Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan ailesinin referandum kararı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133414)

redyellow 08-02-2010 12:11

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778332)
Abi gerçekten AK Partili olan birisinin öyle düşünmesi mümkün değil biz chp,dsp,bdp gibi parti mensuplarının evetlerine seviniyoruz.....

sen şahsen öyle düşünebilirsin ama ben adım gibi biliorum ki sizin partinin içinden (bu forumda yazanlardan mesela) erbakan hayır dese diye içinden dua edenler var.

Erbakan hocanın evet diyeceklerine dair haber aktarıyoruz, olmazzzz zinhaaaaar olmaz diyor erbakan hocanın ağzından duyacakmış!!

Ama huzur partisi kurulacak diye dedikodu haberin üstüne de balıklama atlıyorlar.

hani erbakanın ağzından duyacaktınız?

Erbakan hocanın ağzından huzur partisini kuruyoruz diye bi şey duymadan hemen inanıyorlar da evet diyeceğize niye inanmıyorlar?

(ha bu arada ben bir erbakancı olarak erbakan hoca hayır da dese evet diyeceğim, bunu da yazayım ki bazılarını biraz daha üzeyim:))

selamlar ertuğrul bey...

manifesto 08-02-2010 12:14

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778335)
Bu kadarda olmaz arkadaş...
NUman Beyde Erbakan hocada evet demişken sen hala neyin sataşmasını yapıyorsun?

Akıncı sataşma nerede,Erbakan ne zaman EVET dedi?
Yok eğer evet demiş ise şahsen benim haberim yok KIZININ da haberi yok..
Birileri Hoca adına EVET diyecek muhtemelen diye açıklamalar yapıyor
Ama Birileri.. hoca değil..
Kurtulmuş EVET dedi..Bunda ne şüphe..Bu yüzden Kurtulmuş'u EVET diyenlerin listesine YAZDIK..Evet dediğin zaman işte Kurtulmuş gibi diyeceksin ki söylentilere fırsat kalmasın...

manifesto 08-02-2010 12:17

Alıntı:

Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan ile Kemalettin Erbakan'ın kızı Gül Erbakan ise, daha karar vermediklerini, inceleyeceklerini ancak partilerinin kararına uyacaklarını söylediler.
TAMAM düzeltelim..Kızı değil YEĞENİ erbakan..mutlu oldun mu redyelleow?
Hoca nezaman EVET demiş bana bir yazısını gösterebilecekmisin
Yada videosunu???
YAda açıklamasını?

Ertuğrul ÖZGÜL 08-02-2010 12:17

Abi ben hayır diye dua etmez dedim arkadaşlar bence yorumlarını yapıyorlar....

manifesto 08-02-2010 12:21

Bu milligörüş fanatiğinin anlamadığı şu sanırım
Benim için Hocanın EVET yada HAYIR demesi çok anlam ifade etmiyor

Ama hoca EVET dedi diye iddia edenlere bende diyorum ki NEREDE EVET DEDİ?

Bana ŞEFKET KAZAN şöyle dedi falan böyle dedi diye ortaya karışık koymaslarına gerek yok

Hoca hangi açıklamasında anayasa değişikliğine EVET diyeceğini destekleyeceğini söylemiş..
Böyle bir demeci yok en azından şimdilik..

Ertuğrul ÖZGÜL 08-02-2010 12:27

Şu bir gerçek ki her konuda açıklama yapan erbakan bu konuda açıklama yapmadı...

redyellow 08-02-2010 12:30

kemalettin erbakanın kızını tutup erbakan hocanın kızı sanıp KIZININ BİLE HABERİ YOK diyenle muhatap olmam benhur!

Hadi sen git biraz araştır, belki erbakan hocanın başka kızı!!!!! da vardır belki onlar hayır der:)

redyellow 08-02-2010 12:31

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778362)
Şu bir gerçek ki her konuda açıklama yapan erbakan bu konuda açıklama yapmadı...

Asiltürk erbakan adına açıklama yaptı.

Ertuğrul ÖZGÜL 08-02-2010 12:34

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778371)
Asiltürk erbakan adına açıklama yaptı.

Tamam abi açıklama yaptı.....
Şimdi benim aklıma şunlar takılıyor o kadar uzun süredir bu işler ortada... başan beri kılıçlar çekildi... Erbakan nerdeydi.... yoksa ergenekondan haberi olmadıı gibi bundandamı haberi yoktu...

redyellow 08-02-2010 12:44

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778374)
Tamam abi açıklama yaptı.....
Şimdi benim aklıma şunlar takılıyor o kadar uzun süredir bu işler ortada... başan beri kılıçlar çekildi... Erbakan nerdeydi.... yoksa ergenekondan haberi olmadıı gibi bundandamı haberi yoktu...

baştan beri HAYIR gibi bir şey varmıydı?

yoktu.

Saadet partisi resmen EVEt diyeceğiz dedi mi?

Dedi.

E ne diye durup dururken erbakan saadet evet diyor bende evet diyeceğim diye bir açıklama yapsın ki.

Kongrede meydana gelen gürültüden sonra basının bir kısmı hemen asparagas bir haber yaptı ve erbakan gurubu HAYIR diycek diye haber yayınladılar.

Asiltürk işte o zaman hayır değil evet diyeceğiz diye düzeltme açıklaması yapmak zorunda kaldılar.

Normal seyrinde giderken biz de evet diyeceğiz diye bir açıklamaya gerek yoktu yani.

All times are GMT +3. The time now is 14:15.