Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   ***Nisan ayi icin Enler bitmiştir*** (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24810)

Gönülden 04-17-2008 12:07

***Nisan ayi icin Enler baslamistir***

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı

Komik, sevimli, küçük üyemi :D yaa ben 1988'liyim ne küçüğü yapmayın etmeyin paşalar :D hemde ümmü seleme ile yan yana yazılmışım sevimli üyelerde :D :D saolasın enlerinde yer verdiğin için şuana denk en dikkat çekici senin enlerin oldu ;)

1988'lisiniz de benim aklımda nerde kalmış küçük olduğunuz onu anlamadım... :)..ama Ümmüyle aynı karede yer verdim, çünkü ikinizinde yaklaşım tarzı gerçekten espirili... :)

Ümmü'cüm enlerinde yer verdiğin için sağol canım

romakudüs 04-17-2008 16:27

hasretim ve mavera abi enlerinizde bana yer verdsiğiniz için teşekkür ederim

yolcu44 04-19-2008 14:42

En İyi Aktif Üye: [Aktif demek forumda aktif olup, foruma aktif şeyler katmak demektir] Nusret - Mavera - Sümeyra - Dadaş2534 - Acizane44 - İsmihan - Ümitli Bekleyiş - Dildade.

En İyi Yardımsever Üye: Acizane44 - Dadaş2534.

En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl.

En İyi Şair Üye: Nezip Fazıl - Ayşe Berra - Nazende.

En İyi Çok Rastladığınız Üye: Duyguseli - Hıfz-ı Lisan - Hüdaverdi - Ümmü Seleme.

En İyi Sevdiğiniz Üye: [Herkesi seviyoruz ama ‘En’ olarak] Necip Fazıl - Yavuz ErTürk - Nusret - Feyza - Ümitli Bekleyiş - Yalçın - Mavera - (msn her açışında mutlaka selam verip hal hatır sorduğu için Akparti Selçuklu ;) ) - Hemşehrilerim :) - İsmihan - Anatolia - Aksa34 - Hıfzı-ı lisan - Ümmü seleme - Dildade - Tolay - Lugat - Ravza Rüveyda - Ayşe Berra - Sümeyra - Duyguseli - Beni de Kapatın.

En İyi Fanatik Üye: [Maç konularını pek takip etmediğimden bilemiyecem ama gördüğüm kadarıyla ] Akkparti - Ümmü Seleme - Eddie -Oğuzdeosuza - RDönmezs.

En İyi Tatlı Başbelası üye: Ümitli Bekleyiş - Duyguseli - Tolay. :)

En İyi Geveze Üye: Hüdaverdi - Özgün Genç - Tolay. :)

En İyi Karizmatik Üye: Abdullah Kaç - Necip Fazıl - Aksa34 - Yavuz ErTürk - Mavera - Aksavaşçı.

En İyi Kibar Üye: Ümitli Bekleyiş - Sümeyra - Ravza Rüveyda - Ak Kelebek - Nusret - Yalçın - MaU 95 - Nazende - Dildade.

En Kaba Üye: Balack Metal ve Tolay Birbirlerine karşı olukça kaba :-X

En İyi Komik Üye: Saçmalayan bazı muhalifler.

En İyi Daimi Üye: Ak Parti Forum’u tam anlamıyla tanıyan kişiler.

En İyi Yavaş Paylaşım Üye: DolunAy Kadim - Feyza.

En İyi Paylaşımcı Üye: Nusret - Ümitli Bekleyiş - Dildade - Sümeyra - Ravza Rüveyda - Lugat.

En İyi Sevilen Üye: Mavera - Engineer - Yavuz ErTürk - Necip Fazıl - Yalçın - Ayşe Berra.

En İyi Sevimli Üye: Hıfz-I Lisan - Politikacı - KAmusal mışş - Lal85 - Ümitli Bekleyiş - Duyguseli (Erkekler de var tabi şimdi yazarsam sonra “Abi ayıp oluyo ama erkek adama sevimli falan ne oluyo?” diyebilirler :D )

En İyi Sinirli Üye: Ak Kelebek :-X - Tolay - Balack Metal - Alemdar.

En İyi Kültürlü Üye:[ Siyasetle ilgilenenler kültürlüdür?:)Bu mantıkla yaklaşmam ben ;). İnsanlarla iletişimi iyi olan herkes kesinlikle kültürlüdür.

En İyi Sabırlı Üye: Feyza - Ümitli Bekleyiş.

En İyi Sakin Üye: Bayonet - Tuba89 - Tuğba007 - Mcht_ln - Airbus - Neşe.

En İyi Bayan Üye: Feyza - Ümitli Bekleyiş - Ravza Rüveyda - Ayşe Berra - Sümeyra - Dildade - Hasretim.

En İyi Erkek Üye: Necip Fazıl - Yavuz ErTürk - Nusret - Engineer - Mavera - Beni de Kapatın - Aksa34.

En İyi İmza: DolunAy Kadim - Acizane44 - Ak_Zeynep - İsmihan.

En İyi Nick: DolunAy Kadim - Beni de Kapatın - Yavuz Sultan Selim - Ümitli Bekleyiş.

En İyi Efendi Üye: YavuzSultanSelim - Dadaş2534 - Sesli34 - Tayyipleyiz - İbrahim44 - Aksavaşçı - Oğuzdeosuza - Parabol.

En Bilimsel üye: Mesudum47.

En iyi en küçük üye: Akmehmet - Politikacı - wantedTürk.

En Çok istekte Bulunan Üye Duyguseli (Borç artı bile isteyen tek üye ;D )

Foruma Hızlı bir giriş yapan Üyeler: Hüdaverdi - Kamusal mış - Kayıtsız - Yeniden - Politikacı - Lal85.

İsmini yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar :-[

Not: Bu listeyi alıntı yaparak yorum yazanların mesajı direk silinecektir !!!!!
Tabi bu liste dışında başka listeleri de alıntı yaparak yorum yazmasak güzel olacak >:( >:( >:(

eddie 04-19-2008 14:46

fanatikmişim... sağolun başkanım.. onur duydum

yolcu44 04-19-2008 14:51

İmzanız ve profil resminiz öyle dedi bana. :)

Beritan 04-19-2008 14:52

dolunay kadim başkan hatırlayıp yazdığınız için teşekkürler ::)

eddie 04-19-2008 14:53

Alıntı:

..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
İmzanız ve profil resminiz öyle dedi bana. :)

beni diğer arkadaşlarla kıyaslayınca eften püften kalıyorum ama doğrudur...

ENGİNEER 04-19-2008 14:58

Remzi başkan saolasın...Ayrıca Ümmü Seleme çok saol...

Abrek 04-19-2008 15:09

BASKANIM TEŞŞEKKURLER BENİDE ENLERİNİZE KOYDUNUZ İÇİN

ethemkara1 04-19-2008 15:21

benide hiçlere yazın bari yalnızlar yalnızı bir garip üye :( şaka şaka yalnızlık allaha mahsus zamanla tanırsınız benide işlerin yoğunluğundan siteyle ilgilenemiyorum sizde haklısınız zamana bırakalım .

All times are GMT +3. The time now is 22:00.