![]() |
Ak parti gençlik kollarına nasıl üye olabilirim die araştırma yaparken kendimi bu formda buldum ama hala aradığım sonuca ulaşmış deilim :S
|
Alıntı:
|
İNTERNETTEN
|
herkese slm
arkadaş ve akraba çevresinden
|
h.b. erzurumluyum oradan ikamet ediyorumm çoktanr siyesete merak içineyeim ve siyasetin içinde olmaya çalışıyorum ama burayı yeni fark etim inşallah bilginlenmem adına bana yardımcı olur...
|
Google aradım ve buldum
|
gençlik kollarına üye olmayı ararken önüme internette bi anda bu site rast geldi ve üyü oldum herşey çok güzel ve yararlı.
|
akparti şanlıurfa gençlik kolları yazdım zaten bunda yarım saat öncede ak parti şanlıurfa il başkanlığına kimlik bilgilerimi verip gençlik koları üyesi oldum
|
İnternette ak partıye uye olmak için uğraşırken forumu gödüm üye oldum.Teşekkürler...
|
türkiye bugüne kadar böylebir lider görmedi allah uzun ömürler versis syın başkanımıza
|
aka partiye kaydolmayı düşünüyodum nette aramaya başladım ve burayı buldum ....
|
Kendi araştırmam sayesinde internetten ulaştım.
|
Akp ile ilgili sitelerde gezerken haberdar oldum...Kuranların emeğine sağlık...
|
Ben direkt siteye girerek üye oldum.Kendi isteğimle..
|
merhaba hosbulduk daha yenıyım kesvetmeye calısıyorum
|
Forumu AK Bülten aracılığıyla öğrendim çok beğendim forumlara düzenli olarak katılıp katkıda bulunacağım. AK Parti Türkiye siyaset tarihinde yenilikçi ve rasyonel adımlarıyla çığır açmıştır siyasetin kalitesini yüksetmiştir.Çıtayı yükselten bu anlayışa saygı ve sevgi duyuyorum.
ERCAN ALPTÜRK, Yeminli Mali Müşavir, ATLANTİK YMM, Şişli-İSTANBUL |
s.a forumdan facebooktan haberdar oldum
|
selamun aleykum kardeslerim,
ak parti forumu kendim arastirarak buldum. hollanda'da yasiyorum ticaret ve politika yi kuranin yolundan takip ediyorum ve paylasmak istedigim konular var . bekir sogukcesme |
hic kimse bana birsey söylemedi,uzun zamandir katilmak istiyordum ve internetten arastirdim ve üye olma karari verdim.
|
2009 dan beri
ben internet sitesinden buldum
|
RAST GELE.
|
merhaba aranıza hoş geldim :)
|
Merhaba herkese,
aslinda ben kadin kollarina üye olmak istedim fakat nedense genclik kollarina üye olmusum. Ben uzun zamandir düsünüyordum olmayi internetten arastirmaya basladim ve sonunda üye oldum.Kimse bana önermedi yani. |
benim akp ye zaten bir sempatim vardı..:gül:
|
ben internette gezerken birden karşıma çıkınca hemen üye oldum
|
bu forumu ak parti sitesinde gördüm oradan üye oldum:)
|
sa hosbulduk
|
gezinirken haberdar oldum
|
h.geldin hava foruma
|
Merhaba
Ben Kahramanmaraşlıyım. (Elbistan) Daha öncedende AK Parti öncesi siyasetle ugraştım. Askerden sonra gecim derdimden dolayı siyasete ara verdim. Sayın Tayyip Erdogan Bey taktir ettiğim bir başbakandır. Bana bugün nasip olsada etrafımdaki kişleri ak partiye yönlendirdim. Burda olmaktan mutluyum. |
Ben google'dan buldum :)
|
Ak Parti benim demin partisi o da sever bende severim
|
Partimize üye olmak istediğim için araştırma yaparken internet üzerinden haberdar oldum
|
abim ak patide gençler birliği başkanı onun sayesinde üye oldum
|
Dindar çevreye sahip olan arkadaşlarımın etkisiyle buraya üye oldum.Gerçekten çok faydalı yararlı sıcak bir topluma sahip bir yer.
|
kendim aradım üye oldum
|
gençlik kollarına üye olmak istediğim için ak partinin sitesine girdim gezdim dolaştım sonra bi baktım forum
|
Kardeşim üye oldum dedi bende araştırdım buldum üye oldum
|
AKLIMLA KARDESIM AKLIMLA
|
acikca soylemak gerekirse ben akp parti amlemini ilk 2002 hatayin tabakhanede tabela asilirken iste bu yeni parti aplemiyle turkiyeyi aydinlatacak dedim.ve daha sonra yapilan tum icraatlarda basari kaydeden akp ye sonsuz sukranlarimi diler iyiki varsiniz tüm akp yetkililerine basarilarin devamini diliyorum ,iyiki varsiniz..simdiyer kadar neden uye olmadigimi sorarsaniz.gecim derdinden basimizi kaldiramadim.ama ne olursa olsun yuregimde oncelikle basbakanimiz recep tayyip erdogan olmak üzere tum akp görevlilerini seviyor ve taktir ediyorum .saygilarimi sunuyorum.ben ayhan guney
|
| All times are GMT +3. The time now is 16:31. |