Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Muhalif Cephe (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=443)
-   -   Gülen SP'yi ele geçiriyor.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133381)

Fırat 07-31-2010 23:05

Deşin bakalım kuyuyu daha ne kadar deşeceksiniz.. Herkes birinin kuyruğundan tutmuş bırakmıyor. Aralarında sanki kan davaları var sanki ayrı dinden diyanetten ırktanlar. Olmaz olsun öyle kardeşler dindar kardeşler. Allah her iki tarafıda islah etsin diyorum. Daha ne kadar türeteceksiniz şu islam dünaysını bilemiyorum. Sahi kaç gurup kaç dernek olduk haberiniz var mı.. Neyse benden bu kadar bu siyaset, soy sop konularında...

Cihan_ŞümuL 07-31-2010 23:06

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777329)
yok ihl ler zamaninda rp nin ve mgv nin arka bahcesiydi ama bence bu cok normaldi cünkü o yillarda islami cizgideki tek partinin, islami bir okulla ayni paralelde olmasi cok ama cok dogaldir..

Nasıl yani hala anlayamıyorum.

İHL de RP propoganda -siyaset mi yapıyordu.

Yani hocaya atılan iftira "ihl arka bahcemiz" dedigi iftirası gerçek miydi?

Mavera 07-31-2010 23:06

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777330)
Ulan bende biri eksik diyorum kim kim düşün düşün bulamadım...

Hemen yettiniz valla..Tebrikler Bir siz eksiktiniz..Oh düğünün havasından geçilmez...

Kadifenin düğümleri alaylı ohhh ohh..Fistan giymiş etekleri kalaylı...Hadi canım!

muhammet biraz daha saygili olsan... karsinda bir bayan var ve yasi senden büyük kaldiki salt insan olmasi bile saygiyi hakediyor..
o yüzden bu tür alayci yaklasim sana yakismiyor ;)

Mavera 07-31-2010 23:08

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777332)
Nasıl yani hala anlayamıyorum.

İHL de RP propoganda -siyaset mi yapıyordu.

Yani hocaya atılan iftira "ihl arka bahcemiz" dedigi iftirası gerçek miydi?

bunun neresi iftira? ben ihl ye 94 girdim ve 7 sene okudum.. okulda rp teskilatlanmasi vardi, mgv yle iciceydik hatta bir cok ortak organize yapiyorduk, hocalarimiz acik ve aleni sekilde secimde rp ye oy vermesi yönünde propaganda yapiyordu ve bizde okulda rp rozetiyle boy gösteriyorduk ki bence bunlar cok ama cok dogaldi cünkü o zamanki konjoktör onu gerektiriyordu ;)

Cihan_ŞümuL 07-31-2010 23:09

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777330)
Ulan bende biri eksik diyorum kim kim düşün düşün bulamadım...

Hemen yettiniz valla..Tebrikler Bir siz eksiktiniz..Oh düğünün havasından geçilmez...

Kadifenin düğümleri alaylı ohhh ohh..Fistan giymiş etekleri kalaylı...Hadi canım!

Sizi kendi terbiyenizle başbaşa bırakmak en iyisi.

Nesli cedid in edep harikası.

Peh...

El Emin 07-31-2010 23:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777334)
muhammet biraz daha saygili olsan... karsinda bir bayan var ve yasi senden büyük kaldiki salt insan olmasi bile saygiyi hakediyor..
o yüzden bu tür alayci yaklasim sana yakismiyor ;)

Yok abi ya rahmetli üstadı hatırladım bir kulağını çınlatalım dedim...
Lafı çarpıtma veya laf ebeliği yapma sevdası olan insanlara gelemiyorum.
Kahrolsun içimdeki insan sevgisi ne diyim.

Cihan_ŞümuL 07-31-2010 23:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777336)
bunun neresi iftira? ben ihl ye 94 girdim ve 7 sene okudum.. okulda rp teskilatlanmasi vardi, mgv yle iciceydik hatta bir cok ortak organize yapiyorduk, hocalarimiz acik ve aleni sekilde secimde rp ye oy vermesi yönünde propaganda yapiyordu ve bizde okulda rp rozetiyle boy gösteriyorduk ki bence bunlar cok ama cok dogaldi cünkü o zamanki konjoktör onu gerektiriyordu ;)

bende 94 te İHL den mezun olmus ve babası 25 yıl İHL lerde meslek dersi ögretmenligi yapmıs birinin kızıyım.

Sizin İHL fanatikmiş demekki:)

Cihan_ŞümuL 07-31-2010 23:12

Alıntı:

bunun neresi iftira?
Şöyle bir iftira var ki mesut yılmaz tarafından ortaya atılmıstı:

Erbakan:İmam hatipler bizim arka bahçemiz dedi.

Erbakan hocanın öyle bir beyanatı olmadıgına göre bu bir iftiradır.

Mavera 07-31-2010 23:16

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777342)
Şöyle bir iftira var ki mesut yılmaz tarafından ortaya atılmıstı:

Erbakan:İmam hatipler bizim arka bahçemiz dedi.

Erbakan hocanın öyle bir beyanatı olmadıgına göre bu bir iftiradır.

erbakan hoca öyle bir beyanatte bulunmadi hatta rektörler, basörtülülerin önünde egilecek lafi olsun, kanli mi olacak kansiz mi olacak sözü olsun o zamanki sürecte muhalefet tarafindan öne sürülen iftiralardi..
ancak söylede bir durum var erbakanin böyle bir laf söylememesi ihl-rp-mgv bagini yok saymaz yani aralarinda arka bahceden daha saglam bir bag vardi ;)

El Emin 07-31-2010 23:16

Konu açıkça ortada iken...
Birileri gereksiz demagoji yapma çabası içinde iseler.
Kimse kusura bakmasın tavrım böyle olacaktır.
Hak edene hakkını veriyoruz.

All times are GMT +3. The time now is 19:35.