Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Bizi Zorla Komünist Yaptılar! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131850)

EpiVaTeS 07-26-2010 13:49

Ohoooo
Bende bizim Ezberci neredeydi diyordum...

Tam Kandil günü gelmiş...
Hiç boşuna uğraşma GOMUN efendi sana bugün cevap vermeyeceğim...

novek 07-26-2010 14:45

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774647)
Komunist sisteme niye karşıyım?

1- Din ile barışık olmadğı için,
2- Herkes eşit olacak hikayesini uydurduğu için, bu bir yalandır, yeryüzünde hiç bir zaman herkes eşit olamaz, fakir olacak, zengin olacak, paralı olacak parasız olacak, işçi olacak patron olacak vs.vs.
3- Dünyadaki uygulamalarında hep insanlara zulmettikleri için, milyonlarca insanı perişan ettikleri için, sürgünlerde, kamplarda yaptıkları zalimlikler için.

vs.vs.

herkes eşit olmayacak herkesinb maaşı aynı olmayacakki ben senden daha yetenekli isem senle neden aynı maaşı alıyım.
mesela bir muhendis, bilimadamı, daha fazla maaş alır.
kim dedi sana herkes aynı maaşı alıyor diye?

redyellow 07-26-2010 15:38

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774700)
herkes eşit olmayacak herkesinb maaşı aynı olmayacakki ben senden daha yetenekli isem senle neden aynı maaşı alıyım.
mesela bir muhendis, bilimadamı, daha fazla maaş alır.
kim dedi sana herkes aynı maaşı alıyor diye?

:)

yaf benim yazımda bir tane bile MAAŞ kelimesi var mı? :)

HERKES EŞİT OLACAK iddiası yokmuş komunistlerin, bu yalandır diyorum.

novek 07-26-2010 16:00

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774737)

yaf benim yazımda bir tane bile MAAŞ kelimesi var mı? :)

HERKES EŞİT OLACAK iddiası yokmuş komunistlerin, bu yalandır diyorum.

sermayeyi tekellerine alanların para ile insanları sömürme hakkı yok.
kendisi yatarak yattıgı yerden zengin olma hakkı yok.
ama nerde anlamak istemeyene anlatmak zor.

redyellow 07-26-2010 16:33

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774758)
ama nerde anlamak istemeyene anlatmak zor.

Komunizme niye karşısınız dedin yazdım, Benim yazdıklarıma böyle kuru sloganlarla cevap verme:)

Asıl yatarak yattığı yerden zengin olmak hakkı sizin komunizmde politburolarda vardır. Halkı ezerler,kendileri yattıkları yerden zengin olurlar.

Biz tüm yattığı yerden zengin olanlara karşıyız.

Çünkü elhamdülillah müslümanız.

Ama sizin gibi servet düşmanı da değiliz, helal yoldan kazanmışsa, vergisini veriyorsa ZEKATINI VERİYORSA helal olsun deriz.

novek 07-26-2010 16:45

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774798)

Komunizme niye karşısınız dedin yazdım, Benim yazdıklarıma böyle kuru sloganlarla cevap verme:)

Asıl yatarak yattığı yerden zengin olmak hakkı sizin komunizmde politburolarda vardır. Halkı ezerler,kendileri yattıkları yerden zengin olurlar.

Biz tüm yattığı yerden zengin olanlara karşıyız.

Çünkü elhamdülillah müslümanız.

Ama sizin gibi servet düşmanı da değiliz, helal yoldan kazanmışsa, vergisini veriyorsa ZEKATINI VERİYORSA helal olsun deriz.

devleti yonetenlerin maaşı fazla olmamalımı diyorsun?
eger oyle ise bizdeki milletvekilleri maaşı niye bukadar fazla?

EpiVaTeS 07-26-2010 16:47

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774818)
devleti yonetenlerin maaşı fazla olmamalımı diyorsun?
eger oyle ise bizdeki milletvekilleri maaşı niye bukadar fazla?

Nasıl bu kadar fazla...??
Başbakan 8,500 lira alıyor...
Aldığı para fazla mı...

Milletvekiline verilen o para çay parası...
zira gelenin gidenin haddi hesabı yok...

HaArP 07-26-2010 16:48

Alıntı:

Sermayeyi Tekeline Alanları biliyoruz... Tekelinden çıkarmak için Yapılan Özelleştirmelere Karşı çıkmak nasıl solculuk ! Acizane ben söyliyeyim Solcuların başındakiler Ergenekona çalışıyor Koltukları Devrilsin istemez ! IMF'e peşkeş çektirmekten kurtaran Kim iyi okumak lazım gelir !!!

Alıntı:

''Hak'' Allah c.c.'nün İsmidir... Örneğin Miras Haktır... Malı Helal Dairesine giriyor ise Kira geliri ile Allah Yolunda Hareket ediyor ise Zekat emri yerine getiriyor ise İlla İşçi Sınıfına girmek zorunda değil ! Kavramları Tek tip yaparsanız anlamanız zorlaşır...! Bireysel Mal ve Harcama ile Sahip olup Kullanma arasında fark vardır... İslam İsrafa, Gösterişe, İçtimayi Hayatta ihtiyaç dışına çıkmayı hoş görmez ! Yoksa Sahip Olduğu Malının fazlalığı Fayda olarak görülür Dava Adına !!! Karıştırmayın İnş... !

EpiVaTeS 07-26-2010 16:48

Boşuna anlatmayın...
Dini İmanı Para olan birine bu lafları anlatmak için elleriniz yormayın...

novek 07-26-2010 16:49

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774823)
Sermayeyi Tekeline Alanları biliyoruz... Tekelinden çıkarmak için Yapılan Özelleştirmelere Karşı çıkmak nasıl solculuk ! Acizane ben söyliyeyim Solcuların başındakiler Ergenekona çalışıyor Koltukları Devrilsin istemez ! IMF'e peşkeş çektirmekten kurtaran Kim iyi okumak lazım gelir !!!

''Hak'' Allah c.c.'nün İsmidir... Örneğin Miras Haktır... Malı Helal Dairesine giriyor ise Kira geliri ile Allah Yolunda Hareket ediyor ise Zekat emri yerine getiriyor ise İlla İşçi Sınıfına girmek zorunda değil ! Kavramları Tek tip yaparsanız anlamanız zorlaşır...! Bireysel Mal ve Harcama ile Sahip olup Kullanma arasında fark vardır... İslam İsrafa, Gösterişe, İçtimayi Hayatta ihtiyaç dışına çıkmayı hoş görmez ! Yoksa Sahip Olduğu Malının fazlalığı Fayda olarak görülür Dava Adına !!! Karıştırmayın İnş... !

vay be bi ben ergenekona çalışmıyorum herhalde herkes ergenekoncu:w::w:

All times are GMT +3. The time now is 19:46.