Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bi bakı verin Kardeşlerim... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131114)

Gönülden 07-01-2010 00:49

Aman gerilmeden tartışalım :)

CeVHeR 07-01-2010 00:49

Arkadaş sadece varsayım diyorum ama böyle isede şaşırmam diyorum...

Daha devletin bütün karar mercileri amiyane tabirle ele geçmedi. Erbakanı cumhurbaşkanı yapmak, eğer böyle bir oyun varsa oyunun yarısında kendi sırtından vurmak olurdu...

İntifada 07-01-2010 00:52

bence bir danışıklı dövüş olamayacak kadar kindar milli görüşçüler bize karşı...

CeVHeR 07-01-2010 00:53

O kadar çok tanıdığım Milli Görüşçü varki akşama kadar Ak Partiye sallayıp, sandık başında oy boşa gitmesin diye Ak PArtiye oy veren...

mehmetakif24 07-01-2010 00:54

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762075)
bence bir danışıklı dövüş olamayacak kadar kindar milli görüşçüler bize karşı...

Bunlar sadece oyunun içinde piyon olanlar.

Mavera 07-01-2010 00:55

ben hala daha bunun bir hayal olduguna inaniyorum.. kaldiki suanda partimize bakinca o milli görüs kökenli partilerden cok farkli,o kökenden tamamen siyrilmis bir anap, dp cizgisinde..

Özgür Çağrı 07-01-2010 00:56

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762078)
ben hala daha bunun bir hayal olduguna inaniyorum.. kaldiki suanda partimize bakinca o milli görüs kökenli partilerden cok farkli,o kökenden tamamen siyrilmis bir anap, dp cizgisinde..

İşte buna %100 katılmıyorum eğer ak partimiz anap dp çizgisine geçerse kaybeder bizi bir arada tutan aynı kökenden gelmemizdir milli görüş terbiyesiyle siyaset yapmamızdır.

mehmetakif24 07-01-2010 00:57

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762078)

orası sadece görünen kısmı.
Milli görüş politikaları 1996 yılında devlete ani şok olarak verildi.
şimdi yavaş yavaş. alıştıra alıştıra

Mavera 07-01-2010 01:01

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762079)
İşte buna %100 katılmıyorum eğer ak partimiz anap dp çizgisine geçerse kaybeder bizi bir arada tutan aynı kökenden gelmemizdir milli görüş terbiyesiyle siyaset yapmamızdır.

zaten ak partiyi onlardan ayiran bir özellik var oda onlar kendilerini sadece salt demokrat olarak nitelerken ak parti "muhafazakar demokrat" olarak niteledi..
aslinda bu avrupada yaygin bir anlayistir cogu ülkede hristiyan demokrat partiler vardir ve bunlar muhafazakar degerleri savunur..
evet gerek dp de gerekse anapta muhafazakar kanat vardi ama 4 egilimden sadece biriydi ak partide ise en önemli egilim ve yönetim kadrosu tamamen bu egilimden gelme..

İntifada 07-01-2010 01:01

arkadaşım sen hangi kukladan piyondan bahsediyorsun ?
yav bir kere erbakan hocamızın söylediği sözler sırf danışıklı dövüş içinse kimse kusura bakmasın kavgada söylenmez o laflar...
bana siyonist diyen adamalarla yarın bir gün kucaklaşıcak değilim...

All times are GMT +3. The time now is 04:43.