Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   MALATYALI SOHBET MEKANI... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8875)

Eşref 02-17-2011 23:15

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860309)
Hocam kardeşimiz,çok heyecanlı maşALLAH... :) Kardeş il malatya'ya selam olsun :)

EyvAllah kardeşim. Zamanında bu mekan çok canlıydı. Malatyalı olmayan kardeşlerimiz bile kıskanırdı buradaki sohbetleri. Ama ne olduysa şimdi durgunlaştı. Enerji dolu, heyecanlı üyelere ihtiyacımız var.

Gönülden 02-17-2011 23:21

Hemşom şunun şurasında kaç Malatyalı kalkı ki :( ama geçen zamana inat biz hala buradayız;1 bu mekan bizim mekan durmak yok muhabbete devam :)

ubeyt444 02-17-2011 23:26

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860319)
Hemşom şunun şurasında kaç Malatyalı kalkı ki :( ama geçen zamana inat biz hala buradayız;1 bu mekan bizim mekan durmak yok muhabbete devam :)

başlayalım muhabbete o zaman :)

Esra Ay 05-03-2011 23:25

Ben Malatya da yaşıyorum şimdi kayısı yedim bir güzel Allah'a şükürler olsun ne güzel bir nimet vermiş Malatyamız'a...:)

Eşref 05-03-2011 23:41

Alıntı:

Esra Ay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891445)
Ben Malatya da yaşıyorum şimdi kayısı yedim bir güzel Allah'a şükürler olsun ne güzel bir nimet vermiş Malatyamız'a...:)

Hoşgeldin hemşehrim. Haklısın. Ne kadar şükretsek azdır. Bu hafta Allah nasip ederse biz de kiraz yaprağı sarması yiyeceğiz. Malatya'dan geldi yapraklar. ;1

Esra Ay 05-03-2011 23:59

Hoşbulduk afiyet olsun,biz daha kiraz yaprağı sezonu açmadık bu haftsonu açarız artık.:)

Seyyah 05-04-2011 00:00

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891455)
Hoşgeldin hemşehrim. Haklısın. Ne kadar şükretsek azdır. Bu hafta Allah nasip ederse biz de kiraz yaprağı sarması yiyeceğiz. Malatya'dan geldi yapraklar. ;1

Hadi ya kıskandım bak hemşehrim, Anneme telefon açtırcan illa :)
Şimdi Çağla'ların tam zamanı ya tuza banıp banıp yemek vardı...

Seyyah 05-04-2011 00:02

Alıntı:

Esra Ay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891445)

Hoş geldiniz hemşehrim, bir Malatya'lı daha oldu çok güzel :)

Eşref 05-04-2011 00:06

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891497)
Hadi ya kıskandım bak hemşehrim, Anneme telefon açtırcan illa :)
Şimdi Çağla'ların tam zamanı ya tuza banıp banıp yemek vardı...

Malatya'nın havasını solumak bile ayrı bir güzel. Hele o buz gibi akan su yok mu? Yıllar önce Malatya'ya geldiğimde bakkaldan pet şişeyle su alacaktım. Bakkal "sen yabancısın herhalde, her tarafta çeşme var, buz gibi de su akıyor" demişti. ;1

Seyyah 05-04-2011 00:08

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891509)
Malatya'nın havasını solumak bile ayrı bir güzel. Hele o buz gibi akan su yok mu? Yıllar önce Malatya'ya geldiğimde bakkaldan pet şişeyle su alacaktım. Bakkal "sen yabancısın herhalde, her tarafta çeşme var, buz gibi de su akıyor" demişti. ;1

Malatya'da suya para verilir mi hiç :)
Sen heralde pek sık gitmiyosun memlekete üstâdım?

Esra Ay 05-04-2011 00:08

Hoşbulduk memnun oldum tanıştığıma.

Seyyah 05-04-2011 00:13

Nasıl Malatyam Alt geçitler açıldımı, köprü faaliyete geçtimi? Kaldırımlar yapılıyormu halen, Cengiz Topel bittimi az haber ver bakalım :)

Eşref 05-04-2011 00:17

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891513)
Malatya'da suya para verilir mi hiç :)
Sen heralde pek sık gitmiyosun memlekete üstâdım?

