![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
sen yeniden yeni imissin ya 2 gun olmus geleli :)
Olsun olsun sakin cekinme cok sevecegin sana cok sey katacak bir forumumuz var .. ee sen de kartal misin ? ziyaretcisi mi buranin? |
Alıntı:
efet daha yeniim.. ama forumda yeniim ... akLı oLmakta deiL.. gerçekten partimize yakısır bı forum oLmuşş... ayrıca BEŞİKTAŞ böLümü mükemmeL yha... |
evet oyledir
de benim dikkatimi cekti .. forumda editorlerimiz var Turkce yi Turkche lestirmeyelim.. onlari da yormayalim .. efet, yeniim, deil, yha, ;) ee nerelisin peki ? bir de bu mayonez rumuz ?? cok sormadim ins. |
Alıntı:
tokatlıım(Tokatlıyım) ama istanbuLda(İstanbul'da) yasıorum(yaşıyorum).... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herkese selam..dünkü maçtan sonra nasılsınız bakalım... ::)
|
Alıntı:
maci bosver ya ruh yok ki adamlarda tosbalar takimi.. bir kisi sey diyordu radyoda .. onlar o mactan aldiklari pirimleri carsiya dagitsinlar hak geciyor diye hakli vallahi :) |
Alıntı:
|
sorma ya benim de hep uzuldugum adam ertugrul.. gerisi bos zaten..
neyse bakalim devre arasinda bir temizlik ile halleder ins. |
Alıntı:
mayonez kardesim ben sana dedim ama bak editorlerimiz yordun sen hak geciyor bak ;) saka bir yana dikkat edelim |
Alıntı:
Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. :) :) Bundan sonra dikkat etmeye çalışırım... Forumda güzel bir hoşgeldin oldu bu teşekkürler .. hoşbulduk!! :) ;) |
forumda hersey guzel sen biraz takil anlarsin ;)
bu arada "mayonez" i sormustum ses cikmadi :) |
Alıntı:
mayonez... sadece kullanıcı adım.. öylesine yani.. yasemin ben |
hmm memnun oldum ;)
|
hiç mayonez die nick duymamıştım ::) memnun oldum ..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bende... Ayyy pardon 'B'ende :) ;) mennun oldum.. |
Alıntı:
:) Bu da benim farkım olsun.. ;) Bende memnun oldum.. |
Alıntı:
Sadece kelimelere ozen gosterelim.. hepimiz dil profesoru degiliz burada.. bu isin uzmanlari kendisini bilir ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) bu arada dünkü maç hakkında.. istedikleri zaman oynuyorlar yenemeyecekleri takım olmuyo ama istemezse beyfendiler böyle kendilerini de bizi de rezil ediyorlar.. sinir oldum ya >:( >:( ama unutmasınlar onlar futboldan para kazanıyor olabilirler ama biz ruhumuzu koyduk BEŞİKTAŞ'a ...... püfff yine sinirlendim yaa :( :( |
Alıntı:
Hifz- i lisan ??? Dilin saklanmasi, korunmasi demek di mi?? |
Sinirlenme Yasemin kardesim degmez ya
Tosbalar.. al parayi yat.. oh be ne guzel dunya.. mac bitse de eve gitsek diyorlardi.. Rustu bir tane idi.. yoksa farkli olurdu mac.. Neyse bakalim ikinci yari satsinlar Ricardinho yu falan cok daha iyi bir kadro kurar. Ertugrul hocam ;) cok seviyorum ben bu adami :) |
Alıntı:
dediğiniz gibi de olur :) + dili gereksiz şeylerden koruyan,malayani konuşmalardan uzak duran anlamında diye biliyorum ben :) ::) |
Alıntı:
iyi hoş diyorsunda biz beşiktaşla yatıp beşiktaşla kalkalım beraber sevinip beraber üzülelim.. sonra bunlar gelsin.. beşiktaşın ne demek olduğunu buyukluğunu anlayamayan insanlar rezil etsinler... insan ister istemez üzülüyor.. :( ama ertuğrul hocam.. bunları haketmıyor... :'( neyse.... |
Alıntı:
Masallah forum da olmasa tam cahil olacagim ben ya :D :D :D :D Malayani: ıvır zıvır.laf ola torba dola... # "kisinin malayani seyleri terketmesi, onun muslumanliginin guzelligindendir!" hadisinde de kullanılan arapça kökenli kelime. |
Alıntı:
|
Alıntı:
cikip eylem mi yapalim ??? Buyuk takimlarda hep boyle aolur ben alistim.. Real Madrid de Zidane , Ronaldo Raul istemezse 5 yiyorlardi. Onlarin keyfi olunca 5 atiyorlardi .. ;) |
futboldan birşey anlamadığım nekadar ortada ;D
|
Hifz-i lisan kardesim hepimiz cahiliz diyelim baglayalim olayi ;)
ogrenmek icin buradayiz sonucta.. :) Allah Allah bos ver zaten ben de nasil uzaklasirim bu tatli beladan diye araniyorum :) |
sohbetinize doyum olmuyor ;D hayırlı akşamlar mayonez memnun oldum,selahattin abiyi biliyorum zaten ::) ..hoşcakalın...
|
Alıntı:
|
Selahattin Ay Yıldız.. :D senin ki daha uyumlu oldu yaa ;D
|
kimse yok mu?
|
Alıntı: