![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MUHABBETİNİN GÜZELLİĞİ BENİ MUTLU EDİYOR. İNŞALLAH SENİ DAHA YAKINDAN TANIMA İMKANIM OLUR. RABBİM KALBİNİN GÜZELLİKLERİNİ ARTTIRSIN. |
DUA KARDEŞLİĞİ
hıfz-ı lisan sevgili dua kardeşim aklımdasın.. Allah herzamn en hayırlı şekliyle gönlüne göre versin..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Allah Razı olsun.. :)Allah her iki cihan da senin ve sevdiklerinin yüzünü güldürsün.selametle kal.sende benim dualrımdasın.. ;)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Dualarımdasın Dua Kardeşim.Allah'a Emanet Ol.Tüm Dualarım ve Duaların Kabul olur İnşallah.Selametle.Kendine Çok İyi Bak. |
DUA KARDEŞLİĞİ
bende bi dua kardeşi istiyorum..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Yalnız buraya kayıt yaptırdığında devamlı siteye girdiğinde Dua kardeşin ile irtibatta olacak. Ve eğer farklı bir durum söz konusu olursa ( siteden ayrılmak yada uzun bir müdet siteye giremeyecek bir nedeninin olması ) bu durumda buradan Dua kardeşini ve bizleri bilgilendirmelisin . buraya isim yazdırıp kayıplara karışacaksan hiç listeye eklemeni yapmalım canım.Daha önce bu tarz durumlar yaşadığım için bu uyarıyı özellikle yapıyorum . Bu sorumluğu alıyorsan hemen eklemeni yapıcam . Selam ve dua ile. Eğer sorun yoksa hemen eklemeni yapıcam . cevabını bekliyorum. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Bende DUA Kardesligine katilmak istiyorum.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ravzacım uyarın için teşekkürler! gündüzleri işim yüzünden giremiyorum ama aksamları girebilirim düzenli olarak. Egerki kopukluk olursa bildiririm mutlaka size! uyarı yapmanız aldığınız görevi önemsediğinizi gösterir buda çok güzel gerçekten..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
http://www.dualar-zikirler.com/arapcalar/9_1.gif
O daima yaşayandır. O'ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O halde O'na Dininde ihlâs (ve samîmiyet) erbâbı olarak "Hamd olsun kâinâtın Rabbi olan Allah'a" (diye) duâ edin... (Mü'min Sûresi/65) Dua kardeşim Bennur uzun zamandır gözükmüyor Rabbim onun ve tüm Müslüman kardeşlerimin yardımcısı olsun,Allah'a Emanet Olun... |
All times are GMT +3. The time now is 17:48. |