![]() |
iyi aksamlar en yeni ve en acemi üye benim her halde tesadüfen buldum iyi ki buldumu düşünüyorum.. yabancılık çekmiyorum rahatlıyorum heyecan yok..:D
|
Samsun İl Başkanlığı Kurulduğundan beri bütün oluşumları takip etmekteyim, fakat nette online olma zamanım çok kısıtlı üye olduğumdan beri ancak yazma fırsatı bulabildim...Sevgiler selamlar
|
kayın pederim sayesinde
|
düsüncelerime etki eden akrabalarimin (ist /fatih ilce teskilati) beni zaten uzun zamandir nasil ne zaman gibi sorularima aciklik vermesi sayesinde kesin kararli oldum..babamin vefati icin geldigim istanbulun dönüsünde hemen üye oldum..aslinda amacim internette degil ayni zamanda almanyadaki bir parti bürosuna gidip kayit olmak istegimdir..ancak simdilik öyle bir yer bulamadim..ilk firsatta takip ederek üye olacagim..
|
facebooktan haberdar oldum
|
akp ne üyelik için araştırıken farkettim çokta iyi oldu
|
İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPARKEN HABERDAR OLDUM...
TÜRKİYENİN DOĞRULARIYLA DOĞRU KARARLAR ALANLARLA DOĞRU İNSANLARLA İLGİLENİYORUM. |
internetten araştırarak haberdar oldum
|
Malum forumu kurduk...
Bu şekilde haberdar olmuş olduk Sizler? |
internette ak parti gençlik kollarından haberdar oldum
|
İnternette ak parti gençlik kolları sitesinden
|
Genel Sağlık Sigortası ile ilgili arama yapıyordum burayı buldum.
|
gençlik kollarından haberdar oldum
|
ak sevdalı olarak kendim buldum sitemizi
|
Selamün Aleyküm kardeşlerim...
Geçen seçim zamanı facebookda bazı kendiniz bilmezlere partimizi fikirlerimizi anlatırken buldum ama o hengamede anca üye olabildim...dedim arada olayım bir dahaki seçime kalırsak o seçim başarısıyla unutulmasın :) |
Selamün Aleyküm kardeşlerim...
Geçen seçim zamanı facebookda bazı kendiniz bilmezlere partimizi fikirlerimizi anlatırken buldum ama o hengamede anca üye olabildim...dedim arada olayım bir dahaki seçime kalırsak o seçim başarısıyla unutulmasın :) |
ben zaten partinin teşkilat üyesiyim
|
Ak Parti foruma internetten ak parti teşkilatını incelerken gördüm.
|
bende konyada ak parti il teşkilatına gidip gençlik kollarına üye oldm. we nettende ak partiyi ziyaret etmk istedm burda da üye ol yazısını görünce burayada üye olmk aranza katlmk istdm..
|
zaten böyle bir girişimim vardı ne zamandan beri sağolun tşk ederim
|
google üzerinden arama yapıp forma ulaştım
|
arama motorlarından...
:) |
ben biliyordum :)
|
googleden..
|
İnternette arama yaparkek buldum.
|
kendi özel isteğim kimseden haber veya öneri almadım.Topluluk olarak hareket ederek daha iyi ve güzel yerlere geleceğimizi düşündüğüm için buradayım.
|
akpartin yapmış olduğu icatlardan etkilenip araştırmam sonucu böyle bir sitenin varlığı keşvettim iyikide aramışım bu oluşumun bir parçası olma imkanı sundukları için emeği geçen herkeze teşekürler
|
İnşallah çok hayırlı olacağına inanıyorum.
saygılarımı sunuyorum. |
internet üzerinden......
|
MERHABALAR
sizi internet üzerinden buldum ve uye oldum ayrıca burulardanda uye olacam inşallah
|
ben hep haberdardım ama bu güne nasip oldu
:güzel: |
Yeni arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz
|
ben kendim karar verdim ve internetten buldum
|
AKParti resmi wep sitesine ve partiyle ilgili diger faaliyetlere bakarken tesadüf eseri gördüm,bundada vardır bir hayır :)
|
halkın partisi
akparti halkın partisi olmuştur,ve hep dogru yolda gitmeye devam edecektir.inşallah daha iyi olacaktır.
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum.
|
takipçiliğim sayesinde
|
Akparti
ak partiye üye olmak istiyordum bu forum sitesine denk geldim:)
|
Seviyorum ve üye oldum. :güzel:
|
ak forum hakkında
bilmiyordum ben 6 yıldır yurtdışında yaşadım yeni geldim inşallah üye de olmak istiyorum üye kartı almak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim neler yapabilirim
|
| All times are GMT +3. The time now is 01:24. |