![]() |
akp adına üye formu yazdım amcam hemen buldu google amca tşk:-D
|
kendi fkrimce google akparti üyelik yazdım ve çıktı
|
ben bugün etimesgut salı pazarında bi abimizden duydum ak parti gençlik kollarına beklerim dedi zaten bende böyle birşey istiyordum yarında ak parti gençlik kolları binasına gidip resmen kaydolucağım :)
|
ben bugün etimesgut salı pazarında bi abimizden duydum ak parti gençlik kollarına beklerim dedi zaten bende böyle birşey istiyordum yarında ak parti gençlik kolları binasına gidip resmen kaydolucağım :)
|
tamamen tesadüf ama böyle bir forum sitesinin olması beni mutlu etti :-)
|
AK Parti forumu yazınca ilk burası çıktı, bende hiç düşünmeden kaydoldum. Kullanıcı adı seçerken epey zorlansam bile netice itibariyle aranıza dahil olabildim :)
|
tesekkur ederım :)
|
ben ak partıde teskılatında yer aldıgım ıcın cok mutluyum :)
|
facebook sayesinde.
|
Rastgeldi.
|
Ben de İnternette gezinirken haberdar oldum.
|
gönülden gelen bir özenti bu bende. 2002 de ilk oyumu ak partiye atmıştım ve hep böyle devam etti.
|
İnternette bir konu hakkında araştırma yaparken dikkatimi çekti.
|
yeni gelen arkadaşlar foruma hoşgeldiniz... daim olmanızı dilerim...
|
bende "ilçe kollarına nasıl üye olunur? diye araştırarak buraya geldim :)
|
i n t e r n e t t e n
|
merhaba herkese hayırlı akşamlar
|
uzun zamandır takip ediyordum iyi ki üye olmuşum
|
foruma hoşgeldiniz...
|
uzun süredir kayıt olmak istiyorudum şimdi oldum çok mutluyum;1
|
ak parti gençlik kolunada üye olmak istiyorum arkadaşlar
|
Akgençlik sitesinden buldum.
|
Alıntı:
|
Benim duyduğum birşeydi malum siyasette AK olan bir parti gençlik kolları da yaygın bende bir üyesi olmak istedim ...
|
Arkadaşımın vasıtasıyla.
|
Antalyada gençlik kollarına üye olmak istiyordum google de aramaya başladık bu siteye rastladım baktım soru cvp şeklinde bilgilendirme var, üstelik forum sayfası üy olmaya karar verdim )
|
HEVESLİYDİM KATILMAYA
İÇİMDE AKPARTİ SEVGİSİ OLDUĞUNDAN GELDİM:güzel:
|
ak partiye üye oldum
ak partiye üye oldum. Çanakkale ilindeki teşkilatın etkinliklerini takip edebilmek için foruma üye oldum. artık teşkilatta aktif olmak istiyorum
|
Ben Gerçekleri Öğrenince Aklımın Beni Çektiği Yere Geldim Ak Partiyi Bu Yüzden Seçtim
|
Haksızlığa Adaletsizliğe Sadece Ak Partinin Karşı Durduğunu Görebiliyorum
|
akp secim sarkısı ararken mp3 sitesinde reklam vardı
|
doğruyu söylemem gerekirse ben ak partinin vizyonunu ve misyonunu beğeniyorum ve ülkemiz için ak parti iktidarının uzun sürmesi gerekiyor ve bende bu partinin bir üyesi olmak istiyordum bu sayede ak parti gençlik koluna üye oldum..
|
Google amca sagolsun
Google de hatim üzerine konu arar iken bu foruma denk geldim :-)
|
İnternette sayın Başbakanımızın Yapmış olduğu mitingleri ararken buldum...
|
İnternetten haberdar oldum.
|
Daha önceden üyelik baş vurum vardı ama bugun araş tırmam sonucu uyelıgımın olmadıgnı far ket tım AK Partiye üyelik araş tırması yaperken ınternet ten bu formunuzu gordum ve bur dayım .
|
AK Parti üyeliğmi araştırıken farketim ve bu arada ben uye oldugmu düşünür ken AK partiye Üyeligmi bulamadım üzül düm halbuki ilk üyelerden olmalıy dımm ney se ama şim di bur dayımm ..
|
sanalalme
sanal alemden
|
Sayın basbakanimiz izlerken aklima geldı uyelık dıye arastırdım ve buldum
|
öylesine aklıma geldi neden olsa ak partiliyiz
|
| All times are GMT +3. The time now is 17:36. |