![]() |
internette AKP gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum..
|
internetten
|
sevdiğim bir Aile ye üye olduğum için seviçliyim
|
tanıdıklarımız aracıyla üye oldum çok güzel
|
ak parti foruma kendim içimde gelerekten üye oldum koyu bir akparticiyim.yeni üye oldum aslında daha önceleri üye olmayı çok istedim gidip gençlik kollarına üye olmayı ama bir türlü kısmet olmamıştı.kısmet bugüneymiş oda internetten oldu...
|
kendim buldum. ama ben herkeze küstüm beni üzdüler ve bir akp fanatiğiyim
|
10 senedir sadece oy veriyordum şimdi ise dahada yakınlaşmanın vakti geldi tayyip baba'nın izindeyiz evelALLAH
|
internetden araştırma yaparken gördüm ve ne zamandır üye olmak istiyordum kısmet buğüneymiş hepimize hayırlı olsun diyorum..
|
Hoşgeldiniz... :)
|
tesadüfen buldum iyiki buldum
|
aradım buldum:)
|
Gönüldaşlık bir yere kadar. Artık hem-hâl olma zamanı. Her ne gelirse yârdan yüz göz olma ânı. Uzaktaki ama bir o kadar da yakınımda yer alan bu mümtaz camianın nadide neferleriyle tanışmak şerefine nail olmak lütf-i İlâhi'dir. Birisi hakkında bir fikri dile getirirken muhatabını iyi tanımanız gerekir. Bu muhatap dost olabileceği gibi düşman da olabilir. Zira siyaset zemini her iki muhataplık için de hazır olmayı gerektirir. Gerçi benim birinci amacım dostlarımı tanıyıp onların fikirlerinden fikri zenginliğe ulaşmak ve ben de kendi düşüncelerimi bir dost meclisinde paylaşarak kendimi ifade edebilecek bir zemine kavuşabilmektir. Bu zemini de internette arama yaparken tevâuken buldum. Şükür ve hamd yalnız Allah'adır.
|
Cümleten hosgeldiniz.
Hayirlara vesile olmasi temennisiyle.... |
Bismillah, ilk mesajım buraya olsun bakalım :) böyle bir siteden haberdar değildim arama motoru sayesinde ulaştım. Düşünenler çok iyi etmişler.Beğendim ortamı hoş buldum, hoşgeldim ;ı:
|
Ak Parti İle İlgili Resimler Ararken Rastladım :)
|
esenyurtta çalışmalarınızı internetten takıp edıyorum bu şekılde forumunuzu buldum ve cok beğendim ıyıki sizler varsınız allah başımızdan sizleri eksik etmesin
|
Her şey ak parti için
|
Ben internete gezerken buldum ve üye oldum ve aranizdayim
|
sadece takip etmek yeterli gelmedi ak partiyi.üye olmak istedim ve internetten ak parti yazdım üye oldum.iyki varsınız.
|
:gül:Ben internete gezerken buldum ve üye oldum ve aranizdayim
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar... :)
|
Hoş bulduk
|
:çiçek:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selamın aleyküm hoşbulduk çok teşekkürederim.. Ben zaten akpartiyi bildim bileli akparticiyim üye olmak bugüne kısmetmiş faydalarını görürüm inşallah.....
|
BU gün itibariyle teşkilata gireceğim İnterneti full kullanan biriyim araştırarak buldum ve çok beğendim gerçekten:) teşkilatla ilgili çok yardımı olacak.izleyeciğim yolla ilgili çünkü hiç birşey bilmiyorum .ama söyleyecek çok şeyim var işte bunun için ak parti diyorum:)
|
Ak Parti Gençlik Kollarına uzun süredir üye olmak istiyordum ancak çalıştıgım için fırsat bulamıyordum internetten bir başvuru şekli var mı diye merak ettim ve burayı buldum. Saygılar.
|
Alıntı:
|
saygılarımı sunarım sayın büyüklerim
ak partiyi syn başbakanımızın sayesinde sayesinde tanıdık
|
Nasıl ve niye üye oldum
İnternette AK PARTİ'ye üye olma formu ararken gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum, katkım olup olamıyacağımı merak edip katıldım. şimdi de konu yazabilmem icin gerekli 5 mesajı tamamlama gayreti içindeyim. hayırlı olsun.teşekkürler.
HaSar |
Koyu bir AKP'liyim bunun için kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan bizzat kendim araştırdım ve buldum.
|
Içimden geldiği gibi
Musa misali
Korkular beklese de dağları Bir Ferhat deler geçer.. Top tüfek heyhat Şamar olur masum bir ayakkabı iner zalime Gazze`de utanç duvarları.. Bir Muhammed Musa misali Yarar da geçer.. HaSar |
teşkilattaki arkadaşların önerisin üzerine buldum
|
kendim araştırıp buldum
|
istedim aradım ve burdayım :)
|
arkadaş ve çevremdeki yakın dostlarım vasıtası ile haberdar oldum ve geç kaldığımı bile düşünüyorum.
|
2003 yılından beri izliyorum takip ediyorum. başarili bir parti hekesi kucaklayan tüm insanlığa kucak acan bir gürüş
|
SEVDA
AK parti hep yüreğimizdeydi zaten:gül:Arayan aradığını bulurmuş...Gül Bülbülsüz olmaz,Bülbülde Gülsüz olamaz değilmi
|
:)Aslında benim hikayem şöyle başlıyor...!
AK PARTİ ilk kurulduğu o günden, bugüne hep üye olmak istemiştim. ilk kurulduğu ogünlerde üye olmak için gittiğimde üye olmak için bizden aidat istemişlerdi.Bizde malüm yeni evlenmiştik, askeri ücretle çalışıyorduk. Bizimde katkımız olsun çok isterdim ama ,ogünlerde her kuruşa çok ihtiyacımız vardı ve üye olamamıştık...:ağla: ;1Hani biliyorum ogünkü hata aslında oradaki bayan görevlinindi, yoksa hiç kimse R.T.ERDOĞAN babanın ocağından boş dönmez...Hani nasip olmadan hiç bir şey olmaz ya işte bizede öyle oldu. AK PARTİyle buluşmak bugüne nasibbiş ve... internetin başına geçtiğimde aramaya AK PARTİ yazdığımda GÜL ile BÜLBÜL misali buluşmak nasib oldu İNŞALLAH... Sevgilerle:gül: |
aslında ak partiye üye olmak için internetten başvuru formu vs varmı diye bakıyordum.bu siteyi de gördüm ve üye oldum.
|
| All times are GMT +3. The time now is 20:09. |