![]() |
Acizane bendenize enlerinde yer veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, sağolsunlar varolsunlar.
|
En Aktif Üye: Akıncı, Noktaların Efendisi, Duyguseli, Hüdaverdi... En Yardımsever Üye: Kesinlikle Ottaman( yardımlarını unutmak ne mümkün= En Ciddi Üye: Adem Etyemez ve Yalçın Karaca En iyi Kullanıcı Adı: Leyl-i Efruz ve Sükut-u Hayal En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı, Hüdaverdi, Ak Gurbetçi, Ezel En Geveze Üye: zilzal En Karizmatik Üye: FarukArslan En Kibar Üye: Minikkelebek En Paylaşımcı Üye: Akıncı ve Hüdaverdi En Sabırlı Üye: Nun En iyi İmza: Meçhul ve Hatice En iyi Kullanıcı Adı: Seyyah, Rizelii En Muhalefet üye: zilzal ve kankası novek En Tekrarcı üye: zilzal En Özgürlükçü üye: Nusret, Furkanca Bakış En Aykırı üye: zilzal En iyi Yorum yapan Üye: Nusret, Fırat, Rizelii, FarukArslan, Duyguseli, Seyyah En Kendine güvenen Üye: Nusret En Yeteneğini yansıtan üye: Duyguseli (saolsun yemek tarifleriyle) |
enlerinde yer verenlere teşekkürler ;1
yer vermeyenlerle de hesaplaşacağım :@ ne demek efendim, enlerde yer almamak :kızdım: |
Alıntı:
|
eyvallah unnamed
pek tanışıklığımız yok ama bu kadar ende yer almak ilginç |
Enlerinde yer veren dostlarıma çok teşekkürler...
Ekisk olmayın inşallah... |
eyvAllah unnamed
|
novek'in rekor kırmasını bekliyorum :)
|
Teşekkür ederim unnamed
|
Beni de hatırlayıp enlerinde yer veren herkese çok teşekkür ederim ... :ayutandım:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:29. |