![]() |
genelde çevre ve basın yoluyla:)
|
güzel bir hedefe hep birlikte imzalar atmak için burada bulunuyorum tüm arkadaşlarıma saygılar.
|
İnternet de gezinirken tesadüfen böyle bir forum olduğunu görünce üye olmak istedim.
|
valla birden akp üye ol falan diye aramaya girdim bu çıktı karşıma :)
|
Ben çoktandır üye olmak istiyordum kısmet bu gece oldu internet üzerinden buldum her hangi bir ikinci şahsın fikri söz konusu olmadı
|
arkadaşım önerdi bende internetten araştırdım ve buldum :))
|
AĞABEYLERİM AKPARTİ ÜYESİDİR VE BENDE AYRI ZAMANDA ÜYEYİM ARTIK ÜLKEM MEMLEKETİM İÇİN 1 VATANDAŞIMIZI BİLE BİLİNÇLENDİRİRSEM KARDIR DİYE DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DOLAYI AKTİF OLARAK AK PARTİ İÇERİSİNDE OLMAK İSTEDİM.
|
Araştırma Esnasında Buldum
İnternette aklıma takılan bir konuyu araştırırken buldum, forum gerçekten çoğu yönden faydalı bir oluşum, emeği geçen herkese teşekkürler..
|
Eskiden başka bir partiyi savunurdum Erdoğanı gördüğümde seçim öncesiydi görür görmez kanım kaynadı bu adam olur dedim bu partiye oy verdim. Her hangi bir mitingine yada toplumsal hizmetlerine gönüllü yada ücretli olarak katılmadım. Erdoğan için buradayım Ak Parti ikinci planda.
|
hepiniz foruma hoşgeldiniz..
|
Teşekkürler
|
Google ye ak parti forum yazdim kendimi burada buldum :-)
|
Haberdar olmaya gerek yokki.
Google'dan '' Akparti forum '' yazınca karşınıza çıkan ilk siteye girmeniz yeterli olacaktır. |
merhaba,
açıkcası internet üzerinden haberdar oldum.gençlik kolları,üyelikler vs bakarken şuan buradayım... |
Ben rıza nurun hatıratını ararken buldum yasak diye biliyordum ama yayınlayan arkadaşlara teşekkürler bu hatırat tağuta son verecek inşallah
|
bide şunu seyredin isterse http://www.youtube.com/watch?v=H2rBqynDlrk
|
Google yazdım buldum
|
Benim üye olmak hep aklımdaydı ama böyle forum sitesi olduğunu bilmiyodum akpartiye üye ol yazdım burasıda çıktı hem oraya üye oldum hemde buraya böyle bir forum sitesi açtığınız için teşekkürümü arz ederim... :D
|
Adamakıllı bir forum arayışı sonucu tesadüf eseri sitenizden haberdar oldum..Hemen kayıt olmalıyım diye düşündüm.. Düşünmekle kalmayıp kayıt oldum.. Durum bundan ibaret.
|
ak partiden haberdar olmamak için kör ve sagır hatta dünya da olmamak gerekir
|
Makeup arkadaşımla, AK Parti Gençlik kollarında neden katılmadığımızı sorgularken kendimizi sitenizde bulduk.
Hemen üyeliğimizi gerçekleştirdik. Aranıza katıldığımız ve burada olduğumuz için çok mutluyuz. Saygılar. |
foruma hoşgeldiniz...
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler
|
reis sevgisi
İnternetten haberdar oldum.
|
öncelikle herkese merhabalar google üzerinden arama yaparken, buldum
|
Ben zaten ak parti gençlik kollarına üyeyim toplantılarımıza aktif olarak katılıyorum bide internetten bakym dedim gördüm ve üye oldum :)
|
Alıntı:
|
van ak parti gencler kolu aktif üye olmak istiyorum sizce nasıl olablrim ki..
|
internette gezerken baktm ak parti genclik formrunce uye oldm sevindm
|
Arayan bulur kalp nerdeyse akıl ordadır.:)
|
Alıntı:
|
yeniyim
cümleten selamun aleyküm ben yeni katıldım aranıza
|
Alıntı:
|
Ak Partiden çok memnunum Allah yolunuzu daim etsin
|
kendim buldum ..
|
Google'e
Ak parti forum, diye yazdim Karsima bu site cikti Biraz inceledim, dolastim baktim bana göre bir yer üye olmaya karar verdim... |
zaten haberim vardı şimdi fırsat oldu :)
|
AK PARTİ FORUM
Ben ak parti habererini her zaman araştırmaktayım internette girdim forum u gördüm şartnamesini okudum ve beğendiğim için böyle bir sohbet odasına ihtiyaç duyduğum için foruma katılma kararı aldım
|
googledan aratıp buldum
|
uyelik
akp ye uye olmak istiyordum hep.ama yurtdisinda ikamet ettigim icin akp binalarina gidip uye olma durumum yok.internetten uye olmayi denemek istedim.buldugum bu kac sitede uye oldum;1
|
| All times are GMT +3. The time now is 07:54. |