![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Enlerinde yer almak güzel teşekür ederim... Yanlız... Hüma yanlışlıkla Delilin NuR dediniz sanırım... :) Yok kasten ve bilerek yazdıysanız niçin öyle dediniz çok merak ettim ... Ben tekrarcımıyım ... ??? Tekrarcıysam ispat edermisiniz güzel kardeşim...:) |
Alıntı:
;D;D:w: :güzel: |
En Aktif Üye:Akıncı34, El Emin, Mavera, Gönülden, Asi İsyankar, Epivates, Merve... En Yardımsever Üye:Forum Yönetimi... En Ciddi Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez... En Çok Rastladığınız Üye: Mavera, Akıncı34, El Emin, Epivates, Merve... En Karizmatik Üye: Mavera... En Kibar Üye: Sükut-u Hayal, Delilin Nur, Mavera, Gönülden, El Emin... En Paylaşımcı Üye: Cihannur, Akıncı34, El Emin, Asi İsyankar... En Şair Üye: El Emin... En Milliyetçi üye: Asi İsyankar... En iyi Yorum yapan Üye:Mavera, Akıncı34, Adem Etyemez, Gönülden, Merve... Unuttuklarım olmuştur mutlaka..İnşAllah aklıma geldikçe önümüzdeki aylarda onlara da yer vermeye çalışacağım.. |
Alıntı:
|
En Aktif Üye: gönülden, feride, meçhul, akıncı34, Yalçın Karaca, almi, asi isyankar, ertuğrul özgül, adem etyemez, El Emin, epivates, unnamed, cevher,
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Ertuğrul Özgül En Çok Rastladığınız Üye: unnamed, akıncı34, meçhul, feride, El Emin En Fanatik Üye: muhafazakargeç En Tatlı Başbelası üye: yorumum yok bu başlığa :) En Geveze Üye: .benim :) En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, akıncı34, unnamed, almi En Kibar Üye: Yalçın Karaca, Ertuğrul Özgül En Komik Üye: Adem etyemez (Komik derken yanlış anlaşılmasın niyet iyi :) En Daimi Üye: Yalçın Karaca, unnamed, akıncı34, En Paylaşımcı Üye: gönülden En Sevilen Üye: Yalçın Karaca En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca |
En Aktif Üye: Ak_Kelebek
En Yardımsever Üye: Nûn, Gönülden En Ciddi Üye: Yalçin Karaca, Depare En Çok Rastladığınız Üye: Mavera En Fanatik Üye: Aslan47 En Tatlı Başbelası Üye: Reyyan, Ottoman En Geveze Üye: Hangi birini sayayim :) En Karizmatik Üye: Feride, ALmi’, Enfal En Kibar Üye: Adem Etyemez, Yalçin Karaca, Ruh-i Zar, En Komik Üye: Hüdaverdi, Cihannur En Paylaşımcı Üye: Ümit-Ak En Sevimli Üye: Hüma, Ay Yildiz, Merve, Simit En Sinirli Üye: Unnamed, Akinci 34, Epivates, Hüdaverdi En Heyecanlı üye: M.Atilla En Sakin Üye : AK Üye, Firat En Sabırlı Üye: Son En Şair Üye: Esref En iyi İmza: Ben :) En iyi Kullanıcı Adı: Enfal En Efendi Üye: Seyyah En Muhalefet üye: Orhan Gündogdu En Milliyetçi üye: Ezel En Özgürlükçü üye: Furkanca_Bakis En Aykırı üye: Benhur, Cevher En Kendine güvenen Üye: Ezel, El Emin, Özgün Genç En Anlaşılamaz üye: R.Dönmezs, Asi_isyankar En Anlaşılır üye: El Emin, Ukbâ, Ruh-i Zar, Özgün Genç, Hakan Özkan, Feride, Beylerbeyi |
Cevher, Bluemoon, Bergüzar teşekkürler: )
|
Bergüzar kim?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Minik Kelebek. |
All times are GMT +3. The time now is 12:28. |