Maalesef gidemiyorum. En son sanırım 2004'te gitmiştim. Antalya'da hayatımız bakkaldan marketten su almakla geçiyor. Malatya'yı da öyle sandım sanırım.

Ama bu sene, bu sene olmazsa seneye mutlaka geleceğim. Dedemizden kalma güzel bir eski Türk evimiz var. Bahçeli. Yazın her yer sıcaktan kavrulurken, orası çok serindir. Yer yatağında yatıp, fırından sıcacık pide almak, köy kahvaltısıyla güne başlayıp, eşek üstünde bahçeye, kaysı yemeye gitmek, dönerken hiç tanımdaığım amcaların, teyzelerin, dedelerin, ninelerin güler yüzüyle karşılaşıp "sen kimlerdensin" deyip evlerine buyur etmesi, Allahım ne güzel bir duygudur.

Vallahi, ben o zevki ahaytım boyunca hiçbir şeyden alamadım/alamıyorum.

Esra Ay 05-04-2011 00:17

Alt geçit 1 numara oldu,köprü için henüz resmi açılış bekleniyor,ama kullanımda,Cengiz Topel de çalışmalara devam ediliyor,alt geçitin üstü kapatılıyor.
Geçen gün yanından geçtim üst baş kalmadı toza bulandım.:w:

Seyyah 05-04-2011 00:23

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891531)
Maalesef gidemiyorum. En son sanırım 2004'te gitmiştim. Antalya'da hayatımız bakkaldan marketten su almakla geçiyor. Malatya'yı da öyle sandım sanırım.

Ama bu sene, bu sene olmazsa seneye mutlaka geleceğim. Dedemizden kalma güzel bir eski Türk evimiz var. Bahçeli. Yazın her yer sıcaktan kavrulurken, orası çok serindir. Yer yatağında yatıp, fırından sıcacık pide almak, köy kahvaltısıyla güne başlayıp, eşek üstünde bahçeye, kaysı yemeye gitmek, dönerken hiç tanımdaığım amcaların, teyzelerin, dedelerin, ninelerin güler yüzüyle karşılaşıp "sen kimlerdensin" deyip evlerine buyur etmesi, Allahım ne güzel bir duygudur.

Vallahi, ben o zevki ahaytım boyunca hiçbir şeyden alamadım/alamıyorum.

Seni Dedemle tanıştırmak istedim, ( Fena gericidir ama ) muhbbete doyardın :)

Seyyah 05-04-2011 00:26

Alıntı:

Esra Ay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891532)
Alt geçit 1 numara oldu,köprü için henüz resmi açılış bekleniyor,ama kullanımda,Cengiz Topel de çalışmalara devam ediliyor,alt geçitin üstü kapatılıyor.
Geçen gün yanından geçtim üst baş kalmadı toza bulandım.:w:

Bu günde Emeksizde o yapımı davalı olan inşaat çökmüş, allahdan esnafa birşey olmamış. Geçen senede fena yangın çıkmıştı iyi oldu kurtulduk o binadan.
Rus Alman savaşından kalma binalara benziyordu şimdi temizlenir,
Cengiz Topel'de yenileniyor ki çok güzel oluyor Malatya'mız Allahın izni ile...

Tek üzüntüm Başbakanımızın mitinginde olamıyacağım malesef... Malatya'da miting bambaşka ya..
- Kanal D Dışarı!!! Kanal D Dışarı !!!
Yaşasın gericilik :)

onurcan 05-04-2011 00:28

Malatyalılar bir kişi soracam öylesine merak ettim Mehmet Oruç diye birisini tanıyan varmı?

Seyyah 05-04-2011 00:29

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891545)
Malatyalılar bir kişi soracam öylesine merak ettim Mehmet Oruç diye birisini tanıyan varmı?

Malatya köymü kardeşim :)
1 milyona yaklaştı nufus :evet:

Sevban 05-04-2011 00:31

Selamun aleyküm, benide alsanıza aranıza bende Adıyamanlıyım, 1954'te Malatyaydık... :) :)

Seyyah 05-04-2011 00:32

Ve Aleykumselam, Ayıp ettin kardeşim gel hele sende çömel bi kenara çay söyledik geliyi :)

Bu arada Hallac-ı Mansur'u koymuşun avatar'ına hangi kaynakdan okudun merak ettim?

