![]() |
ben saadetli birinden başkasıyla asla derdim maalesef:(
ama chp asla!!!!!!!!!!!! |
Büyük konusmamak lazim. Fakat Genelleme yapmamak lazım bütün chpliler kötüdür diye birşey yok. Karşı görüşten biriyle evlenip ona kendi düşüncenizin ne kadar daha doğru olduğunu öğretebilirsiniz :)
|
allah korusun ... büyük konuşmuyum ama asla evlenmem....
|
neden olmasın insan chpli ile niye evlenmesin...
chpliler de insandır onlarda sevilir:))) |
BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM... RABBİM KORUSUN ...
|
Büyük konuşmak istemem tabi HAYIR şıkkını işaretledim.Yeterlidir heralde :)
|
Bence kişiler heryönden uyumlu olmalıdır. Buna siyasi görüşde dahil. Sağ-sol kavgalarının en şiddetli olduğu yıllarda iki farklı görüşü taşıyan eşlerinden ayrılanımı arıyorsunuz, kocası eşini vuranlarmı arıyorsunuz. vs. vs.
Karşıt görüşlü iki insan birbirini sevse bile zamanla pürüzler çıkacaktır mutlaka. Sayın chp'liler bazen öyle değerlere hakaretlerde bulunuyorlar ki gerçekten kaldırılmıyor... |
tam bu tercihin önüme sunulduğu bir dönemdeyim .. bu başlık kafamı çok ama çok karıştırdı :S
|
bir erkek olarak şunu söyleyebilirim ki feminist biri ile evlenmem bunu şimdiden söyleyeyim, kadın dediğin erkeğine bağlı biri olacak, aynı şey erkek içinde geçerlidir, hanımını sevecek sayacak, kocasını sevecek sayacak bu özelikler olduğu sürece chpli olsun, dp olsun, dsp olsun hiç farketmez, tkp, dtp olmazsın tek tercih etmediğim şık :w:
|
Alıntı:
aradaki uçurum kapanabilir mi ..? madem bu konu açıldı fikirlerinizi rica ediyorum çok çoook ... :) |
All times are GMT +3. The time now is 15:19. |