![]() |
Alıntı:
Tabi neleri hangi sıklıkla izlediğinin önemi olur bu sefer. Sanırım buna dikkat edildiği sürece , evde tv'nin bulunmasının çok da zararı olmaz diye düşünüyorum. |
Alıntı:
hiçbir diziyi izlemiyorum. Sadece önceden Benim Annem Bir Melek dizisini rast geldikçe izlerdim. bir de kısmen Geniş Aile. evde televizyonun bulunup bulunmamasından ziyade kişinin programlar konusunda yapmış olduğu tercihler önem taşıyor. |
Alıntı:
yoksa karşılıksız yardım olmaz diyemi evleniliyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kavramlara anlam veren manalardır... ''Karşılık beklemek'' cümlesi lafzımızda çıkar olarak tanımlanır... Lakin eksi ve artı kutbu gibi enerji'ye ithaf edersiniz ki çıkardan tanımlamaya girer... İnsanoğlunun yaradılış gayeleri arasında hükümler vardır bu hükümler sosyal alanda oluşabilecek arızaları gidermek içindir... Evlilik bir bağlama'dır... Siz evlenmeden yardım etmek isterseniz kim size karşı çıkıp Hayır illa evleneceksin der ? Kimse demez... Bu Mesele Her iki şahsın rızası iledir...! |
Kahpeye vurmak bu olsa gerek aslında... Halide Edip yanlış demiş. Vuralım o zaman rtük ne güne duruyor.
|
Konu kendi mecrasından çıkıp dini değerlerimizi haddi olmayanların ağzına alması sebebiyle kilitlenmiştir.
Burası siyasi konuların ağırlıkta olduğu fikir alışverişi yapılan bir forumdur.Bunun dışında peygamberimizi eleştirmek ve dinimizin kaidelerini kendi sığ fikirleriyle eleştirip yorumlayacak kişilere ev sahipliği yapan bir forum değildir..Herkes haddini bilsin. NOT:"novek" bu size son uyarımdır dini değerlerimize vereceğiniz lakayt ve alaycı tavırlarınızdan ötürü uyarısız mesajlarınız silinecek aynı mesajların devamı doğrultusunda uyarısız banlanacaksınız. |
All times are GMT +3. The time now is 13:24. |