![]() |
Hadi be oradan biz de m.ö 1900lerde 8-0 yenmiştik hadi oradan kaybettiniz işte ahir ömürde geçemezsiniz bizi...
Vesselam |
Alıntı:
Biz Aslanı efendim geçeriz ................Büyük konuşmayalım geçemezsiniz felan diye....;D;ı: |
Alıntı:
gözlerini kapayan sadece kendine gece yapar ! yada devekuşu gibi kafanızı kuma sokarak sadece kendinizin görmemesini sağlarsınız. HALBUKİ GERÇEK AP AÇIK ORTADADIR. hayalbahçeliler siz kabul etseniz ne olur etmeseniz ne olur. TARİHE GEÇEN GEÇMİŞTİR ORTADADIR ! Sizin ne başarınız varda sizi geçemeyecekmişiz.. Siz Galatasarayın ulaştığı geçtiği yollardan 20 yıl sonra belki geçersiniz. |
Alıntı:
Yani inkâr yok dikkat edin ama tınlamıyorum bunu da kabul edin.. Ve bu size ağır geliyor değil mi ;D Tesellinin züğürdü zengini olmaz teselli tesellidir :hihi2: |
Alıntı:
Kim kanıt arar sizce ? Bir konuda şüphesi olanlar.. Demekki şüpheniz var ki bu kadar kanıt aramakdasınız ;D Neyse efendim kolay gelsin :hihi2: Kuruluş yılına bari dil uzatmayın yahu (: |
:V:V:V:V hiç bi şüphemiz yok leyal hanım....siz kanıt istediniz bizde gösterdik:V
|
Alıntı:
Bu 7-0 skoru fenerbahçe dergisinde bile çıktı. O zamanda içimden bir his sen bu küpürü sakla demişti ama o zamanlar internetle daha tanışmadığımdan saklamamıştım eşşek kafam. Onu gösterirdim ne güzel Ben bu skoru unutmuştum, lakin objektif onur hatırlattı ;) baktım 7-0 yalan diye konu açmış. Yalanlamasıda ayrı bir komediydi :hihi2: Onun üzerine bir kaç araştırma yaptım. Yani adam olamayan fenerlilerin gözüne sokmak için bu konu bayan 1907'li :) |
3 büyük yok tek büyük galatasaray
|
kesinlikle tek büyük gs hadi fbde azcıkın büyükümsü gibi sanki:):)
|
Alıntı:
Dolayısı ile diğer fenerlilerinde ;D Amma zahmet etmişsiniz emeğinize saygı duyarız.. :hihi2: Alıntı:
Türkiye de 3 büyük takım var; GS, BJK,TS bir de en büyük takım var; tabiki " F E N E R B A H Ç E " ;D |
All times are GMT +3. The time now is 05:58. |