Sevban 05-04-2011 00:33

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891553)
Ve Aleykumselam, Ayıp ettin kardeşim gel hele sende çömel bi kenara çay söyledik geliyi :)

:) EyvALLAH üstadım... Bizde gelor derler :) :)

Esra Ay 05-04-2011 00:35

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891544)
Bu günde Emeksizde o yapımı davalı olan inşaat çökmüş, allahdan esnafa birşey olmamış. Geçen senede fena yangın çıkmıştı iyi oldu kurtulduk o binadan.
Rus Alman savaşından kalma binalara benziyordu şimdi temizlenir,
Cengiz Topel'de yenileniyor ki çok güzel oluyor Malatya'mız Allahın izni ile...

Tek üzüntüm Başbakanımızın mitinginde olamıyacağım malesef... Malatya'da miting bambaşka ya..
- Kanal D Dışarı!!! Kanal D Dışarı !!!
Yaşasın gericilik :)

Hemşehrim adınızı bilmiyorum geçen yerel seçimlerde okulda olduğum için gidememiştim,çok pişman olmuştum gitmedim diye.Ama sülalenin çeyreği ordaydı annemle babam birbirlerini kalabalıktan kaybetmişlerdi sonra annem bir önceki arabayla babam da sonra arabayla gelmişti eve.Bir de seçimlerden evvel babam anneme hangi partiye py vereceğini tekrar tekrar söyler.Bizde anneme ''Lambaya vereceksin anne''deriz.:w::w:

Eşref 05-04-2011 00:36

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891539)
Seni Dedemle tanıştırmak istedim, ( Fena gericidir ama ) muhbbete doyardın :)

İnşAllah. Seve seve tanışırım, hem de çok memnun olurum. Dedeni görmedim ama eminim gerici değildir. Sadece bizden daha çok görmüş geçirmiştir.

Her ne kadar yaşım 27'de olsa, hala damarlarımda delikanlılık var. Acemilik var. Çocukluk var.Yokluk görmedik, sıkıntı görmedik (çok şükür) Bu nedene hayat, dedelerimizden öğrenilir. Onlar anlatacak, biz öğreneceğiz. Hataları olsa bile, o hatalar, Amerikan oyunları gibi kirli de değildir. İnsanı kirletmez, kötüye götürmez.

Seyyah 05-04-2011 00:43

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891560)
İnşAllah. Seve seve tanışırım, hem de çok memnun olurum. Dedeni görmedim ama eminim gerici değildir. Sadece bizden daha çok görmüş geçirmiştir.

Her ne kadar yaşım 27'de olsa, hala damarlarımda delikanlılık var. Acemilik var. Çocukluk var.Yokluk görmedik, sıkıntı görmedik (çok şükür) Bu nedene hayat, dedelerimizden öğrenilir. Onlar anlatacak, biz öğreneceğiz. Hataları olsa bile, o hatalar, Amerikan oyunları gibi kirli de değildir. İnsanı kirletmez, kötüye götürmez.

Sınırları zorlar ama? :karizmatik:
Sonra bu sosyal söylemlerden vazgeçmeyesin =)
MaşAllahı var 28 doğumlu :)

Eşref 05-04-2011 00:50

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891572)

MaşAllah. Vallahi hiç sanmam. Eski Türkçe biliyor mu deden?

Seyyah 05-04-2011 00:54

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891579)
MaşAllah. Vallahi hiç sanmam. Eski Türkçe biliyor mu deden?

Bilmez mi =)
Çok matrak adamdır ama fenada Akparti'lidir. Benden fena vallahi :)

Eşref 05-04-2011 01:01

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891581)
Bilmez mi =)
Çok matrak adamdır ama fenada Akparti'lidir. Benden fena vallahi :)

Vallahi tam aradığım kişi. Benim dedemden kalma çok sayıda el yazması kağıtlar, kitaplar var. Matbuları okuyorum ama el yazmalarını okuyamıyorum. Dedene okuturdum. Köy ağalığı yapmış dedemin babası. Savaş dönelerini bir bir not almış.

