Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

Ukbâ 08-15-2010 13:16

Yok efendim yarışma sonunda bakılır buna şu an öyle bir tespitimiz yok. :)

Bu psikolojinin bende ne kadar büyük tahrifat yaptığını biliyorsunuz birde hakan abide ama bunun da hesabı sorulur. Bir çok kardeşimizi evinde bastığımız gibi sizin sokağıda buluruz biz.;;)

Gönülden 08-15-2010 13:22

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784752)
Yok efendim yarışma sonunda bakılır buna şu an öyle bir tespitimiz yok. :)

Bu psikolojinin bende ne kadar büyük tahrifat yaptığını biliyorsunuz birde hakan abide ama bunun da hesabı sorulur. Bir çok kardeşimizi evinde bastığımız gibi sizin sokağıda buluruz biz.;;)

Tahribat mı :hihi2:
Hesap sormak mı dediniz :ağla:
Yok canım daha neler :çiçek:

Ukbâ 08-15-2010 13:52

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784759)
Tahribat mı :hihi2:
Hesap sormak mı dediniz :ağla:
Yok canım daha neler :çiçek:

Evet hemde yüksek tozda tahribat. Asit dengem bile bozuluyor.:)

Hesap sormak konusunda unutkandım ama dün hakan abi bu yönümü motive etti şimdi en az onun kadar hesap alma arzum var . Heleki bu satırlardan sonra gerci yaşlandık ya pekde hesap alma mecalimiz olmaz ama neyse. :)

EpiVaTeS 08-15-2010 14:26

Herkese oy verdim desem...;D

El Emin 08-15-2010 15:22

"Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın."

Bilmem orasını burasını abi bak annemi geri plana çektim dedim sen beri dur şöyle benim abilerim bana bulacaklar :d tabi bizi ekmeseler :D

Ukbâ 08-15-2010 22:04

Tamam güzel kardeşim siz eğitim serüveninizi mükemmel şekilde tamamlayın gereken ne ise onu yaparız. :)

Bir sonraki ayda yönetimden gönülden ak kelebek Nun Nusret gibi isimleride görecekmiyiz acaba

El Emin 08-16-2010 00:46

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785196)
Tamam güzel kardeşim siz eğitim serüveninizi mükemmel şekilde tamamlayın gereken ne ise onu yaparız. :)

Bir sonraki ayda yönetimden gönülden ak kelebek Nun Nusret gibi isimleride görecekmiyiz acaba

Abi zaten o olunca ne sizin nede benim yorulmama gerek yok talep listesi son raddesine kadar dolar..:) Siz beni bu iki yıl içinde evlendiriyorsanız evlendirin evlendirmiyorsanız bakayım kendi başımın çaresine..:)

Hüdaverdi 08-16-2010 01:07

Kullandım verdim 4 kişiye hayırlı olsun :güzel:

Delilin NuR 08-16-2010 01:51

Arkadaşlar başlıkta ne yazıyor ... ??
Ayın üyesini seçiyoruz diyor , En fazla çocuğu kim yapacak yazmıyor ...
Lütfen katletmeyin konuyu ... :)
Nunnn nerdesin ... :)

Ukbâ 08-16-2010 11:36

Nun temizlik işlerinden yorgun düştü.

Evet biraz konu ekseninden kayıyor ama bir yönü ile konunun canlı kalması faydalı gibi ne dersin. :)

Yönetimin önümüzdeki yarışmada listeye girmesi konusunda sessiz kalması heron sessizliğine benziyor.

Ya olmadı yeni üye olan arkadaşları yaparız üzülmeyin siz.

All times are GMT +3. The time now is 02:37.