![]() |
Bunu Okuyup da Kozmetiği kullanacak Bayanların Aklına Şaşarım
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eskiden kozmatik mi varmış ya :D sağlıksız yiyecelerle doldur vücuduna toksinleri. sonra kozmatikte kozmatik :D
|
HELENA RUBINSTEIN.. Bu kadin unutulmasi güç bir yahudi idi.Gerçi israil'de yasamiyordu ama,yahudi irkina,kültürüne toz kondurmazdi.Sadece kendi irki için yasadi ve öldü.90 yasinin üzerindeyken Avustralya'da bir gazeteci ile aralarinda geçen konusma söyle: --Bayan rubinstein kadinlari süslemek,güzellestirmek için yetmis yildir yüzlerce kozmetik üretiyorsunuz.Dünya güzellik piyasasi sizin elinizde.Bunca krem,allik,pudra,losyon ve müstahzarin sahibisiniz.Dogru söyleyin,bu yasiniza kadar hangilerini kullandiniz? Cevaba dikkat: --Hiç birini.. Gazeteci saskinlik ve dehset içindedir.. --Anlamadim efendim..''Hiç birini'' mi dediniz? --Evet hiç birini.. --Niye ama? --Çünkü kozmetigin faydasina inanmam.. --Peki ama,o halde yetmis yildir niçin imal ediyor ve dünyanin dört bir yanina pazarliyorsunuz? BU CEVABA DIKKAT: --ISRAIL DEVLETI IÇIN. |
Bir üstte ki yazı mükemmel..Ona ek olarak;
Dünyada kozmetiğe harcanan parayla bütün Afrika'nın kalkındırılması mümkün olabilirmiş... |
Gerçekten bunları okuyup makyaj yapacak bayan arkadaşların sayısının azaldığı kanaatindeyim..bilgi için saolun..+
Bayanın engüzel makyajı abdest iledir ! :) |
Alıntı:
|
arkadaşlar şu bir gerçekki...dakkada bir makyaj yapan kadınlar var ve ben buna gerçekten şaşırıyorum
hani doğal haliniz varken neden.... makyaj yapan birine gerçekten sormak isterdim...ama onların kişisel tercihi diye soramıyorum ::) |
Alıntı:
neyi merak ettiğini anlayamadım :-\ sonuçta bu kadınlara özgü bir his.. bizim yaratılışımızda var bu güzel görünmeye çalışmak sadece karşı cinse değil birbirimize bile.. dışarıda yapılan makyaja karşı çıkmayı anlayabiliyorum;günah! ama yapılması günah olmayan yerler var makyaja topyekün karşı çıkış neden? ya da yapmadığın halde bunu dertlenmek niye? ben hayatı boyunca makyaj yapmamış birini hiç görmedim.en takvalımız bile bir yerde yapıyor.hangimiz bi kına gecesinde yapmadık ki? |
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
|
All times are GMT +3. The time now is 17:31. |