Seyyah 05-04-2011 01:08

İnşAllah nasip olurda beraber araştırırız gerçi dedemin okuma olayı pek iyi değildir ama malum 83 yaşında olmadı kankalarına yönlendirir bizi :)

Esra Ay 05-04-2011 19:02

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891572)

Burası adından da anlaşılacağı gibi Ak Parti Forum'u CHP forumu değil ki verdiğimiz sözleri
tutmamazlık yapalım,tekrar söylüyorum adam gibi adam,delikanlı gibi delikanlı olana her daim kapımız açıktır.Bu da böyle biline.

Esra Ay 05-17-2011 21:58

Bugün Malatya da sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Malatya mitingi gerçekleşti.Malatyalılar birkez daha Malatyalılıklarını gösterdiler, insan selini 2. kez yaşamış oldum.Malatyalılar çok büyük ilgi göstermişlerdi harika ! bir ortam vardı,pek fazla olmusuzluklarla karşılaşılmadı.Halkın nasıl bağırdığı ve sabırla beklediği görülmeye değerdi.Malatya da miting br başka oluyor.:karizmatik:

Seyyah 05-17-2011 22:14

Gözün aydın,
Naptınız coştunuzmu bari:)
Davullar çaldımı?
Gençlik kolları Kanal D dışarı diye slogan attımı?
Başbakanım ''Sizin Allahınıza Gurban'' dedimi?
Anlat hadi :)

Esra Ay 05-17-2011 22:28

Eyvallah.Açıkçası ölümüne coştuk,kürt kardeşlerimizin zılgıtları ortalığı yıktı,Gençlik Kolları resmen uyudu ''Kanal D'' dışarı diye bağırmadı,süper ve yaşanması gereken bir ortamdı,başbakanımız geç katıldı biraz ama Malatya sabırla bekledi.Bizim belediye başkanı çıktığında sahneye 'Helvacı helvacı !' diye bağırdım millette haliyle bana baktı :w:.Çalan müzikler hareketli olunca millet bir dakika yerinde durmadı.''Malatya hazır mı ?''diye bağırdığında ortalık yıkıldı resmen. :karizmatik::w:

Seyyah 05-17-2011 22:34

Ne adama karışıyon, helvacı ama işinide iyi yapıyor bak Malatya Kayseri gibi oluyor adam yapmadık yer bırakmadı :)

Esra Ay 05-17-2011 22:48

Bende sevdiğimden öyle dedim zaten,başbakanımız Malatya'nın büyükşehir olması ile ilgili konuştu Malatya ve Mardin'in 10.000 gibi bir nüfus eksiğinin olduğunu belirtti bayanlara ve erkeklere sordu 'Bu açığı kapatacak mısınız?'diye bayanların bir kısmından ses çıktı bir kısmından çıkmadı ses.Başbakanımız da biraz üsteledi tabi,erkeklere falan sordu;D.Bayanların olduğu yerde sesler ayyuka çıktı ''Allahına kurban !!!!!,Allah yardımcın olsun''gibi.Erkeklerin geride olması bayanlar için avatajdı,arama yapılan yerde komik şeyler olmadı değil hani;D;D.

askhom 04-14-2012 17:58

nihayet gençlik kollarına reel olaraktanda üye olduk :) hayırlısı olsun ilerde gelir çayınızıda içeriz

yorulmazy44 02-22-2014 16:07

neden bu kadar sakin bir forum var :)

Seyyah 04-08-2014 05:29

Kardeşim devir değişti, sen biraz geç kaldın :)
Forumun tadı geçen senelerde vardı, artık o kadar rağbet görmüyor.
Forum güruhuda artık hayati meşguliyetlere kaydı.
2014te bile oy artırıyorsa Akparti bu başarıda bu forumunda karınca kararı etkisi vardır.

yorulmazy44 02-04-2015 19:43

biraz güncel tutalım :)
gençlik kollarına üyeyim ama hiç gidemedim bee :(

zengel82 03-23-2017 19:36

S.a kardeşlerim

yorulmazy44 06-23-2018 20:04

Selamlar :)

All times are GMT +3. The time now is 08:48.