![]() |
bir arkadaş sayesinde
|
Ak PArti forumu varmı acaba diye bir umut girdim ve evet mutlu son :)
|
akp gençlik koları üyesi olmak isteyordum hep sonra öyle arandım nette sonrada buraya üye oldum. burda olmaktan çok mutluyum.
|
Ak partiye nasıl üye olunur? Siyaset anlayışlarını beğendiğim için bende Ak Parti ailesine katılmak istiyorum. AKP il gençlik kollarında görev alıp benimle aynı görüşü savunan yumrunun insanlarıyla birlikte bir amaç uğruna çalışmak istiyorum. Düşüncelerimi gerçekleştirebileceğim tek yer AKP çatısı olduğu için partiye kayıt olmak istiyorum. Ak partiye nasıl kayıt olunur hususunda bilgi verirseniz çok memnun
|
AK PARTİ Çalışmalarını beğeniyle takip ederdim. Ancak Bunu hep TV veya Gazete Üzerinden Yapardım. Sonra AK PARTİ Web Sitesini keşvettim, çeşitli incelemelerde bulunurken bu forumu ordan öğrendim. ve hemen üye oldum.
Her Şey TÜRKİYE İçin Her Şey AK PARTİ ile |
internetten
|
Hoşgeldiniz enise
|
İntrneti yeni kullanmaya basladim buyuk bir parti olduguniz icin online uye olabilecegimi tahmin Ederek girdim ve uyelik islemimi yaptim
|
bismillahirrahmanirrahim,
selamün aleyküm , bir ezgi ararken buldum ve memnun olacağımı ümid ediyorum. |
internette gezerken Ak Parti Forum'u gördüm öncelikle ne olduğuyla alakalı bilgi edindim ve öğrenmem gereken çok şey olduğunu düşünerek üye oldum. :)
|
slmm
ben arkadaslarla oturp muabbet edrken acıldı bu konu ben de oye oldum :D
|
ak partiye uyeligi yillardan beri dusunuyordum ama internette gezinirken gördüm ve hemen uye oldumm
|
akpartiye olan sempatimden üye olduk
|
simdi biz resmi üyemiyiz abi
|
HABERDAR OLMADIM SADECE DENEDİM. BÖYLE BİR İMKAN VAR MI? DİYE...
|
İNTERNET ÜZERİNDEN TAKİP SONUCU BULDUM ABDULLAH BEY DOĞRU YOLDA İYİ KARARLAR VERMEK İÇİN AK PARTİ SONUNA KADAR AYDINLIK TÜRKİYE İÇİN
|
İnternetten buldum.
|
nasıl haberdar oldum
internet sayfası üzerinden haberdar oldum
|
forumları severim. çoğu foruma üyeyim.
ak parti forum yazdım hemen çıktı :D |
ben de internetten haberdar oldum. saygılar..
|
internette sadece kendi fikrimi okuyabilecegim degil her kesimin fikrini gormem lazım derken buldum
|
kafama esti üye olmak istedim we burdayım...:)
|
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Abdullah bey allah yolunuzu açık daim etsin eski bir milliyetçi yeni bir akpartili olarak sonuna kadar yanınızda olacağım başarılarınızın devamını dilerim Allah'a emanet olun...
|
uzun zamandır foruma üye olmak istiyordum. internetten gördüm eve üye oldum
|
YAPILAN İCRAATLARIN ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI ALLAH'TAN DİLERİM
|
calışmayı seviyorum calışırken işimi zevkle yapıyorum yorulmadan çalışıyorum bende bunu ak parti de gördüyüm için bende karar vererek üye oldum
|
internette araştırma yaparken buldum zaten aklımda vardı ama internette böyle bir sitenin olduğunu bilmiyordum görünce üye oldum
|
ben tesadüfen buldum internette gezerken akparti üyelik sorgulama çıktı karşıma sorguladım meğersem 2009dan buyana üyeymişim pişmanmıyım asla gururlandım Allah dahada yükselmek nasip etsinki daha başarılı daha faydalı olabileyim İnş.
|
Forumu kendim arayıp buldum herhangi bir tavsiye sonucu gelmedim. Derdim bildiklerimi paylaşıp bilmediklerimi öğrenmek. Birkaç siyaset forumunda tecrübe ettim ki insanlar çok cahil. Kendi doğrularını tek gerçek olarak görmek gelenek olmuş. Siyaset yapmanın parti işi değil hak ve hakikat işi gönül işi olduğu unutulmuş. Herhangi bir kardeşimin en ufak bir yanlışını doğruya çevirmeye yardımcı olmak ve yanlışlarımı düzeltmek için buradayım. Selamınaleyküm
|
arama motorundan buldum.
|
OLDUK
:) TEŞEKKÜRLER
|
slm
oncelıkle herkese kolay gelsın zaten ak parti uyesıydım ve hep uye olarakta kalıcam bana burayı kımse tavsıye etmedı nette gezınırken dıkkatımı cektı bıde ınternet uzerınden uye olım dedım sadece bu :)
|
google
googlede arama yaparak
|
Alıntı:
|
merhaba
ben internette arastırma yaparken görüp üye oldum.
|
akpartinin üyesi oldum cünkü türkiye iyiye gidiyor
|
bakış açım değişti bundan sonra Ak Partinin saflarında yer alan insanlarla birlikte olmak istiyorum ve ilk iş olarak bu foruma üye oldum :) hadi hayırlısı
|
Herkese merhabalar.
Foruma ne olmuştu yaw.? Kaç defa girdim yazılar falan bozuk çıkıyordu. |
Alıntı:
|
Şu an sıkıntı yok.
Galiba doğru söylüyorsunuz. 1 hafta önce format attım Bugün foruma girdim ve hiçbir sorun görmedim. Demek ki sorun benim bilgisayarımdaydı. Teşekkür ederim... |
| All times are GMT +3. The time now is 12:46. |