Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Baykal İstifa Etti! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=128123)

TYH 05-10-2010 16:30

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742448)
Gürsel Tekin'in veya Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olmasıyla, CHP'nin laikçi çizgiden kurtularak Sosyal Demokrat bir çizgiye geçmesi AK Parti'nin kazancı sayılır. CHP Sosyal Demokrat bir çizgiye gelirse başörtüsü yasağı sona erebilir, dindarlara yapılan zulümler bitebilir.

Kardeşim Chp'nin sorunu laikçi olması değildi bence laikçi hatta azgın laikçilerce desteklenmesiydi.Dediğiniz isimler geldiği takdirde de inşallah uzlaşma olacaktır,şahsen buna inanıyorum.Allah Baykal'ın yolunu açık etsin ama sanırım şu an için hayırlı şeyler oluyor diyebilirim :)

Cihannur 05-10-2010 16:34

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742447)
Tuncelili ve Alevi olması evet bazı kesimler için sorun olabilir.Önyargılı-ayrımcı olduğum anlaşılmasın ama kürt-alevi 3 arkadaşım oldu ve 3ünden de nefret ediyorum şu an,yani şansıma mıdır anlamadım her türlü pis işe bulaşmış insanlardı 3ü de.Sadece alevi olarak düşündüğümüz de gene alevi arkadaşlarım var Allah razı olsun çok iyi insanlar.Ama Kemal Kılıçdaroğlu'yla tanışma imkanını yakalamış biri olarak şunu söyliyeyim çok saygılı bir insan.Partide de seviliyor anladığım kadarıyla,inşallah başa gelir.

CHP Delegeleri Tuncelili ve Alevi olmasına bakmadan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkan olarak seçerlerse, Kemal Kılıçdaroğlu da CHP'yi katı laikçi Kemalist çizgisinden kurtarırsa, bu hem CHP için hem de Türkiye için olumlu bir gelişme olacaktır diye düşünüyorum.

ÜMİT-AK 05-10-2010 16:39

Çok merak ediyorum bu seferde anayasa mahkemesine gidermi???

Cihannur 05-10-2010 16:42

Kendi kendisini mi şikâyet edecek? Yok bu sefer Anayasa Mahkemesine gitmez. :olmaz:

.:Ay_Yıldız:. 05-10-2010 16:53

Alıntı:

muh_ince Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742393)
Gürsel Telin genel başkan, Kılıçdaroğlu genel sekreter.

Akp baraj altına. Chp tek başına iktidar...

Memnun oldum ben de Brad Pitt.

ALmi´ 05-10-2010 17:52

:hihi2:

Bu adam daha önceden yaptığı gibi 2 gün sonra ben vazgeçtim tekrar geliyorum demesin ???

Cihannur 05-10-2010 18:03

Alıntı:

ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742484)
:hihi2:

Bu adam daha önceden yaptığı gibi 2 gün sonra ben vazgeçtim tekrar geliyorum demesin ???

Deniz Baykal 72 yaşında. Şimdiki istifasından sonra tekrar geldim demez herhalde.

ALmi´ 05-10-2010 18:08

Geçmişte örneklerini yaşadık ama..bilemem..

TYH 05-10-2010 18:35

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742490)
Deniz Baykal 72 yaşında. Şimdiki istifasından sonra tekrar geldim demez herhalde.

2 ihtimalle dönebilir.
İlki gurursuz bir şekilde partinin bana ihtiyacı var,çok ısrar edildi geri geldim o yüzden adaylığımı koyuyorum tekrar demesi.
İkincisi de kasetin sahte olduğunun ortaya çıkması sonrasında 22 Mayıs'ta tekrar aday olmasıdır.İlk ihtimal gerçekleşir ve seçilirse CHP tamamen biter,2. ihtimal gerçekleşirse Baykal gene CHP'nin başına gelir ama kaset olayının yalan olduğu da ortaya çıkar :)
Bu iş ya tümden kapanmalı, ya da olacaksa da 2. ihtimal olmalı bence..

novek 05-10-2010 18:52

türk siyaset tarihine yeni br olay eklendi.
bill clintonla monica olayı aklıma geldi birden.

All times are GMT +3. The time now is 09:23.