![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
SADECE TEVAFUK DİYEBİLİRIM.
ANKARAYA MECLISE BİR GEZİMİZ VARDI GUNDEME TASIN DI MI DİYE BAKARKEN RESMİ SİTEYI DE ZIYARET EDEYIM DEDİM. VE SU AN UYE OLARAK TAKIP ETMEKTEYIMM |
internette gezinirken sevdiğim partinin sitesininde buldum
|
samimi bi dostum sayesinde zaten yeni oldum.iyikinede olmusum ama arkadasım baska siyasi görüse sahip ama senin savundugun partinin böyle bi forumu varmıs dedi ve saolsun söledi ye oldum..
SELAMETLE |
ben daha yeni haberdar oldum,gençlik kolları sitesini gezerken dikkatimi çekti,gayet güzel bi forum arkadaşlarımıda en kısa zamanda dahil edeceğim,uşak'tan slmlar!
|
ben trabzon gençlik kollarındandım ama bırakmak zorunda kaldım siyaset yasağı geldi de :Dforumdan sümeyra sayesinde haberdar oldum teşkilattan,o da burada şu an :)
|
Alıntı:
|
IYI AKSAMLAR ABDULLAH BEY BEN BALIKESIR AYVALIK ILCESIN DE OTURUYORUM BURDA BOYLE BI IMKAN YOK BELEDIYE BASKANIMIZ CHP DEN BEN DE INTERNETTEN KENDIM BULDUM.SIZLERLE OLMAK BENIM ICIN MUTLULUK VERICI.
|
Ailemize yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz!
Paylaşımlarınız ve yorumlarınız ile aramızda aktif olarak görmek istiyoruz sizi İyi vakit geçirmeniz dileği ile. ;) Kadim sevgilerle... |
Valla Bizim Arkadaş Tavsiye Etti...
|
Arkadaşa bir site söyle dedim canım sıkılıyor diye,ÜRK_EVLADI'da bu siteyi önerdi,ilk başta yanaşmadım ama zevkli diyince girdim :D
Tavsiye üzerine :) |
All times are GMT +3. The time now is 12:52. |