![]() |
google dan buldum
|
ben fanatik bir ak partiliyim normal üyeliğim vardı bide internetten takip ediyim dedim. allah rızası için arakna yardım edelim
|
internet araştırmasından
|
Emeğinize sağlık
Gerçekten de güzel bir forum olmuş . Emeği geçenlerin eline sağllık .ben ve arkadaşımda böyle bi site düzeyinde bütün akp lileri ve idealist arkadaşlarımızı bir araya getirmeyi düşünmüştük. Allah düşüneninde forum sitesini düzenleyeninde eline saglık .
|
Alıntı:
|
AK Parti Kayseri gençlik kolları hakkında araştırma yaparken karşıma çıktı ve üye oldum :)
|
arkadşım tavsiye etti
|
slm
sitede dolaşırken buldum
|
Arkadaşlarla artık üye olmamız gerektiğine karar verdik ve internet üzerinden üye olunabilinirmi düşüncesiyle haberdar olduk :)
|
Siteyi gezerken gördüm Tebrik ederim hoş olmuş Başarılar beraberliğimize..
Her Şey TÜRKİYE İçin Her Şey AK PARTİ ile |
internette ak parti tüzüklerini detaylı araştırırken tesadüfen denk geldi
|
AK parti formu vardır iye düşünüp akp forum diye aratıp kendim buldum.
|
google aramasindan buldum.
|
2007 yılında üye olmuştum buraya. sanırım ilk üyelerden biri oluyorum. 2-3 yıldan beri hiç uğramamıştım. aklıma geldi bugün. tekrardan üye oldum. tee o zamanlardan kalan baya bi insan hala burdaymış :)
herkese selamlar |
Sitenizden, bu gunlerde daha çok sevgim arttı üye olmayı dahada cok yakın hisettmeyi istedim.
|
valla google da gezinirken kendimi burda buldum . google da araştırdıgım seyde .Akp'ye nasıl destek olabilirim diyordum.
|
çok kolay:) google la Ak parti üyelik yazdım ve üye oldum.
|
internetten
|
Google
Google ile haberdar oldum
|
Ak Parti Gençlik Kolları'na üye olmayı düşünüyordum önce internetten bi araştırma yapayım derken bu siteyi buldum Hemen üye oldum :)
|
ak partiye üye olmak istiyordum internette arama yaptım karşıma ilk bu sayfa çıktı yanlış yerdemiyim
|
Son zamanlarda Sayın Başbakanımıza yapılan çirkin saldırılar karşısında inadına ak partili olmaya karar verdim. Ben devlet memuruyum daha önce Başbakanımızın Siirt'e okuduğu şiirden dolayı o günde saldırılar olmuştu ve ben destek yürüyüşüne katıldım diye malum zihniyet tarafından Tayyipçi diye fişlendim. Geleceğimi kararttılar bu yüzden artık Ak Partiliyim.
|
ben akpliyim öyle olduğu için bi bakıyım vardır forumu diye girdim bu siteye girince hemmen üye oldum çok mmutluyum...
|
ak parti gençlik kollarna internet üzerinde üye olabileceğimi düşündüm. bu sayede bu siteyle karşılaştım. ak gençlik olarak arkanızdayız
|
int
içimdeki akparti sevgisinden
|
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum....
|
cevap
daha önce mhp de lise gençlik kollarında çalışıyordum 2001 ile 2005 arası tek yaptığımız slogan atmaktı ak partiyi 2002 den beri takip ediyorum yaptığı icraatlar sayın başbakanımızın duruşu asaleti beni gerçekten çok etkiledi sayın başbakanımızın sayesinde allaha çok şükürler olsun ki insan gibi yaşamayı öğretti bu yüzden dolayı ak partiyi daha doğrusu sayın başbakanın kişili,ğini sevdiğim için ak partiye gönül verdim
|
ak parti üyeliği
aradım buldum hayırlara vesile olur inşallah.
|
ben bi arakadaş sayesinde oldum forumdan
|
Üyelik için araştırma yaparken gördüm
|
Ak partinin altında imzası bulunan tüm çalışmaları destekliyoruz. :)
|
ak parti gençlik kollari üye olmak istiyodum yaşim tutmadi :( sonra burayi gordum ve heme uye olmaliyim dedim :) ne demiş Hz.Muhammed olmuyorsa olmuyordur vardır Allahın bir bildigi İsyan etme sakın sonra anlarsın senin için yapılan iyiligi
|
hayırlısı olur inşallah.
|
intenete gezinirken gördüm ve yazdım saygılar..
|
YENİ GELEN ARKADAŞLAR FORUMA HOŞ GELDİNİZ...
|
gençlik kollarına nasıl üye olabilirim diye nette dolaşırken ak parti forumu gördüm
|
çorum il başkanlığında görevli arkadaşlarım var onlar sayesınde üye oldum
|
hep içimde vardı üye olmak, nette gezinirken rastladım ve oldum.
|
internetten
|
| All times are GMT +3. The time now is 09:11. |