![]() |
zaten niğde de gençlik kollarında üyeliğim bulunuyordu eskişehire gelince biraz uzak kaldım o kadar şimdi aranıza girmekten büyük onur duyuyorum.
|
eskişehirde ki adresinizi bana yazarsanız çok sevinirim bizzat gelip size katılmak istiyorum
|
sayın genel başkanım ben gençlik kollarına katılmak istiyorum bunun hakkında beni blgilendirirseniz çok memnun olurum.
|
internette ak parti ile ilgili bir araştırma yaparken denk geldim
|
hoş bulduk
birden aklıma geldi.ben de akp partiye üye olayım belki fikir alışverişinde bulunurum.durumlardan hberda olurum boş boş oturmak istemiyorum.belki bir faydam olur diye geçtim bilgisayarın başına kayıt olmayı denedin.formu adım adım takip ederek bir de bakmışım ki üye olmuşum.bir şeyler yapmak istiyorum .yani boş boş buraya katılmak değil amacım .birşeyler öğrenip bir şeyler vermek amacım
bunu çoktandır düşünüyordom amma dedim ki öğrenmenin yaşı yoktur.sonra ne kaybederim ki dedim ve kayıt oldum boş boş fikir üretmektense bilinçli olmak daha evladır dedim ve kayıt oldum bunun yolu da buraya üye olursam sizler tarafındanda bilgilinendirilirsem yararlı bir fert olacağımı düşündüm. |
akparti gençlik kolları maili...
|
ak partili olduğum için internetten bakmak istedim ve üyelik sayfanızı buldum
|
Alıntı:
Hoşceldun muhterem kardeşum... :hihi2: :) |
gençlik kollarından bir arkadaşın adını googledan arattım.sonra forum çıktı karşıma bende üye oldum:)
|
ilk tanışma
ak partiyi gönülde destekliyorum ve bir ak parti sevdalısıyım su anakadar ak parti içinde aktif olamadıgım için üzülüyorum inşa ALLAH bundan sonra bir fırsat cıkarda sizlerle omuz omuza oluruz :gül:
|
ben uzun zamandır kayıt olmaya çalısıyordum kendi çabalarımla buldum
|
sosyal işler başkanım
sosyal işler bşk tavsiyesi üzerine forumdan haberdar oldum
|
tesadüfen ak parti ile ilgili bilgilere bakarken gördüm :)
|
internet sitenizden haberdar oldum
|
daha önceden bi ablamdan duymuştum bende aradım buldum üye oldum çok şükür.
|
Hoşgeldiniz hayırlı forumlar... :)
|
ak parti sıtesını takıp eden bırı olarak daha guclu ve yarınlara daha umutlu bakan bıreyler yetısmesi amacıyla uye olmaya karar verdım.
|
sevgili AK PARTİ çatısı altında toplanmış kardeşlerim ALLAHIN kanunu adaleti tum dunyaya bıldırmek ıcın daha cok çalışıp daha çok uğraşmalıyız.bırlık olalım dırlık olalım zalıme fırsat vermeyelım ALLAH ICIN CALISALIM .bırlıkte yesertelım ülkemizi ne kadar cok olumsuzluk olsada
|
ebuzer foruma hoşgeldin...
|
Ak partiyi incelerken haberdar oldum üyelik formun dan milliyetçi biriyim memlekete kimin hayri dokunuyor ve dokunmuş dedim bi bakım dedim fazla yorulmadim 100 senelik ülke tarihinde 10 etkili isimden başka bulamadım kendimce 2 yaşayan isimde ak partide başbakanım ve dış işleri bakanım allah razı olsun (Yusuf Poyraz)
|
ak partiyi çok sevdiğim ve desteklediğim için internetten özellikle üye olmak istedim araştırdım ve buldum
|
ben herzaman akpartiyi ve başbakanımızı sevmişimdir akpartiye üye olmayı zaten düşünüyordum ve forum sayfasını görünce düşüncemi gerçekleştirmeye karar verdim ve üye oldum herzaman akpartinin ve başbakanımızın destekçisi olmaya hazırım
|
ak parti sıtesını takıp eden bırı olarak daha guclu ve yarınlara daha umutlu bakan bıreyler yetısmesi amacıyla uye olmaya karar verdım...
|
selam
ak partiye üye olmak istedim.google ak parti yazdım çıktı
|
her zaman birbirimizden haberimiz vardır
|
ben partiye üye olmak istedim ve böyle bir forum olacağını tahmin ettim ve üye oldum
|
Ben internette AK Parti teşkilatı ile ilgili yazı ve ilgili web sayfalarını incelerken tesadüf gördüm .Daha doğrusu ilk amacım ak parti teşkilatına üye olmaktı ve yaptığım araştırma bu konu üzerine idi ve üye olmak istedim.
|
iyi ki üye olmuşum çok geç kaldık :)
|
yadigar06 foruma hoşgeldiniz . hiç birşey için geç kalınmış olmaz siz yeterki foruma gereken ilgiyi gösterirseniz...
|
Angara bebesi :w: ;D Hoşgeldin muhterem kardeşim bende etimesguttayım... :saygılar:
|
hoşbuldum
daha önceden haberim yoktu haberim olunca hemen üye olmak istedim ve oldum
|
bende konyadan konyanın ak parti sevgisini anlatmaya luzum yok zaten
|
Alıntı:
|
çevreden.
|
tesadüfen haberdar oldum.çoktan beri üye olmak istiyordum kısmet bugüneymiş inşallah hayırlı olur.
|
ben kuşadası'ndaki danışma meclisine katılacaktım yarın nette gezinirken buldum cep telefonuma sürekli mesaj geliyor ama burayada üye olmak istedim.Başarılar...
|
ak partiyi seviyorum her ortamda destek olmak için burdayım
|
Teşekkürler Başkanım sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.
|
internetten haberdar oldum açıkçası 1-2 senedir düşünüyordum kısmet bugüneymiş..
|
Hoşgeldiniz... :)
|
| All times are GMT +3. The time now is 05:12. |