![]() |
merhaba arkadaşlar
|
bi memur olamadım bir kızım var imam hatip mezunuyum okul ikincisiydim memur olmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor büyüklerimizden yardım istiyorum allah rızası için...saygılarımı sunuyorum.
|
Memur olmanın şartları bellidir heralde. Herkes eşit haklara sahip olarak başvurularını yapıyorlar, sınavlarına giriyorlar.
Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah bu aşamaları en iyi şekilde geçip, memur olabilirsiniz. |
sayin baskanim bana kinse tavsiye etmedi buna inaninki hep icimden akpye üye olmak geliyordu hatta sosyal aktivitelre katilmak ve haberdar olmak isterim bilgisayarim yeni oldu bu yüzden sizlerle tanisamadim ama simdi allah ima sükürler olsun bilgisayarim var artik tabiki parti binalarada gitmek ve oradaki kardeslerimle tanisip faal ve duyarli olmak adina haberdar eolursam elimden gelen gayreti akp icin faydali olmak isterim saygilarimla
|
Herhangi bir öneri almadım kendi araştırmalarım sonucu buldum ve güzel bir form emeğinize sağlık.
|
internetten
|
internetten haberdar olduk başkanım
|
ak partiliyiz allahın adamıyız;;)
|
Aramıza hoşgeldiniz güzel kardeşim...daimi olmanız temennisiyle
|
teşekkür ederim başkanım sizlerle tanışmak kaynaşmak yüzyüze görüşmek temennisiyle ben konyada yaşıyorum saygılar başkanım
|
akp için çalışırız çabalarız gerekeni yaparız başkanım
|
Formumuzda Türkiyenin ve dünyanın gündemine ait birçok başlık mevcut...bu konulara yorumlarınızı yazarak forumdaki diğer arkadaşlarımızla fikri mülahazalara girip forumda aktif olabilirsiniz güzel kardeşim
|
ilim ilim bilmektir ilim kendini bilmektir sen kendini bilmez isen bu nice okumaktır yunus emre hz.
|
çok güzel söz
|
nette gördüm
|
Ak Parti Ülkemizin Gururu
Ben öncelikle Ak Partiye gönül vermis Bütün Herkese selam ve saygilarimi yolluyorum.
|
tanışma
zaten uzun zamandır aklımdaydı nasip bugüneymiş
|
selamun aleyküm arkadaşlar
|
Sürekli olarak çalışmalarınızı internetten ve basından takip ediyordum sizin gençlere verdiğiniz değerden ve hizmetlerinizden ayrıca biz genclerin önünü açtığınızdan dolayı üye oldum :)
|
**
Ben hiç kimseden öğrenmedim yazdım çıktı :)
|
internetten
|
NETTEN ARAŞTIRARAK
|
AK PARTİYE ÜYE OLMAYA ,BU ÜLKEYE DAHA FAZLA FAYDALI OLMAYA ,GENEL KÜLTÜRÜMÜ,YAŞAM TECRÜBEMİ,MESLEKİ BİLGİ VE BECERİMİ AK PARTİ ADINA KULLANMAYA KARAR VERDİM..VE HİÇ KİMSENİN TAVSİYESİ VE ETKİSİ ALTINDA KALMADAN SİZİNLE ÇALIŞMAKDAN,SİZİN İÇİN ÇALIŞMAKDAN GURUR VE ONUR DUYACAĞIM..
|
bir arkadaş vesilesi ile haberdar oldum ..
|
herkesin ramazanı şerifinin hayırlara vesile olmasını niyaz ederim hayırlı ramazanlar saygılar...
|
nasıl haberım oldu guzel bı soru adana seyhanda buyk bır kıtle olarak burdayız ve tamamız akp lıyız ve sonuna kadar olacagız da
|
AK PARTİ YE KARŞI İLGİM ALAKAM VE BEGENİMDEN DOLAYI PARTİYLE İLGİLİ TÜM SAYFLARI İNCALEDİĞİMDEN DOLAYI ÜYE OLMAK İSTEDİM
|
internette akp ye üye olup olmadığımı araştırmak istemiştim rast gele bu formu gördüm ve üye oldum teredütsüz
|
selamun aleyküm kimsenin tafsiyesi olmadan kendi isteğimle karar verip başvurdum.
herkese herşeyin hayırlısı temenni ederim. ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun |
Netten kendim buldum Akp'nin arasına girmek isteğim vardı :)
|
internet aracılığı ile
ak parti ile ilgili internette dolaşıyordum gözüme takıldı. Böylelikle haberdar oldum.
|
:(.....
|
Selamun aleyküm;
Başka bir forumda (islami bir forum) moderatörüm,haliyle diğer forumlarıda takip ederken, Sağolsun google çıkardı sizi karşıma:) |
Alıntı:
Ve aleyküm selam... :saygılar: Hoş geldiniz daimi olursunuz inşALLAH... :) |
Teşekkür ederim en kısa zamanda bi tanışma konusu açıcam inşaallah
|
İnternette vakit geçirmeyi pek fazla sevmiyorum.Çevremde adam akıllı fikir telakkisi yapacak farklı düşüncelerde arkadaş bulmak zor.Hatta imkansız.Bende şansımı burada deneyeyim dedim.Herkese merhaba..
|
Formumuza hoşgeldiniz....burada farklı fikirli birçok şahıs vre düşünce bulacağınıza eminiz..
Daimi olnmanız temennisiyle |
Arayarak buldum :)
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler
|
Alıntı:
Hoşgeldin muhterem kardeşim daimi olman dileği ile... :) |
| All times are GMT +3. The time now is 09:25. |