Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   İşte Ülkenin En Dürüst Yazarı Ve En Dürüst Gazetesi! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138309)

Mavera 09-26-2010 22:40

taraf cok cesitli bir gazetedir.. kürtcüsüde var, türkcüsüde basörtülüsüde var, ateistide..
aleviside var, komunistide..
genel olarak liberal cizgide yayin yapan ve yikilmadik tabu birakmayan bir gazetedir ve böyle bir gazeteye türkiye nin ihtiyaci vardir..

Blur 09-26-2010 22:43

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810148)
İçindeki bazı yazarların kanın durması adına böyle fikre sahip olduğunu düşünüyorum. Geçmişte bize tehlikeli gelen şeylerin günden güne olduğunu görmek sonuçta işe yarıyacaksa denenmesi gerekmezmi . Bebek katilin direk muhattap alınması belki uygun olmaz ama onun uzantısı olan bdp nin bu dinlenmesi dikkate alınması nasıl olur acaba.

Kardeş bizden diye bildiğimiz kartel basın 28 şubatı başımıza bele ederken darbeciler ile kol kola gezerken , bazı hkukuk adamlarının gerekirse apo ile işbirliği yapın demesi ne oluyor önce bunlar bir sorgulansın sanki bir çokları çok temiz bu işte de suclamaya taraftan başlıyorsunuz.

Öcalan'ın direk muhattap alınması belki uygun olmaz mı ? Ne belkisi kardeşim ne diyorsun sen bu adam öcalan'a teşekkür etmiş bi adam yazılarında sürekli onun fikirlerine yer veren bi insan gerillaların neden öldürüldüğüne anlam veremiyorum diyen bi adam.. Bölücünün kralı bu insanlardır resmen propoganda yapıyorlar görüyoruz şu 5 para etmez gazetenin yazarlarını birisi necip fazıl'a hakaret eder öbürü öcalan büyük lider der..

Özgür Çağrı 09-26-2010 22:48

Gerillalar neden ölüyor demekmi bölücülük ?
Soruyorum gerillalar neden ölüyor ?

aha işte vatanı böldüm parçaladım :hihi2:

üff kuru kuruya milliyetçilik hiç gitmiyor yanında şöyle sulu bir kemalizm olsaydıda içseydik soğuk soğuk :)

Blur 09-26-2010 22:51

Eğer gerilların öldüğü kadar kendi şehidinin üstüne düşmüyorsa bölücülük değil kahpelik oluyor.

Özgür Çağrı 09-26-2010 22:59

Önce askere ağlayacan askere ağlamadan gerillaya ağlayanı döverim.
Kahpe ya sev ya terket. Kimin toprağından kimi kovalıyor bu amcalar yav :)
Ne zaman önce insan artık kimse ölmesin diyebilecekler ?
Hep öldürelim ezelim vuralım kıralım vur emri verelim barzaninin yanına gitsinler kahpeler kansızlar pis kürt !
Anasının tapulu malı heralde bu vatan ya sev ya terketçilerin !

Asi_isyankar 09-26-2010 23:06

Bu başlık ve yazdığım yorumlar şahsi düşüncelerimdir...
Bazı arkadaşlar için tabiki öyle olmayabilir
ancak ben kendi gördüklerimi yazarım...

Blur 09-26-2010 23:06

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810171)
Önce askere ağlayacan askere ağlamadan gerillaya ağlayanı döverim.
Kahpe ya sev ya terket. Kimin toprağından kimi kovalıyor bu amcalar yav :)
Ne zaman önce insan artık kimse ölmesin diyebilecekler ?
Hep öldürelim ezelim vuralım kıralım vur emri verelim barzaninin yanına gitsinler kahpeler kansızlar pis kürt !
Anasının tapulu malı heralde bu vatan ya sev ya terketçilerin !

Sana göre apo'da insan.. Oda suçsuz.. Bu savaşı başlatan Türk Ordusu değil dağa çıkan soysuzlardır.. Biz vatanımızı savunuyoruz kutsal bi vazife yapıyoruz peki dağdakiler ne için kurşun sıkıyor ? Bazılarının ekmeğine yağ sürmek için itlik için.. Onların nesine ağlayayım ben mezarına pislemem ayrıca ya sev ya terk etçi diye insanlara damga vurursan sanada pkklı damgası vururlar sözlerine dikkat etmeni tavsiye ederim :)

CeVHeR 09-26-2010 23:10

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810185)
Bu savaşı başlatan Türk Ordusu değil dağa çıkan soysuzlardır..

Bu konuda sana katılmayı çok isterdim...

El Emin 09-26-2010 23:10

Blur sana hatırlatırım ki burası ak parti forum.Reyizler forumu değil.
Ve desteklediğin parti demokratik açılım gibi adımları atmış bir parti.
Bu savaşı başlatan da iki tarafı kullananda aynı eldir.
Milliyetçilik derken faşistlik çizgisine kayıyorsun yorumlarına dikkat etmeni tavsiye ederim.

Özgür Çağrı 09-26-2010 23:11

Tehditlere bak hay yarabbim :hihi2:
Terörist değil uzaylı diye yaftalasan ben kendimi oralı etmem yaftalamalara alışıktır benim bünyem :)

Lo valla rapçiler gibi konuşuyom artık vuuu yeeaa melakolik kürtçü reyizler oOo kürdistan dağları bozkır çorak oOo

All times are GMT +3. The time now is 00:04.