğe davet ediyorum...........selahattin ay nerdesin.......hani söz vermiştin alemi ervahta ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende varm geldm
|
heyyyyttt selamlar ben geldim
|
selamlar kartal yok mu kartal ????
|
Alıntı:
|
bu gece en büyük kartal benim..hadi besiktasim göster kendini, sevindir bizi..su anda maci canli olarak dinliyorum heyacan dorukta..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
izin vermiyor hic bir seye neyse artik radyo madyo idare edecegiz bu arada rustu sayesinde yemis bizimkiler offffff :'( :'( :'( :'( :'( |
bu ruya da boylece biter
ertugrul hocam yine sana destek hep sana destek tek sana destek futbolcular allah cezanizi versin bes para etmezler.. kader maci oynadiklari futbola bak ya biz cok onemsiyoruz ya da bunlar gercekten futbolcu olunca herseyi bitiriyor.. kendi evinde yenil git orda yenmen gereken macta 2-0 yenil yaziklar olsun.. marsilyadan 2 ye liverpool 3 atsin .... >:( >:( >:( >:( yok yok bu sene sampiyon da olmazsak artik .... canim cok sikildi yavvv >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( |
Alıntı:
gerçekten çok üzüldüm :( |
merhaba arkadaşlar hüzünlü bir gün sonrası yine umutlarımızla yollardayız. durmak yok yola devam:)
|
Alıntı:
hoşgeldiniz... |
ama burası bizim yerimiz ne işin var :)
|
Alıntı:
ama hatamı ettik.... ;) |
hoş buldum diyip geçiyim ben :)
|
hoscakaLLL... :( :(
buda buraya kaDarmışş... [color=red]aMa ÖLÜMÜNE ߀$!KTA$ !! |
ben geldim kimse yok mu yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv >:( >:( >:( >:(
|
Alıntı:
bu ne sinir selahattin ay :o |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
elh. iyiyiz dunya isleri ugrasip dururuz iste